- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
codywan
tag
válasz Zsoltesz93 #1700 üzenetére
alapból cn rom -on nincs gapps (ez megoldható egy row rom felrakással) mást én nem vettem észre...
Rádió: Sokol 308, TV: Diamant 251
-
Sir Riccio
addikt
Sziasztok! Ha igaz akkor holnap én is belépek a klubba (remélem) és ha nem kapok sikítófrászt a méretétől akkor remélhetőleg jó ideig maradok is. Kérdezném, hogy tud-e valaki (ha itthon is kapható az nem feltlétlenül baj) olyan TPU tokot ami matt fekete és nem lóg ki belőle a kamera? Használ esetleg valaki Xiaomi Mi Band-et vele? Köszi előre is, jó eséllyel fogok még kérdezősködni. Jut eszembe, ha esetleg még 4.4-el jön akkor honnan és hogyan tudom nyalókára frissíteni?
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
zizol
aktív tag
válasz Zsoltesz93 #1700 üzenetére
Nem tudja a magyar 4G frekik közül a legfontosabbat: B20-at (800mhz)
Üdv, zizol
-
Viper26
nagyúr
Zárképernyőn hogyan tudok hátteret cserélni, ha nem gyári launchert használok?
Témaközpont ki sem listázza a Zedge mappáját, a képek meg ott vannak.iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Cocane
csendes tag
Kedves Z2 Pro tulajok! Az iránt szeretnék érdeklődni, hogy a tapasztalatotok szerint a készüléknek milyenek a videós képességei? Sok tesztet olvastam, amik eléggé szélsőségesen ítélik meg a teló ilyen irányú tulajdonságait. Az egyikben agyon dícsérik, a másikban éppen hogy lehúzzák. Olvasható néhány vélemény, amely gyengeségekre mutat rá, sőt látható a neten néhány elkeserítő példa, ami persze következhet a készítő hozzánemértéséből is. Komolyan gondolkodom ezen a készüléken, de a kamera teljesítménye a számomra egyik kiemelkedően fontos körülmény, így a Samsung S5 után nem szeretnék erőteljesen visszalépni. A segítséget előre is köszönöm!
-
Luissimo
veterán
Szia,
Valószínűleg mindenki a telefoniális értékeit próbálja felderíteni, ezért kevésbé válaszolnak a mukik.
Ezt nem én csináltam, de engem meggyőz.
A 16 Mpixel az éppen 16 megapixel, ami nemkevés.
Valaki merte volna gondolni néhány éve, hogy ennyire a vájtszemébe tojnak a mobilgyártók?
Ez azért a pofátlanság csimborasszója.
ilyen teló mellé nemkell videokamerát venni (csak az 64 oder 128 gigával bővíthető memóriája lenne meg a kicsikének.(az akkuja az birná)még nem próbáltam vele videokat elspájzolni, de mostmár kíváncsacsivá tettél
[ Szerkesztve ]
-
Menyus911
tag
Alapból kitudja jelezni az akkut %-ban, mert ezt nem találtam sehol.
Samsung Galaxy Note II-ről készülök váltani, Note 4-et vennék, de kell a dual sim, mire kell figyelni vétel után, vannak valamilyen gyártói hibák, csak hogy ne lepődjek meg. -
Luissimo
veterán
válasz Sir Riccio #1709 üzenetére
ne essél hanyatt, telefonálni vegyél telefont, videozni vegyél videokamerát.
Ha kevés a kezed, a zsebed és a pénzed, akkor nevegyél navit, telefont, kamerát miegymást, hanem osszd be ...vegyél all in one kütyüt, de legyen benned kompromisszumkészség...
[ Szerkesztve ]
-
TylerDurden
tag
válasz Sir Riccio #1709 üzenetére
Azért tegyük hozzá, hogy ez 720p, tehát tud ennél jobbat is.(full hd, 2k, 4k) Viszont, ha sokat videózol lehet kevés lesz a 26gb tárhely.
-
Luissimo
veterán
válasz Sir Riccio #1711 üzenetére
figyu,
láttam az oldaladról, hogy fotomanus eroticus vagy, ezért nemjavaslom, hogy ilyen 16 megapixeles telot vegyél ami biztosan minden foto és videoaparátodat alulmulja, maradj meg a kamerádnál ha gondolod
vagy az S4-5-6-nálegyébiránt semmi gond, nemestem én túlzásba, csak nemakarlak rábeszélni erre...
Szépek és egyediek a fotóid.PS:
de ha mégis megvennéd és neadjisten 4.4.x-el jönne, akkor a beállítások menű rendszerfrissítések pontjában rögvest felajánlja neked, hogy frissítsd Lollipop-ra.
menni fog.[ Szerkesztve ]
-
Sir Riccio
addikt
válasz Luissimo #1714 üzenetére
Egy telefon kamerája arra való, hogy amit muszáj és hirtelen kell azt lehessen rögzíteni vele arra meg elég is ez bőven, sőt annál sokkal több. Az, hogy nem kell mellé kamera viszont erős túlzás (16Mpixelen meg amúgy sem rögzít videót), vagy legalább is olyan összehasonlítás ami értelmetlen. Alapvetően az a véleményem, hogy aki fotózni/filmezni akar és ez neki fontos az céleszközt vegyen ilyen célra, de ha mégis telefont vesz amiben fontosak ezek a funkciók akkor nem hiszem, hogy ez a befutó. Én el se olvastam a kamera tesztjét mielőtt megrendeltem, mert nekem nem fontos. Amire én telefont használok arra már a K750i-m kamerája is elég volt.
Zsír, köszönöm a segítséget! (az elismerést meg külön is, igyekszem)
[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
válasz Sir Riccio #1715 üzenetére
igen, a nemkell videokamera, az olyan költői volt, nemkell azonnal rá mérgetvenni
az mindig kell, de ezzel a kütyüvel egészen élvezhető videjót lehet azért csinálni,csak az a fránya 32 nembővíthető gigabájt. (nekem 5 gigabájt, neked 5 libamáj )
-
Luissimo
veterán
válasz Menyus911 #1708 üzenetére
Beállítások/Értesítési központ, speciális/akkuszázalék
ha elég jó a szemed és eltudod olvasni az apró számot az akku ikonban, akkor mázlidvan.
én nemtudom elolvasni.ezért használom a speciális appot, ami szépen kellő nagymértékben kiírja az akku százalékot: (pl. battery widget)
vagy.
pl.
-GSam Battery Monitor,no, itt mindig látom.
lehet hogy cserébe veszítek napi 10 percet, mert fut a háttérben, de sebaj[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
bemutatom a "kicsike" aligészrevehető szolgálati egyenruháját:
Nagyon diszkrét, nem hivalkodóés a szolgálati szemüvegét, ami sokkal userfriendlybb mint a különféle fóliák:
ilyen -
thomasvold
őstag
válasz TylerDurden #1720 üzenetére
De kilóg. Nekem is ilyen van rajta.
-
stilo18
addikt
Sziasztok.
Gondolkodom egy ilyen telefon beszerzésén.
Azután szeretnék érdeklődni, hogy támogatás téren milyen a Lenovo?
Még soha nem volt Lenovo készülékem, páran meg véleményezték már a döntésemet, hogy
ilyen telót szeretnék és hát a negatív dolgok között ez majd'mindig ott volt..Illetve a szoftveres oldal..
Lassult belakás után a készülék? Akkor is smooth tudott maradni?Esetleg ha valaki M8-ról jött át, nem bánta meg?
Előre is köszönöm a segítséget!#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
gaga1
tag
Sziasztok
Most talaltam ra erre a keszulekre. K3 Note-ot neztem eddig de ebben nagyobb az akku es ez szamomra fontos.
Rendelt valaki kulfoldrol ilyen telot? Ha igen. Milyen oldalrol?
Koszonom.Szelvedojavitas,lampapolirozas,autoalkatreszek
-
rdt89
addikt
[link]
Húzd fel a felbontást 1440p-re. Szerintem a kamerája szép videót rögzít, pláne ha még 4k-ba látnád.
[link]
Ezt igaz, hogy FHD-ig engedi megnézni, de ez is nagyon szép telítettséggel rendelkező videó. Nem rossz ez a kamera, pláne, hogy ha mondtad, hogy S5-öd volt, mert annak a szenzora van ebbe felpofozva. -
xyvz2
tag
Sziasztok! 1 kis segítséget szeretnék kérni tőletek, mégpedig hogy hol tudom beállítani hogy ne felejtse el a progikhoz a felhasználónevet meg a jelszavaimat, az agyamra megy hogy nem jegyzi meg, állandóan gépelgetni és fel sem ajánlja mikor elkezdem beírni.... A google emil&play áruház az megjegyzi de semmi más progi nem. Arról nem is beszélek pl ha sms-t küldök az és mondjuk nem a kontaktok közül, az előző telóm (sony xperia Z ultra) megjegyezte, a valaha beírt összes tel számot, csak ki kellet 1 betű vagy szám esetén választani a felajánlottak közül.... Továbbá a viber sem jegyzi meg a már 1x beírt szavakat a sony az minden szót amit valaha beírtam megjegyezte, és 1 betű leütése után már föl is ajánlotta....ha tudtok segíteni nagyon megköszönném
[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
Szerintem alapvető gond az, hogy nem pl. A vibernak kellene megjegyezni a szavakat, handm a virtuális billentyuzetnek van egy ilyen tanulo funkcioja ha azt engedélyezed neki.
A magyar karakteres Anysoft keyboardnek biztosan van ilyen tudása, de a beepitettnek is kell hogy legyen (én sosem használom, nemszeretem)A masik, hogy a böngésződnek is meg kell jegyezni a belépési jelszavakat, engedélyed neki...
-
Sir Riccio
addikt
No, én is klubtag lettem, vagy öt lépcsőben de szépen frissült is nyalókára. A gyári kijelzővédő fóliát érdemes feltenni? Kicsit zavarnak a SIM tálca ikonjai azon ami most rajta van.
[ Szerkesztve ]
-
bajaki
őstag
válasz Sir Riccio #1728 üzenetére
Én is ma léptem be a klubba. A gyárit rajtahagytam amíg megnéztem minden okés-e a telefonnal, de utána leszedtem. Az lényegében csak egy szállítás közbeni sérülések megvédésére tervezett fólia. Fölösleges rajtahagyni, nagyban ront az élményen. Nem csúszik rajta az ujjad rendesen, sőt még pixelesnek is hat vele a kijelző. Ég és föld a fóliával és anélkül. Egyelőre a telefonhoz mellékelt fóliát még nem raktam fel, de felfogom.
Én is szépen feltettem az OTA-kat. Volt 2 db 30MB környéki, aztán a gigás lollipop frissítés majd még egy 30MB-os.
Egyébként még a lolli előtti egyik OTA-nál nekem meghülyült. A recovery-be érve falit írt ki 2 alkalommal is. Harmadszorra felment. Pedig nem piszkáltam semmit sem bele a rendszerbe.Egyelőre elégedett vagyok a telefonnal. Nagyon brutális ez a kijelző. Itt-ott tapasztalható 1-2 röccenés, de nem vészes.
Egyedül ami észrevettem mint hiba, ráadásul elég zavaró, hogy az értesítési sáv néha meghülyül. Húznám le, de gondol egyet és visszaugrik. Ezt eljátssza háromszor-négyszer majd ötödikre rendesen lejön. Csak a Lenovo UI alatt csinálja, a Google alatt nem. Most nyomtam egy gyári beállítást neki, egyelőre jó. Remélem nem kezdi el megint, mert rohadt idegesítő.
-
Sir Riccio
addikt
Az a fail nekem is megvolt.
Próbáltam hozzá helyben tokot vadászni de egyelőre nulla siker. Kénytelen leszek megvárni míg megjön amit eBayről rendeltem. Én egyébként az összes eddigi telefonomat (amin GG volt, Jiayu G3, Xiaomi Redmi 1S) fólia nélkül használtam.Nem tudom rátegyem-e. Azok is megúszták mindenféle sérülés nélkül.[ Szerkesztve ]
-
TylerDurden
tag
válasz thomasvold #1721 üzenetére
Remek... Csak tudnám mi alapján gyártanak akkor tokokat telefonokhoz, mert logika egy szem sincs.
-
hard74
senior tag
válasz TylerDurden #1731 üzenetére
Ennél a telónál nagyon vastagnak kell lenni a toknak, ahhoz, hogy ne lógjon ki a kamera. Legalábbis a hátlapnak.
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
thomasvold
őstag
válasz TylerDurden #1731 üzenetére
Hát nem tudom... Bőven el bírtam volna viselni, ha a kameránál valahogy rászabják a szilikont, hogy még ha nincs is egy szintben a többi résszel, de legalább védené. A lencse résznél meg valami nagyon vékony plexi darabka lenne, hogy védje. Ez már ilyen és nem is láttam olyan szilikon tokot, ami védené a kamerát. A Lenovo tokom viszont teljes mértékben egy szintben van vele, vagy 50 hozzászólással előbb tettem fel róla képeket.
[ Szerkesztve ]
-
Cocane
csendes tag
Nagyon köszönöm a hozzászólásokat valmint a példavidókat, amelyek arról győznek meg, hogy jó készülék irányában tájékozódóm. Talán jogos a felvetés, hogy aki fényképezni akar, az vegyen rá céleszközt. Szerintem viszont az egy újabb kütyü, ami pénzbe kerül (jobb minőség itt is többe fáj), továbbá külön kell cipelni (általában minél jobb minőség annál nagyobb és nehezebb). A telefonját az ember ritkán hagyja otthon, az mindig kéznél van. Kedves nejem a fényképezőgépét rendszeresen a dobozában felejti, legalább nem porosodik. Ha fotós helyzet van, akkor a telót csak elő kell rántani és lőni (még tölteni sem kell ). Persze nem mindegy milyen a minőség, de nyilván nem várok DSLR közeli eredményt. A jelenlegi telóm (Samu S5) fotós és videós képességeivel – ideális fényviszonyok között – nagyon meg vagyok elégedve (máskor meg minek fotózni, nem de ... ). Az S5 és a Z2 Pro Isocell-es rokonságáról már hallottam, de neten keringő egyes videós produktumok elbizonytalanítottak. Ugyanakkor az S5 beszerzése óta (előtte az első S-t használtam évekig) erősödik bennem az érzés, hogy egy megfelelő méretű telefon simán ki tud váltani (az én felhasználói szokásaimat figyelembe véve) egy tabletet. Az én tabom - bár jó kis cucc - egyre inkább elfekvő készletként funkcionál. Korábban sokat használtam, de mostanában már nem is nagyon veszem elő. Én a 6”-os nagyságot telefonként (biztos fura, de nálam ez a legkevésbé használt funkció) el tudom fogadni, még hordozható (mindig nálam lehet), viszont már tartalomfogyasztásra is alkalmas, így meg is szabadulhatnék egy felesleges készüléktől. Lenne fotómasina, telefon és tablet egyben. A Dual SIM a folyamatos netes kiszolgálást tenné lehetővé. Természetesen kompromisszumot kell kötni, ami nálam az SD-s bővíthetőség hiánya miatt már is fájó, de nem katasztrofális. A MM-ban próbáltam ma szemügyre venni a"kicsikét", de valami kifáraszthatta a mintapéldányt, mert nem volt nekem hajlandó életre kelni, így csak a külsejével tudtam kicsit ismerkedni. Eddig bejövős!
[ Szerkesztve ]
-
thomasvold
őstag
Csak annyit szólnék hozzá, hogy én is akartam venni egy tablet-et, de mivel úgyis telefoncsere is szóba jött, ezért nálam is ez az egyik szempont volt, hogy méretben ne legyen messze a tablet-ek méretétől, tehát két eszközt váltottam ki vele. Az meg már a másik dolog, hogy nem minden tablet-ben van Snapdragon 801-es erősségű SOC, sőt... Ilyen szempontból jobb, mint egy tablet
-
Sir Riccio
addikt
Arra van tippetek, hogy miért nem kapcsolja be a kijelzőt amikor e-mailem érkezik vagy FB messengeren ír valaki? Ezt be lehet valahol lőni? kicsit zavar, mert nekem kell utána nyúlkálnom, hogy lássam mi történt. Dupla kopp-os feloldás/lezárás nincs nyalóka alatt? Köszi!
-
Sanzaa
senior tag
Sziasztok! Honnan érdemes venni Z2 Pro-t? Árukeresőn láttam, hogy van már 111ezerért is.
Lenovo Vibe Z2 Pro
-
thomasvold
őstag
válasz Sir Riccio #1736 üzenetére
Szerintem nem lehet, de hátha rámcáfol valaki. Nincs dupla kopp Lollin.
Sanzaaa: Én az Ipon-nál vettem, ennyiért. Hivatalos gyártó garancia van rá.
[ Szerkesztve ]
-
Sir Riccio
addikt
Jut eszembe, naviból ki mit használ? Köszi amúgy az eddig válaszokat!
-
WOT-H-A-C
veterán
Én innen vettem...este adtam le a rendelést, kiváncsi vagyok mikorra ér ide.
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
Sir Riccio
addikt
Fú, erre kéne valami megoldás mert nagyon zavar, hogy nem kapcsolja be a kijelzőt ha értesítés van.
-
WOT-H-A-C
veterán
Szia!
Igen, ma adtam el. Igazából csak cserélni szerettem volna egy újra a Vibe Z-met, de már nem kaptam. Így lett a Z2 pro. Remélem az is hozza a szintet!(#1741) bajaki: Remélem az enyém is hamar ide ér!
[ Szerkesztve ]
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
Luissimo
veterán
Értesítési sáv lehuzása:
-megfogod és lehuzod egyszer, akkor lejönnek az aktív értesítések és semmi más
de no para.
ha onnan lehuzod mégegyszer, akkor lejön a teljes "redőny" a benne lévő menurendszerrel.próbáld csak ki higgadtan, nehagydmagad felidegesíteni jeligére.
sőt, nemiskell megfogni a sávot, elég a képernyőn egy lefeléhúzás, aztán mégegy.
ugyanez felfelé, egyszerűen előhozza a másikfajta beállítást, asztal, háttérkép, témaközpont stb.@Sir Riccio sorstársnak, akinek az a baja, hogy ha kap valamit nemgyullad fel a záróképernyő.
Nálam volt egy olyan állapota, hogy éppenhogy felébredt, ha jött egy SMS, vagy bármi és nagyon idegesített, majd én megnézem, ha érdekel címszóval és valahogyan kikapcsoltam.
Most éppen azt keresem, hogy hol és hogyan, tehát biztosan van megoldás...[ Szerkesztve ]
-
Demonlaci2
tag
válasz Sir Riccio #1739 üzenetére
IGO SzüliNapp.
-
Sir Riccio
addikt
válasz Demonlaci2 #1746 üzenetére
Köszi mindenkinek! Amúgy bitang jó kis eszköz ez, csak egy csomó beállítást nem lelek még rajta, ez meg nem a trrfon hibája. Az automata fényerőnek lehet valahogy alsó küszöböt adni? Bocs a sok kérdésért!
-
MAQ12
tag
válasz Sir Riccio #1743 üzenetére
Javaslom az értesítő LED-et. Igaz ez csak jelzi, h hoz vmi, de a semminél sokkal többet ér. Ott be lehet állítani, hogy mire jelezzen és mire ne.
MAQ12
-
MAQ12
tag
válasz thomasvold #1735 üzenetére
Nálam egy Asus Padfone (5" telefon, 10" tablet kombo) lett erre lecserélve. Én viszont néha hiányolom a 10"-t. Bár ez lehet összefügg a rövidlátásommal. :-)
Amúgy nálam is IGO és még Sygic a gyári Google navi mellé.
[ Szerkesztve ]
MAQ12
-
arnd
senior tag
válasz Sir Riccio #1739 üzenetére
Nokija here, Milánóba mentem vele, jó volt offline is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest