- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- DUNE médialejátszók topicja
- Autós kamerák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kridli
tag
Próbálta valaki az Erste MobilePay alkalmazást ezen a telón? Én a parkolásnál nem tudom a térképen mozgatni és így pontosítani a kis pöcköt. Másnál is így van?
-
Gio80
csendes tag
Valaki tapasztal még "krónikus" merülést a telefonnál? 90%-al kezdem a napot, és 8 óra múlva van, amikor 20%-on áll úgy, hogy kis híján hozzá sem értem a készülékhez (kb. 3 wassapp üzenet, és 5 email csak elolvasva, még időt sem ezen nézek, stb.). WiFi, Bluetooth kikapcsolva, feleslegesen futó alkalmazások (battery doctor) azonnal leállítva már reggel.
Nem tudom, szimplán máshoz vagyok-e szokva, vagy ez nem típusspecifikus probléma azért? -
-
TIT
veterán
Akkor én be se írom a 9 nap rekordot
-
Hawaii2249
tag
Sziasztok!
HTC One Mini tulajoktól kérdezném mennyire elégedettek a telefonnal? 86ezer forintba tudnék hozzá jutni a telefonhoz, ennyiért megéri? Amire kíváncsi lennék az átlag felhasználóktól:
- Akksi? (ahogy néztem vissza, 1,5-2 nap?)
- Kamera minősége?
- Fürgeség? (programok közti váltás, programok bezárása?)
- Játékokkal mennyire birkózik meg, melegszik? (RealRecing3, Dead Trigger 2)Válaszokat előre is köszi!
-
TIT
veterán
válasz Hawaii2249 #658 üzenetére
Annyiért jó mert itthon 92 alatt nem láttam.Hol veszed?
Aksi nekem 7-8 nap,dead space alatt melegszik de nem lesz baja...gyors.Samu galaxy s plusnál biztos de ott a fél gb volt kevés.
Ha játszol azért gyorsabban merül(nem mind1 milyen játékkal)de 5 órát lehet játszani kb.
Kamera nekem jó,említett samunál jobb,átlagot hozza..vaku van.
Egy teló se tud ennyit mint ez...csak a leírás 180 oldal Jó vékony,minőségi anyagból.[ Szerkesztve ]
-
csacsi67
addikt
válasz Hawaii2249 #660 üzenetére
Csak ne fehéret vegyél .
-
baliga
tag
Még amikor T-s Desire S-emet frissítettem 4.0.4-re, de nem a gyökér T keretein belül (mert nem is volt nekik), hanem a HTC DEVről, ott is beállítható volt a magyar menü, minimális mókolással..
-
TIT
veterán
Austriából hozottban sincs magyar menü és a htc-be hivatalosan sincs magyar menü(azért merült fel)a 032-vel meg sok gond van 4.4 alatt One-on.
Csak a T forgalmazza,más nem?
Ezek szerint a szolgáltató magánszorgalomból csinál bele magyar menüt.[ Szerkesztve ]
-
baliga
tag
válasz csacsi67 #678 üzenetére
Igazad van, csak a T-Mobile (most Telekom HU) alaklmazások jöttek (autópályamatrica, parkolás, szerencsejatek..), ami hasznos pl. parkoláshoz és nem csak bp.-en használható.
Amire gondoltam, van rajta vagy 20 közösségi, meg zenei, meg google kezdetű szoftver, de ezek egy része a korábbi android verziókhoz képest már el is távolítható (de a facebook pl. még mindig nem). -
vicze
félisten
Az konkrétan 1db app a "T-Mobile" nevű 30k-s valami, és az a SIM-mel jön, telejen készülék független. Minden készüléken megjelenik, amibe belerakod a SIM-et. A többihez nincs köze a tények, illetve Google kötelezi, hogy rárakják a gyártók. A maradék meg a gyártó saját SW-i, többség itthon használhatatlan.
Disabled-ezed és soha nem fog futni... -
baliga
tag
Legyen, hívhatjuk egy alkalmazásnak (amin belül van egy csomó egymástól független app.).
A többi említett app meg nagy részben tiltva is van, és nem is fut látszólag semmikor.
A 4.0.4-ben (DS) viszont volt, hogy letiltott program megjelent a tárolt folyamatokban.
[ Szerkesztve ]
-
baliga
tag
Már nemtom, mióta van nekem ez a T-Mobilos alkalmazás.
Kb. 3 éve kicseréltettem a régi westeles sim-emet, lehet, hogy csak azóta.A régin meg volt egy olyan - pontosabban az asszonyén most is van - alkalmazás, hogy Westel (email, megapress, reuters, bank). Na ez olyasmi, vagy a helyett van.
-
vicze
félisten
Kb nekem is 4-5éve vagyok T-s(újra) most nem emlékszek. Lehet a HTC ROM-okban van benne igazából sose néztem, de a WW független DS-ben beraktam a SIM-et és egyből ott volt, különböző ROM-ok estén is megjelent. Igazából fogalmam sincs, hogy kerül oda, lehet nem is feltétlen app, hanem csak valami speckó szolgáltatás, mert most így visszaemlékezve mintha a K750-em(Vodás W800 SW-vel) kapott volna egy extra T menüt mikor T-s SIM belekerült.
Szerk: Nincs apk-ja és 0Kb, szóval valami szolgáltatás.
[ Szerkesztve ]
-
TIT
veterán
Nekem is van vodafone settings vagy update.... 1-2 kb-os alkalmazás.
-
Hawaii2249
tag
Na megjött a kicsike. Magyar menüs, és a T-s simes appon kívül nincs már rajta ami szolgáltatói lenne. Valami tipp trükk a telefonhoz? Tokot milyet ajánlotok hozzá? Ez: Link
-
TIT
veterán
válasz Hawaii2249 #691 üzenetére
Olyat vegyél mint az enyém
Lehajthatós bőrtokot de van kinyithatósba is. -
baliga
tag
válasz Hawaii2249 #693 üzenetére
Miért akarod fóliával elrondítani.
Nem karcolódik. -
-
baliga
tag
Úgy emlékszem, az elején, mikor próbálgattam a Minit, és többször is újratelepítettem, ez a szolgáltatáscsomag mindig visszatelepült, magától.
-
TIT
veterán
A Telvira is valami plusz hülyeség.
Sima fólia van a kijelzőn de nem rondítja el mert nem is látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FreeCAD
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ukrajnai háború
- Háztartási gépek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest