- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
GU-81M
tag
A tinydeales vásárlás nagyon úgy néz ki, hogy nem jön össze, mert merészeltem írni nekik, hogy még mindig processing a státusz és erre azt írták, hogy küldjek képet a bankkártyámról és a személyimről. ha nem küldök 3 napon múlva törlik a rendelést és refundolnak.... Nem vagyok hajlandó ezeket elküldeni nekik.
Ezek után tudok ajánlani nekem olyan helyet, ahonnan biztonságosan lehet megrendelni a telefont? Lehetőleg EU-n belülről jöjjön, nem akarok vám+áfával bajlódni. (fekete a preferált szín, de legfeljebb evszek másik hátlapot)
-
run4fun
tag
Sziasztok!
MIUI 7 (5.11.26) alatt tapasztalt már valaki olyat, hogy véletlenszerűen nem érzékeli a kijelző az érintést? Ha lezárom a képernyőt, majd újra vissza, akkor általában működik, de volt hogy csak az újraindítás segített.
-
yanpec
aktív tag
válasz run4fun #1657 üzenetére
Igen több tulajdonos is jelezte, de nem csak Miui alatt hanem lollipopp romál is megjelenik ez a problèma.
[ Szerkesztve ]
Benq W5700 projector, Samsung galaxy watch 4, Samsung galaxy S20+, Nvidia Shield pro TVbox, Samsung Q950A 11.1.4 cs, atmos soudbar, Samsung UBD-8500 UHD Bluray lejátszó
-
yanpec
aktív tag
Esetleg ha nem számít a teljesítmèny csökkenès akkor èrdemes próbálkozni a miui frissítèsekkel, amit Domino85 elvtárs nagylelküen megosztott velünk, hátha orvosolták a problèmát.
Apropó teljesítmèny csökkenèsre visszatèrve. Az, hogy az Antutu mit ír ki azt ne vegyètek kèzpènznek, erősen torz adatokat is tud produkálni. Pl. Tegnap letöltötten a 6.0 verziót ès leteszteltem meglepő módon 26569 pontot kapott a note 3. Telefon újraindítása után 46879 lett. Tehát mit akarok ebből kihozni! Azt, hogy a miui romok frissítèse a teljesítmèny rovására megy az antutu szerint, nem biztos, hogy egy átlagos felhasználó èszre fogja venni.
[ Szerkesztve ]
Benq W5700 projector, Samsung galaxy watch 4, Samsung galaxy S20+, Nvidia Shield pro TVbox, Samsung Q950A 11.1.4 cs, atmos soudbar, Samsung UBD-8500 UHD Bluray lejátszó
-
Dominó85
addikt
A MIUI kicsit összetettebb a VibeUI-nál, így érthető, hogy UX-ben az összevont média miatt jóval kevesebb pontot kap. Érzetben/sebességben stabil romok közt szinte láthatatlan a különbség. Viszont beállításokban és featurettekben van némi vagy éppen rengeteg eltérés. Amúgy nem azért Antutu-zok itt, hogy megtudjam kinek nagyobb az e-faxa. Hanem, hogy MIUI alatt is fejlődik apránként a dolog. Amúgy a VibeUI pontszáma itt abszolúte NEM releváns, mivel 5.1.1 alapú, míg a MIUI 5.0.2 alapú. És ez a "hátrány"/különbség ennek tudható be csupán.
* Péter - 06302461862 *
-
siskad
őstag
Akkor most végülis szoftveres hiba mikor nem érzékel rendesen a kijelző?
-
GU-81M
tag
válasz Dominó85 #1656 üzenetére
Sajnos Gearbesten már csak HK-ból lehet rendelni.... Mivel semmi konkrétat nem szoktak írni, csak hogy egyelőre nem tervezik forgalmazni EU-s raktárról, így azon gondolkozok, hogy ha nem találok más webshopban sem EU-s raktáron, akkor megrendelem ebayről, EU-n belülről, igaz drágább, de legalább van és nem kell tökölni a vámmal, áfával. Ötletek?
-
cs.lev
tag
válasz Dominó85 #1667 üzenetére
Ez a rom akkor a legujabb teljes MIUI rom: [link]
Vagy inkabb OTA-zzak?es ez az egesz OTA-zas, hogy megy amugy? Felrakom a regebbi ROM-ot amit Te is hasznaltal elotte (full wipe utan), majd kiadasi sorrendben az elso fullos install utan CWM/TWRP-bol install zip from sd -> OTA kivalaszt -> es kesz? Persze a data-t nem wipe-olni csak a cache-t es dalvik cache-t OTA-k elott?
Koszi
asd
-
divan
őstag
Mondjuk mostanában a követéssel vannak inkább gondjaik. Én is rendeltem tőlük egy (nem K3 Note, egy jóval olcsóbb fajta) telefont, EU-s raktárból. Már egy hete processing volt a státusz, már én is a reklamáláson gondolkoztam, amikor egyszercsak megérkezett. Miközben a státusz még mindíg processing volt. Nekem eddig még nem volt rossz tapasztalatom a Tinydeal-al, pedig elég sok mindent rendeltem már tőlük. Mondjuk ezt a bankkártya, személyi követelést nem igazán értem, lehet, hogy egy ilyen után én is megszakítanám velük a kapcsolatot.
-
Dominó85
addikt
-
siskad
őstag
-
Dominó85
addikt
Én most az Aralon 2-őt tolom vele. Minimum beállításokkal, mert sokkal könnyebb a kevés és zavaró objektum nélkül tolni. Medium-ban még elég neki a teló, de HIGH beállításoknál már nincsen stabil 30+ fps. Ugyanakkor érdekes módon nem melegszik a játéktól annyira a teló.
* Péter - 06302461862 *
-
siskad
őstag
Végülis a sok rom próbálgatás után visszatértem a jól megszokott Nexus romra. A MIUI rom nagyon tetszett, de nagyon zavart a kijelző bug. Viszont ahogy visszatettem a Nexust és bootolt észrevettem, hogy a Lenovo logo nem olyan, mint mikor a múltkor használtam. Olyan, mint a MIUI vagy a többi romnál. Ennek van valami jelentőssege? És mitől lehet?
-
GU-81M
tag
válasz Dominó85 #1672 üzenetére
Azóta már újra is töltötték a készleteket és meg is rendeltem DHL-lel, nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy mikor jön meg, én olyan január első hetére tippelek. Mivel csak sárga hátlappal volt, így még rendelnem kell hozzá egy feketét, de gondolom ezt már simán lehet ebayről intézni, mert nagy árkülönbségek nincsenek, remélem a minőséggel meg nem lesznek problémák.
Az alira visszatérve tudtok még olyan eladókat, akik meg tudják oldani postázást Shenzhen Chigon-hoz hasonlóan (áfamentesen)? Kinéztem még egy Chuwi Hi8-as tabletet, de a Gearbesten az is elfogyott...
-
kovjoe
aktív tag
-
siskad
őstag
Arra van valami mód, hogy a Maxxaudiót telepítsem Nexus romra? MIUI rommal jobban szólt.
-
Dominó85
addikt
Anno linkeltem egy Alis eladót, tőle úgy kapod, hogx gyárilag benne vannak a gombok is. Erre nagyon figyeljen az aki hátlapot akar venni, mert ami olcsó, abban lehet nincsen gombsor!
A MaxxAudio.apk elvileg a google drive-omon fent van. Kérdés gyári zenelejátszó alatt megy-e.
[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.