- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
r4z
nagyúr
válasz solanthugor #29089 üzenetére
Unrevokeddel mennie kéne. A HBOOT driver és a HTC Sync driver is fent van? A HTC Sync el van távolítva? USB debugging aktív? Tudom, amatőr kérdések, de gyakran kimarad egy dolog. Milyen HBOOT verziód van?
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
r4z
nagyúr
válasz solanthugor #29091 üzenetére
Próbáld meg azt, hogy adb push-al feltolod a /system/app mappába a superusert és ROM managerből flasheled a recoveryt.
Vagy Android flasherrel fastbootból felflasheled a recoveryt, és onnan másolod be a superusert Android commanderrel.
[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
válasz solanthugor #29093 üzenetére
Az ADB-s próbálkozásaidból gondoltam, hogy tapasztaltabb játékos vagy Most telefonról nem tudom részletesen leírni, ha első hsz alapján nem megy és más segítség nem érkezik, akkor késő délután szívesen leírom neked részletesen
-
r4z
nagyúr
válasz solanthugor #29123 üzenetére
Nem hiszem, hogy bezavarhat, mert a procedúrához nincs használva. RUU-t tudsz futtatni? 32.49-es rádiójút mondjuk. Az visszaállítja a HBOOT-ot S-ON-ra és lehet az unrevokeddel simán rootolni. De valami az ADB-vel sem stimmel.
Van egy ötletem, amivel meg lehet kerülni az adb-t. Telepítsd fel a ROM managert a telefonodra és tölts le recoveryt. Keresd ki az SD-n a clockworkmod mappában, és ha nem update.zip lenne a neve, nevezd át arra, majd tedd az SD gyökerébe. Lépj be a gyári recoverybe, apply:sdcard/update.zip, megnyílik a CWM recovery és tudsz rootolt ROM-ot feltenni.
-
r4z
nagyúr
válasz solanthugor #29126 üzenetére
Szerintem keresd meg pzoleyt, ő talán életre tudja kelteni az ADB-t és azzal feltenni a superusert. Ha a RUU nem S-ON-olja, akkor nekem jobb ötletem nincs.
-
solanthugor
aktív tag
válasz solanthugor #29128 üzenetére
Még annyit megnéznétek nekem hogy kimásoltam azt amit hboot menü ír a telóról, és hogy az stimmel e a tiétekkel vagy valamit csináltak a szervízben vele, hogy ne tudjak hozzányúlni na mindegy ezt írja nekem
BRAVO PVT4 SHIP S-OFF
HBOOT-0.93.0001
MICROP-051d
TOUCH PANEL-SYNT0101
RADIO-5.11.05.27
Aug 10 2010,17:52:18Ez mennyire hasonlít a tiétekhez...?
3330>k700i>k800i>k810i>t700>g900>Touch>Touch Cruise>Tattoo>Desire>Milestone(hiànyzol)>Desire>Jiayu g3>Droid4>BBZ10
-
Skillet
addikt
válasz solanthugor #29129 üzenetére
Nekem minden betű és szám ugyanaz amit írtál, kivéve, hogy az enyém pvt3 és s-on.
De amúgy még a dátum is stimmel, másodpercre pontosan.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
r4z
nagyúr
válasz solanthugor #29129 üzenetére
Az úgy teljesen normálisnak tűnik, kivéve ugye az S-OFF feliratot.
Nekem ilyen (kiemeltem a különbségeket):
--- AlphaRev --- (a buhera miatt)
BRAVO PVT3 SHIP S-OFF (szintén + régebbi a NAND-om)
HBOOT-0.93.1000 (szintén)
MICROP-051d
TOUCH PANEL-SYNW0101
RADIO-5.11.05.14 (más rádió)
Aug 10 2010,17:52:18[ Szerkesztve ]
-
dombila
senior tag
válasz solanthugor #29128 üzenetére
Még megpróbálhatod az RUU helyett a PB99IMG.ZIP-el gyári állapotra állítani. Le kell tölteni az RUU-nak megfelelő verziójú PB99IMG.........zip file-t innen, átnevezni PB99IMG.ZIP-re és bemásolni az sd gyökerébe.
Ezután Volume le + power-el bekapcsolod. Megtalálja a PB99IMG.ZIP-et az sd-n és megkérdezi, hogy akarod-e telepíteni. (talán többször is megkérdi).Ez az RUU-hoz hasonlóan mindent gyárira állít vissza, HBOOT, recovery, rom, stb... csak nem kell hozzá PC.
Ha nem független a készüléked, akkor kelleni fog egy Goldcard is, hogy lefusson.
Futtatás előtt az aksi legalább 40-50%on legyen, mert ha ezalatt megáll, tégla lehet belőle.
[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
válasz solanthugor #29132 üzenetére
Ha már minden kötél szakadt, próbáld meg visszaküldeni a szervizbe valami szoftveres hibával (pl. random fagyás, elő se kell előttük idézni), ilyenkor nyomnak egy frissítést. Ők talán visszaállítják S-ON-ra.
-
r4z
nagyúr
válasz solanthugor #39565 üzenetére
Milyen SD kártyát használsz?
Szerk: Ha CL6, akkor a ROM lesz a probléma. Lásd ez alatt.Amúgy én egy full nand ROM-ot tennék fel, ott nincs kirakva rendszerfájl az Ext-re.
[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
válasz solanthugor #39567 üzenetére
GingerSense DTP FN 2.10a
-
r4z
nagyúr
válasz solanthugor #39569 üzenetére
A prérifarkas amúgy sem az esetem
-
r4z
nagyúr
válasz solanthugor #39572 üzenetére
Milyen radiot használsz?
-
r4z
nagyúr
válasz solanthugor #39575 üzenetére
Ha ugyanazzal a ROM-mal megy a wifi, akkor az a ROM hibája volt. Ez egyébként a legjobb radio szvsz, szinte csak ezt használtam a telefonon.
-
r4z
nagyúr
válasz solanthugor #39577 üzenetére
Ha a 2.10a van fent és a telepítést a leírás szerint csináltad, nem csinálhat ilyet.
-
dombila
senior tag
válasz solanthugor #39579 üzenetére
A Pzoley féle zip file szerintem a Cache/tDalvik Cache-t nem törli, így ott maradhat szemét. Ez nem biztos, de én mindig törlöm ezeket kézzel is.
A 2.10a teljesen stabil, nekem egy éve megy, nincs reboot sosem. (Csak annyi ideig nem volt néha fenn, amíg kipróbáltam más Rom-okat...pár órát)Törölj cach-eket is és rakd újra!
-
dombila
senior tag
válasz solanthugor #39591 üzenetére
Próbád ki másik SD kártyával is. A bizonytalan ext partíció is okozhatja.
-
r4z
nagyúr
válasz solanthugor #39593 üzenetére
Milyen recoveryd van? S-ON vagy S-OFF HBOOT-od van?
-
r4z
nagyúr
válasz solanthugor #39595 üzenetére
Hm, ennek utánanézek. Holnap jelentkezem a megoldással, ma már fáradt ufó vagyok
[ Szerkesztve ]
-
dani3l
őstag
válasz solanthugor #39593 üzenetére
Wipe system-et megcsinaltad?
-
dani3l
őstag
válasz solanthugor #39599 üzenetére
Esetleg meg azt megprobalhatod, hogy android flasherrel ujraflasheled a recoveryt (itt a direkt link), majd utana csinalod a wipe systemet.
-
dombila
senior tag
válasz solanthugor #39601 üzenetére
Nem biztos, hogy a particionálás hibás, egyszerűen az SD kártya nem bírja az a2sd+ terhelését. Ezért mondtam, hogy próbáld meg egy másik kártyával. Sajnos vannak ilyen kártyák. Persze először próbáld meg újra partícionálni, de szerintem nem fog segíteni.
Ha esetleg másikat kell venni, többünknek nagyin bevált az Adata Class 6-os 8/16 GB-os. -
Youri
veterán
-
r4z
nagyúr
válasz solanthugor #39616 üzenetére
Innen flasheld fel a Bravo Stock partíciófelosztást, attól elvileg meg fog javulni, valami a /system partacióval nem oké.
-
jaszy76
aktív tag
válasz solanthugor #39619 üzenetére
Nekem akkor volt "system" hiba a recoveryben, ha a PB99IMG-t Chrome böngészővel szedtem le. Ha Firefox-ot használtam akkor jó lett.
Nem akartam elhinni, többször is megcsináltam:
1. Alpharevről leszedem google böngészővel: flesselés után system partíció hiba
2. Alpharevről leszedem firefox böngészővel: flesselés után minden okésmd5sum-ot nem néztem
[ Szerkesztve ]
-
Koczó93
őstag
válasz solanthugor #39628 üzenetére
szerintem elég nagy rá az esély. tedd fel a PB99IMG.zip-et és ha azzal is ezt csinálja akkor szervíz.
-
Koczó93
őstag
válasz solanthugor #39630 üzenetére
igen a gyári stock romra gondoltam. ha mêg nem probáltad mindenképp megéri. veszteni nem vesztesz semmit maximum rootolod majd.
-
r4z
nagyúr
válasz solanthugor #39633 üzenetére
Előbb HBOOT downgrader az AlphaRev oldaláról, aztán a RUU.
-
dani3l
őstag
válasz solanthugor #39636 üzenetére
Revolutionary "okoz" ilyen HBOOT verziot. Downgrade utan futtasd le a RUU-t es elvileg jonak kell lennie.
Csak kivancsisagbol: honnan szedted a PB99IMG.zip-et? Probald meg ezt leszedni, es win alol futtatni. Full gyari Eclair, ezt nem kell downgradelni sem, ha esetleg jo lesz es ujra akarod rootolni. De itt egy Froyo is.
[ Szerkesztve ]
-
Youri
veterán
-
Youri
veterán
válasz solanthugor #39663 üzenetére
Hihetetlenül fog hangzani, de ott az van, hogy Revolutionary
RTX ON
-
Youri
veterán
-
Youri
veterán
válasz solanthugor #39667 üzenetére
A hivatalos HTC-s út de amúgy lőhetnél egy képet a bootloaderedről
[ Szerkesztve ]
RTX ON
-
arpy17
tag
válasz solanthugor #39670 üzenetére
Inkább úgy néz ki, mintha a korábban S-Off-olt (pl a Revolutionary-val) készülékedet visszaállították volna a gyári állapotba, csak a "régi" módszerrel, ami az S-Off-ot nem állítja vissza. Láttunk már ilyent itt...
Ha (újra) lefuttatod rajt a revo-t felülírja a bootloadert + ha kéred, kapsz egy recovery-t és minden ok.
[ Szerkesztve ]
SONY Xperia Ion <= HTC Desire <= Samsung Galaxy 3 <= HP 614c <= Mio A701
-
arpy17
tag
válasz solanthugor #39672 üzenetére
Most néztem csak vissza, mi mindent próbáltál már.
Nem is csoda a kavar a készülékeden. Így most stabil?SONY Xperia Ion <= HTC Desire <= Samsung Galaxy 3 <= HP 614c <= Mio A701
-
arpy17
tag
válasz solanthugor #39674 üzenetére
nem semmi.
[ Szerkesztve ]
-
Youri
veterán
-
dani3l
őstag
válasz solanthugor #39674 üzenetére
Jo kis telefon is ez, en meg mindig nagyon szeretem, es szerintem a mostani mezönyben is teljesen jol nez ki, jo erzes kezbefogni.. Csak kene mar valami kis ujdonsag. Ettöl függetlenül biztos, hogy meg fogom tartani masodik telefonnak, ha veszek is ujat.
Korabbi temahoz hozzaszolva: Nem tudom, mit tudsz a telefon elöeleteröl, meg hogy lenne e valami nyoma, de ha mondjuk xtc-clippel lett függetlenitve, akkor az s-offot mar nem lehet visszacsinalni, szoval lehet ez is az oka, hogy s-offod van.
[ Szerkesztve ]
-
arpy17
tag
válasz solanthugor #39681 üzenetére
Az xtc-clip egyéb hatásáról én nem tudok, az s-off meg inkább előny, mint hátrány. van olyan adatkezelési mód, ahol az s-off alapfeltétel.
-
Koczó93
őstag
válasz solanthugor #39685 üzenetére
stabil sense: http://pzoley.matraszele.hu/desire.php?p=105
bevált miui: http://pzoley.matraszele.hu/desire.php?p=164 -
Youri
veterán
válasz solanthugor #39689 üzenetére
Akksi, táp, vagy rom hiba lehet, válogass
De még a töltőfej is lehet... hiába, ha a másik is csak utángyártott[ Szerkesztve ]
RTX ON
-
r4z
nagyúr
válasz solanthugor #39691 üzenetére
A kábelt tudod helyettesíteni egy próba erejéig másikkal? Gyári egyáltalán a töltőfej és a kábel?
[ Szerkesztve ]
-
Youri
veterán
válasz solanthugor #39693 üzenetére
Óóó, olyan minőségi másolatokat tudnak a kis kínaiak. Mármint külsőre, még ugyan azt a zacsit is adják hozzá, de az 1A helyett kiad 4-500 mA-t
RTX ON
-
Youri
veterán
válasz solanthugor #39695 üzenetére
Utángyártott kábel? Bedugtam a Kindlebe, mert nem találtam a gyárit, a reakció: Kiírta, hogy tölt, majd azonnal, hogy nem, és ezt játszotta.
RTX ON
-
r4z
nagyúr
válasz solanthugor #39695 üzenetére
Akkor biztosan hamis, a töltőfej legalábbis.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest