- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovjoe
aktív tag
válasz bghlaci #1999 üzenetére
Nekem minden rom (nexus, cocou92, xancin) alatt tökéletesen ment, a headset (bt), mióta miuit használok, kb. október közepe, sem volt még egyszer sem szaggatás. Esetleg a headsetben valami probléma?
Xiaomi 11 lite 5G NE (8/256) (Xiaomi HyperOS 1.0.9.0 UKOEUXM) - Békéscsaba
-
elektromosok
csendes tag
válasz bghlaci #1999 üzenetére
Szintén nem volt vele problémám Nexus rom alatt, most tesztelem a Cuoco92 romját (eddig csúcs) ha ott gondom lenne ezzel megírom, mert én is bluetooth-ozok sokat. Érdemes más cuccal is kipróbálni, hogy azzal szaggat-e.
[ Szerkesztve ]
Lenovo K3 03_K3_NOTE_5.1_1552DEV_ROW_003_CUOCO92
-
bghlaci
csendes tag
Az elozo telefonommal tokeltesen mukodott a headset, ebbol feltetelezem, hogy a lenovonal lesz a gebasz.
-
-
Dominó85
addikt
Update:
20 szerencsés teszter megkapja Január 22 után a 6.0-ás Marshmallow Beta romot a Lenovo K3 Note-ra. Szóval remélhetőleg valamelyikük lesz olyan kedves és felteszi valahova, cserébe pár év börtön fejében.[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
elektromosok
csendes tag
válasz elektromosok #2008 üzenetére
Közben kiderült, hogy másként müxik mint a Callrecorder, mert ez csak a telefon felvétele után rögzít, így már felveszi a bejövő-kimenő hívásokat is. Kicsit becsapós a menüpont,mert a "hívás fogadásakor a hangfelvétel automatikus indítása" címet adták neki, de valójában tényleg veszi a kimenő hívásokat is .
-
gorkmc
tag
válasz elektromosok #2009 üzenetére
Engem is ez csapott be elsőre. :-)
-
bghlaci
csendes tag
Gondban vagyok, rootolni szerettem volna a telot, hogy feltegyem a Miui romot, de a Kingroot sikertelensege utan iRootal probalkoztam pc-rol es az ujraindulas utan nem indult be a telo. Fekete kepernyo, Lenovo iras, powered by Android es onnan tobavv semmi. A program azt irta ki, hogy nincs csatlakozva, de a ket proba dacara sem tudott csatlakozni. Szethuztam, akksi ki, bekapcsol es ovabbra sem megy tovabb a Lenovo irasnal, negyed ora multan sem. Most mi a teendo?
-
bghlaci
csendes tag
A telefonon gyarilag van CWM-Recovery 6.0.5.1. Ezzel fel lehet tenni a romot, nem kell TWRP?
Ha kovetem ezeket a lepeseket, akkor felmegy az uj rom es minden megoldva?"Rom telepítése
9. Tedd fel a ZIP formátumú és CWM/TWRP alól felteheto romot az SD kártyádra
10. A 7-8. pontokat ismételve lépj be a TWRP-be
11. Wipe -> Advanced wipe -> Cache és Dalvik cache (csak ezeket pipáld be, a többi mellett ne legyen!)
12. Apply Update from External Sd Card - keresd meg és válaszd ki a telepíteni kívánt rom zip-jét
13. Confirm Update / Flash Rom - engedélyt adjunk a flashelésre és várjunk.
Megjegyzés: ne essünk pánikba, ha a kijelzo elalszik.
14. Ha készen van, akkor Reboot system
Megjegyzés: az elso bootolás akár 10-15 percig is eltarthat!Minden egyes OTA felrakása elott wipe cache és dalvik cache."
-
bghlaci
csendes tag
Ha tudtam volna kezdettol fogva nem szarakodok az egesszel. Idokozben nem vartam meg hogy valaki valaszoljon es nekialltam b@szok bele, lesz ami lesz. Cwm alatt kapott egy factory reset-et, nem valtozott semmi, aztan wipe-olas utan felraktam a Miui-t es sikerult, most mennek fel az Ota frissitesek. Ugy tunik, hogy kicsit tobbet gondolkodik vele, mint a stock rommal. Ez csak ideiglenes allapot, amig belakja a hardwaret, vagy valami hibasan sikerult? A miui fiokot muszaly letrehozni es hasznalni, nem eleg csak a Google?
-
bghlaci
csendes tag
Sajnos a bluetooth fulessel valo szaggatas nem szunt meg az uj rommal sem. Valamelyikotok ajanlott tegnap egy alkalmazast a doogra, holnap kiprobalom, hatha hatha.Miui alatt hogyan kell a masodik kepernyorol ikont athuzni az elsore? Nem engedi, csak forditva.
-
Jáger
csendes tag
Sziasztok.
Vettem egy ilyen telót az asszonynak a Tinydeal-ről, de szoftveresen mintha kicsit herélt verzió lenne. Se maxxaudio, se frissítési központ. Ezek pótolhatóak külön vagy romolni kell hozzá? Nem vagyok nagy android guru ezért a kérdezem.Előre is köszi.
-
Dominó85
addikt
Amennyiben jó értelemben véve "herélt" a rom (nincsenek kéretlen alkalmazások), úgy nem látom értelmét a rom cseréjének. A lényeg, hogy minimális googla alkalmazások (Play) legyen rajta. Az OTA, FOTA és egyéb frissítéseket valamint ezek alkalmazásait (én úgy vélem) nem is baj, ha nem leljük egy romban. Lásd MIUI, ahol lehet OTA-zni, aztán a frissítések hevében mennyien bánták a végeredményt. Ami jó, azt kell használni. Aztán 2016 Március idusán érkezik a 6.0 és/vagy sírás/öröm.
* Péter - 06302461862 *
-
ho.zoltan
csendes tag
A hétvégén rászántam magam a romcserére. Úgy gondoltam a row rommal kezdek FlashTool-al felrakva. Fel is ment szépen, megjelent a nagy zöld OK felirat. De a nagy öröm gyorsan elszállt, miután a telefont lehúztam a kábelről. Mindösszesen egy rezzenést volt hajlandó produkálni a telefon, se kép se hang. Hát meghűlt bennem a vér, a telefonnak KO. Újrapróbál másik rommal, semmi. Előtte felraktam a TWRP-t, az sem jön be.
Kínomban már Format all+download de semmi. Majd visszaolvasva a fórumban be kell pipálni a DA DL With checksum-ot. Bepipál majd rom fel és láss csodát, telefon indul. Nagy kő esett le a szívemről mondhatom. A Viber felrakása közben jött az újabb meglepi. Nem jön meg az sms, nem lehet se kimenő hívást indítani, se fogadni. Talán a rommal van valami, gondoltam. TWRP alól felraktam a Nexus romot, de a helyzet nem változott. Itt vettem a térerőnél észre a feliratot: Érvénytelen imei. Hurrá, sikerült kiiktatnom a teló imei számát. Még jó hogy a fórum olvasása közben szó esett ennek a javításáról is, amit el is mentettem a többi fontos információval a könyvjelzőkhöz. Így az alapján sikerült visszarakni az imei számot is. Húrrá minden működik. Mára már belaktam a romot, mármint ami nekem kell benne, működik rendesen. Azt gondoltam egy hétig fent lesz, majd felrakom egy hétre a Cuoco92 romot, majd egy hét után a row romot és csak azután döntöm el a három közül melyik legyen.
A kérdésem az lenne a FlashTool indítása előtt kell-e valami reset, ha igen hogyan? Vagy mehet egyik romra rá a másik? -
Dominó85
addikt
válasz ho.zoltan #2023 üzenetére
1. Azért csak óvatosan a sok flashelgetéssel
2. Inkább olvasd el mások véleményét és utána cserélj romot (ha ezek után is kéne)
3. Vannak romok, amik Flashtool alól és vannak amik CWM/TWRP alól tehetőek fel.
4. Nexus, Cuoco92, MIUI, Phoenix, mind CWM/TWRP alól tehető fel.
5. Custom recovery Flashtool alól tehető fel, olvass utána
6. Utánolvasás nélkül egy dolog biztos -> téglásított K3 Note* Péter - 06302461862 *
-
ho.zoltan
csendes tag
válasz Dominó85 #2025 üzenetére
Utánaolvastam. Többek között ezt a fórumot is végigolvastam az elejéről. A TWRP-s felrakás is világos. A zip fájlok így mennek fel. FlashToolal pedig a scatter fájlosok. Nem is akarom a végtelenségig cserélgetni a romokat. A kérdésem az lenne, hogy ha Flashtoolszos ramot rakok fel, akkor kell-e előtte mást is csinálni?
-
elektromosok
csendes tag
válasz ho.zoltan #2023 üzenetére
ho.zoltan, hogy mentetted az IMEI számot? Szeretném én is menteni, de nem találom. A root könyvtárban kéne lennie egy efs fájlnak, de nem látom ott . Ha esetleg valaki tudja hol lelem, vagy hogyan lehet legegyszerűbben menteni, akkor ne tartsa vissza az infót .
[ Szerkesztve ]
-
ho.zoltan
csendes tag
válasz elektromosok #2028 üzenetére
Nem mentettem. Az imei számot megtalálod az akkumulátor mögötti címkén.
-
janaman01
addikt
válasz elektromosok #2028 üzenetére
Szerintem egy flashtoolos readback os full mentést guritsál
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
cs.lev
tag
válasz bghlaci #2033 üzenetére
ugyis lehet hogy hosszan lenyomod a kepernyo egy pontjat ahol epp nincs ikon.ekkor bejon a szerkesztoi mod az egyes desktopok lekicsinyulnek es ugyanugy tudsz balra-jobbra menni. ilyenkor ha egy ikonra rakattintazz akkor lerakja alulra. majd atmezz egy masik kepernyore es ott az ikonra kattintva feldobja az aktualis desktopra.
De az eredeti modszer is mukodik viszont csak akkor ha a balra levo desktopodon van szabad hely egy ikonnak ez kicsit para tud lenni. foleg ha a kozepso desktopod fullon van es a jobbszelsorol akarsz a balszelsore vinni. ilyenkor nem fogja engedni es csak a fent leirt modszerrel tudod megcsinalni.
[ Szerkesztve ]
asd
-
ho.zoltan
csendes tag
válasz elektromosok #2032 üzenetére
Itt van egy jó leírás róla:
[link] -
bghlaci
csendes tag
Az ikonmozgatas osszejott. Masabb a Miui mint az altalam eddig hasznalt android verziok.
Egy masik dolog, folyton szol a rendszer egy kek ikonnal, hogy nincs aktivalva a simkartya, nem tudta elkuldelni az ellennorzo sms-t. Ez miert kell, mire jo? Jelenleg enelkul is mukodik a telefonom. -
kovjoe
aktív tag
-
reki73
csendes tag
Szevasztok. Kellene egy kis segítség... A Kingrooton kívül melyik módszert vagy programot ajánljátok rootoláshoz, mert a Kingroot lefut 17%-ig és kiírja, hogy a rootolás csak desctop verzióval működik...
Illetve még egy kérdésem lenne: Új rom TWRP-s felrakásához kell egyáltalán rootolt telefon vagy anélkül is menni fog?
Köszi a válaszokat. -
berjo52
csendes tag
Sziasztok!
Rootoláshoz próbáljátok ezt.
[link] -
Dominó85
addikt
No megérkeztek a pótaksik a K3 Note-omhoz. Illetve a Xiaomi Mi 1S Band is. Micsoda nap, öröm és boldogság.
* Péter - 06302461862 *
-
ho.zoltan
csendes tag
Létezik, hogy a Nexus rom alatt sokkal jobb lett a térerőm, mind a gsm, mind a wifi tekintetében a gyári romhalmazhoz képest? Most olyan helyen is tudok vígan telefonálni, ahol eddig nem volt térerő! Öröm és bodottá?
-
-
ho.zoltan
csendes tag
válasz xoortes1978 #2044 üzenetére
A row romnál is ezt tapasztaltad? Pedig terveztem azt is kipróbálni, de akkor azt hiszem azt már nem kell. Azt hittem csak a kínai ami tele van szeméttel, az ilyen sz.r. Bár ahogy Dominó85 is írta, lehet a CM a ludas benne.
[ Szerkesztve ]
-
keyman
tag
Szerintetek hány bőrt húznak még le róla?
szó se róla leleményesekA jómodor nem szégyen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest