- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Turcy086
tag
válasz fehermokus #2696 üzenetére
Mire gondolsz pontosan?
Én felraktam xposed-ot + gravityboxot -
Turcy086
tag
-
Turcy086
tag
válasz fehermokus #2703 üzenetére
Azt én se sajnos.
Ha nyomsz egy bekapcsolót /két tappot ugye mutat a képeket ott ha ellapozol balra vagy jobbra van a kis fogaskerék, esetleg?![ Szerkesztve ]
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Szemezek a telefonnal és kíváncsi lennék pár hosszabb távú tapasztalatra azoktól, akiknek régebben megvan a telefon.
Gyári rommal mennyire használható? (attól eltekintve, hogy vannak benne kínai részek).
Van olyan rom, ami esetleg a gyárinál jobban használható? (angol nyelv nem feltétlen hátrány)
Minőségbeli problémák mennyire fordulnak elő? (pl a mostani telefonomnál fél év után már látszódott, hogy a kijelző beporosodik. Ez nyilván csak szétszedéssel lenne orvosolható. )
Szemezek még a Redmi Note 2-vel és a Redmi 3-mal is, ezek viszont drágábbak.#KeepFightingMichael
-
gulupeti
senior tag
válasz guftabi96 #2706 üzenetére
A gyári romot ajánlatos rögtön lecserélni, mert emlékeim szerint nem teljesen magyar, az elérhető funkciókban meglehetősen hiányos és durván tele van bloatware programokkal. (Ez mondjuk attól is függ szerintem, hogy honnan rendeled.)
Véleményem szerint a gyári romnál kb. az összes jobban használható. Needromon már 100+ rom elérhető a készülékhez. A többiek majd írnak konkrétumokat, de már több 6.0 MM alapú, egészen használható rom van a telefonhoz.
Nekem tavaly szeptember óta van meg a készülék, azóta olvasom itt a fórumot, én különösebb minőségbeli problémára nem emlékszem. Talán valakinek mikrofon problémája volt, de a MIUI rom azt is megoldotta. Egy valakinek pedig elromlott a kijelzője, annyi, hogy előtte beleejtette a WC-be. Szóval ez felhasználói hiba. Több mint fél évnyi használat után az enyém kijelzője biztosan nem porosodott be.[ Szerkesztve ]
-
MrChef
aktív tag
Sziasztok!
Telóvásárlás előtt állok. A Lenovo K3 note az egyik jelölt. (csak sikerüljön vhol feketében szereznem)
Van vkinek tapasztalata hazai vodafone 4G kapcsán, hogy ez a teló veszi-e a jelét?Üdv!
-
Dominó85
addikt
Szia,
rutinos fórumozó vagy mégis olyan bagatel kérdést teszel fel.
A telefon (6 milliószor le lett írva) az itthoni FDD-LTE (4G) sávokból csak a B1,3,7-et ismeri. A 800Mhz-et takaró B20-at NEM! Így a legtöbb helyen szimpla 3-3,5G vagy 2G áll majd rendelkezésedre. 4-es metrón, Budán több helyen a Vodafone 4G 1800 és 2100-as sávjait tudja használni. 3G pedig eddig ahol jártam mindig volt. A csúnya szóval élve "vidék"-ről nem tudok nyilatkozni.Valaki ajánljon már be a PH-nál topik gazdának! Vagy vállalja el a feladatot, mert azért valljuk be eléggé vicces és szánalmas, hogy Témaösszefoglaló nélkül a keresőt senki se használja...
[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
El kell keserítselek, hogy a kínai telók 60-70%-ban nincsen 800Mhz FDD-LTE. Az MT6735 és MT6753 szutykokban abban van... Az MT6752 és MT6732-ben meg lenne, de pár IC vagy kondi lemarad a gyártósornál szándékosan... Amúgy a Qualcomm se hiába jött ki a 615/616 SoC után a 65X szériával. Hja és ha már Snapdragon: a sokak által várt S820-as Xiaomi Mi5 SEM tudja a 800Mhz B20-at a 4G LTE+ ellenére sem. Európa pár országa bexopatta a saját népét azért mert a tetves 800Mhz kiépítése igénytelenebb és mondván nagyobb területet fed le egy torony. Nagy terület? Ha valaki elfingja magát kis hazánkban, azt mindenhol megérzik. Ennyire nagy a mi hazánk a 800-as LTE-hez.
* Péter - 06302461862 *
-
MrChef
aktív tag
válasz Dominó85 #2713 üzenetére
Ezt most nem teljesen értem, mivel sosem másztam bele a processzorok (?) részleteibe. Asszem meg is őrülnék. Most úgy vagyok, hogy veszek a követelményeimnek megfelelő telót (alapvető napi feladatok, levelezés, naptár, navigáció, waze, zene, videó, filmek, viszont játék kizárva stb.), 2 évig jó lesz, osztjónapot. Pl. Cubot H1, ilyesmi.
[ Szerkesztve ]
-
gulupeti
senior tag
-
Terra86
csendes tag
Sziasztok!
Indiai Lenovo K3-ra találtam SAR adatot. Nem tudom, hogy ez azonos -e azzal, amit pld. a Tinydeal forgalmaz.
Tudna valaki adatot mondani?
Előre is köszönöm. -
keyman
tag
Sziasztok érdeklődnék.
Mi a helyzet a magyarosított MIUI-val ?
Már a drive-ot sem érem el.
Esetleg valami másik forrás ?
Valószínű lemaradtam valamirőlA jómodor nem szégyen!
-
Coolspot
csendes tag
Sziasztok. Power bankot szeretnék vásárolni, olvastam itt, hogy jó, ha a névleges teljesítmény 25%-át leadja némelyik kínai piacról beszerezhető. Tudnátok-e valamit ajánlani?
A processzorok füsttel mennek, ha kijön belőlük a füst, megállnak....!
-
siskad
őstag
Az ugye normális, ha a telefon felmeligszik játék közben, akkor pl. tesztprogramban sem hozza azt a pontot, mint normál hőmérsékleten? (Felénél kicsit többet)
-
Toth_Jani
őstag
Van egy új frissités akit érdekel.
K3_NOTE_MM_6.0_1611_3.54.1_v17_ROW_D_CUOCO92 -
Coolspot
csendes tag
Adott egy K3 Note. TWRP 2.8.7.4. Rom csere volt, és amikor telepítette a TWRP a romot, wipeolás után ugye reboot következett volna. Viszont reboot nem volt, mert elsötétült az egész, és be sem lehet kapcsolni. Hiába nyomtam a bekapcsoló gombot csak magában, vagy hangerő gomb kombinációval, még csak meg se rezzen.
A közelben nem volt olyan gép, amin lehetett volna drivert meg flashtoolt telepíteni (csak rendszergazda jelszóval, és azt nem tudom), viszont ha rádugtuk a telót a gépre, akkor kereste a drivert. - Tehát azt hiszem a géppel kommunikál.
Kérdés: Ha flashtoolal újra felrakom a scatter.txt-t, akkor jó lehet?
A processzorok füsttel mennek, ha kijön belőlük a füst, megállnak....!
-
siskad
őstag
Ugye abból nem lehet gond ha olyan rendszer appokat törlök, mint pl. a Hírek és időjárás, Play Filmek stb?
-
Ice-ozsé
tag
Sziasztok!
Vettem én is egy K3-as telót.
Szeretnék olyan valakit keresni, aki segítene nekem feltenni egy új ROM-ot.
Tehát fel kéne turbózni a telefont valahogy egy megbízható, mások által már tesztelt ROM-al.
Teljesen totál kezdő vagyok az ilyen dolgokhoz, tehát sem a kifejezéseket nem ismerem, sem azt, hogy mit hogyan kell csinálni.
Tehát olyan valakit keresek aki Budapesten lakik és tudna nekem segíteni.
Sürgős lenne, mert sok minden kéne a Play áruházból, de addig nem akarom telepíteni a dolgokat amíg a teló nincs kész.
Most itt a hosszú hétvége, elvileg holnap és holnap után iss itthon vagyok.
Előre is nagyok köszönöm a segítséget. (Természetesen nem kérem ingyen, ha írsz akkor az árat is meg tudjuk beszélni).★ Az idő pénz. ★ A pénz beszél, a kutya ugat. ★ Amelyik kutya ugat, az nem harap. ★ Ebből következik, hogy az idő nem harap. ★ De akkor minek van neki vasfoga? ★
-
Ice-ozsé
tag
válasz Dominó85 #2745 üzenetére
Gondolom így, hogy totál hülye vagyok mindenhez nem lehet elmagyarázni, hogy mit hogyan csináljak?
Tehát pontokba szedve mint egy ovisnak.
Hátha meg tudnám csinálni én is.★ Az idő pénz. ★ A pénz beszél, a kutya ugat. ★ Amelyik kutya ugat, az nem harap. ★ Ebből következik, hogy az idő nem harap. ★ De akkor minek van neki vasfoga? ★
-
Ice-ozsé
tag
válasz Dominó85 #2747 üzenetére
2747 hozzászólást nem fogok elolvasni, hogy megtaláljak egy linket, ahol tényleg suta totál kezdőknek le van írva, hogy legelső lépestől a legutolsó dologig mit kell nagyon pontosan csinálni.
De mindegy mondom nem erőszak és megértem, hogy beteg vagy, sőt azt is, hogy esetleg sok dolgod van illetve nem mások nyűgjei az elsők...
De az én problémám az én problémám amit SOS be meg kell oldani, mert ha már megvettem a telefont nyilván szeretném minél előbb használni is.
Mivel nem értek hozzá még kicsikét sem, ezért keresek olyan gurut aki meg tudja csinálni és ráér a mostani "hosszú hétvégén".
Ha hétköznap lenne akkor már nyakamba vettem volna a várost és jobb híján az összes mobilszervizt felkerestem volna...
Azzal is tisztában vagyok, hogy addig míg más csukott szemmel meg tud csinálni egy ilyet addig furcsa olyan emberrel kommunikálni aki nem ért semmit hozzá....★ Az idő pénz. ★ A pénz beszél, a kutya ugat. ★ Amelyik kutya ugat, az nem harap. ★ Ebből következik, hogy az idő nem harap. ★ De akkor minek van neki vasfoga? ★
-
siskad
őstag
válasz Ice-ozsé #2748 üzenetére
Dominó blogjában megtalálod a megbízható, ajánlott romokat, TWRP telepítését, rom feltevésének menetét.
-
Ice-ozsé
tag
Oké egyenlőre majd még keresek magyarázatot, hogy mit jelet ez a rövidítés TWRP
Mint írtam a szavakkal sem vagyok tisztában.
Olyan, mintha egy 80 éves apókának írtad volna.★ Az idő pénz. ★ A pénz beszél, a kutya ugat. ★ Amelyik kutya ugat, az nem harap. ★ Ebből következik, hogy az idő nem harap. ★ De akkor minek van neki vasfoga? ★
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest