- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Milyen processzort vegyek?
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Milyen notebookot vegyek?
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dombila
senior tag
válasz -Maci- #35402 üzenetére
Szuper!
Csak hogy tiszta legyen:
A root és az S-OFF két külön dolog.
Root: a ROM-ban található egy su (superuser) alkalmazás, ami a root-ot igénylő alkalmazásoknak "superuser" vagy "root" jogot ad. Ez olyan, mint a Windows-ban a rendszergazda. Ezzel az alkalmazások olyan területekhez is hozzáférnek, amit az androitd egyébként nem enged nekik.
S-OFF: A HTC telefonok system memóriája futó ROM mellett írésvédett! (S-ON állapot) Így nem lehet ROM alól hozzáférni. Ezt lehet kikapcsolni különböző programokkal (Revolutionary, AlphaRev). Így már ROM alól is lehet törölni, módosítani a System partíción.Futó ROM alól a system/app-ok közül törölni csak úgy tudsz, ha S-OFF-od és root-od is van. (A törlő programnak "jogosultságilag" hozzá kell férnie a system-hez - ehhez kell a root, és fizikailag is kell tudni törölnie - ehhez kell az S-OFF.)
Használd törlésre a root explorer-t teljesen jól működik!
(A root uninstaller megszüntetni a root-olást így törlésre nem jó. Az android saját menüje pedig a system/app-ból nem tud uninstallálni, csak utólag telepített nem a ROM-ban lévő programokat)(HTC-ken az S-ON állapot miatt az általános root programok nem működnek. Z4root, ...)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest