- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
válasz Tesztelo.hu #12500 üzenetére
köszi
én se gondoltam volna, hogy így nyomná a waze mert ez azért a gusztustalanság határa
ma Messenger hívás közbe is benyomta, 2hete kaptam a céges telót eddig alma volt de ....ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
tyielow
aktív tag
muszáj panaszkodjak: miért visszafele fejlődik a Waze? az utóbbi időben másról nem szól csak hogy ülök előtte a képernyőn bambulom mert tetülassan dolgoz fel mindent, nem csatlakozik, az útvonaltervezésekre csak szimplán kidobja, hogy AJJAJ! Meg tudok őrülni! Ahogy most is! Szeretnék holnapra tervezni egy utat reggelre, de hát csak homokóra. Semmi eredmény... komolyan az utóbbi hetek csak ezekről a szenvedésekről szólnak. A legutóbbi updateről nem is beszélve. ÉVI küldés eddig se volt super-easy, de hogy most még1 koppintást beiktattak a folyamatba, ez igen
[ Szerkesztve ]
YouTube: toty1ka
-
csababarca
őstag
-
simico
tag
válasz fant0mi #12505 üzenetére
Régen biztosan ki lehetett kapcsolni, nekem ki is volt kapcsolva. Most viszont én se találom ezt a beállítást és dobálja is az árfrissítős ablakot ha benzinkút közelében állok.... Szerintem a legutóbbi 1-2 frissítéssel változhatott ez, mert kb azóta dobálja nekem az árfrissítést.
És nem azért nem akarom az árfrissítős ablakot, mert genyó vagyok... hanem mert többnyire forgalmi okból állok és nincs idő meg lehetőség árakat frissítgetni. Ahol ténylegesen tankolni szoktam, ott frissíteni is szoktam az árakat ha más még nem tette meg.
-
zeon.hu
nagyúr
Motor ikon ki lett véve?
Egyszer állítottam át, azóta nincs...#?*@&!
-
Digger
senior tag
Bár még csak február van, a nyaralás már egyre többször szóba kerül!
Az idén Szerbián át Bulgária lesz a célpont!
A mobilnet megoldások érdekelnek, főleg Szerbia területén!
Lehet kapni, valamilyen mobilnetes kártyát, mondjuk a határon, esetleg még Magyarországon?
Három éve Bulgáriában bármelyik trafikban lehetett 2 gigás kártyát kapni, reális áron! Azóta mondjuk bejött ez a regisztrálási mizéria, de remélem azért megoldható még a dolog!
Egyébként már három éve is meglepően sokan használták Bulgáriában a Waze-t! -
veterán
válasz Digger #12511 üzenetére
Igen, Szerbiában ugyanúgy lehet venni prepaid kártyát, amire ha feltöltesz pénzt, akkor az egyenlegből tudsz venni netet.
Tavaly a Telenornak volt jó ajánlata (10 giga net 545 dinárért amelyet 15 napon belül tudsz felhasználni.), de náluk is gyorsan változik a piac, szerintem a szezon előtt nézd meg a konkrét ajánlatokat.
Megvenni a benzinkutakon lehet, de csak Szerbia területén. A határ után van egy MOL kút, ott meg tudod venni, ott mindenki beszél magyarul, segítenek a dologban.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
retesz147
addikt
Sziasztok!
Belefutottam egy kis problémába. A Waze-ben címkeresést szinte mindig diktálással mondtam be, imádtam ezt a funkciót.
Na ez tegnap valamiért nem működött, egész nap, ma sem.2-3 napja volt egy frissítés, ez okozhatja?
Minden engedély megadva a Waze-nek. Melyik programmal dolgozik össze, hogy a hangokat felismerje? Hátha ott nyomkodtam el valamit.
Fontos lenne, hogy visszahozzam ezt a funkciót.
Swiftkey-ben a diktálás megy, talán az is Google-t használ.
Köszönöm!
Android 9, Xiaomi legfrisebb EU dev.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
-
-
MrSealRD
veterán
Helló!
Van arra lehetőség, hogy a korábbi utakat adatait visszanézzem? Igazán csak az időtartam és a táv érdekelne.Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
nullpoint
őstag
Annak aki esetleg szeretné a Waze-t regisztráció nélkül használni, van lehetőség az előzményeket kimenteni és újratelepítés után használni akár másik telefonon is.
Data mappában a com.waze mappából a user.db filet kell kimenteni, és bemásolni ugyanide újratelepítésnél vagy költözésnél.
[ Szerkesztve ]
kdvsdmnkrvndttrlgsdnhzzszlsmt
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Azt ki lehet valahogy védeni, hogy a waze ne tervezze át az eredetileg tervezett útvonalat?
-
Winner_hun
titán
-
Peter.70
addikt
válasz Winner_hun #12527 üzenetére
3 sávot váltani az már szinte mindennapos Bp-en
-
kmarci25
veterán
válasz Winner_hun #12527 üzenetére
És amikor ugyanezt úgy teszi meg, hogy pirosnál állsz és a második vagy a sorban reggel nyolckor? Olyankor én is beszélgetek vele...
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
iguana
őstag
új telefonra költöztem. jól látom, hogy barátokat csak facebook fiókkal tudok felvenni? (nekem nincs)
most egy sincs.14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
nyesix
senior tag
működik a waze SIM kártya/adatkapcsolat nélkül is? Feltelepítettem egy SIM nélküli telefonra, de nem tervez... Sőt a pozíciót sem mutatja (aktív WiFi elér mellett sem)
-
goblin1983
tag
Jó lenne, ha ki lehetne választani hogyan tervezzen, mint pl az iGO-ban.
-leggyorsabb
-legrövidebb
-jól követhető
-WAZE
Szeretem ezt a fajta közösséget és gyorsan hajtani nem szoktam, nem a kamerák miatt használom a WAZE-t. Viszont a navigáció része egyre gyengébb. Ezért is lenne jó, hogy majd én kiválasztom melyik útvonalon szeretnék menni a fentiek közül. Max ha én nem a WAZE opciót választom, akkor vágja a pofámba a dugó után, hogy na látod erre kellett volna menni, -20 perc lett volnaÁllítólag tanul, de nekem nem. Hiába megyek mindig ugyanarra és választom ki a felkínált útvonalak közül azt, ami a legjobban hasonlít az általam megszokotthoz. 10. alkalommal is megy a saját feje után, persze indok nélkül. A múltkor pedig nagyon "kedves" volt. A 47-es útról szoktam lefordulni a 474-re és eddig 100%-ban ő is ezt preferálta. Kivéve a múlt alkalmat, amikor tovább navigált a 47-esre ahol szépen bejelölve mindkét sávban a trafi. Ráadásul nem hiszem, hogy kamu lett volna, mert villogtak is bőszen a szemből érkezők. Ráadásul amit ő talált ki az se nem volt gyorsabb, se nem rövidebb. Akkor miért is mentünk volna arra?
Nem igazán tudom hogy lehetnék 3. szintű térképszerkesztő és anélkül ugye nem tudom javítani, jelentgetem, de nem történik semmi. Van egy fölösleges 70-es a térképen a 47-esen ezen a részen:
70-es tábla nincs egyik irányból sem, előzni tilos van. -
Winner_hun
titán
válasz goblin1983 #12534 üzenetére
Nem lehet kiválasztani. Régebben volt benne több mód, már nincs (alternatív útvonalak vannak)
A múltkor pedig nagyon "kedves" volt. A 47-es útról szoktam lefordulni a 474-re és eddig 100%-ban ő is ezt preferálta. Kivéve a múlt alkalmat, amikor tovább navigált a 47-esre ahol szépen bejelölve mindkét sávban a trafi. - te láttál olyan beállítási lehetőséget hogy a traffis útszakaszt kerülje el? Valószínűleg magasabb rendű, jobban tartható útvonalat ajánlott. Nem kötelező arra menni amit mond, te kezedben van a kormány.
Az a 70-es át lett állítva 90-re, már az appban is úgy jelenik meg. Sebességhatárt kiválasztva ne jelents, az nem jelenik meg. Általános térképhibaként írd meg hogy mi a gond.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
goblin1983
tag
válasz Winner_hun #12535 üzenetére
Tudom, bár nem volt annyira kifinomult, mint az iGO-ban (bár már elég régen használtam és valahogy úgy van az emlékemben, hogy elég jól lehetett használni).
10-ből 10x ő is azt ajánlotta, hogy ott kanyarodjunk le. 11. alkalommal meg amikor pont trafiznak arra hát nem oda akar bevinni?!
Persze nem kötelező, de idegen helyen azért nagy segítség lenne, ha nem vinne be a stop táblák és jobb kezes utcák erdejébe, hogy spóroljunk 100 métert.Vasárnap még nem volt jó, viszont ezt a jelentés dolgot jó tudni, köszi!
-
kmarci25
veterán
válasz goblin1983 #12537 üzenetére
Nem a távolságot, hanem az időt veszi alapul. Tehát azt az útvonalat preferálja, amelyiken előbb eléred a célt.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
junkpod
veterán
válasz goblin1983 #12534 üzenetére
Szerintem más a waze lényege. A kiszámítható érkezés, tervezhető utazás fontosabb mint a verseny.
Box's don't touch!
-
iguana
őstag
válasz iguana #12531 üzenetére
oké, úgy néz ki, hogy csak nekem volt ez "újdonság". hátha más is keresné:
2018. május végén lett bevezetve, hogy barátokat csak facebook-kal lehet felvenni/összekötni. mondjuk nem értem, hogy miért nem hagyták meg a "régi" módszert is, aztán lehet választani.
olvastam reddit-et, a waze fórumot pl: Friends stb. és hát elég sokan akadtak ki, mert hogy nem használnak facebook-ot és nem is fognak, akárcsak én. arról nem találtam semmit, hogy valaha lesz e mód újra telefonkönyv alapján felvenni barátot. na jó, annyit találtam, hogy working on it. majdnem 1 év telt el azóta. kár. az ETA elvileg így is működik.14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
zeon.hu
nagyúr
Szófiába terveznék utat, de "Az útvonal tervező nem válaszol" üzenetet kapok.
Minden más ok.
Ötletek esetleg?#?*@&!
-
viktorhu
veterán
válasz zeon.hu #12541 üzenetére
Timeout? Tervezd meg akkor előbb google térképen, és a szimpatikus útvonalon szakaszolhatod a waze-ben, pl. az alapján, hogy hol szeretnél hosszabb szünetet tartani / szállást találni útközben.
Ha már balkán: én most Boszniában vagyok épp kicsit tanácstalan, mert a benzinkutakon Diesel Euro 4 és Diesel Euro 5 dízeleket árulnak, és elképzelésem sincs, mi lehet a különbség Holnap pedig már igencsak választanom kell közülük.
Itt is jól megy a waze, de azért nincs akkora közösség mögötte, pl. a sebességkorlátok nem aktuálisak benne (miközben a here we go-ban igen) - viszont így vidéki úton volt jelezve útépítés Egy kis mobilos standnál vettem 8 márkáért sim kártyát, ami 72 órára 30 giga netet ad, és addig nem nyugodott az eladó, amíg nem győződött meg arról, hogy rendesen megy a net a telefonomban Szóval itt is lehet nyugodtan online navigálni.
-
nullpoint
őstag
Ha az Örs vezér téri Ikeába tervezek utat akkor meghal a waze.
Indulás most az inaktív lesz, és nem is mutatja az útvonalat, és bármit keresek utána akkor méár fel sem dobja az útvonalas ablakot. Ilyenkor 1-2 percen belül jön az alkalmazáshiba üzenet.
Újraindítás után megint működik rendesen a program, kivéve ha kőbányai Ikeába akarnék menni. Ennyire nem szar az a helykdvsdmnkrvndttrlgsdnhzzszlsmt
-
viktorhu
veterán
válasz merqree #12543 üzenetére
Bosnyák márka. A régi német márkához van kötve az árfolyama.
Dr V: köszi, én is ennyit találtam, a benzinkutakon meg Euro 4 és Euro 5 dízel van kiírva Kb. 3 pfenniggel több az euro5, lehet, hogy a biztonság kedvéért azt választom, és kész Annyira azért itt az angol nincs elterjedve, hogy a benzinkutast meg tudjam kérdezni.
-
viktorhu
veterán
válasz zeon.hu #12548 üzenetére
Hisztis tud lenni a waze Egyszerűen kiakad, ha túl sokat kell számolnia.
Szerbia: nemrég volt róla szó, offline here we go, helyi simből meg én a vip visitor simet szoktam venni, de itt írta valaki, hogy az első mol kútnál a határ után szintén tudnak adni sim kártyát és segítenek is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest