- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- BIOS frissítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bilux
veterán
válasz krisztyann #12250 üzenetére
Megpróbálom
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
trapi80
tag
válasz szabo.norbi #12227 üzenetére
Köszönöm! A 16 gb-os verzióban alapból mennyi marad a szabad hely?
Köszi!
Üdv: Roland
-
Neti69
csendes tag
Ez egyszerűen nem lehet igaz nem viszi a divx fílmet a G3 külső vinyón fasza simbis telón fasza gépen fazsa de az G3 csúcsgép szar fos elképesztő egy példa félénk vagyok de hóditani akarok leszedtem 3 féle változatban is mindgeiuyk Xvid kodekes lejön a film ugye a fájl kiterjesztése avi simbin megy faszán külső vinyón a tévé faszán viszi gépen fasza mind de G3 foson semmi elképesztő a ygári lejátszója nem bir vele nem lejátszható formátum letöltött lejátszóval sem megy leszedhetek 100 at mind hiába elképesztő vérlázitó dühítő bicskanyitógató akárki akármit mond ....a teló szolgáltatós tehát nem ilyen olyan ázsiai stb stb . de hogy ilyen mocskosság eélőfordulhat az egyszerüen nem hiszem el ...egy kalap szrat nem ér igy a nagy csúcsgép de az a helyzet hogy senki nem tudja megoldani hogy a gyári lejátszója miért nem viszi a divx filmeket amit más régi teló szépen visz legyen az akármilyen okos tojás telós guru csak a süket duma van nem más ....ennyit a g3 ról
-
Neti69
csendes tag
válasz Dreadloord #12256 üzenetére
engem nem érdekel finoman kérdeztem és semmi segitség a helyesirás nem érdekel az idegesség miatta elképesztő hoyg nem lehet megoldani a problémát ugyan az megy mint a politikában minenki okos tojás de semm előrelépés ez van sajnos igazi segitség nincsen
-
Neti69
csendes tag
válasz Neti69 #12257 üzenetére
egyértelmű világos érthető segitség nincs akinek nem tetszik az igazság nem tud érdekelnimost már de akármilyen fórumban voltam eddig mindehol észt osztanak egyik üti a másikat ez nem semmi a telefonok sem egyformák ezek szerint ....hiába gyári a cucc ezek szerint még is csal eltérnek a dolgok egymástól..... többet ér egy simbis teló ezer androidos fosnál ez van
-
Kasya
nagyúr
válasz DJ. Ru$y #12258 üzenetére
(#12254) Neti69: Lásd, azért mi mindig a legjobbat feltételezzük a topikba írókról.
Ha jól értem nem megy a videó a telefonon. Tedd fel az MX Playert ERRŐL a linkről, vagy keress rá Play-en. Próbáld meg ezzel lejátszani.
[ Szerkesztve ]
-
Neti69
csendes tag
válasz Neti69 #12259 üzenetére
a szabad vélemény nyilvánítás ( ami elég nyers ) zavar valakit azzal sem tudok mit csinálni akinek nem teszik az csak egyszer olvassa el. attól még hogy valaki elmondja kissé nyersen idegesen a problémáját de segitség nincs rá akkor mit tehet vagy mondja tovább és a szalonképesége romlik vagy naivan kérdezget tovább és halgatja a süket semmit mondó tanácsokat mindneki ért hozzá de senki sem ért hozzá alapon
-
takika258
tag
Az Sd kártyára lehet telepiteni?Ja es az Android 5. mar megjelent hazankban/illetve Szlovákiában(A hivatalos verziora gondolok)
Sony Xperia P,Sony Xperia SP,LG G3
-
Kasya
nagyúr
válasz takika258 #12266 üzenetére
SD kártyára nem lehet...a mai nap csak 3* láttam eddig leírva. Root után lehet...
Az is levolt ma már írva, hogy Cseh-szlovák régióban még nem elérhető a Loli...és az is, hogy itthon már igen.(#12268) takika258: megértem, sokszor eléggé betud pörögni a topic
[ Szerkesztve ]
-
Typhoon47
senior tag
Nah látom megint összefújta a szemetet a szél
"Education is important but big biceps are importanter"
-
KisBundi
őstag
Annyi volna csak a kérdésem, hogy az S4-emet megéri lecserélni G3-ra. Tényleg durván be tud lassulni a készülék illetve pár játékkal már nem bír?
-
Helltak
őstag
-
DonLaca@
senior tag
Miért minden retardált G3-at vesz karácsonyra?
A mai nap a negatív csúcs a topicban. Kezdünk halmozottan hátrányos helyzetűek lenni.
Akinek nem inge ne vegye magára. -
zoleeno1
veterán
húúú gyerekek, nézem mi a p.cs ez a rengeteg hsz reggel óta, aztán látom modi is kellett, szal vissza sem olvasok történt valami érdemleges azon kívül, hogy megjelent a hun 20e?
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
Karcsi1964
tag
V20e-216-01 frissítés után az fm rádió alkalmazást is lehetett frissíteni, és csodák csodája, a rádió már sztereóban szól! Ez jó hír. Ami nem jó hír: "Current version is not available for user. Can't fing matched cust for NT-code mcc/mnc[21601], subset[FF]" Rákerestem a fórumon, és nem igazán értem, mi ez a hibaüzenet. Ha nincs jelentősége, akkor miért jelenik meg minden újraindításkor?
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Karcsi1964 #12284 üzenetére
Semmi jelentősége. Nem indítod annyiszor újra, hogy zavarjon. Szerintem.
kakuk100
Rootolt ROM-ot maximum zipből tudsz telepíteni ami már "Custom ROM" kategóriába esik, a KDZ fájl az LG által kiadott gyári piszkálás mentes rendszer. Abból soha nem lesz rootolt.[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz kakuk100 #12287 üzenetére
Hát az 5.0 rootra, nem recoveryből, lehet, hogy az örökkévalóságig várhatunk, ugyanis az 5.0-ban a Google hivatalosan is szeretné ezt visszaszorítani, szóval nehezítik a dolgot. Tedd fel a recoveryt V10 alól, aztán mehet fel a rootolt V20
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
-
Motosz01
tag
Én ezt tettem fel: [link] de azóta az aksiidőm drasztikusan lecsökkent. V10J-vel 1 napig simán bírta a teló, most meg már 15:00-kor vége van. Pedig a progik ugyanazok, ui. a Titanium Backuppal visszaállítottam mind, és nem használom többet a telót sem, mint azelőtt. Utána fogok járni, hogy mikkel lehet aksi élettartamot növelni, mert eddig nem volt egyetlen praktikára sem szükség
-
haspok07
tag
válasz krisztyann #12203 üzenetére
A full wipot kihagytam, mert nem akartam mindent újra visszatenni. Lehet, hogy ez a probléma.
-
delon
tag
A lollipop alatt a bluetooth folyamatosan szakad van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata vagy valami megoldása a dologra?
Lenovo ThinkPad T420s; iPhone 7 ios 11.3.
-
ak76
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest