Új hozzászólás Aktív témák
-
Bolond^^
tag
válasz Levi941127 #28850 üzenetére
www.4shared.com/android/s9TksCrN/CameraLG.html
Csak felraktam még most. na jóéjszakát. -
Balázs1986
addikt
válasz Levi941127 #28850 üzenetére
És azok egy az egyben felmentek vajon, vagy valahogy portolva voltak?
Minden esetre ha elvileg benne volt, akkor a telepítő .zip-ből simán kimásolható az apk, és az tuti jó lesz[ Szerkesztve ]
-
MrChris
nagyúr
válasz Balázs1986 #28839 üzenetére
köszi! ez alapján megtaláltam azt az xml fajlt amiben le van írva a videorögzítés paraméterei, köztük a framerate. Mentést csinálva bátran átírtam benne mindent 30-ról 25re és úgy tűnik müxik!
-
Algotis
addikt
Sracok!
Valaki meg tudna nekem mondani hogy hogyan birom azt kikapcsolni hogy ne jelezze 2 percenkent azt hogy a halozat nem elerheto meg azt hogy az idojarasi szolgaltatas atmenetileg nem elerheto? Baromi idegesito amikor epp valamit csinalok es ez ugral fel folyamatosan.
Udv.Androidos Outlookból küldve
-
MrChris
nagyúr
válasz Balázs1986 #28854 üzenetére
hát arra van ebben utalás, de szerintem a bitráta nem ez alapján dől el. Bár lehet próbálkozni!
itt találtam:
etc/media_profiles.XML -
MrChris
nagyúr
válasz Balázs1986 #28857 üzenetére
átírtam néhány dolgot és most 49.9fpst ír az mxplayer, de ilyet sehol nem adtam meg. Lámpafény nem a legideálissabb, majd holnap napon tesztelem. Az 50fpst utómunkával 25re lehúzva egész szép lassítást lehetne elérni...de valszeg nem ennyi.
-
norbi642
tag
Sziasztok,témákat hova kell bemásolni hogy lássa is őket a telóm?Üdv mindenkinek és köszi
-
persil
nagyúr
válasz banuszzs79 #28821 üzenetére
"látszólag fontos programokat is pl facebookot"
lol
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
cjvt3o
aktív tag
Használ valaki esetleg MIUI v4-et ( [link] )?
Hogy sikerült alá feltolni root igényű appokat (pl. Titanium Backup)? Nálam a beépített eszköz nem oszt jogot, vagy elszáll.
-
gentlemann02
tag
Már én is szemeztem vele de letettem róla mert elég sok bugot olvastam róla de ha valakinek van vele tapasztalata és megéri szívesen kipróbálnám én is tetszetős kis rendszer ,amúgy jelenleg wajkiui 2.4.20 van fenn és ezzel is nagyon jó a teló csak ajánlani tudom de nem árt sosem váltani
Optimus 2x; Nexus 4; OnePlus One; Xiaomi Mi8, Xiaomi Redmi Note 8 Pro, Xiaomi Mi 9T Pro, Poco X3 Pro
-
MrChris
nagyúr
válasz Balázs1986 #28857 üzenetére
lehet mégsem nyerő ez az xml, ahány felvétel az xmplayer annyi féle fps-t ír ki, van hogy 59 is! Ha számgépem közelében leszek leellenőrzöm, mert telóról valami nem okés.
-
cjvt3o
aktív tag
válasz gentlemann02 #28863 üzenetére
(Gondolom ez a v4-es MIUI-mra jött, úgyhogy magamra vettem )
Eddig v2-es MIUI-m volt (illetve az is van, mind2-ről van egy cwm backup, és cserélgetek ), de kissé elhasználódott, másrészt van 1-2 feature (na jó, szerintem minimálisan elvárható, de nem elérhető szolgáltatás), amit hiányolok a v2-ből, mint pl. a contactok vezetéknév szerinti rendezése, ráadásul az ICS+ romok cpu használata - elméletben - sokkal testhez állóbb a 2x számára, mint pl. a GB. (A hw-es videógyorsítás annyira nem a szívügyem, filmek lejátszására moboplayert, játszani a gyerekkoromat, videók felvételére pedig a főleg az angol és amerikai televíziós társaságokat használom. )
A WIUI 2.4.20-at próbáltam, de nálam instabilabb volt, mint a v2-es MIUI (by drpele), úgyhogy visszatértem a MIUI-hoz.
Az előbbi hozzászólásomról elérhető linken lévő v4-esnek viszont eddigi kuthászásaim alapján a root-olása nem teljesen 100-as, se a Titanium Backup nem megy (pedig hallgatva az itteni tanácsokra, a migrálást erre támaszkodva akartam végrehajtani), se a Samba Filesharing (ami számomra jóval fontosabb, mint az USB kapcsolat, ráadásul a v4-ben nem találom az FTP host indítást, szóval kiváltani se tudom), ha úgy állítom be a rendszert, hogy kérdezzen rá a sudo-ra, akkor rákérdezést után SUFAIL (vagy vmi hasonló) üzenet fogad, ha pedig permanensen engedélyezem, akkor a biztonsági akármi váratlanul leállt párbeszéd ablak (ugyan itt van OK és MÉGSEM gomb, de egyiknek sincs több funkciója, mint amennyire értelmetlennek látszik).
-
gentlemann02
tag
válasz cjvt3o #28865 üzenetére
Hú köszi az infót eddig nem ismertem ezt a programot de most fel is tettem azt kipróbálgatom remélem jutsz valamire majd a rendszerrel ha nem akkor talán nemsokára itt lesz már végre az ICS és a jóféle főzőt romok
Optimus 2x; Nexus 4; OnePlus One; Xiaomi Mi8, Xiaomi Redmi Note 8 Pro, Xiaomi Mi 9T Pro, Poco X3 Pro
-
wolruf
őstag
Már megint egy forrás nélküli infó van XDA-n, valami olasz oldal kapott infót, hogy a koreai ICS kiadás csúszott október közepére, majd valamikor ezt követi az egyéb régió. Remekséges. Hol egy hivatalos infó bakkereldzsí?!?!?
[ Szerkesztve ]
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz wolruf #28867 üzenetére
Lehet hogy egyből jeally beant kapunk! :-P
Más: Valaki nem tudná lementeni és feltenni ide a FACEBOOK FOR LG alkalmazást? Rootoltam a telefonom és letöröltem,de most meg kellene.. :-(
[ Szerkesztve ]
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
persil
nagyúr
válasz Ferenczi Áko #28868 üzenetére
Az nekem is jó lenne, 100x jobb, mint a play-ből letölthető szar.
-
SamS20
senior tag
nem mindenben jobb azért az a program :S pl hozzászólásokat nem lehet likeolni, kicsit puritánabb az egész. Viszont gyorsabb és valszeg ramot sem eszik annyit.
ON
Én ma megint dobok egy levelet az LG-nek hogy hát hello hogy is van ez a frissítés
-
lexus88
tag
Srácok, szeretnék megválni az O2X-emtől! Nekem már elegem van ebből a supportból... Szóval akit érdekelne, nyugodtan keressen privátban.
-
SamS20
senior tag
megtaláltam a facebook oldalukat kíváncsi leszek mit fognak reagálni
-
ntomka
nagyúr
Én már itt vigyorgok az O2X mellett a Nexus-szal. Ég és föld.
Természetesen nem fogom isteníteni, de ha érdekel titeket, szívesen írok véleményt róla majd.
ツ Headphones on - World off
-
wolruf
őstag
válasz ntomka #28880 üzenetére
JB frissítés edgen?!?! Miiiii? Mintha olyat olvasnék, hogy Win95 floppyról Amúgy hajrá, kíváncsi leszek. Kérlek csinálj tesztképet vele, mert a tesztben levők látszatra lényegesen gyengébbek, mint a 2X-el lőtt fotóim (ezért sem érlelődött meg bennem az Xperia Pro csere teljesen, mert az is gyengébbeket fotóz és videóz).
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
ntomka
nagyúr
válasz wolruf #28881 üzenetére
Itt perpill csak edge van.
Ez pl Galaxy Nexus-sal készült, még ha nem is én készítettem. Elég meggyőző egyébként. De majd lövök vele párat.(#28882) spuros: Galaxy. Azért az S-nél az O2X lényegesen jobb. Lefelé nem fejlesztek.
[ Szerkesztve ]
ツ Headphones on - World off
-
Ferenczi Áko
addikt
Szóval valaki fel tudná tenni a FACEBOOK FOR LG applikációt?
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
Kurzuh
aktív tag
Valaki segítsen. 161 fénykép van a telefonomon és az utolsó 4 fénykép óta meghülyült a telefon. Kifejtem: fényképezek egyet és sikerül, majd be megyek galériába(vagy fájlkezelővel megnyitom) és megnézem a képet akkor teljesen más képet hoz be -általában régebbi vagy már törölt képet- és nem az eredetit. Hááá' miez? Ha Bluetoothon küldöm, a másik félnek a normális képet mutatja, meg gépen is. Egyszerűen meg van a kép, csak nem tudom telefonon vissza nézni. CM7, Etana kernel. Valami ötlet? Nem rég tettem újra a CM7-t(ugyan ez volt az előtt is), akkor nem volt probléma vele.
-
Algotis
addikt
Valaki erre tud megoldást?
Androidos Outlookból küldve
-
zragon18
tag
válasz Algotis #28855 üzenetére
Ne a gyári Idójárás Widgetet haszáld... Szerintem attól vannak sokkal jobbak és pontosabbak is sok ezer óra témával. Én pl: Beautifil Widget-et használok régóta és teljesen meg vagyok vele elégedve, soha nem unom meg mert rengetek téma van az óra ikonhoz.
[ Szerkesztve ]
-
babhun
aktív tag
-
persil
nagyúr
válasz Balázs1986 #28894 üzenetére
Nem facebook-ozok, nem is szeretem, viszont vannak barátaim, ismerőseim, akiket főleg csak ott érek el, így egy gyors üzenet erejéig jó, ha van.
De erre a "facebook for lg" sokkal jobb, puritán, egyszerű és sokkal gyorsabb, mint az official facebook app.
-
Bolond^^
tag
1 hét és én is eladásra fogom kínálni az o2x-emet.. Ha jön az ICS, ha nem. Bár inkább az utóbbit tartom valószínűnek..
-
Bolond^^
tag
válasz Levi941127 #28893 üzenetére
www.4shared.com/android/s9TksCrN/CameraLG.html
Még tegnap ide küldtem egyébként. Olvass vissza! -
wolruf
őstag
válasz Levi941127 #28898 üzenetére
Naaaa, végre valaki, aki a suliban tanul Ez már ritkaság ebben a topicban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest