- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Kedves Coolpad F1 tulajok!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
36 %
kangvip nincs, valami kiherélt verzsön a locksreen se olyan mint a többiben, a play al és a szolgáltatásokkal nem birok, alapban van benne gugli fiók beállitása, de semmi más nincs benne mint a google beállitások...
itt a build
bár a témáknál lehet engedélyezni az eredetit....na ezt a playos dolgot kellene benne megoldani, telefonkezelö is benne van..
[ Szerkesztve ]
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
mexel
veterán
válasz janaman01 #4551 üzenetére
Ez is négy magos nak írja. Sikerült nekem is elérni hogy 4 magos legyen, de nem biztos hogy jó ötlet lesz Coolpadnak feliemertetni, kompatibilitási problémák miatt. Valószínűleg azért volt a gt750. ( én is átírtam coolpadra de nem minden volt úgy jó.)
Ez a verzió nincs meg nekem, már nagyon várom. Valameylikkel csak összehozom -
-
janaman01
addikt
válasz Fater38 #4559 üzenetére
megvolt.....próbáltam én már mindent....a play szolgáltatás is hiányzik....ezért mondtam kiváncsi vagyok mexel kollega megoldására...
települ onnan , el is indul de tök üres...van egy újra gomb vagy frissit vagy mi...de tök üres....
[ Szerkesztve ]
-
janaman01
addikt
válasz Fater38 #4561 üzenetére
én se találkoztam még ilyennel..alapból tartalmazza a googli fiók hozzáadását, de a google beállitásokon kivűl semmi egyéb nincs benne ha meg twrp ből akarok rakni akkor egyfeszt googli play leállt....furi
na hátha mexel...
-
mexel
veterán
Ezt írtam ma fentebb hogy van rá másolgatós megoldás. Mindjárt kiderül zipben mit tudok vele kezdeni. Már egyszer sikerült, csak akkor eltűnt a gps
janaman01: Már lent is van, köszi!
Nekem van egy elvileg S5 kinézetű csoda rom is, de nem merem felrakni, gyanús dolgok vannak a zipben és nem lehet semmit módosítani mert le van jelszavazva[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
válasz janaman01 #4560 üzenetére
Egy igencsak átpiszkált rom ez Úgy indul, ahogy nekem is sikerült elszúrnom egyet: téma nélkül, alapon. ( elmentettem magamnak, érdekes volt)
Sajnos eléggé el van piszkálva benne sok minden, nem nagyon bízok az ilyen összevissza romokban.
A lite azért tetszett mert egy jó alig piszkált alap van benne.Vinnie kell a 3g-t, tudja a wcdma-t is. Szerintem mindegyik típusra jó a rom.
[ Szerkesztve ]
-
janaman01
addikt
needromon fent van egy TWRP 2.8.1.0 , valaki tesztelte már ?
mtp lehet engedélyezni[ Szerkesztve ]
-
tomika1988
csendes tag
Sziasztok!
A 18-as magyarított romot használom.
tudtok valami megoldást az esemény jelző led-re, hogy más programokkal is működjön? pl.: facebook messenger, outlok, stb -
janaman01
addikt
na kipróbálom az oroszok által favorizált aosp t ...kk4.4.2_coolapd-8297w.20141101.by lzy.zip
állitólag ez a leg gyorsabb rom../tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
fa4hu
őstag
A gyári 39-es ROM-ban hogyan lehet a kontaktokat szinkronizálni a gmail fiókkal? A szinkronizálandó elemek között nem lelhető fel a Címtár, a Gmail sem szinkronizál le, hiába van bekapcsolva.
[ Szerkesztve ]
-
janaman01
addikt
na ? csak foglalkozol vele ? ha jó lesz érdekel a dolog
sztem érdemes wifi bt kamera yutub, stb jó alapesetben , persze pár napi használat mutatná meg igazán ...
fa4hu : akkor valami rosz gapps csomagot rakhattál fel..
[ Szerkesztve ]
-
janaman01
addikt
Ja
hogy...akkor azt csinálnám hogy a system /app ba beleraknék egy másik
GoogleContactsSyncAdapter.apk-t és reboot
Bár ha a gmail se...akkor 39 es újrahúz, és a témaösszefoglalót lenyitod , ott megtalálod a 4.2 alá...VAGY... factory reset el tolod fel...[ Szerkesztve ]
-
TedThomas
aktív tag
Hát meg van a Coolpad_F1_EMUI_3.0_v2_HUN.zip nagy hibája.
Számomra mindenben tökéletes volt ez a rom, nekem a hívás közbeni újraindulás egyszer volt vagy 60 hívásból.
De nem megy a Digi net. Minden más kártyás, minden slotba megy, de az nem.
Vissza raktam a gyárit, egyből hasít. Erre van valakinek ötlete? Vagy várunk tovább? -
mexel
veterán
válasz janaman01 #4575 üzenetére
Na eza kínai csoda érdekes. Kicsit kesze kusza, ezért ezt sem szeretem. ( ha valaki ennyire félkész motyót ad ki akkor az az érzésem hogy nem teljesen érti a dolgát, így nem szívesen használom)
Pl: az elején nem indul el a default téma, persze elindítható, de érdekes hogy így csinálta meg. Semmilyen módon nem indul a play, eddig kb 10 féle megoldással próbáltam. Ennek ellenére youtubot feltettem, az megy, a webm megy a böngészőben, chrome az megy teljes képernyőn, stb. Azaz jó lenne, ha...
Még le kell cserélni a logo-t mert ez a fehér logó kínai betűkkel bántó, a stabilitás majd kiderült. Az oda nem illő dolgokat eltávolítottam, kapott magyar alap billentyűt stb.
Ha lesz időm ma akkor még megnézem, mert egyébként így kipuccantva gyorsnak tűnik.
A téma kérdés annyira nem fontos, mert mindenki be tudja álítani magának telepítés után. -
Lidl
senior tag
Hali,
nekem is ez a ROM van fent.
Betettem a fájlokat abba könyvtárba, amit mondtál (mind a belső, mind az SD kártyán) de nem jelentek meg.
Majd újraindítottam, és akkor már ott voltak (kétszer is, mert mind a két helyen ott volt )
Úgyhogy most már jó. Köszi a tippet.BTW, használ valaki ezen a ROM-on (hungobungo féle 18-as gyári, magyarított) olyan patchet, ami megváltoztatja az értesítő LED színét? Mármint, hogy tudjunk használni 7 különböző színt.
A korábbi EMUI-n simán ment az, ha lecseréltem a "lights.default.so" fájlt egy másikra. Itt sajnos nem megy. van valami megoldás? (LightFlow-t próbáltam, az nem ment)Köszi
Lidl -
mexel
veterán
Na, a lite alapjára építve, az új akármiyen kínai verziót, már jobb egy-két dolog, de még mindig nem teljes.
Még kijön pár verzió, mindig valamelyikbe jó lesz valami és akkor ötből össze lehet tenni egyet -
mexel
veterán
Na azt hiszem hamar választ adhatok erre. Rájötem egy alap kis hibára és most végre megy a youtube, a play, a chrome teljes képernyővel, a webm a böngészőkben, jó a fotómasina és a gps, stb.
A lite alapjaira lett rakva, és ha beválnak az odexelt apk-k is akkor igen jó lenne, mert nekem baromi gyorsnak tűnik így
Ha minden igaz akkor valóban meglesz, de nem akarom elkiabálni, most el kell menjek és estefelé jövök csak.
majd egy próbaverziót felteszek és kellene tesztelni a stabilitását.Ez még nem kangvip-es mert azt kivettem, de lehet azt is visszateszem ( ha sikerül)
-
Balazs66
csendes tag
Esetleg valaki tudja milyen headset (3.5 jack) jó hozzá?
...és hol lehet kapni? -
mexel
veterán
Nyugi
Sim és minden külső segítség nélkül teszteltem ma a gps-t az új emui 3-ban. Nagyon gyors és pontos, tényleg igaz hogy ebben a telefonban jó a gps. Fotókat is csináltam, nekem ez is tetszik, szerintem nagyon jók. Bluetooth és rádió is működik.
Sim kártyát még nem tettem bele, az ma következik. ha valami nem lesz jó az sem nagy baj, mert 2 verzióm is van a wcdma-hoz, egyiknek jónak kell lennie
Még átnézem a csengőhangokat, de azokhoz nem nyúlok, az olyan amilyen, csak meglegyenek a gyáriak. Háttérképekből az egyik romban több volt, ( galaxy4 stb,) ezeket lehet kiveszem, ezek szerintem nem gyári Huawei motyók.
A huawei összes olyan dolgát kiszedtem ( visszarakható ha kell valakinek) ami pl Huawei Pay, AliPay, vagy Huawei Cloud, különböző Baidu cuccok és mindenféle engedélyt kérő alkalmazások, a driving mód jó lenne, de kínai szöveget kell felolvasni hogy felismerje, így azt hiszem ez nem túl érdekes így
A bizonsági cuccok benne vannak, 2 téma, illetve lehet hogy abból lehetne a 3 olyan amit az itthoni huawei-eken látok, mondjuk bárki letöltheti bármelyiket.Most csak Gogle Play van rajta, de gondolkodom hogy a Youtube, Gmail és mondjuk térkép az települjön automatikusan. ( vagy csak a play?)
Root megmarad, Supersu települ ahogy kell, magyarul.
Amit még nem tudtam kiszedni ( illetve még nem is foglalkoztam vele) az a gyári huawei zene és videólejátszóban lévő online zene részen lévő kínai találatok. Ott csak tyúklábas zenék-videók vannak csak. Nem foglakoztam vele, mert ebből mindenki olyat tesz amit akar, de lehet hogy azért megnézem mit lehet ezzel tenni, egyelőre másodlagos, az offline része tökéletes. ( úgyis mxplayer pro kell)Sajnos a lokációt muszáj volt kínaira tennem, mert csak így megy a téma letöltés. ( legalábbis sim nélkül, simmel valami imei engedélyt kér azt hiszem)
A nyelv magyarra van állítva, de a lokáció miatt az elején be kell állítani, de már magyarul kérdez. Az időzónát még meg kell nézzem, mintha -1 órával odébb tenne, de ezek apró finomítások.
Amit még be akarok állítani, de nem biztos hogy jó ötlet: hogy ne Huawei GT750-nek lássa a telefont hanem Coolpad 8297W -nek, de lehet hogy ez sem jó ötlet a kompatibilitási gondok miatt. Ennek is még pontosabban utánalesek. Nagy jelentősége nincs, de szeretném ha minden jó lenne és a telefon nevét írná ki. ( ez win drivereknél jó lenne talán egy flashtool mentésnél)
Ha jól tudom a kitkat egyik gondja, hogy a külső sd-t kívülről ( pl airdroiddal) nem mindig lehet írni win alól, erre is van megoldás de még ezzel sem foglalkoztam, majd megpróbálom megoldani ha a romban is lehet.Lehet hogy így felteszem valahová a romot, ezek apró dolgok, nem létfontosságúak, de legalább lehetne tesztelni, mert csak használattal fognak kiderülni a hibák. Közben a finomításokat majd megcsinálom amit lehet vagy érdemes, meg főleg amit tudok Sokat kell még ehhez tanulnom hogy a komolyabban tudjak valamit a lelkéről, és ehhez sok szabadidő kellene.
Ma meg holnap még átnézem és szerintem holnapra lesz valami ha nem szívat meg mégegyszer.
Szerk: most tettem fel másodszor egy másik telefonra, és működik a play, a yourube, a webm-es oldalak a böngészőben, chrome teljes képernyős, gps nagyon jó, kamera megjegyzi a beállításokat, fényerő szabályozás működik, wcdma-as, és megtartja a root-ot. Ebben most nincs kangvip, de lehet hogy az egyik romba belerakom ha minden jól megy.
Tehát elvileg működik ( 2x már működött, mindjárt megy bele sim is) majd pár ember kellene aki teszteli, mert csak akkor jönnek ki a hibák ha használva van. Ha sikerül az előjövő hibákat is megcsinálni akkor jó rom lehet.
Holnap szerintem felteszem egy tárhelyre, először csak próbálni.Ja, és nekem gyorsnak tűnik
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
Amint úgy látom hogy valóban szabadon engedhető, felteszem.
Meg kellene keresnem a legfrissebb gapps-ot is, hogyalegújabb legyen, bár ez sem hisztizik hogy frissíteni akar.
Még azt kellene megcsinálni hogy az adatknál 8 magot írjon. Az olyan jól nézne ki.
Ja, az idegesítő boot hangot kiszedtem éskezdő logónak egy fekete alapú fehér google feliratot tettem, plusz szolid boot animációt ( kis körök majd android felirat), mert nem szeretem a csicsát[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
A téma letöltés tökéletesen funkcionál Sajnos ezért kell a kínai lokációt meghagyni, mert ha nem kínai alokáció akkor nem is keres online témákat. ( ez még nem biztos teljesen, most így van. Holnapra lehet hogy változik, akkor kerülnek bel a kártyák mindenféle szolgáltatótól)
-
Hrabci
tag
:-) ezt beírni is elég volt, thx a munkádért, ha felraksz egy donate gombot, megnyomon egy - két sörrel.
Részemről kangvip fun vagyok, roppant hálás lennék, ha az benne lenne. Egy play
szerintem elég, mindenki szed amit akar.Egyébként pedig természetesen jelentkezem tesztelésre.
-
mexel
veterán
Mindjárt nézem a kangvip-eset is, hogy beintegrálódik-e a rendszerbe. ( és ha igen nem zavar-e be)
Azt nem tudom, hogy nem huawei tulajként lehet-e regelni huawei cloud szolgáltatáshoz, meg amiket kínál. Ha igen, akkor érdemes visszatenni a cloud-ot meg egy-két szolgáltatást talán. Lehet hogy ehhez is kell, hogy a telefont Huawei G750-ként azonosítsa, addig nem írom még át Coolpadra.
Az egész rendszer alapjának a lite 251-es buildot vettem, és odexes fájlok kerültek át bele, remélem pontosan. ( vannak hiányosságaim e téren még bőven )
A frissítőt most kivettem, mert a régit sem frissítette és feleslegesen ne keresgéljen szvsz.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic