- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
válasz thomasvold #1451 üzenetére
mosmérmondod ?
Hát nem szebb (a jobbságáról nem is beszélve ) ez a recovery, mint az a kezdetleges eredeti ?
Azért csakcsak letoltuk a torkán
-
hard74
senior tag
válasz Luissimo #1452 üzenetére
Homályosíts már fel, hogy mire lesz jó ennél a gépnél a twrp?Custom rom van rá? Vagy mi az amihez kell?
Egyébként root megvolt, belaktam a telót. Minden ok. Ez a lenovo féle ui szokatlan nekem, pedig a g2-n használtam miui-t. Átváltottam a google ui-ra,az inkább az én világom, de ebben meg jónéhány featuret nem találtam meg ami a lenovo félében benne van.
Apropó. Kitkattal vettem a gépet,ott mintha láttam volna valami appot amiben volt vírusírtó, rendszer optimalizáló, stb. Na lolli alatt nem találom. Kivették belőle?
Titeket nem zavarnak ezek az óriás ikonok, betűméret?Csökkentettem a dpi-t(640->580),de pl a gyári időjárás widget nem komázza, nemes egyszerűsséggel eltűnt a widgettárból.LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
D80
tag
Én 400-ra vettem vissza az LCD_density-t, nekem még így is bőven kezelhető! A 640-es már a nagymama méret, nem is értem miért erőltetik!
A modulok között a "Lenovo időjárás"-t keresd, nekem arra előjött az óra.
Lolli alatt kivettek minden vackot, de bárki felrakhatja őket Play-ből, ha akarja! Szerintem felesleges, ez így jó!
A TWRP-vel én is elakadtam, de egyenlőre nem is érzem hiányát, és kíváncsi vagyok mire használja más! -
Luissimo
veterán
válasz thomasvold #1460 üzenetére
kulon alkalmazas van ra a marketen.
keress ra LCD Density pl...
-
D80
tag
válasz thomasvold #1462 üzenetére
Rendszer partición belül a system mappában van egy build.prop. Abban keress rá: "ro.sf.lcd_density"
-
D80
tag
Kijelzőre vett valaki üveget? Rengeteg típust találtam, de nincs esetleg tapasztalat?
-
hard74
senior tag
Srácok, nálatik telefonáláskor a hangszóró hangereje megfelelő? Otthon zárt helyen még ok, de utcán,melóban alig hallom. A G2-m negyed hangerőn hangosabb, mint ez csutkán.
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
attszil
tag
válasz thomasvold #1468 üzenetére
Szerintem nagyon jó, meg is lepődtem. Az előző telómra is ezt a márkát rendeltem, igaz az nem volt átlátszó, meg rücsi is volt a felülete de jól bírta! Ez meg nem csúszik egyáltalán !!! Előtte minden alkalommal azt éreztem, hogy el fogom ejteni, így már nem!
13T pro
-
hard74
senior tag
.
[ Szerkesztve ]
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
hard74
senior tag
Beálításokban nem találok a beszédhangszóróra vonatkozó hangbeállítás opciót(bár ettől még lehet hogy van). Kihangosítva brutál hangos. Esetleg az lehet gond, hogy a sim2-ben van a hanghívásra használt kártyám, így az 2G-t használ?
-
hard74
senior tag
Az maxon van, de így is halkabb, mint a G2 fél hangerőn.Bár ott módosított mixer patsh fájlt használtam. Ehhez nincs valami ilyesmi hangerő tweak?
-
DarkByte
addikt
Lock screen hátteret hol a túróban lehet cserélni vajon?
-
MAQ12
tag
válasz thomasvold #1476 üzenetére
Nekem is ez van úton többek között. Az addiktív flippes lenovo már megjött, de már látszik rajta a használat 1 hét után. Néha bent felejtem a farmer hátsó zsebében...
MAQ12
-
D80
tag
válasz DarkByte #1483 üzenetére
Nekem úgy sikerült, hogy a galériában kiválasztottam a képet, majd a jobb felső sarokban a 3 pöttyre nyomtam és "Felhasználva" (ez érdekes fordítás). Beállítás mint háttérkép, de a galéria ikonját választva, nem a Google fotók-at. Alkalmaz, majd felajánlja, hogy háttérkép, zárképernyő vagy mindkettő.
A Témaközpontban nekem nem sikerült, lehet ott is meg lehet oldani valahogy! -
MAQ12
tag
válasz thomasvold #1486 üzenetére
A flippes tok biztos, hogy nem bőr. Készítek pár képet és felteszem majd este.
MAQ12
-
xyvz2
tag
Sziasztok.
1 kis segítséget szeretnék kérni, ma én is tagja lettem a klubnak, bár nekem 1 kicsit a méret visszalépés a 6,4 es sony z ultra után, Amiben a segítségeteket szeretném kérni: megnéztem 100 tesztet és cikket mindent a Z2 pro-ról és arra nem tudok rájönni hogy minden megnézett videón és képen a kamera kezelőfelületén ilyen félkörök vannak és úgy lehet toligálni az iso-t meg mindent..., na mármost hiába állítottam be a profi módot nálam nincsenek olyan félkörös tolantyúk...WHY??? Ha tudnátok segíteni megköszönném, mert még csak most lakom be a telót, de erre még sehogyan sem jöttem rá, vagy az csak a régebbi szoftverében volt úgy????
THX...de akkor miért nem lehet most állítani az iso-t... -
MAQ12
tag
válasz thomasvold #1492 üzenetére
Ahogy ígértem küldöm a képeket a tokról a "sérülésekről" és a dobozáról is, h tuti legyen egyről beszélünk...
előlap:
sérülése:
hátlap:
sérülése:
A doboza:Nekem kb. 2 heti használat után lett ilyen. Nem szereti a farmer hátsó zsebet, főleg ha le is ülök benne.
A mérete miatt viszont máshol nem nagyon van helye
Remélem tudtam vele segíteni...[ Szerkesztve ]
MAQ12
-
MAQ12
tag
válasz thomasvold #1496 üzenetére
Szívesen.
Ne ülj le telefonnal a farzsebedben és akkor sokáig szép lesz a tok isMAQ12
-
Viper26
nagyúr
válasz thomasvold #1496 üzenetére
Nekem is érkezőben, hát kíváncsi leszek.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
MAQ12
tag
válasz thomasvold #1498 üzenetére
Én is az első zsebben kezdtem hordani. Na úgy lépni is nehéz volt, főleg tokban. Tok nélkül még elment, de úgy meg féltettem, főleg mivel az előző telefonom mellé tettem a zsebemnek és össze tört, mivel tok nélkül hordtam.
Majd a szilikon tokokra leszek kíváncsi, olyanokat is rendeltem. Vékonyat és vastagabbat is.
Majd kiderül ha ide érnek...MAQ12
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest