- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
-
PROHARDVER!
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SlausK
tag
válasz MoRT2195 #9237 üzenetére
Szia,
A neten található megoldások között a legbiztosabb, hogy húzza ki a fülest, kezdeményezzen egy hívást (30 mp elég), majd füles bedug és mehet a zene. Ezt a módszert reboot után újra el kell játszani. Úgy olvastam az is fontos, hogy mikrofonos vagy mikrofon nélküli a füles illetve hogyan ismeri fel a telefon (fent az állapotsoron).
Ui: Más csúcsmodelleknél is előjött ez a sercegéses hibajelenség és mind KitKat alapú volt. Anno az LG G2-nél is ott volt KitKatre való frissítés után, de valamelyik hibajavító update meggyógyította.
Üdv, SlausK
[ Szerkesztve ]
-
k5.20
senior tag
válasz MoRT2195 #9463 üzenetére
Ennek a linknek a végére - az egyenlőségjel után - szépen beírod az IMEI számodat és már meg is kapod a készülékedre legfrissebb rom linkjét, ahonnan lehúzhatod.
-
saintex72
aktív tag
válasz MoRT2195 #9455 üzenetére
A pirates és a rayman egy cég. Kérdeztem már őket. Azt írták vissza, hogy minden készülékre nem tudnak portolni. Arra, hogy az amazon storban a rayman megvásárolható és kompatibilis, és akkor, hogy is van ez? Erre már nem válaszoltak.
Ubisoft.
Nem veszek tőlük többet semmit, mást nem nagyon tehetek.
A deus Ex annyival rosszabb, hogy az letölthető, megvehető ezzel a telefonnal is, csak játszani nem lehet vele. A fejlesztő meg sz....ik rá. Azt írta törőljek le mindent a telefonról próbáljam úgy és még néhány beállítást javasolt. Az nem zavarta, hogy a többi telefonon sem megy nem csak az enyémen. Illetve azt kérdeztem meg tőlük, hogy jó tanácsok helyett nem kellene e az ismert hibákat javítani legalább évente. És lehetne sorolni: need for speed, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest