- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- DUNE médialejátszók topicja
- Autós kamerák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
baliga
tag
Nekem fekete van, 1 éve használom, de semmi baja a peremnek, pedig túlélt már néhány brutális esést (lépcsőházban lefelé betonra),
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
Egy céges agyonrepedezett fehér mini one most jött vissza szervizből (muszáj volt már elküldenünk hiába csak egy asztalon figyel egész nap, extrém rondán nézett már ki), állítólag a hivatalos cseh szerviz szerint új(!!!) burkolatokat kaptak a HTC-től, és tényleg, érzésre is kicsit másabb, gumisabbak a fehér részek (legalábbis nekem úgy tünik).
Most pár nap teszt, néhány töltési ciklus és meglátjuk mi lesz vele, természetesen beszámolok róla (képekkel), addigis senki ne küldje vissza ezelapján, mert lehet hogy ordas nagy kamu és ez is repedzni fog
Ami a fekete-fehér reped-nem reped dolgot illeti a szerviz szerint a fekete ugyanúgy reped csak azon nem látszik annyira.
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
Ja, és még egy apróság amin majdnem besikítottam a nadrágomba
A szervizes felajánlotta hogy ha ez sem válik be akkor némi felárral utángyártottra!!! is cserélhetnek, ugyanis azoknál még egyszer sem jött elő ez a repedéses baki, ott ugyanis gumiszerűbb anyagból vannak a kérdéses részek[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
Gyárira garancia keretén belül cserélik.
Utángyártottat a szerviznek is meg kell vásárolnia hiszen azt nem kapják a HTC-től.Azt hittem logikus
Természetesen ezt nem "hivatalosan" ajánlották fel, de a szervizvezető szerint sokaknak ez lett a végleges megoldás és azóta nem reped (a fehér sem). 20 euró körül van az utángyártott hátlap.
De mondom, várjuk ki a végét, most csomagoltam ki a frissen visszaérkezett, gyári, új, fehér (szürke) hátlapos minit, eddig nem reped, töltőn van Adjatok pár napot, tesztelem, és beszámolok hogy valóban módosított-e a HTC a hátlapon (a szerviz szerint igen)
Egyébként pedig van a cégünknél 3db pár hetes LG G3, kettő már elrepedt (végig) a mikrofonnál alul No comment. És akkor az meg flagship. persze cserélik, de minek? Minőségi mobilgyártás rulez
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
Nnna, első töltés repedés nélkül Az előző hátlap már itt megadta magát
Addigis a szervizes nem hivatalos ajánlata, tuti nem-repedős hátlapra: [link]A csere egyébként egy mobilszervizben 3 perces művelet.
[ Szerkesztve ]
-
TIT
veterán
-
blueMerle
veterán
Most ne azon rugózzunk ki mit szúrt el, ez anyaghiba, a HTC nem ismerte el, ezért a szerviz a folyamatos cserélgetés helyett felejánlott (nem hivatalosan) egy ilyen B lehetőséget, ami nekik is anyagi többlet, hiszen azt az utángyártott hátlapot nem kapják a HTC-től ezért kell kifizetni. Ez pusztán jófejség, ha már az anyacég ezidáig ilyen gyökér volt, a szervizesek ne legyenek azok....
.. viszont az új eredeti, garanciában cserélt fehér hátlap ezidáig nem reped (az előző ami rajta volt az első töltésnél megadta magát). A szerviz írásban!!! is megerősítette hogy ez új gyártási széria (2014/10), amin javított a gyártó a műanyag minőségén. Én azt mondom, minden fehér hátlapos one mini tulaj legyen türelemmel, várjunk 1-2 hetet, én rendesen nyúzom a telefont, naponta töltöm, és ha nem reped akkor úgyfest valódi megoldás született a problémára
[ Szerkesztve ]
-
TIT
veterán
Ha a htc nem ismeri el akkor fizetni kell érte,ami nevetséges mert 1x már elismerte.
-
blueMerle
veterán
Egészen idáig, mondom, a szervizvezető hivatalosan is, írásban megerősített arról (ill. megmutatta a két hátlap közti különbséget mikor átvettem, tényleg észrevehető) hogy a fehér ill. fekete hátlapok is újra lettek tervezve. Nem csak a műanyag más de a belső hőelvezetésen is módosítottak, szilikon-betétekkel, miegymás. A régiek V3 az újak V5 jelöléssel rendelkeznek.
Eddig 2x volt töltve, az első fehér hátlap már itt megadta magát, de eddig ez bírja, és korántsem melegszik annyira mint ezelőtt (bár ezt leginkább a kollégám igazolja mert ő használta többet). Meglátjuk na, én hetente beszámolok a hátlap állapotáról mert én használom a telefont jelenleg.
[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
válasz blueMerle #1026 üzenetére
Hát 1,5évvel a megjelenés után, azért kisit több mint egy "ejnye-bejnye" na. Feltételezve, hogy az új nem reped, ha meg igen, akkor az az eset van még mindig, amit mondtam.
Viszont ha tényleg nem melegedik annyira, akkor meg kéne repesztenem, hogy cseréljék.
[ Szerkesztve ]
-
Hawaii2249
tag
Na nálam is eljött az idő, hogy meglátogassam a kedves szervizt. A hibája, hogy nem tölt, meg állandóan belép a Car módba, majd bezárja, néha elindul a töltés.
-
blueMerle
veterán
Még mindig nincs repedés
-
blueMerle
veterán
Itt a HTC k-európai szervizközpontjának (ide mennek a magyarországi HTC készülékek is) hivatalos válasza, ez lefordítva annyit tesz hogy a gyártó javított az érintett alkatrészen és az új alkatrészek nem szenvednek a kérdéses hibától:
Dobrý den,
Nové kryty pro HTC One mini, které výrobce v tuto chvíli dodává, již uvedeným problémem netrpí.
S pozdravem a přáním hezkého dne
Renata Kolmanová
VSP Data, a.s.
Service Park Area
Průmyslová 1181
391 02 Sezimovo Ústí II
Czech RepublicBízzunk benne hogy az új hátlapot rendesen tesztelték
-
Hawaii2249
tag
Fentebb írtam a hibákat, még nem volt időm elvinni, illetve PlayIT-re akartam vinni fényképezni, mert úgy tűnt tölthető állapotba tudtam hozni a mai estig. Megosztok két képet, na ilyet se látatok még
(Hard resetet toltam rá, hogy ne merüljön feleslegesen és rendesen ki legyen kapcsolva, na azóta be se kapcsol )[ Szerkesztve ]
-
Hawaii2249
tag
válasz Hawaii2249 #1032 üzenetére
Na valahogy megint felvillant hogy tölt, de most 0% és még mindig kábel és egyéb áramforrás nélkül ügyeskedik valamit.
-
Hawaii2249
tag
válasz Hawaii2249 #1028 üzenetére
Na vissza kaptam, kicserélték egy One mini 2-re (M8)
-
vicze
félisten
válasz Hawaii2249 #1039 üzenetére
Hát én remélem nem így járok, tegnap adtam le. A Mini 2 nem tetszik túlságosan.
Mondjuk nálam csak hátlap csere nem alaplap.Amúgy a Mini 2 kódneve 'memul', nem M8.
-
kridli
tag
Szerintem jól jártál
Nekem a mini 2 jobban tetszik, bár az hogy nagyobb, az nekem negatívum. -
TIT
veterán
Ráfizetés nélkül?
-
TIT
veterán
válasz Hawaii2249 #1043 üzenetére
Az furi,nem viszik a mini2-őt vagy nincs mini?Mi van ha neked nem kell mert nagy?
A futárok mindig ilyen trehányak(vagy aki intézi),ezért sem szeretem őket.[ Szerkesztve ]
-
Hawaii2249
tag
A magyar posta hozta. Amúgy szerintem nem volt nekik készleten. Holnap én is megérdeklődőm, hogy ha nem kellene mennyit adnak vissza. Azt nem tudjátok, hogy honnan tudnám megnézni, hogy milyen sim függő a telefon? Mivel a T nem árusít ilyet ezért valszeg független, de ezt kilehet nézni valami infoból?
-
TIT
veterán
válasz Hawaii2249 #1045 üzenetére
Rakjál bele másik szolgáltatós karit.
-
csacsi67
addikt
válasz Hawaii2249 #1045 üzenetére
Ha cserélik ha még minit kaptál volna vissza az is független lenne.Van benne gyakorlatom nekem már 2 db cseréltek.
-
csacsi67
addikt
válasz Hawaii2249 #1048 üzenetére
Van pár darab itthon kölcsön adom addig. De hidd el amit irtam fentebb.
[ Szerkesztve ]
-
TIT
veterán
válasz Hawaii2249 #1048 üzenetére
Sok teló nanosim-es ill.van vágó is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.