- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
KD6-3.7
őstag
Na srácok úgy néz ki én is távozom a témából...
Omnia 7 lesz helyette és elhajózok az androidos vizekről. Belefáradtam az állandó telefonnal való foglalkozásba. (volt több androidosom is mindegyiknél volt valami gond ami bosszantott)
A hétvégén még követem az eseményeket azért -
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Mar a multkor is ugyan ez a gondom volt,de azt hittem,hogy egy feltelepített program miatt,de nem.
Gueste 3.7 hybrid revolution rom van a telon es ma vettem eszre, hogy mikor hattertarkent csatlakoztatom a telot a gephez, valamikor eltünnek a fenykepek a külső sd-ről. Mitől van ez? Meg ha levalasztom nem ismeri fel a külsöt.Ez már nem az első és így szerintem megy viszza a gyári V20q.06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
-
Vizinyenyec
aktív tag
A 3.7-es hibridnél normális ez a 9 óra alatt 10%-os merülés? etanához vagyok szokva és ott éjszaka 1-2% ot szokott merülni
-
lbalog01
tag
újabb "patkány" aki elhagyja a süllyedő hajót: holnaptól már 4X-el tolom
remélem kevésbé problémás mint a 2x volt, bár én ezzel is jól elvoltam vagy 1,5évet
az ICS-t meg így készen kapom***ROGER***
-
Vizinyenyec
aktív tag
Oly sokan váltanak mostanában, hogy az ics-t már csak a kemény mag fogja élvezni
-
simi12345
tag
hibryd rombol kiszedné nekem valaki a gyari galeriát. azért kell abból, mert abban már kilehet normálisan tenni a háttérképet.
elöre is köszi -
SamS20
senior tag
válasz Vizinyenyec #30307 üzenetére
vagy akinek nincs 100e ft-ja arra hogy telót váltson
az biztos hogy én inkább várnék fél - egy évet hogy vegyek egy s3-at mint sem hogy most egy 4x-et :/
-
OPiiPO
veterán
válasz Vizinyenyec #30307 üzenetére
és milyen jól elleszünk itt - az összes trollt ismerni fogjuk névről
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Pistiboy88
aktív tag
válasz Levi941127 #30313 üzenetére
HM, erre én is kíváncsi vagyok. Egy XDA linket dobnál légyszi? Ott nem találom.
-
Kurzuh
aktív tag
NVflash letöltő linket valaki dobna? Amit letöltöttem eddig, az nem volt jó, vagy én nem tudom
-
Balázs1986
addikt
Én is nézegettem, de sehogy se akar elindulni a letöltés
Pistiboy88: Parancsolj
[ Szerkesztve ]
-
tami92
aktív tag
arra én is kíváncsi lennék mert ami utoljára volt fent azt is a v30-al kombózták de ott nem volt telefonhívás. vagyis úgy írták hogy nincs hang telefonhívás közben.
"Nem kell a vakot mindenáron átsegíteni a gyalogatkelohelyen, lehet nem is arra akar menni." by Bendegúz98
-
tami92
aktív tag
válasz Balázs1986 #30318 üzenetére
akkor a puding próbája az evés meg jó hogy alapból angolon van a nyelv mert elég vicces volt a koreai legalább elmondhatom magamról hogy tudok koreaiul mert sikerült végül is angolra átnyomni a nyelvet
[ Szerkesztve ]
"Nem kell a vakot mindenáron átsegíteni a gyalogatkelohelyen, lehet nem is arra akar menni." by Bendegúz98
-
Kurzuh
aktív tag
Valaki feltette már az "új" ICS-t?
-
Levi941127
senior tag
válasz Balázs1986 #30316 üzenetére
Nekem sikerült letölteni. Egyébként smartflash-ben pontosan hova kell tallózni a fájlokat?? Gondolom nem a CP és nem is az AP fülbe...
-
Pistiboy88
aktív tag
Gondolkodok, hogy feltoljam-e ezt a v30c hybridet, de nekem fontos, hogy tudjak zenét hallgatni, menjen a net, meg a telefonhívás rendesen. Ha van tapasztalata valakinek nyugodtan írja le, s ha jó dobom is fel.
-
tami92
aktív tag
válasz Levi941127 #30321 üzenetére
ami a tömörített mappában van összes fájt a normal D/L részbe kell belerakni. ki fog dobni egy csomo ablakot akkor enterezz végig
ha befejezte rányomsz a startra ott is kidobb pár ablakot ott is enter és el is indul. az sd[ Szerkesztve ]
-
tami92
aktív tag
.
[ Szerkesztve ]
-
tami92
aktív tag
aki felrakta az új ics buildet az kamerába állítsa be hogy hangra fényképezzen nagyon "szar" jót röhögtem rajta
ja aki esetleg visszaállna 2.3-ra és kell az nvflash az itt elérhetikell az nvflash az itt elérheti
[ Szerkesztve ]
-
Kisssx
csendes tag
00:21.3 Sec : Formatting partition 15 EB4
00:21.4 Sec : Formatting partition 16 UDA
00:25.8 Sec : Formatting partition 17 EB5
00:25.9 Sec : Formatting partition 18 UDB
00:40.6 Sec : CFG Download complete
00:40.6 Sec : Recovery image Download start
00:42.4 Sec : Recovery image Download success
00:42.4 Sec : System Download start
01:03.4 Sec : Timeout error is occured
01:03.4 Sec : error!
01:03.4 Sec : System Download failSziasztok. Ezzel most mi történt?
Az utoljára linkelt romot raktam volna smart flash-el.
[ Szerkesztve ]
-
everest140
tag
Engem is nagyon érdekelnek a vélemények erről az ICS-ről, csak most végre van 1 használható telefonom, nincs túl sok bátorságom kicserélni, mert nem szeretném egyböl visszarakni. Kiváncsian várom az észrevételeket, tapasztalatokat az ICS-ről.
-
KD6-3.7
őstag
Nálam is ez van kb 1 órája szenvedek, hogy visszarakjak valamit amitől elindul a teló
nvflash valamiért nem jön be! -
Levi941127
senior tag
Aztaa, sikerült feltenni ezt a V30C hybridet, eddig minden oké
-
babhun
aktív tag
válasz Levi941127 #30331 üzenetére
Akkor ha lehet lécci report-olj a továbbiakról is! Működik minden?
-
KD6-3.7
őstag
Kajak mindjárt fölhözvágom ezt a kkdjfklsdjgriojgdfkhgld telefont!
Eddig ment a rohadt nvflash visszaállítás most meg semmi! -
Levi941127
senior tag
válasz babhun #30332 üzenetére
amit eddig akartam csinálni, mindent végrehajtott tökéletesen. Épp most állítgatja vissza az alkalmazásokat Play-ről, tehát ez is megy. Az imént hívtam fel egy másik telóról és a hang tökéletes. Az SD kártya problémát majd megoldom, elvileg csak egy mappát kell létrehozni external_sd néven.
Majd még jelentkezek a későbbiekbenApropó: két nyelv van csak, angol és kóreai hulladék. Kinek mekkora baj ez, azt maga eldönti, én angolból jó vagyok, szóval megfelel így is.
[ Szerkesztve ]
-
Kisssx
csendes tag
Ennél:
01:03.4 Sec : Timeout error is occured
01:03.4 Sec : error!
01:03.4 Sec : System Download failmásodjára is lefagy.
Mi Lehet a gond?És ha nvflashel próbálnám meg?
[ Szerkesztve ]
-
mpa68
csendes tag
Sziasztok! Eddig csak olvasgattam a fórumot (napjában 86-szor), hogy történik-e végre valami ICS fronton. Ma felraktam a v28A-v30C hybridet, rohadt jó. Ami nekem kell, az működik (call, wifi, GPS, SD card), hihetelenül smooth, ráadásul még szép is szerintem. ezzel már kibírom a hivatalosig.
Eddig rühelltem az LG-t a sz.rakodásért, de most már majdnem megbocsátok nekik. -
KD6-3.7
őstag
Jól van lenyugodtam. Azzal sikerült.
Újabb ICS leak próba
-
KD6-3.7
őstag
6 óra még lejön! Valaki nem akarja pl dropboxra feltölteni azt had szedegessük lefelé? ezek az XDA-s linkek ultra fosok!
-
KD6-3.7
őstag
Találtam még 2 új verzát:
Rebuild by Harsh [link]
Quote:
Originally Posted by Harsh Guys I have system.img with following already implemented.
1. SD Card Fixed (thanks ergoen)
2. Root with SuperUser
3. Engineer Mode removed (annoying red text on launcher)Rebuild by ergoen [link]
Originally Posted by ergoen
The following things are changed:- root (added su binary and superuser apk)
- sdcard (modified the vold.fstab and the vold binary)
- sdcard format (changed the /etc/format_fat32.sh to point to the correct partition, so that the sdcard should automatically get formatted properly after smartflash/nvflash)
- busybox (added a binary to /system/xbin, no symlinks, it's just there to help with basic linux commands should you need it)I did _not_ remove the engineer mode red thing as I think the red flashing thing is useful to see what processes are causing slowdowns and most importantly:
THIS IS STILL A DEV ROM! -
Kurzuh
aktív tag
Nagyon fasza ez az ICS!
Google Chrome miért nem használható még ICS-n se? Nagyon szeretném használni már rég óta, de nem tudom kompatibilissé tenni a telefonnal.
-
-
babhun
aktív tag
Nah lejött nekem is ez a V30C hybrid. Hogyan is kell felrakni??? Valaki légyszi írja meg!
-
Levi941127
senior tag
válasz babhun #30349 üzenetére
Smartflash-el lehet telepíteni. Az elsö hozzászólásban találsz drivereket hozzá. annyi hogy kibontod amit letöltöttél abba lesz is egy smartflash progi azt elindítod majd betallózol minden kicsomagolt fàjlt, nyomsz okot a hibaüzenetekre, akksi ki majd hangerö le gombot nyomvatartva csatlakoztatod a gèphez és start.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest