- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
yanc
csendes tag
válasz Graphics #4891 üzenetére
Üdv,
Szerintem azért erre nem kéne rávágni egyből hogy user hiba, ennyit simán bírni kéne a telefonnak.
Direkt kipróbáltam egy hasonló kombót az S4 minimen amit egy ilyenre szeretnék cserélni, másfél giga rammal sokkal gyengébb procival és touchwizzel, full gyári..: Endomondo + zene BT-n, Messenger + gmail +FB + chrome és google maps 3D earth view.
Röccenés nélkül teljesítette a telefon kb fele hardwarerrel mint a Redmi3. (és a touchwiz sem arról híres, hogy spórol a rammal)
Nekem elsőre olyan érzésem van, mintha a perifériákkal nem tudna normálisan kommunikálni párhuzamosan: pl. GPS +BT.
Aki ezt tapasztalta ki tudná próbálni, hogyha nem BT-n hallgat zenét akkor is előjön-e?
Javaslom ezt a tesztet más akár gyengébb telefonokon is kipróbálni, kinek mi lapul még a fiókban..
Üdv, J.
-
yanc
csendes tag
válasz Graphics #4902 üzenetére
Ok, De ennyit?
Ha tényleg ennyire nem tudja hatékonyan kihasználni a vasat, akkor szerintem ott nagyon súlyos optimalizálási hiányosságok vanak (úgy tűnik főleg párhuzamosítás terén, mivel 1-1 HW intenzív app gyönyörűen fut rajta a tesztek szerint).ÜDv.J.
[ Szerkesztve ]
-
Anex66
csendes tag
Nekem is néha érthetetlenül sokat kell várni egy app elindulására, holott nem fut a háttérben semmi perifériát használó progi. Se BT, se zenehallgatás, se GPS, se mobilnet, csak wifi kapcsolat. Elindítanék egy kicsi, egyszerű alkalmazást, vagy akár egy nagyobbat (FB), böngésző (UC browser), és néha 5 - 10 mp-et is kell várni, hogy elinduljon. És van úgy, hogy azonnal indul, és igazából attól sem függ a sebesség, hogy fél órája vagy 3 napja használtam utoljára az adott appot. Xiaomiforsale-ről vásárolt, jelenleg OTA-n frissült (már vagy 3 hete) 7.2.7.0. stabil ROM-mal. A másik furcsaság a Gmail szinkronizálás, van úgy, hogy előbb pittyen a telóm, mint a PC-m, hogy levelem jött, aztán meg olyan is van, hogy fél napig nem közli, hogy kaptam valami, csak ha megnyitom az appot és ráfrissítek. És ezek az appok be vannak állítva az akkukezelésnél is, hogy ne "pihenjenek" energiatakarékossági okokból, és "lock"-olva is van az alkalmazásváltóban.
-
Logitech
aktív tag
válasz macilaci78 #4892 üzenetére
Rákóczi híd annyira nem jó, nyugatinál van melóhely, onnan meg haza M3 kifelé, nem lenne ilyen esős idő simán odabringáznék meló után
Azért egyik nap arra kanyarodhatok, 5-ig meló, fél 6 háromnegyed 6-ra talán átérnék arra a környékre. Írj privátot, egyeztessünk. -
Biluxzsolt
aktív tag
válasz Logitech #4887 üzenetére
Épp így működik a nálunk is mindkét Redmi3, az egyik egy Plantronics M70 a másik egy M90-es headsettel.
Ha hívás közben kapcsoljuk recseg,de ha előtte már össze volt kötve tökéletes.
Tesztelve 3.hete napi 6-7 óra beszéd készülékenként.[ Szerkesztve ]
"Ha három madár lennék,látnám magam felülről,amint magam mögött repülök."
-
BrandonXXV
aktív tag
válasz macilaci78 #4885 üzenetére
Nos,a bluetooth headsetem,ami eddig minden telómmal tökéletes volt (nokia bt), a redmivel szar. Nem hallanak engem szinte egyáltalán. Én jól hallom a másik felet,engem viszont szinte egyáltalán nem! Ez azért meló közben,vezetés közben elég gáz!Valakinek valami ötlet?
-
g_g_g
őstag
válasz BrandonXXV #4910 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Surda-
őstag
Lg tévémen akarnám tükrözni a telo kijelzőjét,de azt írja Redmi 3 csatlakozni próbál,majd ennyi.
Ugyanez hongmival rögtön működik.
Mi lehet a gond
Eustockos rom[ Szerkesztve ]
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
macilaci78
nagyúr
BB 9780, 4 éves technológia, BT+GPS navi simán megy egyszerre városban, autópályán.
Mondjuk, ilyenkor zenét nem hallgatok, de telefonálni már sikerült és nem volt gond.Logitech: írom a privit
Surda-: amit fentebb írtam, azt próbáltad? Nálam TV is be volt kapcsolva, mindkét eszköz egyazon hálózaton wifin.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Surda-
őstag
válasz macilaci78 #4915 üzenetére
próbáltam,azzal nem jön össze,még a wifit is kikapcsolja a tv valamiért.
-
-
Maximum1
őstag
Azt hittem mától tölthető, csalódott vagyok.....
Az a filling kapott el amikor tavaly októberben vettem egy lumia 640LTE-t és fél évig hülyítettek a Winmobil10-el, a végén már insider voltam csak hagy legyen fent a telefonomon, szerintem még mindig nincs hivatalosan rá 10-es...., remélem itt nem ez lesz...... -
Surda-
őstag
válasz macilaci78 #4917 üzenetére
Legfrissebb OS, nem tuom az melyik.
Redmi 1-el patentűl működik 2mp alatt.
Viszont valamiért mindig kikapcsolja magát a tv wifije kikapcsoláskor.
Szar mindkettő, röviden[ Szerkesztve ]
-
menledge
senior tag
Szisztok!
Volna két kérdésem magával a miuival kapcsolatban. Remélem tud egy őshonos miui user segíteni.
Ha van egy értesítésem akkor a felülről lehúzható sávnál azt az oldalt mutatja, nem lehet beállítani, hogy alapértelmezetten a kapcsolós részt mutassa?
A másik, az, hogy olyat lehet e, hogy csak 1 kontaktnál csörögjön a teló, mindenki másnál néma legyen?
Előre is köszi!
Üdv!
-
menledge
senior tag
válasz calamites #4922 üzenetére
Király, köszi a tippet!
(#4923) gabe_
Igen alapból azt mutatja, de nekem az lenne jó ha mindig azt mutatná.
(#4924) hevizms
Igen, tudom, hogy húzással odavihetem. De pl egy beszélgetés közben nagyon idegesít, ha szeretnék matatni a kapcsolókon, mindig az értesítési felületre visz. Ja és igen a beszélgetési értesítésre is szükségem van..
-
trebrona
nagyúr
Az más dolog, hogy június 17 a dev. rom dátum, még csak most fogják toborozni a béta tesztelőket. [link]
Az all redmi series-ben benne lesz még a Redmi1 is?
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Till@
tag
Nektek van CE logó a hátlapon, mert én nem láttam sehol ilyet, csak amit rendeltem
xiaomiforsale
Lehet hamis ? -
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok kedves Redmi 3-asok
Bátyám vett egy Redmi 3-at közvetlen Kínából, ebay-ről, egy 3GB-os RAM-al van felszerelt változatot.
A gond az, hogy keresünk rá magyar eredetű rendszert, avagy magyar ROMot.
Ugyanis jelenleg a rendszere tele van kínai jelekkel.
Olyan rendszer lenne a legjobb, ahol alapból be lehet állítani a root jogosultságokat a különböző appokhoz, de ha ez nem megoldott az sem gond.
A stabilitás, kezelhetőség, és magyarság mindenek felett!
Köszönöm bátyám nevében a segítséget! -
Raruh
tag
Skacok! Mint már említettem, ismerősömnek lett rendelve egy ilyen készülék eu...-tól, de annak a dobozán nem volt ilyen lekaparható eredetiségvizsgáló kód, vagy bármi. Hogy lehet ezeknek az eredetiségét vizsgálni?
Raruh voltam! ~Do or do Not, There is NO try!
-
trebrona
nagyúr
Az előző hsz-ben szereplő kék matrica van-volt a készülék hátlapján. IMEI és SN számmal. Nincs már kaparós matrica.
MiAccount-ban, ha aktiválod a készüléket, akkor azonosítja.
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Raruh
tag
válasz trebrona #4932 üzenetére
Igen, ez a kék matrica megvan, találtam is valahol egy ellenőrző programot, ahova az imei /sn-t kellett beírni, de az csak visszadobálta.. Mi account aktiválva lett, ugye angol nyelven elküldte az üzenetet, aztán ment is minden rendben.. Ezek szerint eredeti?
-
Raruh
tag
válasz trebrona #4934 üzenetére
Olyan teve nincs balfelül (azmiiii?) De amúgy stimmel a dolog . Csak fucsálltam, hogy nincs kaparós sorsjegy a dobozon.. Nekem tetszett. A Piston 3-hoz hasonlóan próbáltam QR-kódot is keresni, de nem találtam. Akkor ezért.
-
trebrona
nagyúr
Láma az a teve, és nagyon okos mobilcella lokalizáció alapú profilváltó alkalmazás.
-
laracroft
aktív tag
Sziasztok!
Jól gondolom, hogy xiaomiforsale-ről rendelt EU raktár jelzésű terméknél nem lesz áfa/vám?köszi...
-
macilaci78
nagyúr
Na, a BT-sztori folytatása:
hangkeltő váltás (BT-ról hangszóróra, majd vissza) kicsöngés alatt, és hívás közben sem hozott tartós eredményt, pár mondat után újra torzul a hang.trebrona: néhány száz méterre lakom a munkahelyemtől, ilyen közelről is működik a dolog? Illetve cellainfó helyett GPS pozira is tud lokációt kezelni?
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
trebrona
nagyúr
válasz macilaci78 #4945 üzenetére
Amennyiben azonos a cella, nem működik, GPS-t nem használ.
Keress rá esetleg a Tasker alkalmazásra, hátha azzal megy.
[ Szerkesztve ]
-
toyone
őstag
Korábban érdeklődtem a Vodafone mobilnettével és a Redmi 3 (Pro)-val kapcsolatban. Hátha valakinek hasznos lesz a tapasztalatom.
Nos Redmi 3 Pro-val Vodafone-val, eddig csak Budapesten használva nem volt hiba H+ szinte mindenhol. Vidéken még nem volt tesztelve.
Angol rendszer van rajta, nem lett rootolgatva vagy ilyesmi.
A rendszer sebessége/kijelzője szerintem rendben van. Minőségre is klassz.
Nagyon aktív használattal a nap végére 30% még marad az akkuban.Mindenki menekül valamibe | ❄️🗻🍁☀️🌊
-
Surda-
őstag
A 3gigás verzió?
Megtennéd,hogy kipróbálod az itt leírt dolgot és megnézed szaggat-e a zene?
1 simmel is tökéletes.[ Szerkesztve ]
-
menledge
senior tag
Santi Guan 关利花
Hi , sorry for the late reply.
For Hungarian translation, we already added it into Developer build. And we can add Hungary local to developer build.Persze, nem ártana, ha lenne developer rom a redmihez is.
De alapvetően ez egy jó hír!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyszerű kávé topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest