Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gróf...

    aktív tag

    Ha még egyszer valaki leírja, hogy nincs értelme harcolni az intel ellen, azt először szemen köpöm, majd lenyírom a gyapját, végezetül pörköltet főzök belőle és megetetem a többi birkával!
    A fejet homokba dugók hasonlóan járnak!

    Kezdjük ott, hogy valójában nem az intellel harcolunk, hanem saját ostobaságunk ellen! Ha a nép nem szól, hogy " Haló kisfiam vegyél vissza lendületből", akkor pont addig folytatja ezt a megalázó arrogáns viselkedést, ameddig nem szégyelli! Nem máról holnapra kell eredményt elérni, hanem szépen fokozatosan. Nem golyóvihar fps-t kell vele szemben játszani. Először jön az avar zizegtetés, majd a zúgolódás, stb Aztán egyszer csak felfigyel rá a sajtó, majd egy olyan is amelyiknek nagyobb szava van, és akkor már nem fog minket elhessegetni mint egy legyet. Egyedül kitartás kell hozzá! Nem kevés pénz múlik rajta. A presztízsről meg ne is beszéljünk!

    Az "Úgysem ér semmit, meg vaktölténnyel, és egyébként is egyeduralkodó, az amd meg gyenge" barmok pedig szépen felballagnak a tajgetoszra, a többit már tudni fogják! Akik ilyen világban szeretnének élni, azok hallgassanak, én majd tépem a számat helyettük is. Semmibe sem kerül. Szegeket sem kapok a végtagjaimba! De, ha egy fikarcnyit is előrébb viszem a dolgot, már sokkal különb vagyok tőlük!
    A királyok sem mindig végelgyengülésben lelik halálukat!

    Hát e szellemben! Ufff

    Fogadatlan prókátorokra nem vagyok kíváncsi!

Új hozzászólás Aktív témák