- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
Sziasztok
Volt vagy van valakinek olyan gondja a telójávak hogy egyik napról a másika, van amikor recseg a hangszoró és van amikor tisztán szépen szól, illetve azt vettem észre hogy az akku gyorsabban merül mint eddig....
Gariztatta valaki már. Mire számíthatok szereintetek? Teló nélkül hetekig nem szeretnék lenniÜdv Dénes >>>>> +36308472229>>>>>> baloghdenes04@gmail.com >>>>>> www.somogypc.hu
-
szemesi69
addikt
válasz denes04 #14753 üzenetére
Szia! Elsősorban csinálnék egy gyári visszaállítást, ha nem hardveres gond van, az megoldja. Ha nem javul, akkor mehet szervizbe, jelenleg háztól-házig szerviz van, szólsz jönnek érte házhoz, javítás után vissza hozzák, ha van alkatrész 1 héten belül lezajlik. Erről a támogatás appban mindent megtalálsz. Itt nincs hangszóró
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
K Norbi
addikt
válasz denes04 #14755 üzenetére
Én tegnap toltam egyet...
Nekem ne mondd..
2 napja állítom visszafele a telót.
Képeket vissza kell szippantani a Google fotókból.
Rosszul vagyok, van annyi beállítás.
De lassan kész.
Biztonsági mentést nem akartam direkt.
Szűz kellet..Transferwise és Curve kártyámat nem bírom megint hozzáadni a G pay hez.
ÉS előtte ment minden gond nélkül.
Revolut megy egyedül, szerencsére.Ezért kérdeztem az Android 11 et.
[ Szerkesztve ]
-
sanca72
csendes tag
válasz szemesi69 #14754 üzenetére
Sziasztok Munkámban nagy segítség a hívás rögzítés, de sajnos ugye az uniós irányelvek bla bla miatt ez a funkció nem elérhető, pedig a régi telom ezt remekül tudja. Na most hogy tudom megkerülni ezt az akadályt. Segítségeteket előre is köszönöm. Ja és a Play-t már próbáltam mind kuka.
-
őstag
válasz K Norbi #14756 üzenetére
Neked hobbyd a gyári visszaállítás
Amióta megvan egyszer, de egyszersem volt szükségem rá, de nem is cseszegetem annyit azt a telefont mint te Beállítottam egyszer az elején normálisan és azóta is működik... Restart is csak a frissítések alkalmával van, egyébként soha máskor..."The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
bontabela73
aktív tag
Nos, a gyári visszaállításhoz mindenki másképpen viszonyul. Én pl. nagyobb frissítések után szoktam gyári visszaállítást csinálni, így eddig soha nem volt semmilyen probléma, akadás, lefagyás egyik telefonomnál sem.
Ha jól működik a telefon, nem is kell a visszaállítás.
Ami néha felbosszant az az, hogy vannak olyan emberek (az itt lévő fórumtagok természetesen kivételek!!!), akik azzal dicsekednek, kérkednek azzal, hogy ők még nem csináltak egyszer sem gyári visszaálltást, DE később telesírják a különböző fórumokat (pl. XDA developers, Huawei Community), hogy ez nem megy a telefonon, meg az nem megy a telefonon. Pedig egy gyári visszaállítással vagy egy szimpla újraindítással sok bajt ki lehetne védeni.
Szerencsére az Android OS egyre stabulabb és megbízhatóbb és tényleg csak nagyon ritkán lehet szükség gyári visszaállításra.
Mindenki tegyen saját belátása szerint, illetve a saját felelősségére. Kinek a pap, kinek a papné...
Da pacem, Domine!
-
K Norbi
addikt
válasz Sztyepadzso #14764 üzenetére
-
darkmann
őstag
válasz bontabela73 #14766 üzenetére
Nos én sem csináltam még egyszer sem visszaállítást a telón mióta megvan, kb április óta. Csak a frissítések után van újraindítva, eddig egyszer vagy kétszer volt olyan fagyásom, amin csak az újraindítás segített. Számomra hihetetlen, hogy a telefon tele van appokkal, és használom is rendesen, de nem lassult be, mióta megvettem! És a két napos töltések közti idő 6 óra képernyőidővel még mindig lenyűgöz! (Aszkéták kíméljenek meg a 8-10 órás képernyőidővel 2-3 nap készenléttel, én nemcsak fészbukkozom meg tinderezek, hanem játszok rajta napi 1,5-2 órát is akár, van képernyőkivetítés tv-re, navigáció, stb.).
Honor Magic5 Pro 12/512, Oneplus 9 Pro 8/128, Huawei P30 Pro 8/128, Redmi Note 7 4/64
-
direwolf
őstag
Partvonalról csak annyit a témához, hogy a FR nem rootolt androidnál csak placebó. Ez nem windows, nem tudják az appok lecserélni a "dll"-eket amitől nem működik ezmegaz. Ami viszont hatásos tud lenni, az a wipe cache partition (fastbootból), mivel ott gyűlik a szemét. Illetve a crashelő appok cache/adat törlése.
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
bontabela73
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Nem tudom, hogy ezt az útmutatót be lehetne-e tenni az Összefoglalóba?Hívásrögzítő EMUI 10.1-re
Talán már unalmasnak tűnhet a téma, de mivel olyan gyakran visszatérő kérdés, ezért úgy gondoltam összerakok egy összefoglalófélét az EMUI 10.1-en történő hívásrögzítésről.
2019 tavaszán a Huawei P30 Pro Android 9 alapú EMUI 9.1
rendszerrel jelent meg. A készüléken előre volt telepítve egy gyári hívásrögzítő alkalmazás. Ez működött is egészen addig, amíg 2020 nyarán meg nem érkezett az Android 10 alapú EMUI 10.1. Az EMUI 10.1-re való frissítés után a hívásrögzítő funkció nem működött többé. A Huawei közlése szerint (erre én is rákérdeztem a magyarországi Huawei Support-nál), különböző adatvédelmi jogi szabályozások miatt nem érhető el a hívásrögzítés EMUI 10.1 esetén.
Nos, Oroszországban egy illető a P30 Pro telefonján módosította a régiós beállítást és feltelepítette az indiai régióra érvényes rendszert a telefonra. Mint kiderült, az indiai régióban a hívásrögzítő továbbra is elérhető EMUI 10.1 alatt. Az orosz illető lementette a hívásrögzítő apk-ját, amyelyet aztán közzétettek az XDA-Developers fórumain. [link]
Azóta nagyon sokan jeleztek vissza, hogy működik EMUI 10.1-en a hívásrögzítés.A hívásrögzítő app telepítése
A) Ha az EMUI 10.1-re történő frissítés óta nem volt még gyári visszaállítás:
1. A fent linkelt oldalon van egy link, ahonnan az apk letölthető. A fájlt le kell tölteni.
2. A telepítés előtt el kell távolítani a régi, EMUI 9.1-ből visszamaradt, inaktív hívásrögzítő alkalmazást. Ha ezt nem távolítjuk el és úgy telepítjük az új appot, ’Az alkalmazás nincs telepítve’ hibaüzenetet kaphatjuk. Beállítások>Alkalmazások>Alkalmazások, majd a jobb felső 3 pontos menüben a rendszerfolyamatok mutatása opciót kell kiválasztani. Recorder vagy Rögzítő nevű appot kell keresni, amelynek az ikonja zöld droid (NEM a sima hangrögzítő!). Ezt az appot kell eltávolítani.
3. Ha ez megvan, fel lehet telepíteni a letöltött apk-t.
4. Újra kell indítani a telefont, és már működik is a hívásrögzítés. Esetleg engedélyeket kell megadni az app számára, de pl. nálam már automatikusan megvolt minden engedély.
B)Ha az EMUI 10.1-re frissítés után volt gyári visszaállítás:
Telepíteni kell a letöltött apk-t, majd újra kell indítani a telefont.
A hívások m4a formátumban lesznek rögzítve, a fájlokat a Sounds/CallRecord mappában lehet megtalálni.
Köszönet mindenkinek aki eddig is posztolt a témában.Da pacem, Domine!
-
szemesi69
addikt
válasz bontabela73 #14773 üzenetére
Macika66]
Topikgazda, vele beszéld meg.
Nekem a blogomon van ősszefoglaló, amit lehet bővíteni, ha gondolod és hozzá járulsz oda is beteszem természetesen nevesítve, hogy te készítetted.Xiaomi redmi note 12 pro
-
őstag
válasz bontabela73 #14766 üzenetére
Persze, logikus amit írsz és az Android OS megbízhatósága mellett ugye még ott van a telefon is ami nagyon jól eltalált, ez is tesz egy lapáttal rá
Ez ugyanaz mint a windows újra telepítés... Sokan meg vannak győződve arról, hogy ők egy jól bevált verziót használnak és évente újra telepítik, mert az felgyorsítja a gépet... Aha, csak a belassulásért nem mindig a rendszer a hibás, mert pl. kollégám letöltési mappája úgy megduzzadt, hogy már nem volt elegendő szabad hely a rendszer meghajtón és mellette a másik partíción 250 Gb üres volt Továbbá nem is beszélve a kikapcsolt frissítésekről és sorolhatnám tovább...
K Norbi meg tényleg egy fogalommá vált itt és nem bántásként írtam neki a hobby-t, csak úgy kijött, de nincs bajom vele
Nézzétek, itt az én uptime-om és azóta is stabilan működik a telefon
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
őstag
válasz K Norbi #14771 üzenetére
Mondjuk én még nem használom fizetésre, de lehet jövőre aktiválom, mert ugye most hivatalos a támogatás. Transferwise mire jó? Utalás miatt tartod, vagy online fizetsz vele Ali ebay meg ilyeneken? Egyébként lehet, hogy a Curve és transferwise-al van a baj, ha a revolut rendesen működik, nem? Kérdezz rá az ügyfélszolgálatoknál, hátha tudnak vmi megoldást...
-
K Norbi
addikt
válasz Csabex #14777 üzenetére
Én csak a tw-t használom fizetésre. Sose utalok.
Ali meg lim lom oldalara 1x használatos Revolut kártya.A tw azért jó. Mert ott ha tolsz rá 100 ezret és költekezel.
vagy csak utalsz rá pénzt mindig.
Nincs zárolás.
Szóval ott nem kell építeni az előzményed.
Ezért kellett nekem.
Nem kell fosni.Írtam már mindenkinek, TW, Curve, G pay.
De nevetséges amiket válaszolnak.PL a TW ezt
Kedves Norbert!Egy apróság elkerülte a figyelmünket, mégpedig, hogy magyarországi postacímed van. Sajnos Magyarországon még egyelőre nem elérhető a GooglePay. Erről itt [link] olvashatsz bővebben.
Hogy ezek ellenére korábban miért működhetett a GooglePay, azt sajnos nem tudjuk megmondani.
Üdvözlettel,
György[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz K Norbi #14778 üzenetére
Ja, értem
De havidíj van náluk is, nem? Mármint tw-nél. Azt mire érted, h nem kell építeni az előzményed? Törlődik a rendszerükből azonnal a tranzakció adatai a vásárlást követően?Küldj te is nekik egy linket cserében
-
K Norbi
addikt
válasz Csabex #14781 üzenetére
TW nél nincs havidíj [link]
Első alkalommal 200 ezret rátoltam. Cib eco kártyámról 20 ezrével
Eddig ingyenes az utalás! És nincs darabszám.
Össze vissza vásárolhatok kedvemre, vagy tölthetek rá amennyi jól esik.
Olyan napi/ havi limitek vannak az életbe nem használom ki.
TW nél Nincs basztatás ezért szeretem. Saját Magyar bankszámlát adnak.
10 éves Bank.
Revolut 5Revolut kicsi neccesebb
Csak saját neven lévő kártyáról ajánlatos tölteni.
Ha folyton csak utalgatsz, vagy csak pénzt veszel le.
Van egy kiugró vásárlásod pl 200 ezres.
Basztathatnak.
Jön az algoritmus! Meg a zárolás.
És ne férsz hozzá a pénzedhez . [link][ Szerkesztve ]
-
interfész
tag
sziasztok!
Google Pay gondom lenne... Android 9 en vagyok.
Ami be van állítva: NFC nél alap fizetés a google pay, Revolut kártya google payben, alapértelmezettnek téve...
A jelenség: odarakom és semmit nem csinál...
Valaki esetleg tud segíteni?
Minden ami számítástechnika, PC-k építése, szerelése, diagnosztizálása, alkatrész beszerzések, hálózat, stb. Érdeklődni lehet: 06-20-212-0898 A termékeket itt lehet átvenni: 1039 Árpád utca 64, H-P 9-16
-
interfész
tag
válasz F-ECT$ #14787 üzenetére
ja és azt elfelejtettem írni hogy a p20 as készülékemen simán megy...
Minden ami számítástechnika, PC-k építése, szerelése, diagnosztizálása, alkatrész beszerzések, hálózat, stb. Érdeklődni lehet: 06-20-212-0898 A termékeket itt lehet átvenni: 1039 Árpád utca 64, H-P 9-16
-
Sátán44
addikt
-
-
Traca87
csendes tag
Sziasztok!
A kamerán szerettem volna felbontást állítani normál fényképezésnél. Tudom, hogy lehetett, de most sehol sem találom ezt. A beállításoknál csak az oldalarányt a hangvezérlést és a mosolyfelvételt tudom módosítani. Úgy rémlik, hogy ezek között volt a felbontás állítás is.
Előre is köszi a segítséget!
-
K Norbi
addikt
Akksi imádni fogja [link]
-
K Norbi
addikt
válasz Csabex #14798 üzenetére
Megvettem 9 ezerét teljes európát play áruházból. [link]
Nagyon jó. Kamerákra is jelez. És ez van fent wayteq gps is.
Több eszközön is megy egyszerre.
Frissül mindig.De ha rövid időre kell csak navi.
Akkor Google térkép, hangalapján mondom.
És visz oda.
Pl múltkor legközelebbi Posta kellett gyalog Debrecenbe.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Peugeot, Citroën topik
- Metal topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Weblap készítés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Synology NAS
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest