- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Androidos fejegységek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronar
tag
Ma nekem L19-re megérkezett OTA-n a B398.
Biztonsági szint aug. 5. -
Razzor two
tag
Sziasztok!
Pont ezt mondom, hogy akármely témát választom, mindig marad a magazin feloldási mód! Amikor alulról fellehet húzni a gyorsmenüt. (üzenet, fényképező, számológép.) A témabeállításoknál is, hiába váltok a záróképernyő témájánál másra, mindig magad a magazin feloldás. :-(
Érdekes, hogy a családba van p8 lite és ott is eltűnt ennek a módosításának lehetősége. m:-(dave0825 zermi
Igen csak azoknál az alkalmazásoknál működik, ahol támogatva van a nyomásérzékenység.(pl. keep, simple pro...stb.) -
Sanki
addikt
válasz Razzor two #22654 üzenetére
Beállítások - Értesítési és állapotsáv - Értesítések kezelése - jobb felül fogaskerék - Ha az eszköz le van zárva.
Itt mi van beállítva?Nálam ilyen.
-
Sragi
őstag
Szerintem ez tuti nem normális.
1ó:53 perc SOT. Akku 27%-on -
Zsolty20
senior tag
FRD-L19 B398-as frissítés megérkezett, letölti és telepíti.
-
Samus
addikt
Felkúszott a B394 (a teljes verzió). Nem veszem észre, hogy változna a Chrome indulásakor a fényerő.
[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
-
lappy
őstag
Nekem is felajánlotta, de csak azután amikor lefrissítettem hogy van-e újabb verzió
Bámulatos hol tart már a tudomány!
-
Quqesz
nagyúr
válasz Razzor two #22654 üzenetére
Témák/saját/testreszabás(alul kis ablak/képernyőzár stílusa. Itt beállíthatsz másikat másik téma alapján. De bármit raksz be, az alsó gyorsgombok megmaradnak.
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Razzor two
tag
Lehet, hogy nem mondtam azt, hogy régebben működtek az értesítések, más lezárási módnál, aztán áttettem a magazinra, így már nem mükszik, de nem is tudom bármi másra lecserélni! Ott az van beállítva hogy: az összes értesítés megjelenése. Amúgy mindegy, kibírom, ha nem lehet visszaállítani, csak nem értem és bosszant! Viszont a P 8 liténél sem lehet..ez sem értem!
Köszi, hogy próbáltatok segíteni! :-( -
retroid
senior tag
B392 re még nem jelzett
iPhone 13 & Apple Watch 8 45mm
-
Milkup
csendes tag
Sziasztok!
Ma estére nekem is megérkezett a frissítés OTA-n (L09)
Nem néztem pontosan útánna, pontosan mit is hozott a frissítés? A chromeos dolog nálam is van.
Ezen kívül a kamera appban találtam néhány plusz funkciót amik a 9 es 'becsületben' is megvan (a 3d modell létrehozást hiányolom). Köszi a válaszokat! -
johnsmithnex
tag
Sziasztok!
Ma lettem tulaja egy ilyen készüléknek.
Az összefoglaló végigolvasása után érdekelne van e esetleg valamily hibája a készüléknek ami feltünhetett azóta.
Mi az amit érdemes beállítani, megcsinálni stb.
Előre is köszönöm! -
Quqesz
nagyúr
válasz johnsmithnex #22673 üzenetére
Hiba nincsen szerencsére. A képernyő lezárás utáni dolgokat érdemes beállítami(mi fusson tovább)
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Sanki
addikt
válasz Razzor two #22670 üzenetére
Akkor valami alkalmazás vagy egyéb beállítás tiltja le, délután munka után megnézem, hogy milyen lehetőségek vannak még.
-
Sragi
őstag
AccuBattery-t valaki próbálta már?
Eddig eléggé tetszik mert átfogó adatokat ad. -
Jamis
tag
Úgy látom, már sok mindenkinek megjött az új frissítés. Van valamilyen pozitív vagy negatív tapasztalat?(chrome fényerőt leszámítva)
-
DonMarco
aktív tag
Üdv Honor 8-asok ! Megjött nekem is a frissítés,most húzza lefele. (Telenoros) Màr eléggé belaktam a rendszert,mit érdemes ilyenkor csinálni ?
[ Szerkesztve ]
-
Szólista
senior tag
Megjött,letölt,telepít,használ.
Nem vagyok normális. Na és?!
-
ADAM1337
nagyúr
Valaki feltudná dobni az eu-s zenelejátszót ?
-
luciferk
senior tag
Ez a legújabb frissítés vajon milyen alkalmazásokat frissített és észre vehető a jótékony hatása?
-
Gedeon31
addikt
A kamera működése mennyire stabil frissítés után nincsenek már problémák?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest