- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz xoortes1978 #2100 üzenetére
Itt azért van rá szükség, mert a gyári reco, amit le tudunk szedni a netről, az mégsem 100%-ig gyári. Viszont a romban az van.
* Péter - 06302461862 *
-
elektromosok
csendes tag
válasz Dominó85 #2101 üzenetére
Húúúúú, gratula, ügyes vagy , várjuk még a tapasztalataidat a rommal kapcsolatban! Köszönöm xoortes1978-nak is a probléma leírást, ebből is tanulunk! Reméljük, hogy hamarosan a béta verzió után felkerül egy multis használható rom is.
[ Szerkesztve ]
Lenovo K3 03_K3_NOTE_5.1_1552DEV_ROW_003_CUOCO92
-
fehermokus
aktív tag
Nekem sikerült a 6.0-át egy kicsit egyszerűbben felrakni:
1. SD kártyára helyez: VIBEUI_V3.0_1604_7.424.1_DEV_K50-T5 ROM + K3 Note gyári recovery
2. Indítás TWRP Recovery-ben, Wipe: dalvic, cash, internal storage, system, data
3. Install K3 Note gyári recovery - nem indít újra
4. VIBEUI_V3.0_1604_7.424.1_DEV_K50-T5 ROM átnevezése: Update.zip-re
5. Indítás gyári recovery-vel, update.zip telepítése
6. Teló indítása, VIBEUI_V3.1_1604_5.36.1_ST_K50-T5.zip rom felmásolása az SD-re, átnevezve Update.zip-re
7. Újraindítás gyári recoveryvel, update.zip alkalmazása
És kész.
Utána lehet rootolni, meg egyebek. -
divan
őstag
válasz pat.bateman #2079 üzenetére
Nekem is volt már hasonló. Kábelcsere oldotta meg a dolgot. Minden mással teljesen jó az a kábel, de ezzel a telefonnal ugyanezeket a tüneteket hozta. Régebben jó volt, másik kábellel is teljesen jó.
-
Dominó85
addikt
SN Write tool-val szeretnék IMEI-t visszaállítani, de az istenért nem sikerül. Van valami egyszerűbb és gyorsabb megoldás erre? A telefon nem az enyém, de nem akarom téglásítani.
Munkakörnyezet:
Dell laptop, Windows 8.1, driverek, programok, minden fent.Ezen a gépen flashelek K3 Note-okat, így nem értem mi a hasfájása az SN write tool-nak. Ugyanakkor MTK Droid tools nem látja a telefont! Haverom MT6592-es telóját igen, ezt az MT6752-est viszont nem. Mert ez alól is lehetne IMEI-t írni. Most én kérem segítségeteket. Illetve ha van olyan aki profi IMEI visszaírásban, az jelezze felém.
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
válasz fehermokus #2109 üzenetére
kovjoe & fehermokus
köszi, első körben felrakok egy Nexus romot, aztán azalól Engineerezek kicsit. Ha nem menne, akkor pedig ALP. Remélem sikerülni fog.* Péter - 06302461862 *
-
-
siskad
őstag
Sziasztok! Van valami ötletetek miért nem megy fel a MIUI rom? A Nexus rom felmegy, de nyelv, wifi stb beállítása után leáll.
[ Szerkesztve ]
-
siskad
őstag
Nexus romra rá szerettem volna tenni twrp-vel a MIUI 5.11.26-ot, de a twrp failed-et írt. Akkor gondoltam visszateszem a Nexus romot, az felment, de miután beállítottam a wifit, nyelvet kiírta hogy a beállításkezelő leállt. Telepítés előtt mindig csináltam factory resetet, utána cache, dalvik cache-t.
[ Szerkesztve ]
-
elektromosok
csendes tag
Én így csináltam, így nem ált le másik rom otán:
> Recovery > Wipe >Swipe to factory reset >wipe >advanced wipe >pipa a Dalvik cache, Cache, system, data >utána Swipe to wipe. Visszalépés a főmenübe >install >megkeresése a csomagolt fájlnak> csúszka >ha az alap telepítés kész> Wipe > dalvik cache, cache pipa >Swipe to wipe >ujraindít és telepíti a rendszert.Lenovo K3 03_K3_NOTE_5.1_1552DEV_ROW_003_CUOCO92
-
siskad
őstag
Köszi mindenkinek. Első sorban a MIUI-t szeretném felrakni. Már volt fent kétszer is, ugyanígy csináltam mindent, mint most. Nem értem mi van. A Nexussal sem volt régebben semmi baj. Most elsőre felment a Cuoco 5.1-es romja.
-
siskad
őstag
válasz elektromosok #2121 üzenetére
Csak az a gond hogy a MIUI rom telepítese hibával leáll.
-
kovjoe
aktív tag
Esetleg másik sdről is próbálkozhatnál.
Xiaomi 11 lite 5G NE (8/256) (Xiaomi HyperOS 1.0.9.0 UKOEUXM) - Békéscsaba
-
siskad
őstag
Ezt írja:,, E: Error executing updater binary in zip''
-
siskad
őstag
Nah, a Nexus oké, sikerült beállítani. Nem a telepítéssel és a wipeolással volt gond, hanem valamiért azzal volt gondja, hogy átugrottam a wifi beállítást. A MIUI romot meg majd felteszem újra az sd kártyára, lehet tényleg megsérült.
-
Dominó85
addikt
válasz #35202114 #2126 üzenetére
kovjoe ötlete alapján:
1. feltettem tisztán a Nexus romot
2. a tárcsázóból előhívtam az Engineer Mode-ot -> *#*#3646633#*#*
3. Connectivity -> CDS Information -> Radio information
4. [link] - hungobungo leírását követtem
5. minden egyes imei visszaírása után újra kell indítani a telót (jelen esetben 2x)
6. Öröm és boldogság* Péter - 06302461862 *
-
siskad
őstag
Felment a MIUI rom is.
-
Turcy086
tag
Android 6.0 margójára:
Állítólag ez ami kikerült, egy Lenovós fórumozótól származik amit megkapott, mert kisorsolták (miután ez kitudótott, kirúgták a srácot) Úgyhogy végülis official, de még nagyon béta verzió, olyanokat olvastam, hogy eltünnek sd kártyáról dolgok, meg a telepített alkalmazások újraindítás után nullázodnak stb. Azért a hivatalos kész verziót mégiscsak szeptemberre ígérték -
fehermokus
aktív tag
válasz Turcy086 #2133 üzenetére
Az tény, hogy ebben a formájában használhatatlan. Se GAPPS, se fájlkezelő. Kell egy kicsit kreatívkodni, hogy valamennyire is lehessen használni. Pofára mindenesetre OK, már csak a belcsínyt kell egy kicsit gatyába rázni. Sok funkció rendesen működik is, de van jónéhány, ami meg nem, vagy bugosan.
Így aztán várunk még egy kicsit . -
Dominó85
addikt
válasz fehermokus #2134 üzenetére
Lenovo VibeUI 3.1 Beta 6.0MM beszámoló:
Pro (amiért igen)
- hasít, mint még soha
- 2/3/4G, BT, Wifi, GPS működik
- kamera faxa és gyors -> SnapIt van gyárilag (?)
- értesítőled
- Nighteye-protection, wake up gestures, dupla tapi, elhúzós ébresztés ok!
- vaku működik, zseblámpa funkció is
- minden felesleges apk eltávolítható
- memóriakezelés 600-800MB szabad (kitakarítva 1,2GB)
- telefonálás, kihangosítás hangja tiszta
- Mail apk-ban is tökéletes a szikronizációKontra (a nagy "DE"-k)
- Valamit a MaxxAudio-val nagyon elbacarintottak!
- max hangerő sajna elmarad más romokétól
- nincs Gapps és root (megoldhatóak)
- egyelőre csak angol, kínai nyelvek
- Téma központ csak kínaiul tud
- Zárképernyőre még nincsen 6.0 droiddal kompatibilis téma!Apk és beállítás eltűnéssel szerencsére nem találkoztam, se nullázódással. Bocs, ha kihagytam valamit. Most fogok még csak root-ot és gapps-ot varázsolni rá. Minden szükséges fájl megtalálható a neten hozzá.
* Péter - 06302461862 *
-
hbooo
csendes tag
megszakado 3g eseten az alabbit probaljatok ki:
innen letoltitek a s121 -es radio-t:
https://drive.google.com/folderview?id=0B5oTMOqjH0_TfjRPYnkzNjVHbDJhY0ZoakdUZW4xYXVjRGVzNnpuR21naWtVN1IxMTFQZ1U&usp=drive_web
majd twrp alol siman flash...ujraindult es teszt.
en egyelore csak 1-2 napja hasznalom, de erezhetoen jobb, tisztabb szarazabb erzes.
-
Dominó85
addikt
[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
fehermokus
aktív tag
Úgy tűnik vki komolyan bekeményített, mindenhonnan leszedték a 6.0 firmwaret.
Dominó85 ha neked megvan, akkor tudnád mások számára is hozzáférhetővé tenni?
Köszi. -
divan
őstag
válasz fehermokus #2143 üzenetére
Amit Domino linkelt a megás Couco, az jön lefelé gond nélkül. Most még.
-
Dominó85
addikt
Igen egyelőre még él a Cuoco nálam is. Amúgy lementettem a sima Beta romot és a hozzá csatolt cuccokat a needrom.com-ról. Megosztani nem tudom/fogom, mert a lenovo nagyon rászállt a romra. Gyorsban kapja le mindenki magának a Cuoco92 félét.
Na közben bebootolt a rom és van magyar nyelv, gapps, de root nincsen! Ma majd tesztelgetem.
* Péter - 06302461862 *
-
fehermokus
aktív tag
Ha rákattintok Dominó85 linkjére nekem egy needromos link jön be, ott meg ha a letöltő linkre kattintok, akkor egy reklám oldal jön be azzal a felirattal, hogy reklámtevékenység miatt a oldal készítőjét letiltották és game over. Persze az más kérdés, hogy a mega-n még fent van és némi kutakodás után hozzáférhetővé válik.
-
gulupeti
senior tag
válasz fehermokus #2146 üzenetére
Jobb oldalon felül "skippeld" ki a hirdetést, utána átirányít az oldal a Megára.
Nekem úgy tűnik, hogy még mindig szedhető a cucc! Nem kell kutakodni. -
gulupeti
senior tag
válasz fehermokus #2149 üzenetére
Furcsa...
Én most próbáltam pár perce, el is indult a letöltés böngészőn keresztül, csak megállítottam, mert még melóhelyen vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest