-
PROHARDVER!
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csampei
senior tag
válasz Tibor7878 #27400 üzenetére
Én a TOT metóddal raktam újra a V10E-t aztán KDZ-vel ment fel a V20W aztán a One click...simán rátette a rootot,recovery-t,kapott egy 75 fokos term update-et és ment (egy darabig) aztán meg vissza gariba
Most az újra mondjuk nem próbáltam megmaradtam a V10L-nél mert az legalább megy rendesen a L a nyomában sincs! Bár mondjuk ezzel sokan másképp vannak,sajna vagy sem nekem ez jött be,ez nem akad használható,akkudő okés,fagyás reboot nincs.
De hát kinek pap kinek a paplan.
Másnál meg a 4.4.2-es romok vacakoltak...Ezért érdekes ez a teló! Meg slussz poén,ha a KDZ flash gyári visszaállítást csinál,és én full WIPE-al flasheltem (meg még előtte recoveryből Wipe data,system,cache,Dalvik,és FORMAT DATA) akkor az MLT miért maradt kikapcsolva? Mikor is az gyárilag ugyebár be van kapcsolva!
Na erről ennyit
UI: de a TOT-al sem tudtam elsőre feltolni rendesen mert bár felment gond nélkül jöttek a fagyások,melegedés,stb,úgyhogy a NEGYEDIK felrakás után ment úgy a rendszer ahogy az elvárható. Ez is érdekes,kicsit emlékeztet a ZTE Blade-re amikor hibás memória,és vagy NAND chipek kerültek beszerelésre a készülékbe ami gyakorlatilag nem zavart semmibe amíg újra nem kellett pakolni a rendszert,na akkor jöhettek a gebaszok...
[ Szerkesztve ]
Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!
-
ßrainiac
addikt
Tud valaki adni egy legfrissebb Cloudy rom linket ami nem az xda-s? 80k/sec-kel jon
-
Blac1
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy lehet-e ha igen akkor hol, állítani hogy energiatakarékos módban mit engedélyezzen és mit ne a rendszer.
Előre is köszönöm. -
-
ßrainiac
addikt
Nyomkodom este ota a 3/32-esemet, egesz jo, nem sokkal laggosabb a G4-nel, bar a G2 mogott mindketto elmarad.
Ezert a penzert elviselem egyelore, G4-nel az ara miatt kevesbe volt jopofa.
Cloudy 2.5 van rajta, kernelen meg gondolkozom, ha van amit ajanlotok, szivesen meghallgatom
Erdekesen valt a menuk, appok kozott, kene az a fullhd.. Majd kesobb tesztelem, ha lesz idom.
-
Fitzgerald
veterán
válasz ßrainiac #27410 üzenetére
Navel kernel, Lionheart governor, GPU governor simple ondemand, CPU voltage -45 global. Jelenleg 29 fokos így a cpu a 23 fokos lakásban input nélkül, ha elkezdem nyomkodni, böngészek kicsit, akkor sem nagyon megy 43 fölé. Nekem mondjuk fent van még az a kis paszta is amit kb. 2 hónapja raktam a chipre, ha számít valamit így ennyi idő után.
[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
válasz Fitzgerald #27411 üzenetére
OMG, paszta. Na ez nekem uj, en olyat csak PC-be nyomattam
Viszont kiprobalom, amit irtal, koszonom!
Ha fel eves a telo, a fent emlitett undervolthoz mertekehez csak nem kell pasztazni, nem? ^^
-
ßrainiac
addikt
válasz Fitzgerald #27413 üzenetére
Thx again, na proba..
Kivancsi vagyok, mit hoz. Per pill merul mint a titanic. Mondjuk mar most jobb, mint a G4.
[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
Durva. Maris jobb lett!
-
-
ßrainiac
addikt
válasz futo001 #27416 üzenetére
Nem jatszom telon, csak PC-n. Neha poenbol felrakok egyet-egyet, de nem kotnek le. Quadropus rampage-dzsel toltam mondjuk sokat, meg az Evil Dead-es defense jatekkal
Szal jah, a telefon menuiben laggolt. De hala cr33p Ur ajanlasanak most a G2 sebesseget abszolut hozza animaciok tekinteteben, appok megnyilasaban pedig veri is azt.
Mas: Tudunk olyan mod-rol amivel elenkebbek lesznek a kijelzo szinei?
Mas II: Cloudy 2.5-re erdemes ratolni az Xcam zip-et? A Cloudy mintha alapbol egy moddolt camera appot tartalmazna. Legalabbis a 60fps mintha nem lenne alapbol. Szoval lehet jobb kepeket loni az Xcam-mel?
-
n42
tag
Sziasztok, kaptam egy ilyen választ arra a gondomra, h a vier folyamatosan szétkapcsol, s csak manuálisan hajlandó újra csatlakozni...
"A Viber nekem akkor állt le így, amikor a telefon automatikus adatmentésre volt állítva. Minden adatmentés után a Vibert újra el kellett indítani. Ez lehet az ok."
Ez az "automatikus adatmentés" mi az isten? Sajnos napok óta nem válaszolt priviben a kolléga, segítsetek légyszíves!
-
Fitzgerald
veterán
válasz ßrainiac #27417 üzenetére
Itt a topikja. Valahol volt egy post is (nem vagyok már benne biztos hogy a linkelt topikban), hogy ha a Developer Optionsben belövöd a Show Touches opciót, majd Accessibility menüben a Color Adjustmentnél az ujjaddal megpróbálsz belőni egy bizonyos koordinátát (nem egyszerű), akkor lesz az amoledhez hasonló a kontraszt.
De egyébként simán lehet hogy megtalálod a neked tetsző beállítást magadtól, érdemes kísérletezni vele.Az Xcam meg nem éri el a gyári kamera app minőségét,csak AOSP alapú romra érdemes feldobni.
@n42
Én nem használok Vibert, de ha bemész az Accounts & Sync menübe, szerintem ott kell lennie. Ha ott kikapcsolod a szinkronizációt lehet hogy megoldja a problémát (amennyiben tényleg ez az oka). Nem tudom mit szinkronizál a kontaktokon kívül, lehet hogy semmi mást nem.
Ha meg nem erről van szó és rosszul értelmeztem, akkor Backup & Reset menü, és ott vedd ki a pipát a Back up my data boxból.
[ Szerkesztve ]
-
válasz ßrainiac #27417 üzenetére
Brutál, hogy G3-on belül mekkora eltérések vannak működésben.
Nálunk 2 van, egy 4.4.2-vel és az enyém 5.0.1-gyel, de eddig semmi akadás nem jelentkezett egyiken sem.
Nagyon kiváncsi vagyok, mi okozza az akadást sok példánynál és mitől fut simán a maradék.I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯
-
ßrainiac
addikt
válasz Fitzgerald #27419 üzenetére
Koszi, sikerult is, picit balra es picit lefele mentem a jelolovel, most itt all, ha esetleg valaki kiprobalna a beallitast (a ket screenshoton jol latni, hogy milyen kis ugyesen merul ):
[ Szerkesztve ]
-
macii97
senior tag
Az akksi kb 2 hét alatt beáll. Jobb lesz
Bocs, neked ment ßrainiac!
[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
válasz Khelben #27423 üzenetére
Igen, ez megforult a fejemben, csak nem akartam, hogy valaki ugy erezze, lehulyezem
En eleg erzekeny vagyok erre, gyerekkorom ota jatszom gepen es nagyon haklis vagyok a frame rate-re, ha nincs meg, pakolom bele a gyorsabb VGA-t. Gepet is nagyjabol 2 evente kicserelem.
Nem banom, hogy 1 eve eladtam a G3-at, azota kiprobaltam eleg sok mindent, de orulok, hogy most teszi a dolgat, igy volt a G2-vel is, csak ott 2 evre ra vettem meg ujbol Konkretan meg is van meg mindig, nem is adnam el olyan szivesen. Most is azt hasznalnam, ha lenne olyan kameraja mint ennek.
cr33p: ja igen, lemaradt a THX!
Akkor nem veszodom az Xcam-mel. Igazabol full kiraly a kamera, sokkal szebbeket lo bent a szobaban mesterseges fenynel mint a G2. Annal olyanok a fotok, mintha elolapival csinaltam volna :/
macii97: meglatjuk, koszonom!
[ Szerkesztve ]
-
storm3
senior tag
Nem a g3 hibaja, de hatha tud valaki megoldast a nyomoromra.
A cegnel ahol dolgozom van wifi(vendegeknek, akik 3oras kodokat kapnak hozza), en eddig ezen logtam VPN-en keresztul, ezzel kikerulve a login szukseget. Tehat ramegyek a wifire, ha nincs VPN kidobja a chrome hogy udvozoljuk xy helyen irja be a kódját, ha VPN-el csatlakoztam(beallitasok, egyeb, vpn es ott egy freevpnaccess.com-os szerverre fittyentem fel) akkor ment minden flottul. Az eddigi romjaimban(androidHD, Cloudy, Lion) nem volt gond, viszont felraktam a xenonhd-t es itt ledob kb 2perc utan. Az ertesitosavban megjelenik, hogy bejelentkezes szukseges:xy SSID-ra es onnantol vege a murinak. Mit lehet tenni, illetve milyen beallitast erdemes megnezni?“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
macii97
senior tag
Nos feltettem a stock v20w-t navel kernellel. Tök frankón megy a teló!
Kérdés: van valami módja annak, hogy a bővített weather animation-t előhozzuk stock romon? Nem zavar, de jó lenne, ha menne vele. -
Pietro 22
aktív tag
Feltettem Cloudy G3 utan a V20W-t. Hogy tudom rootolni? Mert nincs root jogosultsagom. Valaki tudna segiteni? Elore is koszonom!
[ Szerkesztve ]
-
storm3
senior tag
válasz DJ. Ru$y #27430 üzenetére
Nem, mert mas tudja hasznalni a VPN halozatot, tehat ugyanazokkal a beallitasokkal mint amivel en probalom, megy neki a net.
@Pietro 22: Elore rootolt romot telepitettek a tobbiek, ha jol tudom.
[ Szerkesztve ]
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
Tibor7878
tag
Sziasztok! Romolgattam össze-vissza a napokban, végül felidegesítettem magam, hogy mindíg volt valami gond, így felraktam a KK-t.. Valami rég play áruház fut rajta jelenleg. Ezt hogy tudnám frissíteni? Köszi!
-
Probert75
addikt
Használtok fényerő szabályozásra valamit, mondjuk lámát, vagy jó a gyári automata fényerőszabályozás?
-
-
David3
őstag
Sziasztok!
Van valakinek ötlete arra, hogy az automatikus szinkronizálás be- és kikapcsolása után hogyan lehet eltüntetni ezt a felugró ablakot? Olyan, mintha most húztam volna újra a szoftvert, és ilyen tippként szeretné megmutatni nekem, hogy mi a teendő.
-
-FreaK-
veterán
válasz Tibor7878 #27436 üzenetére
Egy idő után magától is frissül, de ha te ezt nem szeretnéd kivárni, akkor két lehetőséged is van:
1: a program beállításainál, legalul a verziószámra nyomva lehet manuális frissítést kezdeményezni, de ez nem olyan régóta van benne, talán egy éve kb.
2: a google-ben rákeresve, hogy latest google play, kb. rögtön az első találaton lesz egy letölthető apk fájl, amit a telefonra letöltve rögtön telepíthetsz is.
Én ez utóbbit kb. hetente megnézem egyszer, mert van egy ilyen hülye mániám, hogy a programok mindig a legfrissebbek legyenek a telón
-
storm3
senior tag
válasz FіkuszKukіsz #27441 üzenetére
Nem ragaszkodnek a romhoz ennyire, ha nem lenne az eddigi legjobb felhasznaloi elmenyem vele
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
smidipeti1
tag
Üdv mindenkinek!
A telóm szervízben járt a minap alaplapcserére.V20T ROM került rá Tmobilos.Sajnos nem tudom rootolni egyik összefoglalóban leírt módon sem pedig mindent pontosan csinálok,félúton megáll..Windows 10 van a gépen.
Valami ötlet?Nagyon kellene a root(Titanium backup)... -
Mr X
veterán
válasz smidipeti1 #27446 üzenetére
-
nincskedvem
aktív tag
Üdv! Valaki tudja mi lehet a baja a telefonomnak? Egyik pillanatról a másikra teljesen meghalt, épp a Pac-Rom volt rajta, és játszottam a plants vs zombies-al,majd lezárt a képernyő mert csinátam a dolgom, utána oldanám fel semmi, bekapcsoló gombra semmi reakció, oké akksi ki-be majd ez fogad video. Próbáltam még párszor, mindig ez volt a reakció. Recoverybe beléptem,ott nem volt gond addig amig nem kezdtem el flashelni egy romot, akkor megint elkezdett csikozódni a képernyő,majd kikapcsolt. Aztán próbáltam teljesen gyárira vissza állitani, KDZ flashel. Akkor is ez lett az eredmény.
Bárkinek bármi ötlet,hogy mit csináljak, esetleg mibaja lehet? Olvastam XDA-n, egy hasonló problémát, de neki azt irja,hogy megjavult,és fél év mulva még mindig semmi. Recoveryben is ez a probléma, pár perc után megint elkezd vibrálni majd pedig ez:
Kép,és a videó minőségéért elnézést, de messenger kamerával készült, viszont a lényeg így is kivehető.
[ Szerkesztve ]
-
lacko6
senior tag
Telekom mai frissítés D85520i_00.kdz
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest