- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Demonlaci2
tag
A telefon belső memóriájában létrehozni egy sdfuse nevű mappát.
A mappábba bemásolni a qsb kiterjesztésű ROM-ot.
Telefont kikapcsolni, majd a hangerő gombot hangerő csökkentés módban lenyomni, utána bekapcsológombot benyomni de szinte azonnal felengedni(rezgés után), a hangerő gombot végig lenyomva tartjuk.
A szervizmenübe jutunk. Az 5. pontban az SD Update-t kiválasztjuk, enter és a frissítés elindul.
A szervizmenüben a hangerő gombokkal tudunk lépkedni, balra lent az Enter jobbra lent a Back gombok.
Megvárjuk a frissítés végét és örülünk.[ Szerkesztve ]
-
phmphm
csendes tag
válasz Demonlaci2 #701 üzenetére
Köszi, sikerült visszaállni 4.4.2-re.
-
phmphm
csendes tag
Egyrészt a 2 koppintásos bekapcsolás nagyon hiányzott, másrészt van néhány kedvenc programom, amit már nem fejlesztenek és lollipop alatt nem működött.
Sajnos a 2 koppintásos képernyő bekapcsolás és a home gombot hosszan nyomva a zseblámpa üzemmód nem működik a visszaállás után, úgyhogy csak félsiker lett a 4.4.2-re visszaállás.
-
rdt89
addikt
Köszönöm a válaszodat. Ma érkezik meg az enyém is, és azon már 5.0 van. Nekem az előző telefonom egy Nibiru H1 volt, és biztos hiányozni fog 1-2 olyan funkciója, mint a kijelző bekapcsolása nélkül indítható zene lejátszó, vakú és egyéb dolgok. Ebbe a készülékbe vannak gesztus funkciók, amihez nem kell a kijelzőt bekapcsolni?
-
rdt89
addikt
Most érkezett meg a készülék. 5.0-ás android van rajta, és a fényképező elég "buta". Azt elfogadtam, hogy nem lehet állítani a felbontást, de a zárrekesz időt se engedi. Valakinek valami ötlete?
-
viktorwhite
csendes tag
Sziasztok,
Ma frissítettem fel 5.0.2re de szomorúan tapasztaltam hogy leszedett olyan alapalkalmazásokat (security, cleaner...) illetve nem működnek a home, illetve az alkalmazásbezáró menügomb... vmi ötlet hogy lehetne ezeket megfixálni anélkül hogy visszarakom az előző androidot..?!
köszi
Vik -
Womb
senior tag
Basszus de jó, hogy kivártam...
A "károtokon" tanulva marad a Kit Kat, eszem ágában sincs frissíteni.
De azért bánom, hogy nem fektettek több energiát a mérnökök, az új rendszer "Lenovosításába." -
viktorwhite
csendes tag
válasz viktorwhite #710 üzenetére
azóta valahogy megjavult a menügomb meg az alkalmazásbezáró...
-
rdt89
addikt
válasz Demonlaci2 #712 üzenetére
Köszi az infót. Nagyon új mèg nekem ez a kèszülèk, de szerintem nem ebbe a hónapba találtam volna meg ezt a funkciót.
-
arnd
senior tag
válasz viktorwhite #710 üzenetére
A security az integrálva van a beállítások közé. Programonként beállítható jogok.
A memória felszabadító meg a futó programok közti váltás opcióban található meg. -
gael
tag
Nálam sok kellemetlenség (alkalmazás nem indulás, random akadozás, stb.) megszűnt egy gyári visszaállítás után, úgyhogy maradhat a nyalóka. Már csak a kétkoppos ébresztés hiányzik...
-
ctibor
senior tag
Ez így igaz, ahogy írod, ennek ellenére nekem hiányzott az új ROM-ból az egy gombos tisztítási lehetőség.
Most viszont megtaláltam az XDA portálon azt az appot, amit a Lenovo is használ(t) Security Center néven, csak kicsit a saját képére-gépéhez formálva. A neve: LBE Security Master.
Ha valakit érdekel, INNEN letölthető.
(Azt nem tudom, XDA tagság nélkül is engedi-e a linkelt appot letölteni, én évek óta tag vagyok, és nem nagy ügy regisztrálni.)
Nekem eddig jól muzsikál, az egy gombos tisztítási widget-je kitehető a kezdőképernyőre, és úgy tűnik, automatikusan update-eli a vírus adatbázisát (azért meg kell várni kb. 1 hónapot, amíg a következő frissítés aktuális, de remélhetőleg nem fog pénzt kérni érte... )
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
ctibor
senior tag
Kicsit irigyellek benneteket, hogy az erősebb hardverrel, szuper képernyővel megáldott Pro-t használjátok, én meg csak a kistestvért, ugyanakkor azt halkan meg kell jegyezzem, hogy a sima Z2-n a Lollipop frissítés után is használható a kettős koppintással ébresztés!
-
gael
tag
Örülök, hogy a Z2-n működik. Ez azt jelenti, hogy még nem kizárt egy későbbi frissítés, ami a prón is ismét elérhetővé teszi. Ez azért némi következetlenséget (apró zavarokat a fejlesztőknél) feltételez. Addig is aktívvá tettem a flip tokot, így nyitásra indul, zárásra kikapcsol a kijelző
-
rdt89
addikt
Szerintem nyers erőben az mtk6595 sincs lemaradva a snapdragon 801-től. Nekem az előző telefonomba lévő gesztusok hiányoznak, mint a kikapcsolt kijelzőről indítható zenelejátszó, kamera, vaku. Lehet ebbe is van de én nekem még nem sikerült megtalálnom, pedig 3.-ik napja nyüstölöm ezt a szépséget.
[ Szerkesztve ]
-
-
rdt89
addikt
Valóban, összekevertem az X2-vel. A Pro-ban azt nem értem, miért nem oldották meg a bővíthetőséget úgy , mint a simába, azaz vagy micro sd vagy sim foglalat. Néztem videót a youtuben, és a Samsung Edge a 805-ös processzorral lassabb, mint a Pro, 4-5 másodperceket ver rá weboldal betöltésekben.
[ Szerkesztve ]
-
zizol
aktív tag
"miért nem oldották meg a bővíthetőséget"
Erre azt szokták mondani, hogy a sebesség miatt. K920-ba valami brutál gyors belső memória van - speciálisan gyors csatornájú memória eléréssel, ezért is annyira gyors a teló.
De ha bele lehetne tenni egy lassú SD-t, és mondjuk arról tölt be egy programot (lassan), akkor azt hiszi egy átlag felhasználó, hogy szar a telefon.Üdv, zizol
-
lazlogogola
tag
Srácok!
Valaki leírná végre hogyan tudom a két koppos ébresztést beállítani?
Please -
Demonlaci2
tag
Új firmware OTA.
-
rdt89
addikt
Köszönöm a válaszodat, ez mondjuk teljesen logikus, főleg a 4K-s videó rögzítés miatt. Persze nekem elég bőven ez a 32gb, mivel az előző telefon 16gb-os tárolója is félig üres volt.
(#727) Demonlaci2:
83mb-os frissítés, már töltöm is, kiváncsi vagyok mi változott.[ Szerkesztve ]
-
Demonlaci2
tag
Elkúrtam a telefont, a boot logonál tovább nem jut. A Qualcomm flash toollal hogy lehet életre kelteni???
Lehet, hogy kuka?[ Szerkesztve ]
-
mesehabbal
tag
Changelog? Valaki?
-
omega68
csendes tag
válasz Demonlaci2 #730 üzenetére
sdfuse azon is segít ! már én is jártam igy.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz Demonlaci2 #733 üzenetére
Az sd update megy otg-vel pendrive ról is... Formázd Fat32-re a pendrive-ot és hozz létre egy sdfuse mappát, abba másold a romot.
[ Szerkesztve ]
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
ctibor
senior tag
Aki sikeresen installálta ezt a most érkezett OTA frissítést, kérem, írja meg, hogy kb. mi változott, melyik bug-ot javították.
Különösen érdekelne, hogy esetleg visszakaptuk-e a Security Center appot.
(Nekem a Z2-re még nem jött a frissítés, de valószínűleg, ami késik, nem múlik, mert a nagy Lollipop upgrade is kb. ugyanakkor érkezett, amikor a Z2 Pro-ra.)
-
omega68
csendes tag
válasz Demonlaci2 #733 üzenetére
Jó lenne tudni, hogy mit csináltál, amitöl elszállt a rendszered ! Az OTG-s módszer is jó lehet.
Ha az sem segít, akkor csatlakoztasd pc-re és próbáld meg terminálból indítani ! Nem hiszem, hogy legyalultál volna mindent a telefonról. -
mesehabbal
tag
Changelog? Valaki?
-
rdt89
addikt
Én a rendszer sebességen és a reakcióidőn véltem felfedezni egy kis gyorsulást a frissítéstől, de lehet csak beképzelem, egyéb mást nem vettem észre.
-
RedCactus
senior tag
Kikapcsolt állapotban töltőre dugva most már elalszik a kijelző magától. Két koppintásos dolog viszont kimaradt, ahogy a Security is.
-
Demonlaci2
tag
válasz Demonlaci2 #741 üzenetére
Az OTG pendrájvot formáztam, sdfuse létrehozva, rom bemásolva, mégis az mondja, hogy sdfuse directori nem található. Belső memóriát, user datat formáztam, töröltem. A pendrájvot mikor csatlakoztassam? Service menübe lépés előtt, vagy után?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz Demonlaci2 #742 üzenetére
Elötte csatlakoztasd és úgy lépj be factory menübe.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz Demonlaci2 #744 üzenetére
Érdekes... Csak az sdfuse mappa van a pendrive on a rommal?
Nem...nem kell nevet adni neki. Simán csatolnia kéne a pendrive ot. Nem írtd el a mappa nevét?
[ Szerkesztve ]
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz Demonlaci2 #746 üzenetére
Az ikyenkor nem lenyeg... Ha látja a pendrive-ot akkor csatolja tárhelynek.
Viszont akkor lehet, hogy az otg kábel nem tetszik neki.
Valaki kipróbálhatnáo akinek van otg kábele, hogy csatolja e a pendrive ot.
-
omega68
csendes tag
válasz Demonlaci2 #748 üzenetére
Azt nem írtad, hogy mitől halt be a rendszer !
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz Demonlaci2 #748 üzenetére
Akkor kéne neked egy otg kábel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest