Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • prezson

    tag

    Sziasztok!

    Van egy akksi-kalibrálási problémám. Mivel a gyári HTC Desire akksim fél napot sem bírt már, ezért vennem kellett egy újat. A brando minőségi cuccokat forgalmaz, ezért tőlük rendeltem ezt, nem az olcsó, gagyi kategória azért:

    http://shop.brando.com/pda-battery-google-nexus-one-htc-desire-_p04586c1181d039.html

    Papíron 200 mAh-val erősebb, mint a telóban lévő gyári akksi. Használom kb. 2 hete, jól bírja, viszont egyszerűen nem tudom bekalibrálni, pedig mindent megcsináltam úgy, hogy Pzoley oldalán le van írva (100%-ig feltöltöm, zöld led, törlöm a recoveryben, majd teljesen lemerítem és ismét teljesen feltöltöm az akksit. Próbáltam egy külön kalibráló programmal törölni a batterystats.bin-t, de azzal sem lett jó végeredményben).

    A problémám az, hogy 100%-on leveszem a töltőről, rekord gyorsasággal elkezd zuhanni kb. 80%-ig az akksi, 50-nél picit megáll, zuhan, zuhan, majd 20%-nál iszonyat sokáig bírja és ugrál. Néha 14 százalékot ír, aztán 10 perccel később 19-et... Mi lehet az oka? Valami megoldás van erre?

    A telefonom a rossz? Vagy az akksi szar, küldjem vissza? Netalántán a 200mAh különbség okozza, hogy lehetetlen bekalibrálni? Van valami tippetek?

    Az alábbi fotókon jól látszik, hogy néhol az igénybevétel iszonyat sokat levisz, néhol meg szinte semmit. Néha meg nő az akksi az állástól picit :)

    http://kepfeltoltes.hu/111229/shot_000016_www.kepfeltoltes.hu_.png
    http://kepfeltoltes.hu/111229/shot_000017_www.kepfeltoltes.hu_.png

    Előre is köszönöm az észrevételeket, ötleteket! :)

Új hozzászólás Aktív témák