- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz summersam #23549 üzenetére
Bár nem vígasztal, de azért elmondom, hogy mióta bemutatóterem lettünk, SOKKAL több cserekészülékünk van, de ugyanúgy nincs egy darab sem, mert aki korábban nem kapott, az most már kap, illetve nem igazán vigyáznak a cseretelefonra, és jó párat kiadhatatlanra amortizáltak.
Szerintem cserekészülékből soha nem lehetne eleget tartani.Xiaomi 13T
-
Aryon87
félisten
válasz Viktor0610 #23551 üzenetére
Nekem G3-at adtak, de az egy igencsak leharcolt darab volt. Kulsoleg keretrepedt, de hardverileg se volt valami ok vele, mert lassu volt. 2/16-os valtozat. 40mb szabad ramja volt. 3 programot nem birt mar a memoriaban tartani.
Bezzeg parome hasitott mellette
Akkor en meg szerencses voltam hogy kaptam cseretelot.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
fR0271
csendes tag
válasz Aryon87 #23547 üzenetére
Óvatosan 1-2x vissza tudod szedni, csak az üveg alján van egy vékony filmréteg, amit könnyű elcseszni.
De, ha szépen megfogod 2 kézzel a fóliát a felső illetve alsó részén kétoldalt és pár mm magasságból szépen ráilleszted és csak rátolod, középről kifele szépen ki lehet tolni alóla a bent maradó levegőt is.Annyiból jó, ha telefonos teszi rá, ha elcseszi, az az ő sara és nem kell új fóliát venned.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz fR0271 #23553 üzenetére
Na felrakattam, ezuttal a csomagolast is elkertem. Mas fajtat kaptam, ez mar takarja a szenzorokat is..
Viszont 1-2 mini levegot latok itt-ott, piszkalgathatom kifele.Ahh, ez fel fog jonni tuti.. Alul es felul is maradt bubi. Hiaba nyomkodom nem jon ki
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
racerx
őstag
válasz laca71 #23550 üzenetére
Lényeg az hogy mind a 3 sim slot tudja a 4G-t (nem csak az első). röviden : a sim kártyáknál legyen mindkettő active., az adat hálózatnál a sim1 -et használja, ez át kell állítani a sim 2 re., utánna a mobilhálózatoknál a sim1-et át kell állítani csak gsm-re, és most a sim 2-t lehet már gsm/wmcda/lte -re állítani.
Lényeg hogy mindkettő slot tudja az LTE-t, csak az a lényeg, hogy a másik csak gsm-en legyen. -
Aryon87
félisten
Erre kernek valami frappans tippet.
Huzzam ujra teljes gyalulassal a rendszert, vagy csak az uvegfolia miatt hulyult meg a dolog?[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
GEIL
addikt
3 hete van meg a G4.....eddig minden pöpec volt, 1 db szándékos leállitás és ujrainditás volt a 3 hét alatt.......MKX...facebook és messenger van telepitve csak a gyári appok mellé......akksiidőtől kezdve minden pöpec....a Telenornál ott előttem frissült 6.0-ra.........
Tegnapi volt az első és marha ciki helyzet:
-4G adatkapcsolaton voltam
-jött egy messenger üzenetem "felugró chat fejjel"....közben pont rányomtam felül a bluetooth ikonra....na onnantól kedzve semmi....egy érintésre sem reagált a telefon....chat fejet nemtudtam megnyitni...majd nyomtam a hátoldalon lévő bekapcs-kikapcs gombot....semmi....aztán 30mp után elindult a kamera...de fényképezni nem akartam és nemis lehetett, a kijelző még mindig halott volt...chat fej befagyva a képen....oké...tokból ki....hátlap le....de az akksit még ki sem vettem amikor már restartolt a mobil.....azóta oké megint. közben persze hívást is vártam......havernak meg egy zenét akatam átdobni bluetooth-on....stb.más app nemvolt nyitva......szóval nemértem. ennyi művelet és nyomkodás még a párom LG L7 II-jének vagy a régi LG F6-omnak se okozott volna gondot.
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
törölt tag
Üdv!
Tegnap este óta én is a tábort erősítem. Nem gondoltam volna, hogy a G3-nál ennyivel jobb a G4. Már most jobban szeretem mint az előbbit.
-
zack
nagyúr
Én a 8 hónap alatt 1x sem találkoztam hasonlóval, úgy, hogy a gyári progikon kívül van vagy 30db telepítve.
Pedig először ázsiai G4 volt, és most jött nem túl rég az EU-s. Egyik sem produkált hasonlót.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
GEIL
addikt
Azt honnan tudni hogy EU-s vagy milyen ?
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
zack
nagyúr
Dobozáról. Illetve ha nyitod a BL-t IMEI alapján jelzi, hogy ázsiai, és nem nyitható. Az enyém szingapúri volt, még azt is írta.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Aryon87
félisten
-
Reinkz
senior tag
válasz Aryon87 #23563 üzenetére
Nekem is volt ilyen, program okozza, valamelyik software ami állandó értesítést pakol ki. Nekem vmi calendar app volt, amint leszedtem nem találkoztam újra ezzel.
szerk: látom megoldottad, nem tudom hogy ugyan arról a problémáról beszéltünk-e
Nekem a fő képernyőre bugolt a zárképernyőn lévő elemek: knock code és óra azt hiszem de ez nem ma volt.[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
KOREA
-
Aryon87
félisten
válasz Reinkz #23570 üzenetére
Első ilyen bibi volt, de a fólia előtt nem volt ilyen baja. Gondolom a proximity zavarodott meg a fóliától, mintha már olvastam volna ilyet.
Most zárom le, oldom fel, úgy tűnik megjavultDkovizoli
Eddig is ugyanezek voltak a zárképernyőn is.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz gerenda110 #23574 üzenetére
Simán csak annyit hogy karcos a kamera + a többi gond. Rendes ügyintéző srácot fogtam ki, nem úgy mint Zombinyúl.
-
nünüke1975
aktív tag
Sziasztok nekem is sikerült beszereznem egy G4-et.Ismerkedem vele galaxy s4 után váltottam.A hátlapi gomb nem is olyan szokatlan.De majd kiderül.Eddig tetszik.
-
MODERÁTOR
válasz nünüke1975 #23576 üzenetére
Hamar megszokod a hátsó gombokat és szeretni fogod
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Quqesz
nagyúr
válasz Aryon87 #23573 üzenetére
Igen a fólia miatt volt, többen voltak így itt már. Üdv az üvegfólia szopoági klubban....
GEIL
a doboz oldalán van az információs matrica. Azon van egy 3 betüs kód a szín felett(pl: pol=poland). Az alapjan tudod meg, melyik ország. Vagy az app vagy a szinkron fagyasztotta be. Mar láttam ilyet, csak nem G4-en(G3s-en 5 gmail szinkron volt bekapcsolva, újra is indúlt tőle a telefon, mert minden pipa bent volt)[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
GEIL
addikt
Az mit jelent ?
( totál hülye vagyok ehhez.....csak használom a telókat...meg az androidot ismerem...de kb ennyi )------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
GEIL
addikt
Ezt értem...de még soha nemvolt rootolt mobilom végülis miért jó ha rootolva van ?
-
-
Aryon87
félisten
válasz Aryon87 #23586 üzenetére
Aha, nálam nem a fólia volt a ludas, hanem szoftveres ütközés. Nemtom micsoda, de a gyári visszaállítás után backupoltam. Na ott lehetett vamlami.
Most refurbish-t csináltam, megszűnt a jelenség.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
fornettisuti
veterán
válasz Aryon87 #23588 üzenetére
nálam a backup visszatolása több hátránnyal járt, mint előnnyel, így mindig tiszta telepítés és rendes belekásban bízom.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Aryon87
félisten
válasz fornettisuti #23589 üzenetére
Volt már hogy a google-féle beckup-ot használtam, ilyesmim nem volt még. Valszeg az alaplapcsere az oka. Gépre kötve is a drivereket és társait szedte le magának a gép.
Most már működikXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Quqesz
nagyúr
válasz fornettisuti #23589 üzenetére
+1
Én is most csak az üzeneteket hagytam backupban, de minden más tiszta telepítéssel ment fel.Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Aryon87
félisten
válasz gerenda110 #23592 üzenetére
2 tagnak volt megbrepwdese ult honapban, nekem csak elojele volt, de az tuti lett vona, igy megeloztem
-
Aryon87
félisten
válasz gerenda110 #23592 üzenetére
Sorry dupla, javitani akartam:
2 tagnak volt meg repedese mult honapban, nekem csak elojele volt, de az tuti lett vona, igy megeloztem, a kijelzos tema pont jokor jott
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Quqesz #23579 üzenetére
Ilyen foliat kaptam. Ez jobb is ami elozoleg volt, kevesbe gyujti a dzsuvat, jobban is lehet torolni, viszont van bubi alatta rendesen, foleg alul, de felul is... Sokaig nem fog maradni ugy erzem. Csipesz meg nincs itthon
kep
kepXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz Stauffenberg #23596 üzenetére
Nem tudom elmagyarazni.
Eros feny fele forditod a telefon tetejet/aljat, latod milyen a felulete a keretnek. Azt az egyenletesseget torte meg keresztbe egy csikszeru "suppedes" ahogy a feny ugymond megtort ott, ami egyertelmu volt hogy az bizony hasadas lett volna egy ido utan.
Ennel jobban nem tudom elmagyarazni, latni kell.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Gevox
tag
válasz Technoman #23523 üzenetére
Hello!
Köszi mindenkinek a segítséget,sajnos még mindig ugyanezzel a baromira idegesítő poweramp problémával küzdök.
Anno megvettem ezt a progit,a korábbi galaxy s4 mobilomban is ugyanez a 64gigás kingston c10es micro sd kártya volt,ugyanezekkel a vegyes mp3/flac/ape zenékkel mint most,az s4 hibátlanul kezelte a kártyát.
Felraktam a jetaudio progit,azzal és a gyári zenelejátszóval nincs gond,ott szépen lépked,csak a poweramp gondolkodik...
Lehet Bezo076 kollégának lesz igaza,hogy a poweramp még nem 100%-ig kompatibilis a 6.0-ás droiddal?
Csak mert kipróbáltam egy kisebb 32gigás kártyával is amin 200 zene van csak fent,és sajnos itt is van néha megakadás,igaz itt nem 6-8-10mp-eket gondolkodik a zeneváltásnál,hanem csak max 2-3mp-et,és ritkábban is csinálja,de itt is jelentkezik a probléma.
Van itt valaki,akinek már a 6.0 van fent és hibátlanul megy a powerampje?[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Jelen. V20d szoft van fent. Samsung evo 32gb c10 kari.
Ma doccent meg 2 alkalommal a zene, valami utkozes volt a backup-bol valo visszaallitassal mas ugyben, azota tiszta ujrahuzast csinaltam, es hibatlan a mukodese. Most is megy epp a zene.
Probaltad hogy letorlod, majd ujratelepitetted?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest