Hirdetés
- Amazon Kindle
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoltán77
csendes tag
sziaszok!
rootoltam a telom, overclock-ra melyik programot erdemes hasznalni? -
Zoltán77
csendes tag
Ahhh, értem, szóval a gyárin nincs értelme próbálkozzak vele.
Ez gáz, mert nagyon úgy tűnik elértem a Hero korlátait, és kipróbáltam volna, hogy egy kis húzással használhatóan működik-e rajta a Mikrosonic RD3 virtuál-analóg szintije röccenésmentesen. Sajnos a gyári rommal húzás nélkül nagyon szaggat... -
próbakocka
senior tag
nálam, 1 hét késéssel !, ma reggel lejött G2 touchra a 2.1-eshez való FOTA, és jönne le a 2.1, ennek kapcsán;
- érdemes? nem zárom be magam olyan szituba, ahonnét nincs kiút? (habár goldcardolni gondolom 2.1-ről is lehet)
- kellene lementeni bármit is, el fognak veszni dolgok? ha igen, mivel ?
- vannak e olyan programok, amik NEM fognak 1.5 után 2.1-en futni (pl igo, vagy ndrive ?)szóval most örüljek, vagy feküdjek vissza aludni ?
[ Szerkesztve ]
/// DS918plus + Chromecast 1/2/Ultra
-
Blue@X
senior tag
Használ itt valaki Cronos 1.0.3/4-t? Másnak is nagyon szar minőségű a video felvétel?
-
tothl
addikt
válasz próbakocka #5659 üzenetére
Froyo.
-
gyiku
nagyúr
-
tothl
addikt
viszont a cronos froyo meg kiraly
-
Szafi77
tag
ezzel picit vitatkoznék!
kipróbáltam a 2.2-es romokból párat : FroydVillain 1.4.4; FusionRom 7; Cronos...
És ezekből a FusionRom jött be legjobban!A Cronos-al az a volt a gondom hogy néha nem oldott, a GPS elég rapszodikusan működött - ezér lett lecserélve!
Villain-t elvből nem használok
A fusion-nal eddig semmi gondom .. gyors stabil minden megy ...
WebKRESZ az Android Marketen ::: https://play.google.com/store/search?q=webkresz&c=apps
-
őstag
Még mindig nincs sense-es 2.2 ?
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
tothl
addikt
válasz Szafi77 #5664 üzenetére
A 11 -es végű radio rommal frankó a gps cronosnál.
Igazság szerint a trackball led és a fényképező ami jelenleg a gyenge pontja, de alakul.
A Fusion fényképezője mennyire működik ? Fókusz, videofelvétel, gyorsaság ?Amúgy egészen berendezkedtem már Froyora, vettem launcherpro -t, beautiful widgetet meg tapatalkot...
Nem megyek vissza a sensere ha néger gyerekek potyognak akkor se. Marha jó ez a 2.2 és nagyon jó űtemben hibátlanodik.[ Szerkesztve ]
-
Szafi77
tag
és is maradok a 2.2-nél már már ténylej jó! Már ha ért hozzá az ember mert egy ilyen romot felkonfigurálni kb 2 nap
A Fusion fényképezője és a videója ugyan olyan mint a cronos-é!
Nekem se kell a sense!
A Fusion romban az tetszett hogy van egy alap konfig ami nagyon gyors! ha bekapcsolsz pár extrát - főképeryő forgatás stb. - akkor lehet hogy kicsit lassab lesz de ha para kikapcsolod!
A 2.2-es rom settingse horror, még nekem is nagyon sok opció van! szóval néha bújtam a netet hogy mit is állítok be/át/ki
WebKRESZ az Android Marketen ::: https://play.google.com/store/search?q=webkresz&c=apps
-
-FreaK-
veterán
Baj van, újraindult a teló menet közben(szokásos JIT problem) de bebootolni már nem tudott mert újraindul még pin beírás előtt, talán annyit tudok tenni hogy lehúzom a lockscreent ilyenkor sense FC, erre ok-ot nyomok ekkor elkezdi tölteni a sense-t a fehér háttérrel, de megint újraindul. Recoveryben wipeoltam cache-t meg dalvikot, de nem segít.
Valami tipp hogy mit próbáljak meg?Ja előtte állítgattam ezt-azt settingsben de csak ilyet kapcsoltam be hogy windows animation: összes.
Cumi van mert nem tudom használni a telót...
Ötlet: wipeolom még ext particiót, de ott mi tárolódik pontosan? Az alkalmazások adatai nem? Mert akkor minden alkalmazás által tárolt adat bukta.
Van valami progi ami mondjuk nand backup-ból tud valami restore-t csinálni?[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
válasz -FreaK- #5671 üzenetére
Megoldottam: noJIT patch-el kikapcsoltam jit-et, utána már bootolt.
Előtte leszedtem és felraktam a legújabb kernelt a chronos oldalról, most vagy amiatt szarakszik vagy a dalvik és a cache törlés miatt.Közben lejött már a Froydvillain is, gondoltam ha már minden ugrott akkor felrakom azt, azért azt mert vannak hozzá theme-k, legalább nem a csúnya alap androidot kell bámulni.
Holnap szerintem felrakom ígyis, vagy megvárom az 1.5-t míg kiadják(hamarosan). -
KaoszTom
aktív tag
Tegnap én is kipróbáltam a 2.2-es romokat. Érezhetően gyorsabb, "simább" mint a 2.1-esek. Egy valami zavar csak, a tárcsázó-telefonkönyv-sms design, a 2.1-hez képest elég gáz kinézetű. Láttam, hogy lehet rá tenni más skin-t, de nem találtam a 2.1-hez hasonlót. Ha valaki tud ilyenről, linkelje be.
-
Titi76
aktív tag
Sziasztok.
Van valami utólagos megoldás a gyroscope sensor kalibrálása 2.1-en vagy 2.2-őn?[ Szerkesztve ]
iPhone 14, Kia NIRO 2018 PHEV, Lenovo Legion
-
-
ASDAM
csendes tag
1 kérdés
Ha a Contactoknál beállítom hogy a Facebookról szedje le a Képet akkor teljesen jó éles "felbontásban" jelenik meg a Contact Profiljában ( hívásnál pl stb. ) viszont ha egy saját fotót vagy képet állítok be legyen az bármekkora felbontású csak 1 pixeles életlen fosszar lesz mintha vmi 8 bites szar lenne erre van vmi megoldás ?
Mert ez így finoman szólva is röhelyes és nevetséges hogy fb ről bármilyen szar profilképet teljesen jól megjelenít de ha Én állítok be vmit akkor egy fos életlen kép lesz helyette
2.1 es Hero
Köszi
Adam
FullHD
-
-
tothl
addikt
válasz -FreaK- #5682 üzenetére
Nem birja mindegyik 691 -en. Az enyém sem. 672 -n nem fog újraindulni szövegírás közben. Onnan tudom, hogy az enyém is ezt csinálta. Cronost használtam jittel és pont ugyanazt csinálta mint a tied. Lejjebb vettem a frekit és eltűntek a fagyások, restartok.
[ Szerkesztve ]
-
magyar777
tag
Hellosztok tudnátok segiteni mert nem tudom a mobilnetet beállitani a telon
T-mobil-os vagyok
Name:
APN:
Proxy:
Port:
Username:
Password:
Server:
...stb
ide miket kell beirni?///Huawei P10 Plus///Apple Ipad Air 32GB///
-
magyar777
tag
közbe már sikerült megcsinálnom
///Huawei P10 Plus///Apple Ipad Air 32GB///
-
őstag
Amik miatt én nagyon szeretem a sense-t:
contactok között gyors keresés (olyan, mint a T9-es prediktív szövegbevitel -asszem így hívják)
Fehér háttér előtt feketével vannak a contactok nevei és szebb is az az alsó csík, mint androidban az a felső
amikor hívnak sokkal szebb kép jön be, mint az alap androidnál.
Sokkal több mindent lehet egy contacthoz rendelni (de legalább is egyszerűbb)
Tők jó widgetek, amiket amúgy úgy kellene összehalászni
És egy csomó egyéb apróság, amiktől a sense nélkül a falra másztam
.
.
.Más:
Igen, én sem szeretem a Villain csapatot, de sokszor nekik van a legjobb romjuk. Egy régi froydvillaint próbáltam anno, és már az is hibátlan volt (a kamera is jó, talán a led is), csak akkor még a gps volt instabil. Most nem tom mi a helyzet"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
eldiablo
addikt
Azt eddig is sejtettem, hogy nem egyformák a készülékek, de nem is gondoltam, valamelyik nem bírja a 691Mhz-et. Nekem még 710Mhz-en is atom stabil. Elméletileg van olyan Hero is ami 748Mhz-et is bírja.
Elméletileg a Product Number alapján kilehet következtetni, hogy melyik sorozatba tartozik. -
-FreaK-
veterán
Én nem vagyok ilyen, hogyismondjam, előítéletes
Fel is raktam amúgy a FroydVillain 1.5-öt. Eddig tök jó, gyors meg minden, igaz azért szoknom kell hogy nincs sense. Aksit viszont eszi..
Az alap theme egy módosított GalaxyS theme, hát nem a legjobb,de már jönnek ki az egyéb theme-k.
Aztat nem tudjátok hogy hogy lehet beállítani hogy ne 3 alapképernyő legyen hanem 5?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Yellow
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest