- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maximum1
őstag
válasz janakbacsi #3602 üzenetére
Az első kínai telefonomnál azt használtam, most nem volt, sőt amint látod fekete szalag sem.
Szerencsére eltehetem a fiókba mert sűrűn nem kell használnom.
Na jó majd szerzek feketét és cserélem, csak a fotó miatt tekertem rá.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
vizslakutya
senior tag
Mi a hír a Pro-ról? Árulják már megbízható boltok? (tudom OFF,de nincs még topic,azért van OFFban )
>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
MODERÁTOR
válasz vizslakutya #3605 üzenetére
(tudom OFF,de
nincs mégvan már topic,azért van OFFban )Talán a Giztop árulja már, bár voltak kétségek a témában jártasaknál.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Chaser
legenda
válasz vizslakutya #3605 üzenetére
spemallnál elvileg van, nem annyira off ez, majd később 56-7k eudirecttel az ezüst és arany, nem pénz érte
Noitce in April, 2016: Golden and silver version in stock for immediate shipment, silver=front side white and back silver
elvileg nem preorder
szerk: Viktor0610 legalább ott lenne a címben is hogy redmi3 pro
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
MODERÁTOR
-
vizslakutya
senior tag
válasz Viktor0610 #3606 üzenetére
Köszi,már át is néztem oda. Azért vagyok bajban,mert most el tudok hozni a T-től egy P8 Lite telót 49 ezerért részletre és nem tudom melyiket válasszam ?? Kellene a kétkártya is (céges miatt),viszont a T-nél nem kell egyben leraknom a pénzt,gari.stb... Szóvak van gond ,a bőség zavara
>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
Chaser
legenda
válasz Viktor0610 #3608 üzenetére
az oké, de címben nincs
vizslakutya sztem írj eustocknak, náluk várható-e/ha igen kb mennyiért
mi3* árazásából kiindulva pár ezerrel többért mint pl spemallról és akkor van itthoni garid
bár túlzottan nem szoktak meghibásodni és spemall korrekt, kis felárért lehet kérni eu garit is, két évet, talán 10$-értszerk: *redmi3
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
kutyafülű
csendes tag
válasz Zotya21 #3582 üzenetére
Nos, én innét rendeltem: http://www.spemall.com/Xiaomi-Redmi-3-S ... rge_g.html
Ára 144 $.
Az EU Express szállítást választva (~ 20$ többlet) viszont vámmentes és 2 héten belül megérkezik.
Rendeléskor a megjegyzés rovatban kértem a hungarian lokalizációt, és így nekem a MIUI 7.1.1.0.0 full magyar verzióval küldték.... már leizzadtam, mint béka a gólyabálon...
-
Chaser
legenda
válasz kutyafülű #3611 üzenetére
linkelni így kell:
beírod mi legyen a tárgy, pl innen rendeltem > link gomb>felugró ablakba bemásolod a tartalmat>ok
ez speciel már egy halott link
vámmentes minden it tartozék, telefon is, hangsúly az adómentességen van, jelen esetben áfa, és nincs külön kezelési ktsg sem_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Pfiucska
aktív tag
Biztos volt mar tobbszor kerdes de nem talalok ra hszt es rajonni sem tudok... Hogyan kell beallitani,hogy masik bongeszo (jelen esetemben a chrome) legyen az alapertelmezett es ne ez a r*tyi beepitett kinai?
[ Szerkesztve ]
iPhone 11, PS5, 18’ cbr500r, 23’ Octavia 2.0 TDI
-
Chaser
legenda
válasz Zotya21 #3617 üzenetére
lehet kérni eu garival is
azon hogy mi volt kár rugózni mert most nincs, aztán lehet megint lesz
ha sürgős megveszed kinnről, vagy nem veszed meg és veszel mást, ha nem sürgős veszel mást, problem solved_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
xabolcs
őstag
Ezek a Google beepitett csoportjai, nem lehet oket torolni.
Torolni csak az altalad letrehozott csoportokat lehet, ezeket a rendszer csoportokat nem.[ Szerkesztve ]
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
g_g_g
őstag
válasz Pfiucska #3624 üzenetére
Ha jól értem még azt is érdemes lenne beállítanod, hogy a Facebook egyből a Chrome-mal nyissa meg a hivatkozásokat.
Belépsz a Facebook alkalmazásba - jobb felső sarok 3 vonal (menü) - Alkalmazásbeállítások - Hivatkozások külső megnyitása, ezt bekapcsolni. Ekkor rögtön a Chrome-mal megnyitni.
Ha erre nem volt szükséged, akkor bocs, tárgytalan
-
MODERÁTOR
Kis segítség a rootolt rendszerűeknek. (És azokanak, akiknek ez még új. )
Unod, hogy a xiaomis app store-ba dob egy playes link? Utálod a Yellow Pages programot? Idegesít a Xiaomi féle Assistant, kereső?
Akkor ezeket tiltsd le! (Törölni a visszajelzések alapján nem ajánlott, mert hibákat okozhat.)
- App Store
- Assistant
- Search
- Yellow PagesXiaomi 13T
-
Maximum1
őstag
válasz Viktor0610 #3626 üzenetére
Nekem azt írja a Root Checker hogy rootolt vagyok, mégsem engedi az alkalmazásokat törölni, néhányat enged kikapcsolni de törölni nem.
A supersu rendesen működik, de maga a telefonon a security/permissions/root accessnél nincs semmi, valami nem kerek.
EU Dev romot használom, ott csak a Yellow Pages és Searc van, a searc jól működik nem dob tyúklábat, a Yellow meg nem tudom mit csinál, gondolom csak ramot zabál.
Ezeket a programokat nem engedi kikapcsolni sem.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Maximum1 #3627 üzenetére
A SuperSU és a Security / Permissions / Root access két külön dolog.
Utóbbi nem kell legyen bekapcsolva, a megfelelő rootért.Én a programok kikapcsolására a SystemCleanup nevű programot használom.
Xiaomi 13T
-
Maximum1
őstag
válasz Viktor0610 #3628 üzenetére
Ez elég bonyolult kis progi, inkább kihagyom, kezdem érteni a bootlopodat.
-
MODERÁTOR
-
trebrona
nagyúr
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Surda-
őstag
válasz Viktor0610 #3630 üzenetére
Hagyd már békén azt a telefont!!!!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
Atomcsirke
aktív tag
Az előzetes specekben benne volt, viszont a a mobilarenás tesztben már nem találtam utalást arra, hogy a Quick Charge 2.0 végül is bekerült volna a telóba. A Qualcomm oldala is csak a Note 3-at - gondolom a Pro-t - említi a támogatott készülékek listáján. Valakinek esetleg pontos info?
--- Lenovo P770 & Xiaomi Redmi 3s & Meizu M6 Note, Realme 6s ---
-
Surda-
őstag
Picit lassú ez a telefon. Mindenen gondolkodik 1-1mpet. Haverom Note 2 je sokkal gyorsabb, ma teszteltem. Mondjuk neki a gyengébb kijelzője van, az tényleg kevésbé szép.
De a többiben veri redmi3at.[ Szerkesztve ]
-
Surda-
őstag
válasz South Velen #3635 üzenetére
Igaz,abban elmarad,elnézést kérek, most megyek és kiugrom az ablakon.
-
Surda-
őstag
Én Note-ot csak azért nem vennék,mert számomra nem kényelmes két kézzel pötyögni.
Nem tudnám megszokni a méretét.
A redmi3 aksija tényleg baromi jó,ez óriási előny.
Viszont,mint említettem Note2-nél nekem nagyon tetszik,hogy mindenre azonnal reagál,nincsenek ezek az 1mp-es várakozások, ami hosszú távon számomra idegesítő.
Aztán,hogy én állítottam-e be rosszul azt a jó ég tudja...
Mindenesetre a két, korábban a topicban tárgyalt kijelző között valóban nagy különbség van.
A BOE sokkal szebb.
Nem tudom redmi note2-t milyen kijelzőkkel gyártották.[ Szerkesztve ]
-
Surda-
őstag
Note 2 képeit nem láttam PC-n, de Redmi3 HDR képei nekem tetszenek.
-
ToniSoprano
addikt
Tök jók ezek a HDR képek, meddig tart amíg HDR-ben leexponálja a 3 képet?
Egyébként nekem szerintem a Redmi 3 pro lesz a befutó a 32 Gb tárhely miatt, mert 11 GB kevés (képek, zenék offline térkép) azért hosszútávon. A dual sim miatt a bővítés nekem kilőve.A kérdsem, hogy kint voltam Veletechen és a Eustockos csávó azt mondta hogy más a xiaomishop.hu-os magyar rom, az övékhez képest, mert külön fejlesztik.
Egyébként az Eustockos rom eléggé tetszett, gyorsnak tűnt és egész jól le volt fordítva magyarra. -
Surda-
őstag
válasz ToniSoprano #3644 üzenetére
Nagyon gyorsan leexponálja, jó fenyben,álló témánál nem kell aggódni hogy beremeg a kezed.
-
Upo
addikt
válasz Viktor0610 #3628 üzenetére
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Surda-
őstag
Ez a fajta lassúság nálad is megvan? Vagy valami nálam nem stimmel?
-
-
borsodika
őstag
Elő kell hozni a fejlesztői lehetőségek menüpontot (7x rá kell nyomni a miui version-re egy más után. Ha sikerült kiírja, hogy ön most már fejlesztő) és utána a rendszer menüpont alatt fogod megtalálni. Ezen belül fogod tudni állítani az animációk sebességét.
[ Szerkesztve ]
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs