- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- TCL LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- OLED TV topic
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagyulus
tag
Járt már valaki úgy hogy az 1-gyes sim foglalat csak segélyhivast kezdeményez? Ma reggel 6-körül még működött.
-
petfoto
tag
Sziasztok!
Találok olyan menüt, beállítást, hogy zseb mód? Sokszor borzasztóan felhangosodik bejövő hívás esetén a csengőhang. Szerintetek mi lehet a megoldás, hogy ne ilyen legyen?
Köszi előre is! -
Dani1969
csendes tag
Hagyjuk már ezt a zseb módot, hiába varázsolod meg, ugyanúgy marad, végig jártam és ugyanúgy maradt emelkedő csengőhangerő.
-
kp78
addikt
válasz petfoto #14906 üzenetére
Az egyik frissítés eltüntette sajnos.
Én smart view flip tokot használok, ott nem jelentkezik ez az erősödő hangerő, de ha néha felteszek 1 sima tokot, akkor ez a "szuper fícsör" elég hamar visszarakatja velem a flip tokot[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
bagyulus
tag
válasz Ferenczi Áko #14903 üzenetére
Köszönöm. Majd viszem be a vodafonhoz mert elvileg kíván fizetve a készülék.
-
CartmanLand0
senior tag
Bocsi hogy későn reagálok, most olvasgatom vissza a hozzászólásokat. Az általad bemutatott probléma tipikus példa arra, miért utálom a tokokat. Nálam rengeteg telefon megfordult az évek során, üveg hátlapos példányoknál sokszor találkoztam ezzel a jelenséggel. Kis apró porszemek kerülnek a tok és a hátlap közé, ezek okozzák a sérülést ... ami annyira felületi hogy nem is érzed, illetve csak bizonyos fényviszonyok között látszik a legjobban. Én körbefóliáztam a telóm, és úgy tettem rá a tokot.
A jó hírnévhez egy élet munkája kell ... a lerombolásához elég egy perc ...
-
bontabela73
aktív tag
Kedves Fórumtársak!
Áldott, békés, boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
Da pacem, Domine!
-
Sztyepadzso
őstag
válasz bontabela73 #14912 üzenetére
Szia,
Köszönjük, neked is! -
K Norbi
addikt
Ez nagyon jó
Az iPhone 12 SZÁNALMASIgazat beszél
[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
válasz K Norbi #14873 üzenetére
Sajnos használhatatlan.
Folyamatosan lifeg ki kell nyitni ha látni akarom a kijelzőt.Azon júzerek a kedvenceim akik férfiként ilyen tokot használnak ablak nélküli verzióban ne adj isten még bankkártyát is tartanak benne.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
szemesi69
addikt
válasz mirci18 #14922 üzenetére
Nekem flipp tokom van, és akkor mi van? Másfélméter magasról kiverték a kezemből, járólapra esett kijelzővel lefelé, mire leért becsukódott, egy karcolás se lett rajta. Gyári bőr flipp tok, ezekután marhára nem tud izgatni, ki mit gondol róla, nekem bizonyított Bankkártyám nincs
Xiaomi redmi note 12 pro
-
mirci18
addikt
válasz szemesi69 #14924 üzenetére
Egészségedre.
Nekem erre való a fólia.
Számomra használhatatlanok ezek a fedeles vackok.Ennél csak az volt nagyobb baromság amikor az ismerősöm szilikon tokot vett a telefonja kijelzőjére.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
szemesi69
addikt
válasz mirci18 #14926 üzenetére
Nem vagyunk egyformák, és ez jó, ettől függetlenül el kell fogadni mindenki hóbortját Évekig nem volt semmilyen tokom, aztán rákaptam, mert egy kis karc is zavarni tud, másik, hogy az arctól, fültől maszatos a kijelző, még ha fólia van rajta akkor azon. A bőr tokon ez nem látszik. Mondjuk nem is jellemző, hogy utcán telefonálok, így nem látják, másrészt nem szokott érdekelni, ki mit gondol. Kellemes karácsonyt kívánok
Xiaomi redmi note 12 pro
-
-
t72killer
titán
Sziasztok, dual-sim módban milyen SOT-okat lehet összehozni a telóval? Nagyon vacillálok egy erősen akciós p30p és egy jóval drágább de modernebb s20 fe 5g (=snapi 865) között. A többi csamcsung európai verziója gyászosan elvérzik üzemidőben, az egyetlen snapis darabbal szemben kíváncsi lennék az akksikezelésre.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
kirkri
addikt
válasz bagyulus #14910 üzenetére
Sajnos az még nem garantálja, hogy nem tiltja le a szolgáltató. Ha egy adott díjcsomaggal vette valaki, de nem fizeti a számlát, akkor ugyanúgy letiltja a Voda, hiába lett a készülék ára kifizetve. Anno, amikor pár hónapja keresgéltem telefont, erre külön felhívta a figyelmem a Voda ügyfélszolgálat.
21 éve a Prohardveren! ™
-
mateo91
tag
Sziasztok lassan 2 éve lesz meg a p30 pro-m, eddig az volt nálam a standard hogy 2 évente váltok, viszont az van hogy ha váltanék is nem tudom van e olyan jelenleg a piacon ami annyival többet tudna mint a p30 pro.
Nektek mi a véleményetek erről van olyan a készülék ami valóban mérföldekkel többet tudna ? -
t72killer
titán
válasz F-ECT$ #14942 üzenetére
Szuper, köszi , ez igencsak pozitív, és limitálja mennyi felárat legyek hajlandó a samuért fizetni.
#14943: hóttziher nem váltanék másik telóra, nekem a p30p még vételre jelölt , bár már nem egyedül.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
zoli8814
aktív tag
Én gyorsabbnak érzem, az uzemido az hasonló mint itt.
A rendszer miatt éri meg leginkább váltani oneplusra.A kamera számomra nem fontos, nem használom.
Játszani is elég ritkán játszom, arra ott a PC illetve a Switch. :D
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest