- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
siskad
őstag
Szia. Ha erre a google drive fiókra gondoltál, akkor az itt lévő MIUI romban van magyar nyelv és van benne gapps. Igen, ezt felmásolod sd kártyára, és twrp alól wipeolsz mindent és feltelepíted. Az OTA frissítéseket sorrendben kell feltenni és a telepítése előtt csak cache wipeot és dalvik cache wipeot kell csinálni, factory resetet nem!
-
Dominó85
addikt
Siskad kolléga megelőzött és helyesen szólt.
* Péter - 06302461862 *
-
GU-81M
tag
Tegnap csináltam meg én is a romtelepítést, mit jelent konkrétra a "csirkelábas szar"?
Amire figyelj, hogy legyen fent a megfelelő driver. Én win7 alól csináltam végül, itt van egy leírás, hogy hogyan érdemes felrakni. Nálam nem segített a Lenovo szoftvere sem, ezután viszont egyből fölment a twrp. -
fehermokus
aktív tag
Azt hiszem a csirkelábas dolog alatt az eredeti recovery-be való belépést értette, ami tele van kínai betűvel . Lehet nem ismeri a kolléga a hivatalos belépést eme üzemmódba.
Belépés a recoverybe: összes gomb (3db) egyszerre megnyom és nyomva tart, míg be nem jön a twrp/cwm. Csak hangerő fel + power, akkor az eredeti rec.-be jutsz. - ja ezt az előző kollégának szántam .
-
keyman
tag
-
GU-81M
tag
válasz fehermokus #1806 üzenetére
Oh, értem most már, az eredeti recoverybe nem léptem bele egyszer sem.
Eddig nagyon pozitívak a tapasztalataim a miui7 v7.0.12.0 Global Stable rommal, semmilyen problémába nem ütköztem bele egyelőre.
-
Dominó85
addikt
Anno én is egy olyan "hulladék" rendszerrel kaptam a telefont, hogy mindaddig, amíg nem tettem rá egy alap romot, a twrp szóba se állt velem.
Más: MIUI-ról áttérnék kicsit egy kigyomlált 5.1.1 alapú friss gyári romra. Honnan tudnám beszerezni? Csak mert needrom-on van pár gyári, de azokban nem hiszek.
* Péter - 06302461862 *
-
cs.lev
tag
Sziasztok!
Az uj MIUI OTA-kat honnan lehet leszedni kulon, hogy CWM/TWRP-bol felrakhassuk?Koszi
asd
-
elektromosok
csendes tag
Sziasztok, tegnap sikerült valamit jól elrontanom . Felraktam a Flashify (for root users) nevű progit, hogy flasseljem a telót. Újraíndítást kért a végén, azóta folyamatosan újraindul. Rezzen egyet és újraindul. A gyári 3 gombos recoverybe be lehet lépni, ott le lehet állítani a telót a power off-al, de ha bekapcsolom megint állandóan újraindul
Mit tegyek, már teljesen tanácstalan vagyok, holnapra meg kéne a teló. Sajna a számítógép se látja, mert mire bekapcsolna a telefon, és felismerné, akkor megint újraindul. HELP ME!Lenovo K3 03_K3_NOTE_5.1_1552DEV_ROW_003_CUOCO92
-
Dominó85
addikt
válasz elektromosok #1818 üzenetére
Biztos, hogy a PC-d nem látja? Illetve minden driver korrekten fent van egy Flashtool-hoz? Mert ha igen, akkor azon keresztül fel lehet egy ideiglenes romot tolni, majd arra egy CWM/TWRP szintén MTK Flashtool-val. Onnantól pedig a szokásos metódus.
Budapest esetén holnap napközben Rákóczi téren meg tudom nézni laptoppal, hogy mi a szitu.
* Péter - 06302461862 *
-
keyman
tag
ÜDV!
Szűk 1 nap MIUI....
Előre bocsátom, hogy még sosem használtam ezelőtt.
Feltettem az összes frissítést ami a drive-on volt, persze utána még talált egyet.
Azt rábíztam az ota-ra, hat és fél óra alatt töltötte le
Mire lejött, elindítottam az aksi kalibrációt...persze ezután nem engedte telepíteni a frissítést.
Hát ez első ami feltűnt, hogy nagyon más. Átfutottam a beállításokon és volt amiről gőzöm nincs hogy mire való. Bár ezt elmondhatjuk az alap rendszerről is. A telefonkönyvemet telerakta e-mail címekkel
A kamera tényleg részletgazdagabb de sokkal lassabb mint a VIBE UI rom-on
Sokáig fókuszál...nagyon. Sajnos nem találtam lehetőséget az aksi százalékos kijelzésére.
Viszont tetszik a vakus hívásfigyelmeztetés.
Valójában azt kell fogy mondjam, aki nem akarja egy veréb szemét kilőni egy fotóval annak nem biztos, hogy romcserén kell gondolkodnia.
Mind két rendszernek vannak előnyei és hátrányai. Instabilitásról nem beszélhetünk egy fc-vel sem találkoztam A wi-fi is stabil, akárcsak a gps, igaz csak egy órát használtam
Nyüstölöm még egy ideig, adok időt kettőnknek. Jaaaj a legérdekesebb amivel találkoztam, ezt muszály megosztanom veletek
Általam birtokollt és kedvelt mx player pro verzió REKLÁMOKAT FUTTAT
Beszarás soha nem hallottam még effélét.
Száz szónak egy a vége, senkit nem szeretnék eltántorítani, Sőt !
Próbálja ki akit érdekel mert rossznak egyáltalán nem szabad nevezni, csak MÁSNAK.Kicsit ahhoz tudom hasonlítani mint amikor Win 8-at teszel fel a 7 után.
"Bár ez sem igaz, mert a 8 az egy hányadék a maga kis csempéivel együtt. Pc-n nincs jogosultsága."Kis idő még és újra leírom a tapasztalataimat.
Üdv!
A jómodor nem szégyen!
-
Dominó85
addikt
A telefonkönyvemet telerakta e-mail címekkel -> Névjegyek -> Bal alsó menü gomb hosszan nyomva tart -> Megjelenítési beállítások -> Ott van minden nyalánkság.
Aksi százalékos kijelzésére. -> Beállítások -> Rendszer -> Akkumulátor -> Akkumulátor jelzése (Grafikus, Százalék, Állapotsor)
* Péter - 06302461862 *
-
elektromosok
csendes tag
-
xoortes1978
tag
Domino leszedtem az uj gyari romot needromrol, most telepitem. Leirom majd a tapasztalataimat vele kapcsolatban. En meg mindig a Nexus V2-re eskuszom, nekem ez volt eddig a legmegfelelobb rom.
-
Dominó85
addikt
-
xoortes1978
tag
Needromrol leszedtem ezt a romot. Official ROW:
FlashTool is volt a csomagolva a rar-ban szoval gondoltam azzal majd gond nelkul megy minden. Csinaltam egy mentest a meglevo rendszeremrol, aztan wipe / factory reset es hajra indulhat a flasheles. Minden kipipalva kiveve preload es recovery, DA DL All + Checksum. " Alapbol nincs beallitva"
Elso flash: minden mehet kiveve preload es recovery = fekete kepernyo telefon nem indul.
Masodik flash: megiscsak official rom, akkor menjen a preload is a kukaba. Az eredmeny ugyanaz mint az elobb.
Harmadik flash: Preload + recovery mehet a kukaba...es lass csodat elindult a telefon, maris inicializal...
Ennek mar vagy 10perce....
-
xoortes1978
tag
válasz xoortes1978 #1827 üzenetére
szerkeszteni mar nem tudok igy megvalaszolom magamnak.
1. Lassu
2. a kamera nem lett jobb mint a regi gyari romokban volt "Camera V4.1"3. dobalja a wifi-t, es a jelerosseg joval gyengebb mint a Nexusnak volt
4. azt irjak hogy bloatware mentes. Ezt sajnos nem tudom megerositeni, tele van sok eltavolithatatlan szemettel.
5. rakom vissza a nexust....
[ Szerkesztve ]
-
kovjoe
aktív tag
Akinek fontos a magyar nyelv ezt ne tegye fel: [link]! Lehet később lesz hozzá, ugyanaz a redmi note2 portolt rom, de valamiért eltűntek belőle a nyelvek (kb. 15-20 lehet benne).
Xiaomi 11 lite 5G NE (8/256) (Xiaomi HyperOS 1.0.9.0 UKOEUXM) - Békéscsaba
-
Dominó85
addikt
válasz szili.tamas1 #1833 üzenetére
Egy év alatt sikerült egy ilyen minőségi HSZ-vel emelned a fórum színvonalát. Gratulálok hozzá. Várunk szeretettel egy év múlva is.
* Péter - 06302461862 *
-
LionW
tag
Holnap leplezik le a K4 Note-t. Abban már lesz NFC + ujjlenyomat olvasó, kíváncsi leszek milyen áron adják majd.
-
fehermokus
aktív tag
Hát érdemes volt utánanéznem, végre kiderült miért K széria.. Erre nem is gondoltam, hogy KillerNote, de majd meglátjuk mennyire lesz gyilkos. Az akksit megnövelték 3500mAh-ra, ezek szerint lehet, hogy többet is fogyaszt. A CES-es készülnek bemutatni, Las Vegasban meg még alszanak, úgyhogy a bemutató inkább délután / este felé várható.
-
Dominó85
addikt
-
keyman
tag
ÜDV!
Srácok valamit megint benéztem.
Ezt a miui-t nem lehet ota-n frissíteni?
Eddig azt hittem az aksi kalibráció miatt nem engedi de most már azon túl vagyok.
De a frissítést nem engedi telepíteni.A jómodor nem szégyen!
-
Csereszne
csendes tag
Sziasztok!
Jöttem hozzátok kérdezni egy A7000-rel kapcsolatban.
5.0-val érkezett,1x lehetett frissíteni S153 van rajta.(ez mondjuk nálatok valószínű nem így van)Miután lefrissítette a googlekat is egy fél napig rendben volt,de most 2-3 percenként kiírja,hogy a google szolgáltatás leállt.
Melyik app csinálhatja?
Hátha valaki járt már hasonlóan és megmondja a tutit.Előre is köszi.
-
cs.lev
tag
-
Dominó85
addikt
válasz Csereszne #1841 üzenetére
Szia, érdemes bekínlódni magad az alkalmazásokig. És ott a google alkalmazások közül valamelyiknek a frissítéseit kell eltávolítani. Majd ha ez ideiglenesen megoldotta az FC-ket (Force Close - Alkamazás leállt), akkor a kolléga által említett módon frissíteni érdemes a gapps (google alkalmazások) csomagot TWRP/CWM alól.
* Péter - 06302461862 *
-
cs.lev
tag
válasz fehermokus #1836 üzenetére
Mar mobilarena.hu-n a K4 Note!
egyelore nem ajultam be tole, bar pont annyival tud tobbet, mint amennyit adnek erte es amennyibe kerul is!
kb. 53e HUF (a mostani K3 Note-kat mar negyvenegy-ketezerert meg lehet szerezni.asd
-
fehermokus
aktív tag
Köszi a linket! Jót tett a designak, hogy egy kicsit loptak az iPhone-tól és az LG G3-tól. Így aztán egész pofás lett a teló. Belülről láthatóan nem akartak sokat invesztálni bele. Sok mindent átvettek a K3 Note-tól, a proci is csak minimálisan lett erősebb (MT6753), viszont a RAM-nak jót tesz a +1GB. Ettől persze nem lesz szuperszonikus a gép. A K3 Note-nak nagyon lehúzták a kijelzőjét, hogy nem korszerű (nekem semmi bajom sincs vele), ezért a K4 Note-ba tettek egy továbbfejlesztettet. Kíváncsi lennék egymás mellett mennyire jobb az új.
Na még az érdekel, hogy milyen jellegű androidot kapott és melyik verziót...
Egyelőre amit leszűrtem, hogy nem kell sarokba dobni a K3 Note-unkat, mert az új annyival jobb lenne, bár az ujjlenyomat olvasó kényelmesebb, mint bármilyen jelszó használata. -
Dominó85
addikt
válasz fehermokus #1845 üzenetére
Tisztázás végett:
Az MT6753 10-15%-kal gyengébb az MT6752-nél CPU és majd 20%-val gyengébb iGPU terén. Egy rohadt nagy csalódás lett részemről a K4 Note és a K3 Noteról max azoknak éri meg váltani, akik jobb üzemidőre vágynak a kevésbé éhes és erős SoC valamint 500mAh-val nagyobb aksi mellett. De igényesebb gamezhez már most gyengusz a Mali T720MP3 FullHD kijelzőhöz.
* Péter - 06302461862 *
-
fehermokus
aktív tag
-
fehermokus
aktív tag
Fastcardtech-éknél 140USD a K3 Note sárga testben. Ez nem is olyan rossz ár...
-
fehermokus
aktív tag
Cuoco92 kiadta a legújabb ROM-ját, ami már az új VibeUI 3.0 kezelőfelületet kapta meg.
LENOVO_K3_5.1_1552DEV_ROW_002_CUOCO92 néven fut, és innen szedhető le.
A Cuoco92 ROM-ok kedvelőinek nagy szeretettel .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest