-
PROHARDVER!
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsHuszi
csendes tag
-
Ferenczi Áko
addikt
Én is azzal próbálkoztam először, de sajnos kevésnek bizonyult..
Más: megjött ma az Aliexpressről az Uv-s üvegfóliám, kemény 1000 ft volt. Elég könnyű volt felrakni, és ami lényeges, hogy mocskosul jól passzol, pontosabban ahogy itt szoktátok mondani: tokbarát. Pont addig ér a kijelzőn mint ahonnan a tok kezdődik, ez ahhoz a tokhoz is jó, ami picit körbeöleli a kijelzőt, pl Spigen.. Majd elválik, hogy feljön-e stb, de első benyomásra ajánlom mindenkinek aki tud egy picit várni és nem akar 8ezer ft-os 1500D-s 30 rétegű fóliát venni..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
Paal
csendes tag
A tegnap nálunk járt szerelő mutatott egy érdekeset. Ha hívtam őt, akkor azt írja ki, hogy Telenor hívja és a nevem mellett megjelent egy smart szócska. Egy ismerősöm írt valami hasonlóról a Facebookon. Mindkettejüknek Samsung telefonja van. Gondolom ez valamilyen extra, smart hívásazonosító funkció az el nem mentett telefonszámokra. Valaki tudja, hogy működik ez, hogyan lehetne ezt személyre szabni? Vagy ezt nem a telefonban lehet beállítani?
-
njnl
aktív tag
válasz Ferenczi Áko #13602 üzenetére
CsHuszi
Pedig nyálasan a legjobb
Én csak ezeket a kínaiakat használom és tényleg nagyon jók. Rohadt béna vagyok plussz elég dúrva helyeken használom a telefonjaimat, de eddig nekem teljesen beválltak ezek a fóliák
Tokra sem és üvegfóliára sem fogok sokezret költeniCs.A K. [SX-Z] [H7] [H8] [H-P30P] [I13P] [H-M5P]
-
Dzsekó
addikt
válasz nolan42 #13599 üzenetére
Ha nem teljesen jól rakták fel, akkor a szélen nagyon parányi buborékok elkezdenek befelé menni. Nálam volt 3db 2 hónap után. És tényleg cserélték gariban. Elég nehéz felrakni ezt az üveget.
Karc nincs rajta fél év után, pólóban könnyű letörölni a tapi nyomokat. Vastagnak vastag, de a hátsó tok pont belóg addig, hogy nem érzem a szélét. A tok és az üveg széle között megül a por, ez annyira nem szép, de ez legyen a legnagyobb gond. Én elégedett vagyok vele összességében.[ Szerkesztve ]
-
nolan42
tag
válasz Ferenczi Áko #13609 üzenetére
9900
-
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz nolan42 #13610 üzenetére
Én az ilyenen fel tudom húzni magam.. Nem miattad, hanem a kereskedő miatt..Mert kilenced áron jobb fóliát tudnál venni.. Sokan ajánlják a Media Markt clearplex fóliát.. Elismerem, k*rva jó fólia, viszont nem 6000 ft-ért. A minap jött meg egy másik Alis fólia csomagom is cirka 1000 ft-ért, amiben volt kijelzővédő fólia, hátlapi fólia, kamera védő fólia. És ugyan az az anyag mint a clearplex..
-
nolan42
tag
-
Dzsekó
addikt
válasz nolan42 #13608 üzenetére
Hogyhogy lejött? Mit csináltál vele? Ezt UV-vel ragasztják rá, a scrác, aki leszedte a három pici buborékosat, egy szerszámmal nyúlt alá, úgy feszítette le. Nekem atom stabilan van rajta. Nehéz felrakni. Továbbá megfelelő ideig kell UV-zni. Én az 5 perc helyett kértem még 10 percet ráadásként. És a percenként elalvó UV lámpánál mindig szóltam, hogy nyomja meg újra, mert közben mást is csinált a srác. Egyáltalán nem volt nekik probléma, nagyon készségesek voltak. Az első sem volt rossz felrakás, csak gondolom a szélén nem került oda annyi ragasztó, illetve ott még a 15 perc helyett csak kb. 8 percet ment összesen az UV lámpa. Szerintem ez sem mindegy. Ja és 1 napot hagytam pihenni a polcon, amíg volt oldószer szaga. Annak el kell párolognia. De ezt mondták is a boltban, hogy az első nap ne nagyon vegyem igénybe, hogy rendesen megkössön a ragasztó. A Garay centerbe menjél a csereüveget felrakatni, ott jól felrakják Neked. Kérjél bónusz UV-zést, és pihentesd 1 napig. Nem fog lejönni. Mondjuk én övre fűzhető bőrtokban hordom, de sokszor veszem onnan ki-be a telefont. Sok sikert!
[ Szerkesztve ]
-
nolan42
tag
válasz Dzsekó #13614 üzenetére
Mondom mi volt. Elsőre akartam rendelni tőlük, Ferenc krt üzlet mutatta, hogy raktáron van. Nem tudtam betenni a kosárba, mert nem engedte a webshop. Jeleztem Facebookon feléjük, hogy szeretnék vásárolni, de nem tudok. Ez este 11 felé volt. Fura mert pár percre rá, írtak is, hogy elnézést, nem értik mi a hiba, de ne foglalkozzak a webshoppal, üzletben nevemre félre tesznek nekem egyet. Így is volt. Mentem érte, kértem, hogy tegyék fel, kérdeztem megy - e rendesen? Persze, roppant precíz vagyok, válaszolta a hölgy. Ez volt délelőtt fél 11 felé. Kettő körül megjelent a szelfi kamera jobb és bal oldalán egy világos csík. Elvált a fólia. Négy körül elnemtem vissza az üzletbe, ahol jelezte a hölgy, hogy szó nélkül cseréli másikra. Megvárós lett. Ott álltam végig, több, mint 10 perc uv volt. Hat körül láttam, hogy a második fólia is kezd elválni a bal felső oldalon, majd bal lent is buborékos. Mindkét alkalommal melóban voltam, nem használtam a telefont, csak le volt rakva az alszalra.... Xpro ennyi. A hölgy nagyon kedves, aranyos, de a fólia egy fos.
-
Dzsekó
addikt
válasz nolan42 #13615 üzenetére
Rosszul rakták fel, nem került oda ragasztó. Nagyon nehéz felrakni. Nálam a srác középre csurgatta a ragasztót, majd rá az üveget, és kb. 5 percig hagyta terülni, addig csinált mást. Oldalt le is folyt egy kicsit, amit letörölt utána óvatosan. Majd amikor az egész fólia sötét színű lett (tehát lett alatta ragasztó mindenhol), akkor beigazította, hogy jó helyen legyen, addig csak kb. volt a helyén. Ezután ment extra ideig az UV lámpa alá. Lehet, hogy csak nekem volt szerencsém, az első 2 hónapig bírta, de ez április óta fent van. Mindenesetre kifizetted nekik a nem kevés pénzt, Garay centerben tegyél egy próbát szerintem. Ott két srác van felváltva.
[ Szerkesztve ]
-
Dzsekó
addikt
válasz Ferenczi Áko #13612 üzenetére
Ezekkel a rendelt fóliákkal számomra csak az a baj, hogy ezt nekem kell felrakni. Még a régi fóliákat én raktam fel, ilyen szösz eltávolító tapipaddal, meg vizezéssel. Vért izzadtam, mire szöszmentesen és buborékmentesen fel tudtam rakni. Nekem abból egy életre elegem lett. Ebben az Xpro-ban az a vonzó, hogy felrakják, és erre garanciát is vállalnak. Drágának drága, de pont lesz..om, nincs kedvem kínlódni a felrakással, ami aztán lehet, hogy lejön. Lehet, hogy 9x kéne próbálkoznom, hogy 1x jó legyen, és akkor árban ugyanott vagyok.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz Dzsekó #13617 üzenetére
A Galaxy S9-emet én sem tudtam lefóliázni UV-s fóliával, előtte az S8-at, Mate 20 pro-t, S7 Edge-t és kollégám Galaxy S10+át elsőre felraktam.. Nem megy gyorsan az biztos.. Ha meg nem jól terül el alatta a folyadék akkor kuka az egész.. Ugyan úgy, ha buborék marad alatta akkor is megette a fene, mert beszilárdul a fólia alá, ki sem lehet utána nyomni.. Midenesetre örülök, hogy már rendesen védve van a telefonom, amiatt meg szomorú, hogy nolan42 így járt.. :/
-
direwolf
őstag
válasz Dzsekó #13617 üzenetére
Egyetértek az álláspontoddal, nem kell mindenkinek fóliafelrakó mesternek lenni, és az emberi munkát ki kell fizetni. A gond azzal van, hogy itt, ha nem kéred a munkát, akkor is kifizettetik a termék árában Úgy lenne fair, ha a kínai ár+áfa+vám+kis haszonkulcs, és akkor lenne 1-2k az ára márkától, minőségtől függően, ha meg kéred a felrakást, akkor 6-7k.
[ Szerkesztve ]
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
gazso75
aktív tag
Én mindig magamnak raktam a fóliákat.
Legutóbbi 2 alkalommal Hydrofil fóliát ( állítólag 24 órán belül eltünik a karc ), szerintem kis odafigyeléssel 5 perc a művelet. Nyílván ne egy szénraktárban rakd fel
Mondjuk már csak a gyerekekét fóliázom.
A Honor 9-en, aztán a P30Pro-on sose volt fólia, és karc sem. -
Dino69
aktív tag
Ez is egy megoldás lehet a fóliázásra. Nekem is ilyen van, hibátlan illesztések. Nillkin tokbarát. [link]
-
nolan42
tag
Na. Voltam megint. Szó nélkül rakták volna fel az újat. Tulaj srác azt mondta, hogy szerinte rossz a ragasztó. Így adtak egy másmilyen uv ragasztót, egy új fóliával. Free. Megpróbálom én is.
[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
Ez az első olyan telefonom ahol a fórum 90 %-a nem a telefon hibáiról szól hanem hogy milyen fólia jó rá.
-
Paal
csendes tag
válasz Ferenczi Áko #13606 üzenetére
Igen, a Samsung telefonokon gyárilag van hívásazonosító, Hiya a neve.. Hasznos dolog szerintem..
A P30 Pro-n be tudom állítani vhol, hogy a Hiya mit írjon ki rólam, ha nem vagyok elmentve a hívottnál? -
pontyos
senior tag
válasz Dwatti #13630 üzenetére
Hasonlóképpen gondolkodom én is! Nyaralás alatt, medencében fotózkodtunk, hol ezzel, hol a legnagyobb iPhone nal.. őööö hát ez ezerszer kecsesebb, finomabb vonalú nekem, képek itt ott lettek jobbak. Szóval ha nem ez, akkor mi más? Én is évente vagy max kettőt bírtam általában.
-
Dzsekó
addikt
válasz Dwatti #13623 üzenetére
A hajlított kijelző átka sajnos.
A vas nagyon jó amúgy. Ma nyomkodtam egy Xiaomi redmi 3s-et, hát volt, hogy 5x nyomtam meg a kijelzőt, mire reagált. A végén már majdnem elővettem a kalapácsot. Ennél még a WP-om is gyorsabb volt.nolan42: Nekem is a tulaj rakta fel, akkor remélhetőleg most már jó lesz.
-
Pandimakaay
tag
Sziasztok,
most jött vissza biztosításból a telefonom. Kamerát bekapcsolom és azt írja, hogy "ne takarja le a lencséket". Nincs letakarva és messzire eléggé homályosan fényképez és állandóan felugrik az idézett szöveg. Küldjem vissza? Van valami megoldás rá esetleg?
Köszönöm előre is.
-
szemesi69
addikt
-
Aryon87
félisten
válasz Dwatti #13623 üzenetére
Jó csapat van itt, bírtam anno
Bajban lesztek az utóddal a gugli miatt. Ha nem lényeges, mehet a 40Pro, ha kell, akkor Xiaomi.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Foose
addikt
válasz Aryon87 #13635 üzenetére
Áh,épp pár napja érdeklődtem a P40 topicban a 40 felől,hamarosan lejár a szerződésem,és újra hosszabbítani akarok,persze Huawei fan-ként mentem volna P40 pro-ra.... Csak hát ugye a gugli.... Egyszer ránéztem a Xiaomi-ra is,de nem tud annyi mindent (vagy hogy mondjam) mint a P40. Erre most pont a Xiaomi-t írod
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Aryon87
félisten
Nálam a továbbiakban a Xiaomi jöhet szóba. Többször is volt már, ismerem a rendszerét (semmi baj nincs vele). P30Pro mellett egy Mi8 is volt, olyan 2 hónapja adtam el, Covid okozott némi kellemetlenséget, másképp most is meglenne.
Jövőre meglátom mi lesz, bár sztem a P40Pro marad 2 évig, ha P50pro nem lesz jövőre, és utána jön az aktuális Xiaomi Mi csúcs.
Még a Samu jöhet szóba, de csak abban az esetben ha Snapdragonos lesz, mint a S20FE verzió. Szifon kilőve.. LG és Sony kuka, HTC süllesztőben (pedig az U11-et imádtam).. És jóformán más nincs is.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
kirkri
addikt
Sziasztok!
Pár hónapos P30P telefont szándékozok venni mostanában. Mire érdemes figyelni, hogy utólag ne szívjam meg egy esetleges gariztatásnál? Számla és garanciapapír gondolom alap, de annak van jelentősége a hivatalos garancia igénybevételéhez, hogy Huawei Magyarország legyen a forgalmazó, vagy akár még sufni gsm készüléket is bátran lehet venni, azt is lehet gyártói szervizben gariztatni?
Régiókódnak van jelentősége azon kívül, hogy a frissítés érkezése időben eltérhet?Nyitott bootloader automatikusan garanciavesztést jelent?
Elnézést a sok kérdésért, közel 10 éve kizárólag HTC készülékeim voltak, most váltok Huawei telefonra, viszont ennél a típusnál nulla a tapasztalatom a fenti témákban.
21 éve a Prohardveren! ™
-
Foose
addikt
-
Aryon87
félisten
Bőven elég nagy a tárhelye. P40Pro-mnak 256Gb belsője van, még félig sincs tele, de már a P30Pro 128Gb-ja is bőségesen elég volt. Pedig zene és fotó volt/van rajta dögivel.
Így nekem a tárhelybővítés hiánya nem fáj.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Foose
addikt
válasz Aryon87 #13641 üzenetére
Nekem most 256-os P30 pro van. Elég. De tudom hogy lehet tenni bele kártyát,és ez nyugtat. Sosem tudni,mikor jön jól hogy fogad memória kártyát. És én úgy vagyok vele,hogy ha nem bővíthető,akkor ne 128GB legyen már...
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
kp78
addikt
A 128-as P30 Pro nem bővíthető, a 256-os már igen?Szerk.:
Most nézem, h nano-val a 128-as is az?
Ez eddig nem is volt meg.[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Aryon87
félisten
Youtobe-t hallgatok otthon, es ha megtetszik egy zene, azt letoltom, majd atmegy a telefonra. Spoty-ra ezert nem fizetek elo, nem hinnem, hogy lenne annyi zene ami tetszene nekem
Tobb 100 zene van mar a telon, gepen meg sztem van 1000+ is 🙃Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
stefi68
addikt
Korábban már írtam a Melyik okostelefont vegyem topikba, de érdemi választ nem nagyon kaptam.
Szóval a kérdés itt is ez: P30 Pro vagy S10+ ?
Van olyan akinek volt mindkettőhöz szerencséje?ui.: Az s10+ topikba is felteszem a kérdést. Kíváncsi vagyok...
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Láncfűrész topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Microsoft Excel topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen processzort vegyek?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest