- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen házat vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bolond^^
tag
Szeretnék beszerezni egy (esetlegesen) nagyobb mah-es akkumulátor-t a telefonhoz. Barátnőmék elköltöztek és ha megyek hozzá, akkor utazás közbe, zenét hallgatva, közbe 3G meg egy kis játék alatt vége lesz. E-bayről nem nagyon tudom hogy kell rendelni.. Aki tud segíteni, az kérem segítsen Privibe is jó lenne. Esetleg az ebay-es is help is.
[ Szerkesztve ]
-
SamS20
senior tag
mivel talán Recska mondta azt hogy a 0218as BB-vel van a legjobb aksi idő, lehet az kavar be. de most megint vissza rakni a 0725-t ... mind1 inkább leszarom és vissza rakom mert nem csak ez az egy hibája van.
-
tzsolesz
nagyúr
Optimus széria ICS frissítése 2012 októberben.
Jól elhúzzák most már.
Egyébként egyre több részlet jön ki. Írják, hogy a 3D-re készülő ICS merőben el fog térni a többiétől. Tehát nem pletyka szintű így a dolog, hanem vannak kézzel fogható pontjai már.[ Szerkesztve ]
-
wolruf
őstag
Valaki ezt kapta válaszként angliai helpdesktől:
"Thank you for your email,
Due to hardware constraints within the Optimus 2x this model of phone will not be able to be updated to Ice Cr eam Sandwich. LG will be releasing a series of phones t hat will be compatible with this version of Android.
Best regards, LG Electronics UK Helpdesk"
Azaz nem lesz hardveres korlátok miatt az Optimus 2X ICS-re frissítve. Vajh' most mi igaz? Lehet, hogy csak a SU660-at frissítették?
Jó lenne már valami hivatalos álláspont(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
tzsolesz
nagyúr
válasz wolruf #28256 üzenetére
Jó lenne már valami hivatalos álláspont
Ez az ami eddig még nem volt. max Koreában, bár én azt sem láttam.
Egyébként ez elég érdekes állásfoglalás, ahhoz képest hogy mostanában mik szivárognak ki.ntomka Már mint melyik a kamu, hogy jön, vagy hogy nem jön?
[ Szerkesztve ]
-
wolruf
őstag
válasz tzsolesz #28258 üzenetére
Igen, nekem is ez a bajom. Múlt év szeptemberben (vagy mikor) volt nagy dirrel-durral beharangozva, hogy lesz, aztán azóta hivatalos forrásból csak a kummantás van. Koreában már legalább leak van, a mi készülékeinkre meg nagy büdös semmi sem
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
persil
nagyúr
válasz wolruf #28256 üzenetére
Mondjuk ezt meg azért nem értem, mert pl az L7(de talán az L5, L3 is?) ics-sel jön, pedig sehol nincs a 2x-hez képest hardverben.
Mondjuk engem nem érdekel, a hybrid rom annyira bejött, hogy ha jön ics, ha nem jön, én meg vagyok/leszek elégedve.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
wolruf
őstag
válasz persil #28262 üzenetére
Ugye most nálam ez az Xperia Neo van nyúzáson, ennek is 512 MB memóriája van (szabadon általában 90-180 MB), egy magos, mégis úgy megy, mint az álom a gyári ICS-ével. Eddig semmi, de semmi bajom nem volt vele (uptime 137 óra, szabad memória 121 mega). Mindezt úgy, hogy fut az összes ramzabáló szar, amit 2X-en is futtattam, de azt megfektette hipp-hopp (F@szbook, zene, stb, stb.). Van egy sanda gyanúm, hogy rendes ICS-el a telefonunk tényleg vadállat lenne.
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
SamS20
senior tag
nem értem ezt a hybrid romot komolyan.
felraktam a 0725-s v20q-s bb-t, minden fasza. Most újra indítottam és a BBnél a getril azt írja hogy unknown...és hát anyádat lg. most már kezd kissé idegesíteni hogy a héten kb 5xre laknám be normálisan és újra indítást követően mindig ez van.A cikkben nem írják amúgy sehol, semmire vonatkozva hogy az ICS októberben jönne.
-
persil
nagyúr
válasz SamS20 #28264 üzenetére
Hát nem tudom, én szopóztam vagy 3 napig különféle romokkal, miután megvettem a telót, majd itt ajánlottak a hybridet-et, amit akkor fel is tettem, azóta pedig kb a beteljesült álom.
(mondjuk egy battery wipe is kellett)Villámgyors és ugyan nem egy iPhone, de baromi smooth, a szabad ramom 200 fölött van azóta is, pedig nem szoktam kikapcsolgatni, meg újraindítgatni a telót.(egyedül a buzi fészbúkot szoktam force close-olni, mert idegesít, hogy nem képes normálisan kilépni)
Fagyás, force close, lassulás, semmi nem volt eddig. (Book of Heroes-zal szoktam játszani, az kilépett eddig összesen 2x, de ennyi. Még talán iOS-en is volt rá példa, szóval nem a rom hibája.)
Az egyetlen hiba a rommal, bár ettől sem kaptam még stroke-ot, hogy install/uninstall után néha összerendezgeti app drawer-ben az ikonokat.(ez is talán 2-3x fordult elő)
Más.: Aki szokott utazni, vagy ingázik melóbamenet és e miatt szokott telón játszani, az szedje le Major Mayhem c. játékot, valami elképesztő
-
SamS20
senior tag
kezd elegem lenni hogy a híres "első kétmagost" leszarja az lg-m, és még bnőm L7jén is az a Rohadt ICS fut...
-
wolruf
őstag
válasz #84221696 #28265 üzenetére
A XDA-n azt csak úgy ,,beböffentették'', ott sem volt rá semmi konkrétum. Ha meg akarom hülyíteni a külföldi keresőmotorokat, akkor leírom ide, hogy szerintem LG Optimus 2X (p990) Ice Cream Operating System update (Android 4.0.4) 25th September 2012. Aztán valaki majd jól belinkel, mint hopp, itt azt olvasta, hogy ... Pedig csak szerintem
-
tzsolesz
nagyúr
válasz wolruf #28268 üzenetére
Igen a kereső már kiadja azt a posztot is amit én 5 perccel ezelőtt belinkeltem ide. Ha egy külföldi elolvassa, vagy lefordíttatja akkor ezt belinkeli az ottani fórumba, és még az is lehet, hogy lehozzák hírnek. Ezzel a netes dologgal, meg azzal, hogy nincs hivatalos bejelentés, ez a bökkenő csak. Régen egyszerűbb volt az újságok idején.
[ Szerkesztve ]
-
besti
csendes tag
-
wolruf
őstag
Az új gyári ICS-eket dícsérik orrba-szájba LG-nél is, mivel már rég lejárt a hü(je)ségem a szolgáltatómnál, vehetnék új telefont, hiába az aLGák a legszimpatikusabbak, nem merek újra belenyúlni a trágyába Ezért nem veszek (szintén szimpatikus) MotoLOLát sem Maradna a Sony vagy a Samsung. Azt nem szeretnék...
-
besti
csendes tag
válasz wolruf #28271 üzenetére
Csak attól félek a korábbi tapasztalatok alapján a mi telefonunkra fognak tudni bugokat beletenni (mint korábban pl. töltés közben BSOD, GPS jel eldobás, laggolás 1 nap után, etc..). A G nekem is tetszik most is (legjobban androidon belül), de anno a 2X is majdnem ilyen ígéretesnek tűnt, aztán tudjuk sajnos mi lett belőle.
Sokakhoz hasonlóan én is Nexus-ban gondolkodom, ha következő telóról van szó. Hátha az újabbat, hardveresen már felhozzak a mai csúcsra. Nyomogattam Nexus Prime-ot JB-vel - hát annál jobb jelenleg nem kell (az már nem rosszabb smoothságot tekintve, mint a szifon - sok dologban meg persze sokkal szimpatikusabb, mint androidot favorizálónak).Re tzsolesz: ebben a fórumban ezt nehezen fogod tudni elhitetni
Én is drukkolok az LG-nek hogy sikerüljön, de ezt bizonyítani kellene. Az idei készülékek valóban jó irányba haladnak, de várjuk meg meddig várnak az első frissítéssel. Ha jól tudom JB-ről még szó sincs LG-nél.
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
Én a 2X esetében inkább a tegra2 számlájára írnék egy jó pár dolgot.
A G teljesen más tészta, az az idei abszolút csúcs.Az idei palettára értettem a szupportos részt. Az pedig akár milyen nehéz is elhinni, IGAZ. Persze nem hinni kell benne, a tényeket nem elhinni kell, hanem megismerni.
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
Én addig nem panaszkodok, amíg a Black-re folyamatosan fullosak a gyári rom-ok is.
230-250Mb a szabad ram, belakva.
Egy páran át akartak térni Sony-ra, stb..-re, de hamar visszajöttek, mert az katasztrófa volt.
De elég sokan vannak azok akik SGS-ről jöttek át, és csak virulnak azóta.Nem ismerem annyira a jelenlegi 2X romokat, vagy hogy mennyire használhatóak a megjelenés óta. De még ha valóban annyira rossz lenne a helyzet, ahogyan azt 1-2 fórumlakó állítja, és 1-2 rosszmájú konkurens készület használó, akkor sem tartom jogosnak 1 telefon miatt lehúzni az egész LG palettát. Okés a 3D-vel voltak kezdetui nehézségek, illetve arra sem jött még ICS. De ezen kívül nagyon jó telónak tartom azt is, és a 2X-et is.
Az idei modellek pedig nagyobb figyelmet kapnak, úgy néz ki az LG tanult a hibáiból, még ha nem is mind az övé volt (tegra 2)......[ Szerkesztve ]
-
wolruf
őstag
válasz tzsolesz #28275 üzenetére
Na ez az, ami engem már nem hat meg. F@sza, hogy tanult a hibájából, de nekem ez majd' százezer magyar pénzemben van. Nem, nem érdekel, hogy az idei kotványai milyen jók, ha egyszerűen az általam birtokolt kütyü nem használható úgy, ahogy az ígérve és sugallva lett. Az, hogy egy-két játékban szépet domborít pont nem érdekel, ha telefonilag szinte mindegy gyengébb vas agyonveri az ócska szoftvere miatt. Húdemérges vagyok Hol a kretén ICS?
-
besti
csendes tag
válasz tzsolesz #28275 üzenetére
Egyet értek, nem kell lehúzni a teljes LG-t. Tudtommal azonban főverzió frissítés sem tavalyi sem idei modelleken nem történt még (hazai piacukat leszámítva), és még hivatalos LG közlemény sincs róla (máshol azért már legalább vannak JB leakek, bejelentések). Apróbb frissítéseket mi is kaptunk, de egy hiba megoldása után jött egy újabb. Én kb. v20l-nél használtam huzamosabb ideig gyári romot utoljára. Azt hittem először az android hibája (illetve gt540 után a gyári rendszer is szárnyalt), csak utána tapasztaltam, hogy mégsem ez lehet a helyzet, mert a hardveresen elvileg gyengébb 2011-es Sony-k folyamatosabbak. Azt jó hallani azért, hogy a Black jobban sikerült - ezek szerint tudnak ők, ha akarnak.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz wolruf #28276 üzenetére
Megértem, és elfogadom a te állásfoglalásod is. Nincs ezzel semmi gond. ha telót vennék drága pénzért jövőre, akkor az csak is Optimus G lehet, persze ha a tesztek is igazolják azt amit az LG állít róla. Addig semmit. Samsungot pedig elvből nem veszek. Túl sok havernak van, és túl sok velük a baj, szoftveresen is, és anyagminőségben is.
Sony az még jó lehet (csak is idei modellek), HTC-k is, bár ott az árak eléggé el vannak szállva, a többi pedig más tészta. talán a Lumia 920 ami más vizeken evez, és az előzetes infók alapján nagyon bejön.besti Bejelenteni bárki tud. Ezt már tudjuk.
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz wolruf #28281 üzenetére
Alapból rajta van a gyári és egy hdcamera nevű app is. Én a hd camera-t helyből töröltem, nem szeretem az ilyen előtelepített gánydolgokat, minél inkább gyári, nekem annál jobb.
Én semmi problémát nem tapasztaltam, fotóz, felvesz, minden rendben, ahogy kell. Hogy milyen képet készít... Hát nem tudom, iPhone 4s-hez képest sehol nincs szegény, de szerintem telótól teljesen vállalható szint. (telefonon remek, monitoron azért már nem olyan meggyőző, de nem rossz)
-
peter_27
aktív tag
válasz tzsolesz #28279 üzenetére
Nagyon kíváncsi leszek, hogy az optimus g-t milyen android verzióval jelentik be! Ha ezt ics-el teszik meg akkor szégyelljék magukat, mert ez azt tükrözi, hogy még mindig nem jutottak túl a szoftverfejlesztési válságukon, és folytatják tovább az ígérgetést, mint a 2x esetében. Arra is megígérték a frissítést már bejelentéskor és majd egy évet kellett rá várni. Aztán kaptunk egy rakás f@st, amit GB-nek hívtak. Majd még egy év elteltével sikerült nekik egy nagyjából használható GB verziót kiszenvedniük. Ugyanezt játszották a GT540-el is. Asszonynak vettünk ilyet, és hát telefonálásra is korlátozottan volt csak alkalmas. Nem lehetett felvenni vagy lerakni a hívásokat, rengeteg fagyás lassulás, és ezt úgy, hogy összesen 5 app(számológép, zenelejátszó stb... semmi FB és ehhez hasonló) volt rátéve a marketből. Ebből is akkor lett használható készülék mikor a cm csapat csinált hozzá egy normális romot. Szégyen, hogy egy külső fejlesztő csapat kell ahhoz, hogy használható legyen egy telefon legalább telefonálásra. Ennyi rossz tapasztalat után szerinted fogok még lg telefont venni? (van lg tv-m, mikróm, ezekkel nincs gondom) Mindezek ellenére a készülékeik nagyon tetszenek, a 4x is baromi jól néz ki, mint ahogy a G is. Nálam elsősorban a hw számít, majd az ár és végül a külalak, de most már hiába mutatja be az lg a legerősebb legolcsóbb legszebb telefont, ha végül a szar sw miatt nem tudom majd kihasználni azt, mint a 2x esetében sem.
Galaxy S10
-
bull84ghia
őstag
válasz persil #28282 üzenetére
Tulajdonképpen mit is vártok az Ice cream-től? Igaz hogy én most adtam el de sokáig a 20q gyári romot használtam tweak packal illetve WIUI-t. Szinte soha semmi gondom nem volt ezekkel a romokkal. A végén az lesz hogy kijön az update(4.0) és mindenki visszatér a jó öreg 2.3.4-re mert az még is csak jobb. A maga kategóriájában remek készülék szerettem nagyon. Szifonnal meg nem is érdemes összehasonlítani, mert az egyik zár a másik nyitott rendszer. Véleményem szerint sokkal nehezebb optimalizálni egy androidot. Persze ez magán vélemény
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
persil
nagyúr
válasz bull84ghia #28284 üzenetére
Én speciel az ég világon semmit, nem is tudom miért nekem címezted, amikor pont én írtam, hogy a hybrid rommal annyira meg vagyok elégedve, hogy ha lesz ics, ha nem, én így is úgy is boldogan hajtom párnára a fejemet.
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz peter_27 #28283 üzenetére
2 LG van a házban, páromnak van még egy Optimus One p500. Mióta megvan még gond nem volt vele, pedig többet használja mint én. nem beszélve arról, hogy 3 éves kislányom is egész nap nyomkodja szerencsétlent. Már van rajta kb. 50 alkalmazás, meg widget, stb.. Meg szarrá van mókolva (élő háttér, be nem zárt programok garmada) sokszor, és így is stabil, gyors.
Én pl. ebből indulok ki.
Ezeket amit elmondtál, pedig minden gyártóról el lehet mondani kb......
JB, mikor lesz az idei modelljein a Samunak? Most ne a 2 csúcs telóját nézd, hanem az összes többi forgalomban lévő készülékét (Van kb. 20 féle itt hazánkban a szolgáltatóknál).
Nem hogy JB, még ICs se, hidd el nekem. Ennyit erről. -
wolruf
őstag
-
besti
csendes tag
válasz spuros #28289 üzenetére
Azokat mi is kaptunk elég rendszeresen (lásd. 28288, v10 és v20 esetében az abc majdnem elfogyott), de jó, vagy kevés kompromisszummal használható nem lett egyik sem. És ahogy mondod a főverzió frissítés a gond, illetve nekünk még az is, hogy az alverziók sem jelentettek jelentős javulást.
Na de ez múlt, és most már minden más legyen. Hátha az LG gyártja a következő Nexus-t a G alapjaira ) -
peter_27
aktív tag
válasz tzsolesz #28286 üzenetére
Azért az s3-ra már beígérték novemberre, és az s2-re ígért ics-t sem 1 évig várták mint mi a gb-t. Ok, hogy eddig csak ígéret, de... . Nézd meg a samfirmware.com-ot, pl. az s2 (ez ugyan az a kategória min a 2x) csak az europe open frissítéseket összeszámolva 26db frissítést/javítást kapott az s2, az o2x mennyit is 5db-ot
Igen más gyártókról is el lehet mondani, hogy vannak elhanyagolt készülékeik, de az o2x az lg csúcs készüléke volt mint ahogy a samunak az s2, és míg az lg leszarta, addig a samu foglalkozott vele. Ezt hiányolom az lg-nél. Ha legalább egy stabil jól használható sw-t kiadtak volna rá, mint ahogy említetted a black-nél, nem sírnánk itt és any@znánk, és nem várnánk messiásként az ics-t.Galaxy S10
-
törölt tag
Én 4X-et akarok majd, mert az baromira tetszik. A G már valószínűleg túl drága lenne nekem, pedig az is jó kis telcsi lenne.
Amúgy tényleg kiadhatnának már valami nyilatkozatfélét...off: LG BD-t akarok venni. Melyik jobb ár/érték arányú? Az 550 vagy 650?
-
-
persil
nagyúr
válasz bull84ghia #28295 üzenetére
Tiszta sor, így már értelek
Szrk.: ja meg amúgy csak a fényképezés minősége kapcsán hoztam fel a szifont, mert kérdezték előtte, hogy a hybrid rommal milyen képeket lő a 2x, nekem meg az a viszonyítási alap
[ Szerkesztve ]
-
Balázs1986
addikt
válasz tzsolesz #28294 üzenetére
Mert nem is (feltétlenül). Lehet abban valami, hogy változó a hw minősége is, és vannak megbízhatóbban működő / folyton fagyó készülékek. Én amióta kijött (bár kipróbálok mást is, de mindig visszatérek) nagyon jól elvagyok a rebuild verziós v20q-val, teljesen stabil. Van hozzá egy tweak pack is, az meg arra jó, hogy a röccenésektől mentesítse.
Volt már ez anno téma, de lehet elfeledtétek, nem baj az, ha ismételjük magunkat néha: akinek akad a gyári rom pl. görgetéskor és ez zavarja, annak javaslom, cseréljen betűtípust pl. Roboto-ra (az ICS betűtípusa). Ha meg eleve valami agyon cifrázottat használ, ne lepődjön meg
-
törölt tag
LG Indonézia:
"Related with update ICS for LG, several phones will be launched to ICS.They are LG Optimus Black, 2x, Lucid, Lte, 3D, PRADA, vu, Nitro HD, Spectrum. This various update could certainly have been there at the end of September."
-
SamS20
senior tag
Ez valami új tweet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Minden ami hőszivattyú
- Politika
- Gumi és felni topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen program, ami...?
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest