-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mckangi
senior tag
-
ranger69
tag
válasz mckangi #7146 üzenetére
Ok, köszi.
Mindkétféle frissítés ellenőrzi a root meglétét, és akkor nem megy fel? Vagy volt valaki, aki rootolt telóra fel tudta tenni?
Ha a lassú ikon újra rajzolgatás ugyanúgy megmaradt az újabb verzióban is többek szerint, akkor nem biztos, hogy tovább erőltetem a dolgot. -
mckangi
senior tag
Annak aki root-al belnyúl a rendszerbe,annak tudatában kell lennie annak hogy rizikót vállal.
Van aki használtat vett,azt önhibáján kivül átejthették,de használtnál itt is ott a rizikó.
És már nincs is miről beszélni.
Ha meg gariztatni kell akkor ott a mikró a konyhában.Poco F3
-
donmackó
addikt
Telenoros frissítés után alacsonyabb lett a fényerő! Találkozott valaki ilyennel?
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
Bass
addikt
Ez a baj hogy nálam bele is piszkált és fel sem megy a frissítés,ezért BL-t kell nyitnom,Dani811 fórumtárs küldött nyers,gyári mentést azt felrakom és meglátjuk.
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
Bass
addikt
Nálam nem volt lassú csak nem volt szép az átmenet de ez szinte az összes launchernél előjött ha be volt lakva illetve segített ha a háttérkép görgetése le volt tiltva.A next launcher szépen ment viszont a néha 120meg ram felzabálását nem néztem jó szemmel,Most TSF van fent az szuper de jó volt még a smart launcher is.
-
handbox
csendes tag
Valaki esetleg próbálta már ezt a Romot?
Modacon azt olvastam, hogy G300on megy, akkor Y300-on is mennie kell. -
zsola32
senior tag
én (is) jegeltem több alkalmazást, de a frissítés felment.
ergo a jegelés nem jelenthet problémát az új frissítésnek -
handbox
csendes tag
A proci miatt gondoltam, azért kérdeztem, mert nem nagyon értek hozzá. Esetleg valaki találkozott már olyan rommal aminél nem volt hiba? Inkább kikérem a véleményetek, mert nem akarom szét romolni a telefont.
-
bazsimano
őstag
Sziasztk! Telenornal elvileg megjelent a rendszercrissites de Probaltam telepiteni es nem sikerult...zold droid aztan kifekudt h process aborted valaki valami tipp?
-
crause
csendes tag
A frissítés utáni Wifi probléma továbbra is jelen van. Bár most már kezdek annak gondolatával is foglalkozni, hogy véletlen egybeesés folytán router oldali hiba is lehet esetleg a jelenség mögött. Ez utóbbi csak egy feltételezés részemről - aminek utána kell járnom - ugyanis azonos légtérben több teló is van a családtagoknál, ők viszont nem észlelték.
(Lehetséges, hogy visszateszem a simkártyát a most dobozában pihenő, alig féléves elődjébe és tapasztalatokat szerzek ......)
[ Szerkesztve ]
-
Dani811
aktív tag
Lenne egy kérdésem: mivel én sehogysem tudom lefrissíteni (ki sem írja hogy van frissítés), hogyha bemegyek Telenorhoz, ők csinálnak szoftverfrissítést?
-
donmackó
addikt
-
papp053
tag
Sziasztok
Ha nem gyári rom van felrakva akkor is kapunk értesítést ha frissites jelent meg?[ Szerkesztve ]
-
Bass
addikt
Jobbnál jobb hírek,nem hiszem el hogy nincs rá .megoldás :-( De Bl nyitás után kiderül.Próbáltam dloados telepítést de semmi,ugy sem megy fel a hivatalos rom,kiírja hogy kicsomagol és a telepítés indulásakor sárga táblácska és leáll :-(
[ Szerkesztve ]
-
kezman
őstag
Kösz, már meg van , északkelet Európa, gondolom magyar nyelv van benne?
Lenne még egy kérdésem, ha rootolva van a telefon, BL nyitás előtt kell unroot vagy maradhat?
[ Szerkesztve ]
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
colonell
senior tag
Telenor gyorsabb volt mint gondoltam Bár nekem tökéletesen megfelel a B179-es ownmodded romom,de lassan már esz a penész,hogy mi jött ki erre míg az aTab5-öst nyaggattam xD
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest