- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- BIOS frissítés
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomix24
addikt
Sziasztok!
Tempered glass üveget használ valaki?
Milyet érdemes? Érdemes egyáltalán? -
törölt tag
Azt mondjatok meg nekem, az ertesitesi sav bal sarkaban neha par masodpercre felvillan egy ikon, amit megnezni sincs idom, gyorsan eltunik.
Olyan mint egy ajto. Ez mi lehet?
-
Clander
tag
Sziasztok, én nem rég vásároltam egy G3-at, imádom ezt a telefont , csak 3 problémám van vele. Nem tudom, hogy van e aki találkozott hasonlókkal.
Vidéken konkrétan bárhova megyek egyáltalán nincs térerőm, ami nagyon zavaró vagy ha van is akkor nagyon gyenge :/. Nem tudok telefonálni...
A fehér hátterű részeknél (menü), olyan a kijelző mint ha lenne rajta egy "háló" szerű "háttér". Így első ránézésre nem lehet észrevenni..remélem ez nem valami kijelző probléma.
Van 1-2 alkalmazás ami konkrétan akad és nem kicsit pl. fb messenger, nem tudom hogy ez az alkalmazás hibája de néha fel tud idegesíteni .
Gondolkodom, hogy beviszem szervizbe a térerő problémák miatt. Van aki esetleg találkozott ilyen problémákkal?.Boldog Karácsonyt!
-
V.Dave
senior tag
Én is lefuttattam antutut és alig kaptam 27ezer pontot!
Xiaomi mi 8 6/128
-
H.Bencike
aktív tag
Sziasztok! Szeretnék egy ilyen telefont venni de eléggé megoszló véleményeket olvasok róla. Játékra, netezésre (3G), Facebook, stb.-re használnám, de legfőképp játszani szeretnék. Akkuidő nem gond, van power bankom. 32 GB-os verzióval szemezgetek vagy a HTC ONE M8-al. Samu annyira nem tetszik. Ilyen felhasználási "feltételek" mellett megéri ilyen telefont venni?
LG G3
-
V.Dave
senior tag
Kiuritettem a nemoriat, uninstallaltam a san andreast, kikapcsoltam a wifit és ki tettem az erkélyre a telefont és így ennyit kapott 😃
43048Xiaomi mi 8 6/128
-
saintex72
aktív tag
válasz H.Bencike #13407 üzenetére
Nekem semmi bajom vele, pedig játszom rajta elég sokat kontrollerrel, de ha a kettő közül kellene választanom, akkor az m8-at venném. M7 volt az eddigi legjobb telefonom pedig volt, van elég sok ájfónom, androidos flagship telefonom. Ha a kamera elég neked ami benne van akkor nekem egyértelmű lenne. Sajnos vannak játékok amik még mindig nem támogatják ezt a felbontást és ahogy a fejlesztők hozzáálnak nem is lesznek egy ideig.
-
Hajnii20
tag
Sziasztok!
Az miért van ,hogy bizonyos oldalaknál kiírja a teló ,hogy Lg készüléked elavul ,lassú ?
Pedig 3napos a teló.
Most mit kell csinálni ilyenkor? -
zoleeno1
veterán
válasz Clander #13405 üzenetére
Az első 2 létező probléma, nem egyedi.
Az elsőhöz ezt írd be a keresőbe: térerő
A másodikhoz ezt: sharpening
A harmardik, a facse messenger meg egy kalap kaka, sz.rul van optimalizálva, minden telón akadozik. Ettől függetlenül én is használom, de ez van(#13412) Hajnii20 +1, azok csak ilyen reklám fosok, rá akarnak erőltetni a telódra valami programot, hogy töltsd le, rakd fel, ettől gyorsabb lesz... marhaság, átverés, ne foglalkozz vele!
Most, hogy mindenki ráélvezett antyutyura remélem meguntátok Amúgy nekem 70 ezret dob...
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
Hawk02
aktív tag
válasz Clander #13405 üzenetére
Térerő problémával én is találkoztam,de kizárólag a munkahelyemen.Dupla árnyékolású az irodánk,itt csak füles használatával tudom megoldani a problémát,mert asztalon hagyva a készüléket van jel,de csak 2G-re állítva,hogy tudjak beszélni.Bosszantó egy kicsit nekem is.Több fórumon is olvastam,hogy alul méretezett egy kicsit az antenna.Szervizbe nem érdemes bevinni csak abban az esetben,ha ott is látható ez a hiba,mert máskülönben visszaadják,hogy nincs semmi gond a készülékkel.Antenna cserét szoktak javasolni erre az esetre(nem a szerviz),itt a fórumban is írták többen.Próbáld meg esetleg,hogy 2G-re állítod a készüléket,hátha segít.
-
zoleeno1
veterán
Egy vertu felhasználónál még helyén való is, mert hwesen egy kalap kaka az összes (kivéve talán az uccsót, úgy emlékszem az alatt már van vas is). Bár véleményem szerint kinézetre is olyan, mintha valaki lehányta volna a tervezőasztalt, de az más kérdés
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
NandorHUN
addikt
Lock Screent valahogy ki lehet kapcsolni?
Régebben lehetet olyan opciót választani , hogy "Semmi", de újabban nekem eltűnt és kötelező betennem egyet.
Azszem lehet az volt a baj, hogy Security Settings-ben(Biztonság) beállítottam az első opciót- Galéra zárolását, ennek nem egyébként nem látom semmi hatását, viszont nem tudom kikapcsolni se.Valakinek van ötlete?
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
H.Bencike
aktív tag
-
-FreaK-
veterán
válasz Clander #13418 üzenetére
mckangi kolléga megtalálta a megoldást a problémára egyébként, erről készített egy blog bejegyzést is:
LG G3 térerő probléma és javítása tipp+fixNekem is nagyon komolyan jelentkezett ez a probléma korábban, de azóta a szoftver frissítések meglepő módon sokat javítottak a dolgon. Néha még mindig gond, ezért én is rendeltem egy antennát a speedshop-ból a múlt héten, már csak rá kellene vegyem magam hogy kicseréljem
(ahogy a védőüveget is, mert az meg már több mint egy hónapja van itt és még nem sikerült rávennem magam hogy cseréljem )(#13415) Hawk02: ezt honnan veszed, hogy a szerviz nem csinál vele semmit? Saját tapasztalat esetleg vagy csak így gondolod? Én ezt erősen valószínűtlennek tartom.
(#13423) H.Bencike: többen is írták már, hogy sok játékot próbáltak már a G3-on és nem volt bajuk vele. Szerintem az a +0.5col képernyőméret nagy pozitívum a G3 javára, ha játékról van szó, én azt választanám.
[ Szerkesztve ]
-
Hawk02
aktív tag
válasz -FreaK- #13424 üzenetére
Nekem az általad megadott link ,melyet már 1 hete kipróbáltam sem változtatott semmit a térerőn a munkahelyemen, nincs térerő 3G-n.2G-n használom fülessel.A cikk is írja,hogy a szervizben kipróbálják és nincs vele gond,akkor lehetséges,hogy visszaküldik javítás nélkül.Én is antenna cserével próbálom a térerő problémát orvosolni.+mivel Szegeden élek elég kérdéses emiatt felküldeni szervizbe.
[ Szerkesztve ]
-
limahl 11
tag
nálam ,nagyon jó,ez a liliput.aksi,ram,gyorsaság,stb,még 2-3 frissités,és hűűű de jó lesz. bár most se sok gondom van véle.eredeti ,trés,root sincs.
-
Pietro 22
aktív tag
Most hogy igy megindult az elet az Antutunak koszonhetoen a forumon, valaki tudna valaszt adni, hogy melyik ROM-ot erdemes hasznalni gyari v10-e utan? Chupa vagy CluodyG3 esetleg AndroidNow? Ezek kozul is melyik verziot?
-
Hajnii20
tag
Köszönöm mindenkinek most megnyugodtam.
Am nektek is melegszik néha a teló?
Bocsi a sok kérdésért!
Am MMS-t még mindig nem tudom ,hogy kell engedélyezni! Valaki esetleg? -
törölt tag
Sracok, az antitutu semmire se jo......
Osszeeresztettem a G3-at meg a Nexus 5-ot.G3: 37047
Nexus 5: 36215Egyszerre inditottam mindket keszuleken. A hatterben levo programokat indulas elott kilottem.
A Nexuson erezhetoen gyorsabban futott le, szemmel lathatoan a grafika simabb volt. Akkor megis mert kapott roszabb pontot???
Nekem itt megdolt a hitelessege. Egy gyorsabb keszulek rosszabbul teljesit?
Ja, mindketto gyari stock, G3 4.4.2, Nexus meg Lolli.
[ Szerkesztve ]
-
Koza
csendes tag
Sziasztok!
valaki legyen szives segitsen!
LG G3 5.0(v20e)
Tegnap frissítettem pc suiton keresztul,de most szeretném rootolni de azokkal a módszerekkel nem megy ami az összefoglalóban van!
Elöre is köszönöm!Jaj és van egy olyan gondom is hogy pl.amit torrentről töltök le jatékot vagy navigációt nem lehet telepiteni,annyit ir ki hogy telepitest követöen hogy kész!!! De már megnyitást nem! Az ism.forr.opció természetesen be van kapcsolva!
Mi lehet a gond??[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
Nem tudom, hogy tudjátok-e ?
Amazon ingyen Androidos utility/játékok
Csak regisztrálni kell, telepíteni és jöhetnek is le !
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
mckangi
senior tag
válasz Hajnii20 #13437 üzenetére
Ha rendesen be van állítva az APN - ben a szolgáltatód által használt paraméterek, akkor kezdj el írni valamit, vagy a küldés gomb alatt van egy iratkapocs jel, arra klikkelve rakj mondjuk be egy képet, vagy fényképezz le valamit, majd küld el.
Ekkor automatikusan (az üzenetben levő csatolmány miatt) már mms-ként küldi el a telefon.
Az APN beállításokat elméletileg maga a simkártya tárolja alapesetben , nem kell állítgatni semmit.
Ha nem küldi el, akkor ezen beállításokat a szolgáltatód weboldalán keresd meg.
Ezeket az adatokat a telefonon a beállítások - Internetmegosztás és hálózatok - Mobilhálózatok - Hozzáférési pontok menü alatt pontosan be kell írni, ennyi.Poco F3
-
takika258
tag
-
lefkosia
őstag
válasz eladogeppc #13446 üzenetére
Itt megtalálod a listát, ami ingyenes
takika258 kollégának szántam
[ Szerkesztve ]
The Truth Is Out There
-
Just_Reboot
addikt
Mondtátok hogy CM alatt rosszabb a kamera én azt hittem nem olyan éles meg pixelesebb a kép mint a gyárin. A képek élességével nincs semmi baj, de a színek borzalmasak a gyárihoz képest. Remélem ezt majd javítják a CM-es srácok.
-
veterán
válasz #27813376 #13435 üzenetére
Egy észrevételem van nekem is ezzel kapcsolatban, mivel nekem még csak 2-3 hete van meg kb a telefon így frissek az élményeim, v10i-n 26.000 körüli volt az antutu, és laggolt akadt, piszok rossz volt vele akármit is csinálni. Utána v20d HD rom jött 3 féle kernellel tesztelve 3 napig, ott már 30-37 közötti értékek voltak, minimális laggokkal, csak néha. Aztán pár napja (kb 6 napja) v20e Cloudy-n 41.000 körüli és vajsima/smooth (majdnem G2 érzésem van vele, majdnem)....
Egy biztos soha nem ad ugyanolyan pontot az antutu, az tuti, valószínűleg sok mindent néz, vagy nem néz .... de amit észrevettem, az az, hogy a pontszám növekedésével együtt és a romok cserélésével (egyre feljebb a verziószámokkal) simább, kezelhetőbb, gyorsabb és akadásmentes kellemes rom lett belőle...most már élvezhető, 2 hete még mérges voltam, most boldog G3 tulaj!
És ezt köszönöm nektek, a sok hasznos leírást, információt!
https://gamergep.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest