Új hozzászólás Aktív témák
-
Rabidsnail
senior tag
Ez a kis nyavalyás letörölte a secure.img fájt az összes mentésemből!!! Kezdhetek elölről mindent. Mit rosszalkodik a külső SD-n? Azt hittem,az tabu. Na mindegy,majd lenyomom egy pendire. Mindig tanul az ember.
Samsung galaxy Note 4 (N910f) Root, MM 6.0.1 "Ember embernek farkasa!"
-
jarisz1946
csendes tag
válasz Rabidsnail #13610 üzenetére
Ezzel kinlódok mostmár sokadszorra. én is.
Az a baj a logikája sem érthető nekem Azt gondoltam, írtátok ha összejön a pc és Tab közötti kábeles kapcsolat, akkor a Norton kommanderrel úgy látom a képeket, videókat, mintha egy másik periférián lennék. pl pendrive. De nem... Hi siute a PC van mi bánatra kell ez oda???? Két korábbi hozzászólást találtam abból indultam el, de a lutenek ulácc ez kevés. Plíz,. -
Rabidsnail
senior tag
válasz jarisz1946 #13703 üzenetére
A Lawrence féle rommal úgy is látod! Kiveszed a pipát az usb hibakeresés mellől,csatlakoztatod,majd engedélyezed az usb tárat. ICS-nél nekem csak a külső SD volt látható. Több okból is ,bár rettenetesen odavagyok az CM ramokért, visszaálltam Lawrence romjaira. Nagyon komoly munkája van a CM fejlesztésben Asturel mesternek és tudom,hogy hamarosan elfogy a fejlesztés a froyora,de bár kísérletező kedvem hatalmas,elfáradtam abban,hogy amikor végre jól belaktam a romot,és éppen hátradőltem,hogy gyönyörködhessek benne,mindig beugrott valami zizi. Eddig tettem rá,csináltam egy franko cwm backupot és nevettem a világra. 5 perc és állt a rendszer. Most azonban kitolt velem!! Pillanatnyilag kiábrándultam a kísérletezésből. Tart vagy 2 napig!!!
-
Rabidsnail
senior tag
-
Attis Radeon
tag
válasz Rabidsnail #13706 üzenetére
Na szépen müxik a rendszer.
1 nagy bibim van.
Olyan minta rezisztriv-re váltott volna a kijelző
Alig akar érzékelni bármit is.
Pedig első indulásnál,olyan volt mint az álom.
Most meg beszaggat meg egyebek.
Érdekes -
Rabidsnail
senior tag
válasz Attis Radeon #13707 üzenetére
Legutóbb ebbe futottam bele én is. Nem lehet,hogy a rom nagyobb memória igénye több app telepítése után nem hagy elég memóriát? Ez csak egy feltevés!
-
Szoszo94
őstag
válasz Rabidsnail #13708 üzenetére
Nekem akkor csinálja ezt, mikor töltőn van, írni alig tudok vele, de ez már a gyári rendszernél is jelen volt.
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
hanzlik
csendes tag
Sziasztok egy kérdés huawei s7 slim Tabom van tudok rajta Skypolni úgy hogy látom a másik felet és ő engem????
-
Rabidsnail
senior tag
Elbizonytalanodtam a cwm recovery mentésével kapcsolatban! Eddig remekül mentett és állított vissza. Most meg nem merek rápróbálni,nehogy odalegyen egy fél napi munkám megint. Van másik mód teljes rendszer mentésére és helyreállítására? Köszi!
-
molnartom
aktív tag
válasz Rabidsnail #13712 üzenetére
Én CM10-et minden gond nélkül visszaállítottam.
Más:
cm-10-20120918-EXPERIMENTAL-s7-asturel.zip lehet tudni, hogy miben változott az előzőkhöz képest? A changes.cm10.txt nem negyon frissül.
[ Szerkesztve ]
-
Bálint OS
tag
a cm9 ben olyan észrevételem van hogy az mx playerrel 2.2 alatt 720ps videót hadveres kódolással szaggatás mentesen vitte de most nem is engedi ugyannál a videonál a hardveres kodólást.Miért?
-
Attis Radeon
tag
válasz Bálint OS #13714 üzenetére
Nem vagyok szakértő,de szerintem valamilyen,memória kezelési probléma lehet.
Ez a tab elég komoly hardware tulajdonságokkal rendelkezik (a korához képest) és simán kéne vinnie mindent.
Pl:GOOGLE NEXUS is kb ezt tudja mint ez a szerkentyű.
Ott ugye minden támogatás ki van adva,a tervezőknek.
Tehát ha asturel mesternek meglennének ezek a támogatások,(software)illesztőprogramok,akkor azonnal minden müxene.
A huawei-t kéne megkörnyékezni,adják ki a meghajtó progikat.
Nekik már úgy is mindegy -
asturel
őstag
válasz Bálint OS #13714 üzenetére
Ha jol tudom, akkor azokert a libomx*.so fajlok felelosek, de ezeknek muszaj az android verziot kovetni (szoval meg gingerbread-en se mukodnenek a froyo libek nagy valoszinuseggel, (mondjuk az uj vmsplit miatt 100%, hogy nem)), hasonlo platformrol viszont at lehetne emelni, mar ha lenne qsd8k -ra ics/jb, tudtommal nincs, de annyira nem neztem utana, ha meg lennenek ezek a libek akkor viszont lehetne hw video decoding (legalabb is azt hiszem).
Mellesleg milyen videot (container+video codec) jatszott 720p-ben akadasmentesen?update: a qsd8250 (ami ebben a gepben van cpu) mara mar eleg elavult platform, az adreno200 gpu is elso generacios gpu (es nem eppen csucsteljesitmeny, pl az adreno 205 mar 2x gyorsabb, es meg az se sebessegbajnok), szoval mikor kijott az n1, akkor tenyleg jo hardware volt, de a tab sokkal kesobb jott es ekkor mar eleg elavultnak szamitott ez a hardware
[ Szerkesztve ]
-
Attis Radeon
tag
Még arra is gondoltam,hogy szétszedem az S7-et,és leolvasom az összes chipkészlet-kamera-memória-stb.. nevét-kódját-gyártási számát.
Hátha be lehetne azonosítani őket valahogy.
Esetleg kiválogatni,a driver-eket több androidos készülékből.
Na de én mint hozzá nem értő gondolkodom így
linux -
bakter24
őstag
válasz Attis Radeon #13717 üzenetére
Már vannak szétszedett képeink a Slimről, csak ezért nem bontsd szét.
"Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."
-
csabi10
senior tag
Srácok kicsit elvesztettem a fonalat. Melyik most a stabilabb verzió a CM9 vagy a CM10? És ezekből melyiket kell letölteni és honnan is?
-
bakter24
őstag
válasz csabi10 #13719 üzenetére
Idézek neked az első hsz-ben lévő leírásomból
"Jelenleg kétféle változat létezik belőle: CM9 és CM10. Előbbi a stabilabb jelenleg. Letöltés innen."
-
Bálint OS
tag
válasz asturel #13716 üzenetére
Mivel most tabomon nézem így azt írom amit a mx player leír róla.
Kodek: h264/avc/mpeg4 avc/mpeg 4 part10
Felbontás: 1280x720
FPS:25
Bitráta: 3,5Mbits/s
Hang: mp3
Mintavételezés:22000kHz
Bitsürűség:40kbpsA a képet vitte hardveresen de a hangot csak szoftveresen tudta szaggatás nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
mike67
tag
Sziasztok! Rászántam magam, hogy kipróbáljam a CM romot. Jól működik a rom, csak én az eredeti ICS launchert szeretném. Hogy lehet azt rávarázsolni?
-
Bubykp500
csendes tag
Sziasztok.Én is felraktam a rom-ot.Nekem nagyon tetszik,minden működik rendesen.THX Asturel
-
-
Asmodeus01
tag
Üdv Urak!
Valaki segítsen,,,az (#9396)-hozzászólás, első képen a jobb fölső részen a névnapokat hogy a francba lehet előcsalogatni????
Naptár megvan de a nevek nincsenek,,
A ,,PFC_403v5_Reloaded,, Rom van felrakva ,ha ez segít,,,
Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv,Atis)()--Ne feledd! Attól, hogy valakinek baja van veled, az attól még mindig csak az Ő baja.... .--()(
-
drmotto
őstag
válasz Asmodeus01 #13726 üzenetére
A legegyszerűbb, ha a google naptárban feliratkozol a névnapok naptárra.
-
bakter24
őstag
Kollektíva! Ki melyik ROM-ot használja mostanság? (leggyakrabban, jellemzően, főleg, kizárólag, szóval ki melyikre esküszik )
Kérlek, szavazzatok itt, mert kíváncsi vagyok Mindössze 1 kattintás abban a sorban, amelyik szimpi!
-
Asmodeus01
tag
válasz Asmodeus01 #13729 üzenetére
Megoldottam,,,
)()--Ne feledd! Attól, hogy valakinek baja van veled, az attól még mindig csak az Ő baja.... .--()(
-
punisher1
aktív tag
válasz Asmodeus01 #13732 üzenetére
Sziasztok!
Asmodeus01:Ez engem is érdekelne sikerült megcsinálnod azt a kinézetet?
Valakinek nincs meg véletlenül amit Lawrence74 mutatott a 9396-os hozzászólásánál?Vagy ami a 9447 es V.Stryker mutatott az is jól néz ki próbáltam azt letölteni de már nem élt a link.Próbáltam én is az online kitchen-t megcsináltam letöltöttem recovery-ből feltettem és a rendszer utána be se jött úgyhogy nem is próbálkozok több főzéssel hüle vagyok hozzá meg nem vagyok profi angolos.De nagyon tetszik az a kinézet ami a 9447-es hozzászólásnál van hogyan lehet megcsinálni?[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re akkor lehet, hogy azok az ember között vagy,akik nem képesek kommunikálni ezért letiltottam!"
-
Asmodeus01
tag
válasz punisher1 #13734 üzenetére
Igen sikerült meg csinálnom ugy 90%-ban ugy néz ki,mint a 9396-ban,,már csak az a hírolvasó rész hiányzik és az óra kinézet más.De nem a kitchen bigyóval,,az nekem is magas
)()--Ne feledd! Attól, hogy valakinek baja van veled, az attól még mindig csak az Ő baja.... .--()(
-
punisher1
aktív tag
válasz Asmodeus01 #13735 üzenetére
tudsz segíteni,hogy hogyan csináltad meg?
"Ha nem válaszolok PÜ-re akkor lehet, hogy azok az ember között vagy,akik nem képesek kommunikálni ezért letiltottam!"
-
punisher1
aktív tag
válasz Asmodeus01 #13737 üzenetére
nekem is az van most fent.Az is jó ha felteszed valahova a fájlt amit fel kell tenni.Ide pl:
[link]"Ha nem válaszolok PÜ-re akkor lehet, hogy azok az ember között vagy,akik nem képesek kommunikálni ezért letiltottam!"
-
Asmodeus01
tag
-
punisher1
aktív tag
válasz Asmodeus01 #13739 üzenetére
a simple calendar az alapból benne van a romban a másikat leszedtem feltettem és összehasonlítottam a képpel hát közük nincs egymáshoz
Én erre gondoltam:
[link][ Szerkesztve ]
-
Bálint OS
tag
Nekem is van olyan problémám, hogy belassult.Próbáltam.a swapet de az sem hozott változást. Újrarakás megoldaná? Vagy ez ilyen és ezt kell szeretni?
-
Bálint OS
tag
Nekem is van olyan problémám, hogy belassult.Próbáltam.a swapet de az sem hozott változást. Újrarakás megoldaná? Vagy ez ilyen és ezt kell szeretni? http://m.mobilarena.hu/tema/re_huawei_ideos_s7_slim_valahogy_igy_kell_ezt/hsz_13733-13733.html
[ Szerkesztve ]
-
Ailton
tag
Nos, egy olyan kérdésem lenne, hogy több custom romot telepítettem már több féle eszközre is, de egy olyan kérdésem van, hogy valahogy meg lehet oldani, hogy asturel cm9 romjának folytonos frissítését ne kelljen mindig teljes adat törléssel feltennem? tehát hogy minden adatom szépen fenmaradjon de a legújabb rom legyen fent. Ha igen vki vesződne azzal, hogy leírja mit kell kihagyni vagy mit kell csinálni?
-
HawerKing
őstag
Sziasztok keszulok egy ilyet venni s az lenne a kerdesem, hogy milyen a legfrissebb hivatalos szoft ra? S valoban lehet vele telefonalni? Gondolom kell hozza fulhalgato mert nincs beepitett mikrofon...
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
mkRoland
senior tag
válasz HawerKing #13747 üzenetére
Van beépített mikrofon, lehet telefonálni vele headset nélkül is, de kihangosítva, azaz a készülék zenelejátszásra, stb.-re szolgáló hangszóróim fog kijönni a hang, és a közeledben lévők mindegyike hallja, amit mondanak neked.
Legfrissebb hivatalos szoftver: Android 2.2 FroYo
Van még egy csomó hasznos infó az 1. hsz-ben lévő linken, érdemes átolvasni![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Pencil 2nd Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
- Google Pixel 9 Pro XL, fekete gyári szilikon tok! Új, bontatlan, sose használt.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest