-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gezsó
csendes tag
Igen, igen, régebben volt itt ugyan ez színes bőrből és mintásból is..de lecsúsztam. Csak azért linkeltem, mert itt láttam zárt szilikon tokot is kb 3 hete. Ugyan így nézett ki, mint ez a bőr, bele kellett illeszteni a telót a két oldali műa. sínbe és rápattintani a flipet, mint egy tetőt és az viszont szilikon volt. Sok szép színűben volt.
Na mindegy, az biztos, hogy szerintem "jó" áron vannak itt.( ha "szőkét" kérdeztem, Te válaszolj barnán .. :D )
-
bazsimano
őstag
nem neztem körbe Mo-on...mert ami ebayen x huf az Mo-n kiskerben x+1000 vagy tobb huf.-..raadasul 7 nap alatt meg is kaptam...szoval nem volt kerdeses...
azt hiszem hogy valahol lehet kapni ilyen nilkin tokot...de szerintem megeri ebayen...ha gondolod akkor berendelem neked -
mckangi
senior tag
Nem tudom,miért van oda mindenki a szolgáltatói frissítésért.
Ha baj van a térerő,vagy a 3g vagy wifi hozzáféréssel,akkor kapásból vissza kell vinni a szolgáltatónak.
Ugyanis ilyenkor ők viszik a balhét.Javaslom továbbra is azt,hogy a tiszta telepítéssel kell oprendszert frissíteni.
Aki félti a szolgáltatói garanciát,annak mondjuk nincs alternativa.
De ha ez rendellenes működést okoz,igenis vissza kell vinni a szolgáltatónak a készüléket.Ők meg majd felteszik egy hónap alatt azt az 5 percig tartó teljes frissítést,amit itt senki nem mert bevállalni.
Ez a patchelgetős ota frissítés nagyon sok embernél nagyobb gondot okoz,mint előtte a régi rommal.
Ez a mai napig fenáll,nem csak a huawei-nél,de még a GoogleNexus7-esemnél.
Hiába gyári zárt bootloader,és rootolva sem volt soha,ennek ellenére anomáliát okoz az ota.
Pedig az egy referenciakészülék.Poco F3
-
-
konzi
aktív tag
válasz mckangi #7313 üzenetére
jo a 3g es a wifi is,csak egy ujrainditas kellett telepites utan.
a viber jo lett,akinek meg nem megy a frissites hasznalja a regebbi verziot belolle..ennyiert nem erdemes kavarni,bar szerintem a buheralatlan gyari rom kifejezetten jol muzsikal ezen a telon. g300-on is a gyari 2.3 volt a legjobb utanna mar csak rontottak rajta .,egy valaszt megerdemlek ??,
-
y300fire
tag
Frissítés utáni tapasztalatok:
-Viber ok....
-Mobile voip továbbra is használhatatlan.
-Hívások után bonja a hálózatot,majd 10 másodperc múlva keresi újra a hálózatot
-közelítés érzékelő nem működik.... -
Mr X
veterán
Srácok, bocs a láma kérdésért, de olvasgatás közben sem lett teljesen világos a dolog. Módosítatlan telenoros készülékem van. Rootolni szeretném, hogy néhány rendszeralkalmazást kigyomlálhassak. A romot nem tervezem lecserélni. A kérdésem, hogy van-e arra megoldás, hogy ha valami oknál fogva gond lenne vele, visszaállíthassam gyári állapotra a garancia miatt?
-
Mr X
veterán
válasz papp053 #7319 üzenetére
Ha jól rémlik, ezt az app visszaállítás dolgot próbálta már itt valaki, és nem is tudta felrakni az OTA frissítést. Gondolom a szerviz is észrevenné, ha ilyen könnyű kideríteni.
Én inkább olyasmire gondoltam, mint egy gyári flasher vagy egy full originál rendszer image.
-
gezsó
csendes tag
Köszönöm, ha utána jártok majd, igazából nem sok MMS-t küldök, néha inkább kapok ( kapnék ) , kaptam a napokban és csak így bukkantam rá erre a "hiányosságra". Ha az egyáltalán. Minden képp fura.
Ha valaki a sajátjában megnézné még azt, hogy a beállítások/mobilhálózatok/hozzáférési pontok nevei/MMS beállításai alatt az APN be-/kikapcsolási lehetőség ( alatta engedélyezve, kipipálva, de szürke )... neki is szürke-e, azaz nem aktív.
Mert a technikai sms-ben azt írták, hogy a készüléken az APN kiválasztásával lehet váltani a hozzáférési pontok közt.
..csakhogy nem lehetett választani. Vagy csak internet és semmi egyéb, vagy az internetes kapcsolat törlésével MMS és akkor internetelérés nincs. ( ami a cél, csak ehhez törölni kellett )
Bocs, ha nyomulok, de mire való az internet a PC-n. Ha találnék rá választ akkor nem szaladnék gyorsan a szervízbe sorszámot húzni, az macerás....
( ha "szőkét" kérdeztem, Te válaszolj barnán .. :D )
-
- = Zk = -
félisten
rootolt telenoros telón vkinek felment a frissítés?
(gyári romosokat kérdeznék )" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
donmackó
addikt
válasz - = Zk = - #7334 üzenetére
Nekem felment. Csak rootolt telenoros. Nincs mókolva sem a system, sem a build.prop, sem a rendszer alkalmazások. Elsőre felment, és nem sírt semmiért a teló, és a root is megmaradt.
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
- = Zk = -
félisten
válasz donmackó #7335 üzenetére
örülj neki...
nekem sehogy nem megy fel. telepít, majd reboot és aztán semmi." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
x1port
addikt
válasz - = Zk = - #7337 üzenetére
Örülj neki
-
q012345
tag
Aki eddig kérte az mindíg megkapta a BL nyitó kódot? Én már 1 hete megkértem és semmi. A SPAM mappát is nézem.
-
- = Zk = -
félisten
a viber miatt jólenne pedig -.-
bosszantó a 2.3.0 "hülyéskedése"....[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Leito92
tag
Sziasztok!
Nálam sem akar felmenni sajnos egyik frissítés sem. :/ Rootolva volt a telóm, de a frissítés előtt unrootoltam viszont így sem akar működni.
Van valami megoldás erre?Android modaco-n azt rebesgetik, hogy valami IMEI hiba van.
[ Szerkesztve ]
-
q012345
tag
válasz FaceThePro #7342 üzenetére
Köszi akkor megkérem mégegyszer.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Leito92 #7341 üzenetére
és az mit takarhat?!
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Leito92
tag
Nekem még a gyári B173 van, a huawei oldaláról letöltött 175 sem akar felmenni, update failed-et kapok. :/
Vajon ez a hibaüzi megjelenik majd főzött romoknál is? Nem merem kipróbálni.
Hisz ha valami balul sül el, nem tudom így visszarakni a gyárit és az a sanda gyanúm, hogy a topic leírásban szereplő gyári rom visszarakás se fog működni, mert ugyan az a módszer, mint amit a huawei a 175-ös romja mellé ajánlott -ami ugye nálam nem működött-. -
dangerka
csendes tag
Sziasztok!
Valaki nem tudja, hogy ehhez a telefonhoz van működő turbó sim? -
donmackó
addikt
válasz - = Zk = - #7337 üzenetére
Attól függetlenül a viber még mindig nem müxik rendesen.
Ezt csak így itt hagyom ;)
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest