- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- BIOS frissítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
-
-
-
veterán
válasz Just_Reboot #12856 üzenetére
Most frissített 5.0-ra,root ugrott?
Frissítés miatt. -
veterán
válasz gyuri2008 #12849 üzenetére
Durva ára van a bótban....
(#12855) DJ. Ru$y: Köszi a linket, egyelőre még így is sok, előbb letesztelem az óccó kínait.... (de jó tudni hogy van)
(#12857) gyuri2008: Hát gyorsan teszteld le valamelyik rott app-al, de elvileg igen.....nem srácok??
[ Szerkesztve ]
https://gamergep.hu/
-
skylaner
senior tag
20A-s Chupa-ra akarom feltenni az új 20E-t. Kell full wipe? Vagy elég csak a cache törtés?
Illetve a kernelt vagy a ROM-ot kell előbb feltenni? Vagy mindegy?[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
válasz Just_Reboot #12847 üzenetére
Meselj mar a CM-rol. Vagyis ne.. Tudom h rohadt jo
Ami igazan erdekelne az a kamera. Nagyon xar?
GGMPC vagymi: Ugyeletes dementor - szetszakadtam ezen
-
Just_Reboot
addikt
válasz ßrainiac #12864 üzenetére
Én nem igazán veszek észre olyan hű de rossz lenne. De majd holnap tesztelem. Ami a lényeg (nekem) hogy megy a Quick remote alkalmazás xda-n találtam flashelhető zipeset. Nálam marad ez,annyi hogy lehetne benne több CM feature de gondolom azok majd idővel belekerülnek. Ja igen egy picit jobban melegít,de most állítottam a governorokon és most-már jó.
[ Szerkesztve ]
-
ruzsass
tag
válasz Just_Reboot #12868 üzenetére
Sziasztok,
tudnátok ajánlani a G3-hoz egy nem túl drága asztali tartót nem feltétlenül kell töltővel ellátott,de azok is szóba jöhetnek. A lényeg az lenne, hogy stabil ne borulós legyen. Köszönöm. -
GGMPC
őstag
válasz DJ. Ru$y #12855 üzenetére
Szép szép - csak az a szamszung felirat valahogy illuzio rombolo - szerintem...
A gyari LG nem tecc - azt is le lehet hiénázni valakitol 10-ert?.
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
DJ. Ru$y
félisten
Annyi bajom van vele nekem is. Fekvő kell másodiknak. Monitorok vannak a munkaasztalon és belelóg a teteje a monitor aljába, ami zavaró, ha benne van az állványban, nem tudom ott használni, az éjjeli szekrényen tökéletes.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
M.Jani
csendes tag
Sziasztok.Azt szeretném megkérdezni,hogy tudnék g3s telefonomat vissza állítani gyári beállításokra,mert valamit nagyon el állíthattam.Erre a bekapcs+ hangerő le gombvariációra lennék kíváncsi.Valaki írja le.Köszönöm előre is!
Üdv M.János -
M.Jani
csendes tag
válasz DJ. Ru$y #12874 üzenetére
Szia.Valami lehetőséget bekapcsolhattam mert beszélt Talk valami vagy ilyesmi mindent visszamond amit megnyomtam de nem reagál rá.Aksi ki telefon bekapcs pin beír mondja a számokat de az ok gombra nem megy tovább,lényegében ennyi.Közben a bal sarokban azt írja biztonsági üzemmód.Szerinted mi lehet a gond?
-
plejik
addikt
válasz Just_Reboot #12868 üzenetére
Governorokon? Az mi??
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz M.Jani #12875 üzenetére
A "visszabeszélés" sima G3-nál, de nálad is itt lehet -> Beállítások -> Kisegítős lehetőségek -> TalkBack (kapcsold ki). A biztonsági üzemmódról nem tudok nyilatkozni, ha azzal visszaállítod alaphelyzetbe amit az előző hozzászólásomban írtam, akkor minden gyári lesz elvileg.
Ha a kijelző nem reagál semmire, akkor pedig a Téma összefoglalóból itt van ez a rész:
"Gomb kombinációval is be lehet lépni a recovery-be, csak macera kicsit:
Elinduláskor tartsd nyomva a hangerő le + bekapcs gombot, mikor bejön az LG logo, akkor enged el a bekapcsot majd nyomd meg újra és tartsd úgy őket megint."[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Kasya
nagyúr
Valaki jatszik esetleg HeartStone-t es felaplikalta G3-ra?
-
Just_Reboot
addikt
-
M.Jani
csendes tag
válasz toto0569 #12886 üzenetére
Nem.Az újra indítás semmit nem ért,Valahogy a gyors dupla koppintásokra reagált.Majd nehezen el tudtam jutni a Talk kikapcsolásához,Utána magától feljött egy olyan opció,hogy "kikapcsolja a csökkentett üzemmódot?"Erre nyomtam egy igent és újra indult már rendesen.Igazából nem is értem mi volt ez,de a lényeg hogy sikerült vissza állítani.Még egyszer köszi.
-
Kasya
nagyúr
válasz lewyy87 #12888 üzenetére
Elvileg mar megoldhato, csak nekem meg nincs itt a telefon Erdekelne a tapasztalat
-
NandorHUN
addikt
Szasztok!
Tudnátok ajánlani valami jobb minőségű hátlapot vagy (lehetőleg) bőr tokot? Telefon állandóan ki akar csúszni a kezemből, futáshoz is a telot szoktam használni (zenehallgatás miatt), és ott is elég zavaró, hogy ki akar csúszni a kezemből.
Azért hátlapot írtam, mert nincsenek óriás kezeim , és ha sokkal nagyobb lenne a telefon mérete tok miatt az is zavarna engem.
Ebay-en körbenéztem, de ott főleg a védő (nagy) tokok és a flip tokoknak van divatja.
Köszi a segítséget.www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
szabo.norbi
tag
Holnap felteszem és megnézem. Engem is érdekel.. Csak még nem volt időm megnézni. De ha xperia SP-n fut akkor ezen is kéne.
Az „érintett” és az „elkötelezett” közötti különbséget legjobban a sonkás tojásrántottával mutathatjuk be:a csirke „érintett”, a disznó viszont ”elkötelezett”! /// iPhone 6
-
Earl_Muttley
őstag
Udvozletem!
Akinek okosba kinalnak LG G3at plane fekete szilikontokkal t-mobileosan 355673067846613 imei szammal az hagyja ott a pi...ba mert most raboltak ki delutan, a jardrol most estunk haza.
Karcmentes, tempered glass folia van rajta, benne 32GB-s kartya! Rajta kepek-zenek, az jobban faj mint a telefon!
Rendorsegi korozes alatt all a telefon, igy a vevo is megszivja sajnos.
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
GGMPC
őstag
válasz NandorHUN #12894 üzenetére
Hat ha latnad eloben! Borhatas es finoman csuszik ra es jajjj!
Ha gondolod es rendelek innen, akkor hozzacsaphatok egy ilyet.?
[ Szerkesztve ]
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
veterán
válasz Earl_Muttley #12893 üzenetére
Részvétem, asszem mondhatom ezt......De legalább meglesz akkor elvileg, mert bemérik nem? Hacsak nem viszik ki az országból...vagy hogy is van ez??
[ Szerkesztve ]
https://gamergep.hu/
-
mothugs
tag
Valaki tudna segíteni abban, hogy a mobilnetem miért csak edge és hsdpan működik?
3G jelet sosem hozza be. 3gb telenoros mobilnetem van.Köszi
-
GGMPC
őstag
Micsoda patkany emberek vannak - remelem a qva anyja sirjara kolti majd a penzt a fereg!
Meg 5-10 eve megertettem a dolgot, de most...
Ki se tudja nyitni a telefont a paraszt! (majd jol atver vele valakit!)
Nagyon sajnalom!
[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
Ez megvolt??
Ha engedélyezve volt a telefonon a GPS akkor próbáld ki, hátha volt olyan gyökér valaki, hogy nem vette ki a kártyát!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest