- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Androidos fejegységek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Kedves Coolpad F1 tulajok!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Turbobacsi
senior tag
na a rootolás-sz@pás után sikerrel feltettem a laek 4.4-et, minden frankó
"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
Bernyó84
aktív tag
Erre valaki? 3134
[ Szerkesztve ]
Gigabyte P35C-DS3R (F12), INTEL C2Q Q8300, Sapphire HD 7790 1GB, 2x4GB Corsair Vengeance (CMZ8GX3M2A1600C9R), Chieftech 550W, 500GB Samsung SataII 16MB, 2TB Seagate SATA2 7200RPM 32MB
-
unskillful
aktív tag
Ma megint fog jönni egy frissítés a hivatalos CoolUi 4.4.2-re. Az új verzió a V19-es. Ami változik:
1, új automatikus szinkronizálási idő
2, javítás automatikus fényerő beállítás probléma
3, javítás felhő, felhők tárhelyek kezelése.Ha leszedtem, akkor felrakom Drive-ra. Szokás szerint
Illetve már megjelent egy custom recovery-ből telepíthető verzió, amiben gesztus vezérlés is van.
Ez innen letölthető: [link]
The Devil whispered in my ear: your not strong enough to withstand the storm. Today I whispered to the Devil's ear... I am the storm
-
csongi
veterán
válasz unskillful #3154 üzenetére
És ez frissíti magát droid alol?
-
unskillful
aktív tag
Az OTA frissítés csak akkor, megy ha "érintetlen" gyári rom. Tehát stock recovery van maradt rajta, nincs rootolva, nincs gapps telepítve.
The Devil whispered in my ear: your not strong enough to withstand the storm. Today I whispered to the Devil's ear... I am the storm
-
Bernyó84
aktív tag
Adtam én neki mindent De nem akar működni... Pedig a Hungobungo 39-es romban még jól működött... Csak ott meg mindig leállt a Cool Manager meg még vagy 2-3 másik alkalmazás... Percenként dobálta fel a "...folyamat leállt" ablakot.
Bocs, ezt #3153-re akartam írni
[ Szerkesztve ]
Gigabyte P35C-DS3R (F12), INTEL C2Q Q8300, Sapphire HD 7790 1GB, 2x4GB Corsair Vengeance (CMZ8GX3M2A1600C9R), Chieftech 550W, 500GB Samsung SataII 16MB, 2TB Seagate SATA2 7200RPM 32MB
-
csongi
veterán
válasz unskillful #3156 üzenetére
Thx.
És ehhez van Gapps? -
kircipeti
senior tag
Köszi előre is! Hétvégén felrakom, ha sikerül rootolnom és tudok TB mentést csinálni. A fényerőszabályozás eléggé hektikus az enyémben.
-
kircipeti
senior tag
Magyar MIUI-ból melyik a legfrissebb verzió, amit érdemes feltenni? Megjött ismerős telefonja is és arra az menne.
-
Hali1975
tag
Sziasztok!
Latom eleg sok ember hasznalja e telefont!
A dual simes android forumban mar kertem tanacsot.
Cserelnem a kedvesem cubot gt99et.
Ezt a telefont is neztem: a tesztek alapjan nagyon ott van es az ara is korrekt.
Mennyire megbizhato /lag, mikorlag?/. kamera tenyleg annyira OK?
/en egy hongmi red rice -t hasznalok lassan egy eve es annak meglepoen jo a kameraja/.uzemido/tudom, hogy hasznalattol fugg/ altalanos hasznalatra 2 sim-mel? sok wifi ,keves mobilnet, keves logikai jatek ,es sok telefonalas:-)?
/cubot 4maggal 2200akkuval egy ev elteltevel csak 1-1,5 napot bir, ez ujabb proci nagyobb akkuval, de nagyobb kijelzovel is/.Olvasva a hozzaszolasokat: latom van miui rom is: jol mukodik?
Ezt szivesen ratennem ,mert nagyon megszerettem es tudom, hogy tetszene nekiSzoval varom a szubjektiv velemenyeket:-) ,akar privatba is.
Koszonom
Udv -
bazsy_
tag
válasz Hali1975 #3164 üzenetére
Hello!
Én hongmiról váltottam (mtk verzió). A Kamerája a hongminak sokkal jobb volt főleg gyengébb fényviszonyok között. Ami a coolpadban jobb: akku, gps, gombok háttérvilágítása, hangszóró hangereje, 2gb ram. A szoftveres supportban dolgokban a hongmi jobb de ez akár még változhat is a coolpad javára.
-
Sanyika1
tag
Feltettem a AOSP_v4_leak.17_v3kernel romot, két nap használat után nem találok hibát benne.
Belaktam a rendszert és szeretnék egy mentést csinálni, így nekem is ez lenne a kérdésem mint a #3144 hsz-ben, tehát TWRP backupnál hova kell még pipát tenni, elég csak azok, amik előre be van jelölve? -
WOT-H-A-C
veterán
Srácok ha ezt leszedem "AOSP_V4_KK_laek.17_with_v3_kernel"
Ez teljes rom és nem kell mást flash-elnimellé?Mert van még ott két boot.img ami tölthető azok kellenek mellé?
Illetve a menete a flashnek: -> twrp wipeok -> install zip?
Illetve melyik root zip-et haasználjátok mellé??
Köszönöm!
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz Turbobacsi #3170 üzenetére
Köszönöm a választ!
[ Szerkesztve ]
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
unskillful
aktív tag
Ahogy ígértem: itt a hivatalos legújabb (019-es) Stock CoolUi: [link]
-
andras888
aktív tag
válasz unskillful #3174 üzenetére
Szerinted melyik most a legtutibb rom?
Nekem bejön a CoolUi. most a 39 es 4.4.2 van fent, vártam a kitkatra, kinőtte már a gyermekbetegségeket?
Ez jobb mint a laek asop?[ Szerkesztve ]
-
janaman01
addikt
-
bazsy_
tag
A legfrissebb gyárit használom. Mind mondtam gyenge fényviszonyok között a coolpad sokkal rosszabb képeket csinál mint a hongmi. A kép egy zajtenger lesz próbáltam lejjebb venni az iso-t t illetve más programmal is használtam de nemigen lett jobb. Megfelelő fényviszonyoknál viszont elégedett vagyok vele.
-
Sayen
tag
válasz unskillful #3071 üzenetére
Nagyon jó a program egyszerű a használata ,( köszönhetően az általad készített részletes leírásnak ) minden tökéletes , ismét van IMEI számom Nagy segítség volt köszönöm
-
unskillful
aktív tag
Örülök hogy sikerült.
[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
Ha ez az aosp rom caphatna egy cului feluletet, akkor egy istencsaszar lenne.
-
Kloss
őstag
Erről volt már itt szó, miszerint a vaku mintha hamarabb villanna mint a kép készül, megoldás rá, hogy magasabbra állítod az exp értéket.
Nálam is volt Hongmi 1S, össze is hasonlítottam a kettőt, azonos témával, azonos fényviszonyok mellett. A Hongmi színkezelése más (mindkettő automata), a Coolpad élesebb, részletgazdagabb képet készített. De tény, könnyen zajosodik a kép. Én jobbnak találom a Cooplad képeit, de nem mondanám rá, hogy sokkal jobb (fordítva pláne )
De ez csak az én véleményem -
unskillful
aktív tag
A legújabb hivatalos CoolUi-n nem megy az ART mód. Ha bekapcsolod, akkor kifagy a telefon. A következő update fogja javítani...
-
janaman01
addikt
válasz unskillful #3184 üzenetére
na ezzel most szembesültem én is...azt hittem hogy csak nálam van a bibi...találtam egy egész jó fözőttet 019 ből gyárit, automata fényerő , stb már javitva volt, átraktam art ra, reboot, tégla...
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
kircipeti
senior tag
válasz unskillful #3184 üzenetére
Köszi az infót, most akartam nekiállni.
-
Xbean
tag
Sziasztok!
Új coolpad tulaj vagyok és tetszik a telefon nagyon, de géppel nem tudom összekötni. Eleve a 4 opcióból csak az mtp választható, de az eszközillesztő telepítése mindig sikertelen. Feltelepítettem a coolpad drivert is és semmi változás. Valaki tud megoldást?
-
Xbean
tag
válasz Turbobacsi #3189 üzenetére
Köszi, közben sikerült megoldanom. Azoknak akik hasonló helyzetben lennének: Az eszközkezelőben manuálisan betöltöttem a feltelepített coolpad drivert és utána jó lett.
-
Bernyó84
aktív tag
válasz unskillful #3174 üzenetére
Ez az CoolUI olyan mint a Hollo UI és a többi, hogy bármelyik romra rá lehet tenni és csak a kezelő felület változik meg?
-
janaman01
addikt
egy darabig az lett egy féltégla persze aztán helyrehoztam , kicsit meglepődtem.....illetve, amit fentebb linkelt unskillful killega 4.4 gesture-és 4.4 , az meg fel sem ment a twrp alól ..errort dobott valamiért....
[ Szerkesztve ]
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
unskillful
aktív tag
Ha valakit érdekel: 4.4.2-es Multilang Emui (magyar nyelv benne van) Eddig nagyon kellemes, alapból rootolt, gapps ráment, töltéskor fehéren világít az allapotjelző led...
Felraktam Drive-ra: [link]The Devil whispered in my ear: your not strong enough to withstand the storm. Today I whispered to the Devil's ear... I am the storm
-
Kloss
őstag
-
erik88
aktív tag
válasz unskillful #3193 üzenetére
miez ?? akkuhasználat ?
-
unskillful
aktív tag
Ez Huawei féle Emotion Ui... Kamera jónak tűnik, akkuidőről majd holnap fogok tudni többet mondani. Értesítéseket megkapom, aki szereti a Miui-t annak ez is nagyon be fog jönni.
-
bkiky01
senior tag
válasz unskillful #3196 üzenetére
Ez custom, vagy gyári kicsit átalakítva?
-
erik88
aktív tag
válasz unskillful #3196 üzenetére
Köszi szépen
-
kircipeti
senior tag
válasz unskillful #3193 üzenetére
Jófélének tűnik. Huawei G300-ról váltottam és annál nagyon megszerettem ezt a felületet. A fehér menühátteret át lehet állítani?
-
unskillful
aktív tag
válasz kircipeti #3199 üzenetére
Nem próbáltam még, de ahogy most nézem szerintem nem lehet. A rom viszont piszok jó... Az egyik legjobb amit eddig használtam. Akkuidő átlagos, a rendszer nagyon gyors, a kamera jó, teljesen magyar, minden működik, egyedül a zárképernyőről nem megy a zseblámpa funkció (egyébként működik a zseblámpa).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest