- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Androidos fejegységek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Kedves Coolpad F1 tulajok!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
válasz unskillful #3750 üzenetére
köszi szépren , nekem nem ez van...
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
csongi
veterán
Egyenlőre hang is rendben van, később beszámolok a tapasztalatról. -
janihunk
senior tag
válasz hungobungo #3731 üzenetére
Csak az zavar hogy a vissza meg a home gomboknak nem lehet a világítási idejét állítani. Meg nem rezeg mikor azokat nyomom.
Battlefield 3 Origin/Battlelog: janiHUNK464 , Need For Speed World: BRIAN66
-
KukkSteve
senior tag
válasz unskillful #3723 üzenetére
Honnan szedted ezt a romot eredetileg?!
Feltettem, de nem találom benne a gesztus dolgot, pedig amíg G2m volt, nagyon megszerettem, nem bánnám ha menne rendesen F1en is. Talán a kamerán kívül a koppintós feloldás az ami még jó dolog a G2-ben.
A számom az adatlapomon. ;)
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok!
Elèg èrdekesen tölt a telefonom . 5-10-15 perc töltès, utánna 1 perc kimarad , utánna ùjra megindul a töltès . Nem világìtott a LED, ekkor figyeltem fel erre a jelensègre . Más is van ìgy esetleg ?
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
janaman01
addikt
és melyik twrp t használod ?
Hungobungo: akkor az felejtős sajnos. . (rom dömping van
[ Szerkesztve ]
-
erik88
aktív tag
Needromon is van fenn egy új rom gyári, multilanguage.
-
KukkSteve
senior tag
válasz KukkSteve #3755 üzenetére
Na megvan a Knock feloldásos dolog...de ez hoki. Sajnos úgy tudták csak megoldani, hogy a képernyő folyamatosan be van kapcsolva egy fekete háttérrel, ami ugye nem fekete, csak szürke és világít. Kicsit zavaró, meg sztem senki sem akarja, hogy csóri teló 0-24bekapcsolt kijelzővel menjen...
Na még tesztelgetek kicsit, aztán hamarosan felteszek egy backupot az általam legjobbnak vélt romról, gappssal mindennel belakva...meg persze tesztelem azt is, hogy az unskillful féle gapps mennyire műxik?!
A számom az adatlapomon. ;)
-
csongi
veterán
Eddig unskiful altal linkelt 3.0rom jol mukodik.
Minden rendben nalam. Vannak tevedesek a hardver beazonositas oldalan, de ettol eltekintve minden rendben. Ez mennyire van kihatassal a teljesitmenyee vagy az energia felhasznalasra nem tudom. Majd kiderul.
Amugy minden megy es szep es meg a harombetus navi is fut. A fenyero sem ugral. Mieleott a kijelzo kikapcsolna fel erosodik egy ket mp re aztan lovi le, de mindegyik ezt csinalta. -
janaman01
addikt
válasz KukkSteve #3762 üzenetére
szerintem erre gondolt
bár lehet bennem van a hiba, de a régebbi emui nekem jobban bejött...érdekes azon ment a tv go ezen a 3 on pedig már nem megy.....most van egy kis időm végigpróbálom az összes romot.....beleértve a gyárit is ami needromon van multilangosat...
-
kaldium
csendes tag
Hali.
Valaki tudna segíteni szerencsére nem az F1-emmel van baj hamen egy 7320-al azért ide írok mert szerintem itt több esélyem van. Restart után teljesen elszált minden még a recovery sem elérhető. Azt SP Flash Tollal újraraktam a recoveryt sikerült is de semmi bootlogónál felugrik a factory mod felirat és ennyi A gyári romot is újra flasseltem YGDP-vel rendben végig is megy de ugyan az valakinek ötlete a kukán kívül.
-
janaman01
addikt
hunobungo által linkelt Coolpad F1 KK 4.4.3 rom (Mlais port) pipa
needromon lévő gyari coolui 5.5 4.2 multilangos pipa
unskillful által linkelt 3 as emui pipalehet válogatni.......
[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
válasz kaldium #3764 üzenetére
Tudod e particionalni a belso romot? Plusz twrp esetleg?
Ha fel lehet osztani a tarhelyet akkor egy masik particiora flesselni a romot, mar ha lehetseges ilyen.kukstivi. Igen a wonderfelere gondoltam, bemegy elso hszbe, szerintem hasznalhato. A kamera is elfogahato kepeket lo a szenzor gyors nem tokol
-
addikt
Szép napot
Tegnap beléptem én is a táborba. Tudna valaki linkelni, hogy mire érdemes figyelni, mit érdemes csinálni, valami összefoglalót, sajnos a topik összefoglalója nem igazán ad támpontot, max a frissítésben.Köszi előre is.
-
Bélabá86
csendes tag
Csak hogy ne legyen egyszerű az élet...
Két újabb EMUI 3.0. verzió érhető el:
Liutao second edition: http://pan.baidu.com/s/1ntKCKEP
RMG MOD: http://pan.baidu.com/s/1i3xeqAL
--> RMG WCDMA patch: http://pan.baidu.com/s/1gdFzqD1[ Szerkesztve ]
--- Xiaomi Redmi Note 2 Prime + Xiaomi Mi Pad 2 + Xiaomi Mi Band 1S ---
-
-
janihunk
senior tag
Az L jön rá? Tudni valamit?
Battlefield 3 Origin/Battlelog: janiHUNK464 , Need For Speed World: BRIAN66
-
Tomi_Sci
őstag
Sziasztok!
Ismét Driver problémám van. Amikor kézhez kaptam a készüléket, a gyári rommal nem akarta látni a Windows. 36-os került rá, azt már látta. Ezt követte egy Unskillful-féle MIUI, amit szintén látott. A napokban újratelepítettem a Windowst, és ezek után sehogy sem tudtam rábírni a csatlakozásra. Felkerült a Wonderful-féle EMUI 3.0, amiben ha a Huawei suite-ját választottam, az megjelent a Sajátgépben, de nem lehetett vele csinálni semmit. Az SD kártya csatlakoztatása menüponttal pedig láttam a tartalmát, csak írni nem tudtam. Ezután jött a Laek 17 AOSP, amivel MTP módban megjelenik egy CD meghajtó. Amivel semmit nem tudok kezdeni.Drivereket több forrásból is megpróbáltam feltenni, mindegyik sikeres is, csak nem akarnak működni.
Valaki tapasztalt már hasonlót?
Jogtiszta Win 8.1-ről van szó.Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
viktorhu
veterán
válasz pècsimunkás #3756 üzenetére
Nem lehet kábelprobléma? Elég kényes a micro usb-re a Coolpad, kb. mint a Samsungok.
Üdv:
Viktor
-
pècsimunkás
addikt
válasz viktorhu #3782 üzenetére
Gyári Samsungal töltöm ! Majdnem infarktust kaptam, mikor meg láttam a töltèsi problèmát, Zopom jutott eszembe, az sz*rakodott . Volt,h 60% ról lement15 re, vagy 30 ról 1% ra! Be is kellet szereznem egy csörgő órát, nehogy elaludjak !
Remèlem nem lesz a telefonnal gond, mert nagyon tetszik amùgy!Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Hrabci
tag
válasz unskillful #3776 üzenetére
Legalább nem eszi az akksit... :-)
-
viktorhu
veterán
válasz pècsimunkás #3785 üzenetére
Próbáld ki egy másik USB kábellel azért - érdemes a legegyszerűbb problémát szűrni először.
-
pècsimunkás
addikt
válasz viktorhu #3789 üzenetére
Probáltam. Ugyan az . Azèrt kèrdeztem , nem ìrtam volna rögtön, ha meg sem próbálom. A Zopo- t is 4 (!) töltővel próbáltam... Aztán gari...
A Coolpad legalább feltöltődik. Na , mindegy, talán elhagyja.
Legalább is remèlem.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
viktorhu
veterán
válasz viktorhu #3783 üzenetére
Mármint arról van szó, hogy ha az IPS kijelzőt bekapcsolod, akkor megy a háttérvilágítás az egész kijelző mögött, ettől lesz szürke kijelző.
Az amolednél nincs háttérvilágítás, ott megteheted, hogy a kijelző be van kapcsolva, de a ledek nincsenek, vagy azt is, hogy csak bizonyos ledek vannak bekapcsolva (lásd Samsung S View, vagy az amoledes lumiák záróképernyős értesítései (kiveszed a telefont a zsebedből, és a lezárt képernyőn megjelenik a pontos idő és a nem fogadott hívások meg az olvasatlan üzenetek száma).
A képernyő többi része ki van kapcsolva, nem bántja nagyon az áramfogyasztást a dolog, ez ips-nél nem megy sajnos.
-
unskillful
aktív tag
Az "RMG" féle eddig jónak tűnik. Benne van a kangvip, minden funkció működik, értesítéseket megkapom. Ha nem zabálja az aksit akkor ez marad egy darabig.
The Devil whispered in my ear: your not strong enough to withstand the storm. Today I whispered to the Devil's ear... I am the storm
-
csongi
veterán
Nem tudom a vibert aktivalni a wonder fel 3.0 masnal volt ilyen problema?
-
janaman01
addikt
Én visszatértem a 2.3 hoz...egyedül azon működik a Tv Go....pedig rootolton elvben nem is menne, illetve megvan a támogatott készülékek listája, ami igen kevés....nem tudom honnan és mit olvas ki a program hogy az emui 2.3 on meg megy....
-
-
KukkSteve
senior tag
válasz kaldium #3777 üzenetére
Éppen az a lényeg hogy nem flashelni kell, hanem backupból helyre állítani! Van mentésed?
viktorhu:
Volt nálam egy Doogee 2014 a napokban, az is tudta, IPS kijelzővel és ahogy Slezák Úr is mondja, kismillió példa van rá. Szerintem csak egy szoftot kellene írni és menne.A számom az adatlapomon. ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest