- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsizee
aktív tag
Szervusz, nekem alapból az fb értesítések sem működnek, sőt a viber sem megy rendesen, bár asszem az softwaresen rontották el. Már hónapok óta használhatatlan
Xiaomi Redmi Note 2 | Huawei G620s | Vernee Thor | Xiaomi Redmi 3S | Xiaomi Redmi Note 4 | Xiaomi Mi A2 Lite | Redmi Note 8T | Redmi Note 8 | Redmi 9T | Motorola moto g32 | REdmi Note 12S
-
A nem agyontupírozott, gyári állapotu telefon fényképező programja oda fókuszál, ahova bökök. Mikor sikerült neki, zöldre vált a keret és csippan 1et, hogy szerinte oké. De ezekután eltűnik a keret, és látni hogy össze vissza fókuszál, nem tartja meg. Ez normális? Mert így nem lehet 1 éles fényképet sem lőni.
b. verzió, miért nem lő egy képet automatice, mikor megtalálta a fókuszt?Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Loewes
csendes tag
Igen, a gyári fókuszálgat a legkisebb mozdulatra is.
Ha nagyon jó fényképeket akarsz csinálni és akár 16/9 formátumban is, akkor a Procapture. Ez magyar nyelvű és van free illetve fizetős verziója is. (fényképezéshez kiváló, panorámát, illetve 3 képből összerakott Wide-t is tud, videót viszont nem.
Ezenkívül, ami jó az A Better Camera, ennek is van free, illetve fizetős verziója és videót is tud sok más mellett. (a panoráma készítés az még nem igazán jól működik benne) -
-
Azt írja a pro camera, hogy :
Kérjük, ellenőrizze a külső SD kártya
használata elött a kemra.
Most is van benne SD kártya, és hely is van rajt.Aztán egy készülék újraindítás után rendbe jött. Anndroid, én így "szeretlek".
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
kicsizee
aktív tag
hali, valkinek egy random tippje, hogy az fb, whatsapp ill, fm messenger miért ébresztgeti állandóan a telót ezzel 95%os awake időt produkálva? már ment le fb, aztán vissza és hiba is vissza. valakinek tapasztalat, 5let? ha újrarakom a telót, akkor minden bizonnyal "megjavul"?kezd idegeseíteni ez a teló, egyik készülékemmel sem volt annyi baj,mint ezzel, az ezelőttiek mind tették a dolgukat
Xiaomi Redmi Note 2 | Huawei G620s | Vernee Thor | Xiaomi Redmi 3S | Xiaomi Redmi Note 4 | Xiaomi Mi A2 Lite | Redmi Note 8T | Redmi Note 8 | Redmi 9T | Motorola moto g32 | REdmi Note 12S
-
Répapüré
tag
A telefonkönyvemben a kedvencek kiürült.
Szerencsére a névjegyzékben meg van minden csak a kedvencek rész lett üres.
Nem nagy gond, de érdekes jelenség. -
-
-
kicsizee
aktív tag
-
kicsizee
aktív tag
válasz Répapüré #13512 üzenetére
elnézést, nem tűnt el, csak valami oknál fogva össze vissza dobálta a " menüben" a dolgokat
-
fricy81
tag
válasz kicsizee #13510 üzenetére
Fb-t nem használok, whatsapp nekem szépen alszik. Javaslom a BetterBatteryStats beszerzését, az XDA-ról ingyen letölthető, az talán adhat neked tippet mi a gond, bár ha már tudod mi eszi az akksit sokat nem segít.
Greenify-al tudsz altatni appokat, hogy ne ébresztgessenek állandóan, egy próbát megérhet.
-
kicsizee
aktív tag
válasz fricy81 #13517 üzenetére
igen, van olyanom is wakelock detector is, de attól még valami ébresztgeti. na de most hogy kapta ezt a "flasht", összeomlást, most utána jobban fut, simábban
-
nemdan
senior tag
Sziasztok!
Ha valaki ráér segítsen már szájbarágósan leírni a dolgokat.. A helyzet az, hogy jelenleg a gyári T-Mobileos rom van fent, az összefoglalóban leírt módszerrel rootolva. Szeretnék felrakni egy egyedi b199-es FusionX romot de azt sem tudom hogyan kezdjek a dolgokhoz. Az összefoglalóban leírt dolgok nekem sajnos nem egyértelműek.
Tehát:
Mivel kezdjem? Mit telepítsek? Mi az a TWRP és hogyan működik?!
A google olyan , mint a nők... Be sem fejezted a mondatot , már találgat..
-
-
fricy81
tag
válasz nemdan #13521 üzenetére
Ha nem tudod mi micsoda, akkor valószínűleg nem kellene belekontárkodnod.
Kis segítség: A TWRP és a CWM úgynevezet bootloaderek, ezek töltik be az android rendszert indítás után, illetve ezekkel tudsz rendszert telepíteni, menteni, frissíteni, stb.
Ahhoz hogy lecseréld a rendszert, először is ki kell nyitnod, és lecserélni a gyári bootloadert. Ehhez vagy a huaweitől kell kódot kérned (ld leírás), vagy a dc-unlocker programot használni. Ennél a pontnál (papíron) bukod a garanciát, szóval jól gondold meg, mert ha egyszer kinyitod a bootloadert nyoma marad, hiába rakod vissza az eredetit. Plusz ez egy gyári visszaállítással is jár, szóval minden adatot menteni előtte, mert telefonszámokat, képeket, minden töröl. Kövesd a leírást, azért van.
Ha fent van a TWRP akkor már tök egyszerű a dolog, leszeded a FusionX telepítő .zip fájlt, felrakod az sd kártyára, elindulsz recovery módban, és az install gomb segítségével telepítesz.
Majd reboot, és öröm, bódogság. -
v.attis
őstag
Sziasztok!
Csak egy megerősítést várok: a teló kezeli a 32 gigás SDHC Class10-es kártyákat? Nézegetem a Kingston, Kingmax, Toshiba modelleket, de leginkább az első kettőt.
Játszani nem fogok, a három betűs navi fusson róla, meg a multimédia (videó, zene). -
-
nemdan
senior tag
válasz fricy81 #13523 üzenetére
A FusionX meg van .zipben, meg van fent egy bizonyos GooManager.. Ezt rakta fel twrp-ként..
Nem kontárkodnék, ugyanis az xperia minimen is saját magam cserélgettem romot, igaz pc-n keresztül, de ezerszer egyszerűbb volt azzal minden, mint ezzel a "hüvellyel".. De recovery módban nekem nem jön be semmilyen install..
Ezek vannak:
reboot system now
apply update from sdcard
wipe data/factory reset
wipe cache partition
touchscreen firmware update
apply update from ADBui.: bootloadert még nem nyitottam, az lenne a baj?
[ Szerkesztve ]
A google olyan , mint a nők... Be sem fejezted a mondatot , már találgat..
-
Emberkeman81
aktív tag
Hali!
Lenne egy kis gondom (nagy gondom).Nem tudom milyen billentyűzet van a telómon (ez az első) és a második ebből kifolyólag történő probléma hogy nem tudok írni vele.Egy betűt beírok és eltűnik folyamatosan a billentyűzet.Amikor csak felrakom a gyári B199-es zipes változatot addig jó.De amint Visszaállítom a mentéseket titániumból akkor már az a fajta billentyű fogad amit ide berakok.Próbáltam már szűrni is a visszaállítást de nem jövök rá hogy hol van a hiba.
Köszi!
-
kicsizee
aktív tag
valakinek jól bevált sms-progi? valami miatt nem kapom meg az üziket amit írnak nekem. szolgáltatóm szerint nálam a hiba, mert nekik a rendszer azt mutatja, hogy az üzenetek el lettek küldve a készülékemre. valami egyszerű, de megbízható progi kellene. köszi
-
sgergi
veterán
-
Pete55555
addikt
Sziasztok. Barátnőmnek nézünk telefont, és most ez is szóba jött. Használtan van egy példány, 15e Ft-ért. Az érdekelne, mik a gyakori hibák, (ha vannak) mire érdemes figyelni vásárláskor?
Összefoglalót olvastam még csak, látom vannak custom ROM-ok, ez nem valószínű, hogy lesz rajta, a gyári szoftver mennyire használható, nem akadozik gyakran?
Előre is köszönöm a válaszokat....Szeretem leracsniztatni...
-
v.attis
őstag
válasz Pete55555 #13537 üzenetére
Én újat vettem, szóval azt nem tudom, hogy mire kell vigyázni, nálam továbbra is hibátlan, igaz nagyon óvom is. Aksija nagyon jó, nálam olykor 4 napot is bír.
A romokról annyit mondanék, hogy a gyári B199 nekem abszolút bejött, igaz kicsit finomhangoltam. Nekem 65 utólag telepített appom van, a gyáriak közül jópárat töröltem. A telefon atom stabil, gyors és megbízható. Én nagyon gyári rom párti vagyok. Ezzel teljesen kompromisszum mentes a használat, mert mindent meg tudok oldani, vagy külső alkalmazással, vagy egy kis build.prop szerkesztéssel.
Mondjuk nem is sok romot próbáltam, a Fusion se rossz, azt is kipróbálhatod. A legjobb, ha olvasgatod a fórumot, esetleg vissza is olvashatsz 1-2 hetet. Ahogy én kivettem az írásokból egyik custom rom sem százas, mindenben vannak apróbb hibák és azokba olykor nehezebb belenyúlni is. Ezért maradtam a gyárinál. Néhány apró trükkel teljesen egyedivé szabtam a romot és nagyon elégedett vagyok vele.
Nekem még sosem fagyott, sosem kapcsolt ki a teló, nagyon stabilan működik. -
fricy81
tag
válasz nemdan #13530 üzenetére
Ld. Mr X válassza: Le van írva az összefoglalóban pontról pontra hogy mit kell letölteni, és hogyan kell felrakni. A goomanagerrel majd ha nagyon akarsz játszadozhatsz recovery nyitás és telepítés után, de addig csak kövesd a leírást. Ha elakadsz segítünk, de ha ennyi nem megy, akkor tényleg nem értem mit akarsz.
-
im492
tag
Helló. Valaki tudná linkelni a legújabb TWRP-t?? Na meg hogyan kell felrakni??
-
Pete55555
addikt
válasz v.attis #13538 üzenetére
Köszi szépen az infót, hasznos volt. Nekem is úgy tűnt a tesztből, hogy stabil a teló, és ebben megerősítettél, ez a lényeg.
Felhívtam az eladót, 5 napos a hirdetés, de sajnos már elkelt
Mindenesetre maradunk ennél a telefonnál, és olvasgatom majd a topikot...Szeretem leracsniztatni...
-
-
válasz v.attis #13538 üzenetére
A telefon atom stabil, gyors és megbízható.
Az lehet, hogy android mércével az, de mint okostelefon még költői túlzásnak is túlzás.
- volt már hogy szó nélkül kilépet a program
- nem 1x elmélázik mit is csináljon hirtelen program indulása, működése közben.
- nemtudom pontosan mit tudnék megbízhatónak hívni rajta( talán az ébresztőórát), nem múlik el úgy hét, hogy ne találnék benne vmi kivetnivalót. Csak a 2 utolsót említem, ami
- az android hibája: Nem engedi külön állítani az üzeneteket jelző hangerőt, az ugyanaz mint a csengőhangerő. (Ez aztán a szabadság, meg testreszabhatóság, meg kitudja milyen lózungot szoknak még rámondani erre a rendszerre) Pendig pont a profilok ill. a profilt a környezethez igazító programok miatt adtam a rendszernek egy esélyt.
- a teló hibája: A gyári kamera program egy fabatkát nem ér. A készítőjét, engedéjezőjét arra kötelezném, hogy élete végéig csak ezt használja.Produkált már fekete képet, amin csak az újraindítás segít, a fókuszálás utáni pillanatokban elveszti, nekiál össze-vissza fókuszálni. Egy használható(?) program majdenm 1k a store-ban.Ha csak nem történik csoda, én menekülök vissza iOS-re, vagy WP-re.
[ Szerkesztve ]
-
kokokka
őstag
Biztos, hogy Te az Y300-at használod? Nekem ugyan most nem gyári ROM van fent, de azzal is "atom stabil" volt és ezzel is az. Nálam egyik általad említett hiba sincs és nem is volt soha! Az android meg olyan amilyennek tervezték, de én most például tudom állítani külön-külön is az általad említett hangokat ha jól emlékszem! A gyári kamera appját használom leggyakrabban, semmi baj sincs vele! Sosem fókuszál össze vissza és nem csinál fekete-fehér képet sem! Csak akkor indítok más kamera appot, ha HDR képet akarok csinálni. A legtöbb problémádat éppen ezért nem értem, és pont ezért írtam le ezeket. Ne rémítsd el azokat, akik most szeretnének venni Y300-at, ez egy nagyon jó telefon még mindig!
Szerintem.... -
válasz kokokka #13548 üzenetére
Ugyanmár...
A gyári rom cserebere nem érdekel. Nem azért vettem okostelefont, hogy mások által gyártott programokat próbálgassam, vajon hogyan működik. Ennél olcsóbban is kapok tamagocsit.
Más is megerősített benne, hogy "Igen, a gyári fókuszálgat a legkisebb mozdulatra is.". Szóval nem egyedi probléma.
Lehet félreérthetően írtam, csak nem akartam az egész történetet leírni. Fekete képet mutatott a kamera, nem azt amit látot. Nem volt elég "kilépni" a főmenübe, mert az futva hagyja a háttérben. Egy valódi újraindítás után adott képet, tudtam ellőni a megörökítendő piééanatot, ami adott esetben már 2-3 perce elmült.
Amíg 10-ból csak 9-szer tudok elkapni egy pillanatot 10mp-en belül, addig az_nem_"atom stabil".Ez nem elrémítés, csak tapasztalat, segítség, egy másik vélemény. Attól, hogy neked bejön, nem feltétlen jön be mindenkinek.
Pete55555
Az hát...
Mit lehet egy fényképezésen elrontani? Eddig egy telefonomat sem kellett álványra rakni, hogy a legkissebb bemozdulás se okozzon neki akkora lelki válságot, hogy a fókusz rögzitése után újra elkezdjen ide-oda fókuszálni. Ráadásul 2014-ben, amikor már a követő fókusz sem úri huncutság?Szóval örömmel várom a részletes magyarázatod, hogy mit rontok el, és hogyan tudom ezt a jövőben elkerülni!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- VMware
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest