- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Riccio
addikt
Aki korábban olvasta a posztjaimat más topikokban, láthatta, hogy a kocsim (Fiat Grande Punto) valami csodával határos módon igencsak árnyékolja a GPS jelet (van összesen 4 különböző évekből, a családban, kettő ilyen, kettő nem). Az egyetlen telefon amivel tudtam a kocsiban navigálni a Xiaomi Redmi 1S-em volt, de annak is időbe telt jelet találni és volt bizony, hogy el is dobta néha. A K920 kettő másodperc alatt fixelt le a kocsiban, 9 használt holddal...nekem meg leesett az állam. Azt hiszem jóban leszünk.
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
hard74
senior tag
válasz Sir Riccio #1806 üzenetére
Az nekem is feltűnt, hogy kivételesen jó a gps vevője.
Ti nem érzutek úgy, hogy túl meleg színre van kalibrálva a kijelző?LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
Zsoltesz93
tag
Szerintetek ez vagy a Meizu MX5 éri meg jobban?Eddig teljes mértékben biztos voltam benne,hogy Z2 Pro,de sikerült elbizonytalanodnom
"A marketing az az eszköz, amelyhez akkor nyúlunk, ha rossz a termékünk."
-
stilo18
addikt
Sziasztok!
Note 4 vagy inkább ez? Nyomkodta már valaki egymás mellett a kettőt?
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
hard74
senior tag
válasz stilo18 #1810 üzenetére
Nem egy ligában játszik a 2 teló.(szerintem)Fiamnak note4-e van, de a touchwiz-tól engem a hideg ráz.(Egyébként is samsung nálam kizárt.) Nova launcherrel, ok a note is, egyébként full microlagg.Igaz én a z2-n is novát használok.Tehát az én (nem elfogulatlan) véleményem szerint Z2 Pro.
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
stilo18
addikt
Nincs esetleg Veszprémi tulaj aki megmutatná nekem a telót?
-
hard74
senior tag
válasz stilo18 #1812 üzenetére
Az én szememnek jobb a kijelző, mint a note-é.Amoled nekem túlszaturált.Z2 kijelző tűéles, bár lehetnének picit hidegebbek a színek.
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
thomasvold
őstag
válasz stilo18 #1812 üzenetére
Sok helyen, külföldi teszteken is és külföldi fórumozók szerint is a Z2 Pro kijelzője jobb, mint a Note 4-é. Nekem volt szerencsém mindkettőt összehasonlítani vásárlás előtt, kifejezetten a kijelzőbeli negatívumokra és pozitívumokra figyelve. Szvsz. és nem csak én állítom ezt, jobb ennek a készüléknek a kijelzője, mint a Note 4-é. Ezt elfogulatlanul állítom, mert én is e két készülék között vacilláltam és direkt megnéztem a kijelzők minőségét is tüzetesen.
szerk. : Több telefonos üzletben is megfordultam és mindegyik boltos kivétel nélkül mondta, hogy a Z2 Pro kijelzője jobb, mint a Note 4-é. Ők pedig nem beszéltek össze mert 3 különböző telefonos üzletben is kikértem a boltosok véleményét és úgy mondták, hogy jobb a kijelzője a mi gépünknek, mint a Note 4-nek. Persze ez az összebeszélés már elég nonszensz feltételezés, de éppen ezért kértem ki többféle bolt véleményét. Nem beszélve az anyaghasználatról persze, de az már más tészta.
[ Szerkesztve ]
-
ak76
senior tag
Nem csak a GPS,a wifi is erősebb mint a megszokott,én S5-ről jövök,az se rossz ezen a téren,de ez a routertől kb másfélszeres távolságra is boldogul a tartalmakkal.
Apropó,32 órás készenlétből 7 óra 10 perc kijelzőidőt hozott össze,ilyet eddig csak a G-Flex tudott.[ Szerkesztve ]
-
stilo18
addikt
válasz thomasvold #1822 üzenetére
Na, ez igazán jól hangzik
-
Matexx99
tag
Szervusztok! Tudtok nekem kem mondani valami boltot Pesten, ahol meg lehet fogdosni a készüléket? Nagyon tetszik, csak félek hogy hatalmas nekem...
[ Szerkesztve ]
-
Gauloise
csendes tag
Üdv mindenkinek
3 napja vagyok boldog tulajdonosa eme pingpong ütőnek pár apro kérdésem lenne ...
1. 5.02 van rajta a legfrisebb ... lehet-e ezen ui szint változtatni ... teszem azt a rikito fehér menü kicsit hányadékul néz ki ....
2. Lehet-e egyáltalán testre szabni a kinézetet azon az 1-2 dolgon kívül amit a témaközpontban találok.
3. Szilikon tokot lehet-e kapni hozzá (nem kínában vagy ebayen) és ha igen hol, mennyi, hogy néz ki
kb ennyi ... egyébként roppant szép és jo darab teljesen elégedett vagyok vele .... még -
-
Gauloise
csendes tag
válasz WOT-H-A-C #1831 üzenetére
Az UI szin az a program alapszine, pl a menük háttér szine ami ezesetben fehér ...
namost a launcher prot használom évek ota és azon nem változtatnék, ez már bevált. eddig mindegyik androidon rendesen müködött egyedül ezen nem ugy néz ki ahogy szeretném ...[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
neki is a GPS pontosságával volt baja
[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
válasz #45553408 #1824 üzenetére
Szia,
Asszem mi ismerjük egymást anno a kéksárkányról legalábbis nekem rémlik a neved...
szóval semmi pánik jó az a GPS, még a Baidu holdakat is látja
-
Matexx99
tag
Köszönöm a válaszokat, akkor hamarosan elzarándokolok valahova hogy megnézzem. Igazából az Ipad minimet és a telefonomat akarom egybegyúrni, hogy ne két cuccot hurcibáljak, és egy ekkora telefon jó kompromisszumnak tűnik.
-
Gauloise
csendes tag
válasz Demonlaci2 #1844 üzenetére
a háttérképem adott azzal nincs gondom csak a menükkel
-
Gauloise
csendes tag
válasz Demonlaci2 #1846 üzenetére
napont ez a problémám amig nem frissitettem 44-röl elég jol nézett ki ... aztán jött ez a fos
-
Gauloise
csendes tag
válasz Demonlaci2 #1848 üzenetére
ezen is de azt megváltoztatta valamelyik téma ... ugyan azokat tettem fel és itt maradt fehér ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest