Új hozzászólás Aktív témák
-
eladohardver
őstag
válasz drmotto #12851 üzenetére
Hmmm Kattog kattog plusz nálam fagyott is... MSN Mercury free alatt kijelző meghülyült+ lefagyott merevre régi rom vissza
V4 eddig nagyon szuper volt Tényleg! valamit nagyon jól sikerült el találnia Lawrence-nek, vele.
[ Szerkesztve ]
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
hackeeeee
Jómunkásember
Üdvözlet.
Mi a helyzet mostanság errefelé? Van valami jó hír?
Véleményem szubjektív...
-
drmotto
őstag
válasz eladohardver #12852 üzenetére
Nekem hál istennek nem fagy, csak kattog.
De szedem lefelé az újat, és ha az sem jön be, megy vissza a V4, ami eddig tényleg a legjobb rom a masinára. -
Lawrence74
tag
válasz drmotto #12854 üzenetére
Furcsa, nekem se nem kattog, se nem fagy.
Mindenesetre átküldtem a konyhán, rottyantottam még rajta, most tettem épp fel, ha ez jobbnak néz ki, akkor lesz még egy verzió.Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel...
-
V.Stryker
nagyúr
-
drmotto
őstag
válasz Lawrence74 #12855 üzenetére
Fent van a reloaded.
Ez nem kattog, viszont lagol. De még lakom befelé, csak jobb lesz ez. -
napocska2
senior tag
Houston, I have a problem.
Az az irtózatos bajság támadt a tabimmal, hogy a kijelző egy része nem kommunikál az ujjammal.
A tünetek úgy kezdődtek, hogy először nem tudtam feloldani a képernyőzárat, mert a zöld csúszka visszaugrott az eredeti pozíciójába mielőtt találkozott volna a narancs pöttyel. Ez azóta is szerencse dolga, de azért sikerülni szokott a feloldás.
A következő fokozat, ami állandó azóta is, hogy a Play-en frissítéskor pont a kék elfogadás gombot nem lehet munkára bírni. Ez akkor kínos, ha az adott alkalmazásnak nincs szüksége engedélyekre és nem lehet elmozdítani az eredeti pozíciójából. Arról nem beszélve, hogy az egyetlen játék, amivel szórakoztatom magam kihasználatlan perceimben az az Aces Solitaire, de ez sem működik rendesen, mert a lapok felfelé mozgatásnál visszaugranak a helyükre, ha elérik az érzéketlen sávot. A Dolphin Miniben a gesztusok rajzolása mutatja legjobban, hogy hol a gáz: függőleges vonal és hullámos vonal
Most frissítettem FW-t, valamelyes szebb hullámos vonalat sikeredett rajzolnom, de a Play-nél ugyanúgy nem érzékel, magyarul semmi javulás.
Szóval ti is úgy gondoljátok, hogy nincs mese, be kell vinnem a T-hez és fájó szívvel ott kell nékik hagynom beláthatatlan ideig?Szerk: kivettem egy csicsa-smiley-t...
[ Szerkesztve ]
-
Lawrence74
tag
válasz drmotto #12858 üzenetére
Megtennéd hogy Root explorerrel bemész a /system mappába és megnézed hogy van-e olyan fájlod ami csupa kérdőjel kis rombusz mintában ? Nem jövök rá hogy ez mitől keletkezik nálam.
Ha törlöm, újraindítás után megint ott van.[ Szerkesztve ]
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel...
-
drmotto
őstag
válasz Lawrence74 #12861 üzenetére
Megnéztem, nincs.
Bár én kiszedtem minden hozzáadott appot, úgyhogy nem biztos, hogy én vagyok a megfelelő tesztalany. -
senior tag
Sziasztok! Igaz már vagy 1 éve megvan ez a tab-om de 3-5 hónappal ezelőtt még nem nagyon találtam rá romokat, ezért most megismerkednék velük.
A Pirate 2.0 és variánsai menyire stabilak? Melyik köztük a legstabilabb(mint úgy értem hogy v4 vagy régebbi)?. Ezek GB alapuak? Alap rom-ra kell felrakni?
Valaki csinálna róla screenshot-okat hogy hogyis néz ki a rendszer...vagy valami videó...Aszthiszem egyenlőre ennyit kérdeznek és bocs ha már ezt előttem 100an megkérdezték
[ Szerkesztve ]
-
z00mhead
tag
válasz Zsírkrétamen #12865 üzenetére
Helló!
Nincs és valószínűleg nem is lesz GB-alapú rom ehhez a tablethez, az összes, amit le tudsz tölteni Lawrence mester blogjából mind 2.2-alapúak.
Eddigi tapasztalatok alapján a 4-es változat a talán a legstabilabb, én jómagam a 3-assal vagyok elégedett.
[ Szerkesztve ]
Vicces idézet - birtkokolt kütyük (kívánságlista) - életigazságok (lehetőleg Coelho) - random link
-
Maffia91
aktív tag
Srácok, melyik a legjobb főzött Rom rá? Pirate vagy más? köszi!
Honor Magic 5 Pro, Huawei P30, Xiaomi MI A1, OnePlus One
-
Lawrence74
tag
válasz drmotto #12868 üzenetére
Vagy V6
Bármilyen romot tettem fel nem akart eltűnni az a "kérdőjeles" fájl, formázhattam recoveryben bármit, akkor sem. Felraktam a gyári romot, rootoltam, recovery fel, V6 rom fel, és láss csodát, eltűnt ami nem oda való, a rom is fut szépen akadásmentesen.
Antutu 2854 pont, friss telepítés után.Egy jó tanács azoknak akiknek nem jó valami főzött rom telepítése után: Fel kell rakni a gyári romot, az rendbe kapja a tabit, utána mehet a főzött is. (A recovery nem takarít megfelelően, vagy legalábbis nem minden esetben)
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel...
-
Maffia91
aktív tag
válasz Lawrence74 #12869 üzenetére
A V6ot honann tudom leszedni?
Ui.: Köszönöm a segítséget!!!!
[ Szerkesztve ]
-
drmotto
őstag
válasz Lawrence74 #12869 üzenetére
OK, akkor meglesem azt is.
Pont most írta a feleségem, hogy reggelre kikapcsolt a tablet a töltőn, és alig tudta bekapcsolni. Akkor ez is amiatt lehet, hogy a V5re toltam fel a V5_reloaded-et?
Mert akkor este végigcsinálom a kört az elejéről megint. -
Lawrence74
tag
válasz drmotto #12872 üzenetére
Határozottan nem merem állítani, de lehetséges. Az idő és ti fogjátok megmondani hogy mennyire sikerült a V6 stabilra. Az alapján amiket javítottam rajta, jobbnak kell lennie mint a V4, de majd kiderül.
Akkor már mindenképp a V6-ot tedd fel. Ott van a blog alján.
[ Szerkesztve ]
-
drmotto
őstag
válasz Lawrence74 #12873 üzenetére
OK, este leszedem, felteszem, referálok.
-
akipapi
tag
Eddig szuper a V6.
-
V.Stryker
nagyúr
-
Maffia91
aktív tag
válasz Lawrence74 #12875 üzenetére
Amúgy megéri feltenni a főzött Rom-ot? Mennyivel jobb a gyárinál?
Illetve én még nem csináltam az enyémmel semmit, szóval majd csak most fogom Root-olni meg ilyenek!
Köszi
-
Luissimo
veterán
gyerekek, a "wifi only " verziójú gép "W", az 3G sticket sem kezel, tehát nincs remény a mobilnetre ?
Egy kollégám kérdését továbbítottam, kérek rá megbízható választ, olyantól, aki már próbálta .
köszi -
akipapi
tag
Sajnos elkiabáltam, a v6 is kattog! Először felraktam a gyári ROM-ot, az nem kattogott, aztán a v6 jött. Sajnos ez a főzet nálam kattog.
-
eladohardver
őstag
hmm
napoztam, sokat,le takartam pokróccal a töltőt is, meg a táblagépet is... Még is... A töltőnek égett kondi szaga van keményen még tölt mi legyen? vigyem vissza?
[ Szerkesztve ]
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
bakter24
őstag
válasz eladohardver #12883 üzenetére
30-as faktorú krém kell(ett volna) rá, akkor tutira nem ég meg
"Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."
-
drmotto
őstag
válasz Lawrence74 #12875 üzenetére
Technikai okból nem tudom ma feldobni a V6-ot, sorry. A nejem egyszerűen nem adja ide, unja már, hogy minden este piszkálom, ő meg nem tud olvasni.
Viszont a V5_reloaded lagolása elmúlt, szépen és simán megy. És ami a fontos, eddig még nem kattog.
-
pawky
csendes tag
Valaki észrevette, hogy az emulátorokban (nesoid, gameboid, gbcoid) nem működik rendesen a multitouch? Van erre esetleg valami megoldás?
-
senior tag
Rom-ok felrakása miatt azért gondoltam egy gyári visszaállítást kéne csinálni. Ettől azért még megmarad a root-om?
-
mcsaba64
csendes tag
PFC_V6 mit lehet tudni?
-
mkRoland
senior tag
válasz hackeeeee #12894 üzenetére
Nem megy, próbáltam ZTE-vel és a legnépszerűbb modemek egyikével a Huawei E1750-el is.
Segítséget is kértem az "Android programot keresek" topicban, gondoltam egy progi majd megoldja (mint az OTG mountolást a Q5), de azt a választ kaptam a nagy agyasoktól: "Nem OTG képes". Hiába bizonygattam, hogy még külső vinyóról is játszottam le filmet, OTG-kábellel, ennyit foglalkoztak csak velem.
Talán más nagyobb sikerrel jár.[ Szerkesztve ]
-
Maffia91
aktív tag
válasz Lawrence74 #12899 üzenetére
Igen. Pontosan erre gondoltam.
Indokolatlan újraindulás, fagyás, fél óra várás mire történik valami, stb.Akkor ezekkel nem kell számolnom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Farming Simulator 25
- Spórolós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro & Pro Max Fine Woven
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Eredeti Gyári Apple 20W PD gyorstöltő adapter 12hó jótállással/számlával
- Apple iPhone 14 Pro Leather Case bőr tok - Midnight, Umber
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest