Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ßrainiac

    addikt

    válasz Wolf-15 #27549 üzenetére

    +1 :C

    Mas...:(

    Voltam a szervizben, hat nem sok remenyt fuzok a dologhoz. Mondtam, hogyha szoftvert frissitenek rajta, akkor itt sem hagyom. Na a csavo nem ertette meg egyaltalan, es vagy 10 percen keresztul ment a "vita", megprobalta a SIM kartyamra fogni, appokra, stb. marhasagokra, mondtam neki, hogy legfrissebb szoftver van rajta factory resetelve, hat de hogy akkor is lehet rajta olyan app ami miatt eldobja a tererot. Es azzal mit csinal, titanium backup-pal lefagyasztja? :U

    Istenem.. Ilyen borzaszto customer service-t ellenpeldanak lehetne mutogatni kurzusokon.

    Egyaltalan nem tudott megnyugtatni, hogy meg lesz csinalva es ne aggodjak, hanem folyamatosan ellenem beszelt es azt erzekeltette, hogy ok nem szivesen nyulnanak hozza, mert az melo...

    Hiaba mondtam, hogy a jelerosseg ugyanazzal a SIM-mel a G2-ben 38 asu, mig ebben 0-3 kozott van csak. Azt el is engedte a fule mellett.

    Elmondtam neki, hogy egy szoftverfrissites nekem nem er meg ennyi utazast, ha hazaviszem es megint rossz, akkor johetek vissza. Ennek van ertelme? Hat erre is csak a bullshit ment.

    Minden esetre otthagytam, mert jobbat nem tudok per pill, aztan meglatjuk mi lesz, ha visszakapom. Es nagyon remelem, hogy nem karcolgatjak ossze :(( meg az uvegfoliat sem!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák