Új hozzászólás Aktív témák
-
marlboromen
aktív tag
Kíváncsian várom a tapasztalatokat Főleg az érdekelne hogy itt is előfordul-e hogy az android os zabálja az akksit(4,3-nál több telón van ilyen, pl az én galaxy nexusomnál is)
-
pap
senior tag
Na,első benyomás nektek?
Asus RT-AC66U, HP Microserver G8
-
TIT
veterán
Normál sim sehogy nem megy bele?
Mennyiért szokták microsim-re vágni?
App-ok frissülnek szoftverupdate nélkül is,a verziószámból nem derül ki,hogy ez a 4.3,lassan már a 4.4-nek is kéne jönni.Ott lesz az aksiidő hosszabb.[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
Nem, nem megy bele.
~500-ért csinálják, ha öreg a SIM-ed és mondjuk dobálja a hálózatot, akkor a szolgáltatód ingyen cseréli. (tipp...)
Az appoknak csak részlegesen van köze az Android verzióhoz, kevés van ami csak 4.2 felett támogat, a többség 2.3-at vagy 4.0-t igényel. Szóval frissülnek maguktól automatikusan.
Mint írtuk feljebb, ma jelent meg rá a 4.3. Február vége felé várható a 4.4. Alapból 4.2.2-vel fogod kapni.[ Szerkesztve ]
-
TIT
veterán
A 4.2.2-őt olvastam köszi.
Ma voltam egy maszeknál 700.-ért levágta volna...majdnem mondtam,hogy mit vágjon le annyiért
Tesómnak is ingyen levágták,majd bemegyek a vodához,hogy vágják le vagy megyek másik szolg.-hoz
11 éves a sim-em de jól müxik,de cserénél is normal méretű kártyát kapnék nem? -
baliga
tag
Persze hogy megtartja. A T-nél, ha készüléket váltasz (vagyis náluk veszel új telefont) ingyen cserélik micro SIM-re. Ha csak micro SIM-et akarsz a régi SIM-ed helyett - mert máshonnan szereztél be új telefont - már több ezer forintot (azt hiszem 5E, de mérget nem vennék rá) is ki kell perkálni.
Egyelőre a 4.3-ban sok újdonságot még nem látok, csak amit leírtak az előttem szólók, bár időm sem volt még megfigyelni. A Blinkfeed átalakult (behúzható oldalról egy menü, meg nézhető rajta az index) ennek ellenére kikapcsoltam. Van egy "Play Játékok" nevű ikon, amit nem üzemeltem be, mert rögtön az elején google+ regisztráción erőlködik.
-
baliga
tag
Ja, elkerülte a figyelmemet, hogy 11 éves, azt valszeg ingyen cserélik.
Csak szólni kell, micro legyen.
Adapterrel a micro SIM a régi foglalatú telefonban is használható. -
marlboromen
aktív tag
No volt időm megszaglászni alaposan a párom minijét. Hát kurvajó. Volt hero-m(imádtam), volt desire-z(azt is szerettem), aztán elcsábultam a nexusra a mindig friss droid miatt. De a következő telóm megint HTC lesz. Nem tudom megmagyarázni, de egyszerűen jó kézbe venni ezt a telefont.
-
vicze
félisten
válasz marlboromen #465 üzenetére
Amúgy az hogy nagyon jó kézbe venni az igaz a One-ra és a mini-re is, a domború hátlap iszonyatosan kézreál, és nagyon vékony érzetet ad.
-
Flyme
senior tag
Az lehetséges, hogy a független Minire még nem jött meg a 4.3 a T-s Minivel ellentétben? Pár napja kipróbáltam egyet az egyik MM-ben, nagyon bejött, de mikor szoftverfrissítést kerestem, azt írta, hogy a telefon naprakész 4.2.2-vel
-
TIT
veterán
Persze mert nem volt wifi
Nem a szolgáltatótól(voda)veszem a készüléket,megkérdezem őket aztán ha fizetni kell akkor inkább levágatom microra.
Igen tudom,hogy adapterrel lehet a régi telókba használni,az is lesz..mindenre felkészültem csak várni kell kariig sajna.
Fura,hogy azért mert 11 éves a sim kicserélik,de nekem csak jó...majd kiderül.
Ui:Ja és köszi mindenkinek remélem az 1gb azért elég lesz mindenre.[ Szerkesztve ]
-
Flyme
senior tag
Köszi
Dicséretre méltó a T-től, hogy már kiadták, attól függetlenül, hogy a jelenlegi árképzésük egyáltalán nem szimpatikus...
Február környékén tervezek készüléket venni, a One Mini is az esélyesek között van
TIT: Ennyire ne nézz hülyének, volt wifi
Egyébként ha valaki most tervezi egy Mini vásárlását, az Expansysnál függetlenül, gyári garival 110K a készülék: [link][ Szerkesztve ]
-
baliga
tag
A 100 alatti "...GSM" árak áfa nélküli külföldi árak. Így árulják, aztán mintha magánszemélytől vennéd lepapírozzátok egymás között (bár lehet, hogy legegyszerűsítem v. hülyeséget írok). Az exp..-os áron meg angol áfa van, azért kevesebb.
A kereskedő GSM-eknél (csak példaként: edigital, speedshop, MM) nem véletlenül olyan drága.
[ Szerkesztve ]
-
-
vicze
félisten
A lényeg, hogy mivel rendelkezik a cég EU-s adószámmal, így behozhatja olyan EU-s országból a készüléket, ahol a legalacsonyabb az AFA, és ez EU-n belüli szabad kereskedelem miatt itthon már nem kell AFA-t fizessen utána. Ezek a 0perces használt készülékek, ezekre nem lehet AFA-s számlát kérni. EU-s áfa mindenképp van ezeken a készülékeken, mivel ha nem lenne 2x is forgalomba kellene hozni, és rájönne a magyar AFA. Illetve ezeken a készülékeken a magyar jogdíjak sincsenek rajta, miket amúgy hivatalos forgalmazásnál meg kéne fizetni, ez belső tárhelytől függően 5-15e.
Illetve a még olcsóbb ajánlatoknál semmit nem kapsz csak a készüléket tartozékok nélkül, amit a kereskedő külön értékesít.Illetve nem árt figyelni One mini esetén, hogy LTE vagy 3G, az Expansys-es biztos hogy sima 3G-s.
[ Szerkesztve ]
-
TIT
veterán
Van olyan bolt ahol a tartozékot is adják 95-be,de nem bízom ezekbe...amennyi rosszat olvastam róluk.
Voda ügyfélszolg.azt mondta adnak microsim-et 7000.-ért,úgyhogy marad a vagdalkozás. -
Flyme
senior tag
A GSM boltokban én sem bízom, gyári garival pedig az Expansysnál a legolcsóbb.
Megnéztem, és a 4G menüpont alatt ott van a Mini is, tehát gondolom az LTE-s verziót adják: [link]
Persze nem árt megkérdezni tőlük[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
-
csacsi67
addikt
Keddtöl boldogitalak benneteket egy minivel.A nagy testvére mellett kiprobálom a kicsit is. Igaz a nagyteson már nálam 4.4.2 fut.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Masters
csendes tag
Helló! Arra valaki esetleg tudna választ adni, hogy képernyő lezáráskor és a töltő rádugásakor miért nem ad hangot a telefon? A beállításokban bent van a pipa, hogy adjon, leagalább a lezáráskor ill. a feloldáskor. Köszi! Android 4.3
-
vicze
félisten
válasz Mr.Masters #483 üzenetére
Értesítések hangja véletlenül nincsenek lenémítva?
Most véletlenül észrevettem viszont, hogy a hangbeállításoknál külön lehet venni a csörgést és az értesítések hangerejét.
4.3 újítás. -
baliga
tag
válasz Mr.Masters #485 üzenetére
Először én sem hallottam, de ha bepipálod és fülelsz, egy halk, diszkrét pliccenést lehet hallani.
Engem nem zavar, hogy halk, mert a DS-emen is kikapcsoltam egy idő után.Tényleg a 4.3-ban már állítható külön az értesítő hang is, meghallgatást nyertem.
-
vicze
félisten
Akit esetleg érdekel, van kék mini expansys-nél.
-
csacsi67
addikt
Aki a T-mobiltol vásárolta és még nem firisittette 4.3 az megnézné a bootloader menüben ,hogy mennyi a hboot száma köszönöm.
-
-
TIT
veterán
Gondolom nincs a leírásban,hogy kell-e az aksit formatálni?
-
baliga
tag
Biztos arra gondoltál kisütni.
Én ebben már nem tudom mi az igaz. Régen mondták, első három alaklommal sokáig tölteni, kimerülésig használni... mittudomén.
Aztán azt is olvastam, az a jó, ha rátöltögetünk.Én igazából simán feltöltöttem és használom, és ahogy a szükség hozza töltöm.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest