Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hisense LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
ZyXEL NSA325 v2 - Téma összefoglaló és FAQ
Kérlek olvasd el az összefoglalót, mielőtt írnál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz Shokkolo #4396 üzenetére
És az elején, még mielőtt "széthekkelted", tehát mikor megvetted, akkor is produkálta már ezt?
Én is úgy látom jobb ha alapról indulsz újra. ÉS sztem először mindent a gyári csomagokkal...Mert igy egyelőre jóval több a kár mint a haszon (ha egyáltalán az van), mióta megvetted.
Én is inkább ezért használom még mindig a 2.82-es gyári transmission csomagot mint valami újabb de nem gyárit, mert 1) Nem értek hozzá 2) Ez legalább működik.
Pedig rohadtul idegesít hogy vannak jóval újabbak és mégsem használom/használhatom, mert olyan vagyok hogy mindig minden appból a legújabb kell, még ha beta is. De itt nem megyek bele ilyesmibe, mert rohadtul nem vágom.Anno az elején minidlna-t még meg tudtam oldani itteni tanácsokra és leírásokra alapozva, de többre nem vállalkozom. (Mondjuk kb 1 hét után kuka is lett, mert nem jött be, nem frissített ahogy elvártam, ahogy a twonky azóta is teszi - de erről anno volt is szó)
Még a távolról elérés sem megy nálam, pedig ez érdekelt volna - és segítettek is többen, de meghaladta a képességeim (azt hittem vagyok ennyire értelemes, de mégsem )
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen TV-t vegyek?
- Ukrajnai háború
- Politika
- Robotporszívók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor 200 Pro - mobilportré