Hirdetés
- OLED TV topic
- Egyelőre nem sikerül játékra alkalmassá tenni a Snapdragon X-et
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 600 dolláros szintre vinné a Snapdragon X-es PC-ket a Qualcomm
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
oalex
senior tag
Na és a szöveg bevitellel mi van? ékezetek ilyesmi (hány lépésből, stb.)? vagy csak én nem vettem észre a sorok közt az oda vonatkozó információt?
Magyar lokalizáció úgy szintén...?
Navigáció...?Bocha Android rajongó, ezt már a legelső kiadásnál is világos volt. De hát Ö is emberből van és mindenkinek van preferenciája. Akkor is el volt tőle ájulva, holott még sima outlook sync-re sem volt képes.
Ne értsetek félre, nagyon ütős a SENSE UI, de azért még tetszettnél nem vittem volna feljebb. Kinek a pap, kinek a paplan.
Mind ettől függetlenül az iphone-nak (safarit és elérhető alkalmazásokat leszámítva) homlok egyenest a vetélytársa. Azaz aki szereti az iphone rendszert annak ez is tuti tetszeni fog.
[ Szerkesztve ]
!!!Légy jó mindhalálig!!!
-
oalex
senior tag
Na de az pont nem egy teszt lényege, hogy az "elvileg" az biztos legyen. Vagy lehet, hogy annyira lázban volt Bocha, hogy kifelejtette.
Továbbá a többi HTC-re (WM) több száz 3rd party virtuális billentyűt lehet tenni (többek közt magyar kiosztásút is, alapból elérhető ékezetekkel). De azok nem kompatibilisek az Androidal, úgy hogy azért voltam/vagyok kíváncsi erre.[ Szerkesztve ]
-
oalex
senior tag
"oalex: Hasonló a billentyűzet, mint az iPhone-on, rajta tartod az ujjad a betűn, és kijönnek az elérhető ékezetes variánsok, vagy az oda kiosztott írásjel. Mellesleg Androidhoz is lehet új IME-ket letölteni és telepíteni."
Köszönöm, ezt az információt hiányoltam. Lehet, hogy csak én voltam lemaradva.
Bocha, köszönöm a képet
[ Szerkesztve ]
-
oalex
senior tag
Bocha: "-miért kéne bele gyorsabb processzor, ha így is elég gyors? "
Például nézd meg a legutolsó videót ezen az oldalon:[link]
Érdemes a közepétől nézni (mert addig csak zoomolgatás megy), nézhetetlenül akadozik, így mind hiába a gyári flash support.
Az első videón is látszik az akadozás a naptárban (Az már nem videó lejátszásban, hanem napi használatban). A sima (eredeti) Android kb 14 alkalmazás van nyitva állandóan (task manager szerint) ennél (SENSE UI) meg min. 40. (ez meg a második videón látszik az összehasonlításban) A régihez elég volt a proci, de mivel nagyon fel tuningolták a kezelő felületet, a sok widget zabálja az erőfórásókat, de sajnos ennek megfelelően nem gyorsítottak a proci-n.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
- iPhone 11 (product) RED 64GB 100% akkumulátor és hibátlan állapot
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB újszerű,hibátlan állapotban + tok + töltő szett, KORREKT ÁRON!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest