- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Riccio
addikt
Semmi baj az 5.0-val. Amióta megvan az fut rajta, ki sem próbáltam a 4.4-et. Gyors, nincsenek laggok, nem melegszik, működik rajta minden.
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz #45553408 #2000 üzenetére
"Ezek szerint ha a dupla kopp hadművelet hiányát nem érezzük vészesnek, érdemes váltani lollira?"
Az itteni tapasztalatok alapján igen, bár most így hirtelen nem emlékszem milyen üzemidőt produkál a Lolli a 4.4-hez képest.
Én használtam 5.0-t és 5.1-et is a Vibe Z-n. Nekem nem volt jó, visszamentem 4.4.4-re,de az egy teljessen más rendszer volt nem Vibe Ui."Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
Luissimo
veterán
ma vettem észre,hogy amikor a hívásnaplóból akarok hívni valakit, akkor nem kérdez rá, hogy melyik kártyáról szeretném felhívni...
még nemjöttem rá a logikájára, mert van amikor igen, van mikor nem.
Valakinél van hasonló tapasztalata ??
-
babosmiki
addikt
válasz WOT-H-A-C #1999 üzenetére
Nem is tudtam, hogy volt duplakoppos ébresztés?
Az azért jó lenne főleg a G3 után...
Néha alig találom a bekapcs gombot még jó, hogy be lehet állítani a hangerőgombra is az ébresztést.[ Szerkesztve ]
"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
Gauloise
csendes tag
válasz babosmiki #1998 üzenetére
sok "bajom" nincs vele csak amit kit-kat-ben megtaláltam azt itt nem, amit ott be lehetett állitani (szinek, egyébb személyre szabhato dolgok) az itt nem ... vagy csak nem találom ... kb ennyi ... megszoktam már egy kinézetet kezelőfelületet stb és azt nem tudom visszahozni nyalokában ... ráadásul sok dolok nem ugy müxik... pl a menüben be lehet állitani a hivo fél fénykép kijelzését (teljes képernyö vagy nem) és a tárcsázott hivásokat állitja .. ezzel szemben a bejövöket nem változtatja meg ... hivás jön felül kicsi képen mutatja ki hiv .. aztán telefon könyvben kicsi fos kör alaku ikonokkal mutatja a fényképeket, nem lehet nagyitani ... eddig ezt is be tudtam állitani ... szal ikább kényelmi funkciokkal nem vagyok elégedett ... a nyaloka mellesleg jobb, gyorsabb ... bár bűn ronda
-
kovlui
tag
válasz thomasvold #1899 üzenetére
Én ezt használom. Minőségi cucc, nem bántam meg. Csak bújtatva lehet övre rögzíteni, tehát ráakasztós rögzítője nincs.
Bocsi 1898-ra írtam.
[ Szerkesztve ]
-
Womb
senior tag
Ha valamelyikőtök úgy gondolja, hogy nincs szüksége a gyári fülesre, megvenném....
Úgy elhagytam az enyémet, hogy lövésem sincs mikor, hol történhetett.
Előre is köszi!! -
rdt89
addikt
válasz Ferenczi Áko #2024 üzenetére
Pedig ez az újság ma jött az MM-től, de te nyerted a dolgot.
100k-ért meg az nem veszi meg aki hülye XD (ezt azokra értem akik csúcskategóriás telefont keresnek és nem sértésnek szánom)[ Szerkesztve ]
-
rdt89
addikt
válasz Ferenczi Áko #2028 üzenetére
Debrecen. Van szórás
-
pit450
aktív tag
válasz Ferenczi Áko #2028 üzenetére
Ez most hol van akcióban? Minden üzletben vagy neten? Az mm honlapján nincs semmi fent...
-
-
stilo18
addikt
Fehérváriban már csak mintadarab van...
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
Ombre85
tag
Érdekes, hogy amíg tokban volt a telefon, tökéletesen működött a dupla koppos ébresztés, de mióta kiszedtem, csak minden 2.-3. alkalommal akar felébredni. Emiatt még egy érv megdőlt, hogy miért ne váltsak lollira, de nekem nagyon fontos a jelenlegi Security alkalmazásban a hozzáférési jogosultságok beállítása. Azt olvastam korábbi hsz-ekben, hogy ez be van építve a nyalókába, de ugyanolyan jól testre lehet szabni?
Ami fontos, hogy lehessen alkalmazást jegelni, személyes adatokat/helymeghatározást/videorögzítést/adathasználatot alkalmazásonként korlátozni. Ezeket tudja? -
gaga1
tag
Talaltam olyan kulfoldi eladot akinel magyar nyelv van a telon.
Szelvedojavitas,lampapolirozas,autoalkatreszek
-
WOT-H-A-C
veterán
Ha kínából veszed, akkor ráraknak egy webshoppos multilang romot neked, vagy Jbarttal magyarosítják. Ennyi a trükk, a lokalizáció messze el fog maradni egy ROW-os készülék szintjétől. Illetve a CN verziókon nincs B20 LTE.
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest