- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faterkam
addikt
-
zeon.hu
nagyúr
Györ, Baross Gábor út.
Többször mentünk oda dolgozni, de a Waze mindig a Baross Gábor híd közepére ( ) visz.
Térképen jól mutatja pedig a célt (25. szám, Rossmann, mcdonalds, stb van ott).#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Winner_hun #13060 üzenetére
Kösz!
Ősszel is, idén is és tegnap is rossz helyre navigált.
Persze már tudjuk a jó irányt, de nem árt a javítás.#?*@&!
-
tyielow
aktív tag
válasz Donki Hóte #13037 üzenetére
Angolul. "Hazard reported ahead...GET DOWN!!!"
Heavy traffic ahead... I see everything.YouTube: toty1ka
-
Watt25
veterán
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
MunezXBK
nagyúr
Múltkor téma volt a hosszú útra tervezés. Nálam akkor hiba nélkül tervezett Stuttgartból akár Bukarestig is.
Most haza kell mennem, Stuttgartból Fehérvárig nem hajlandó tervezni.
Tudunk trükköt, hogy működjön?
-
spiky03
veterán
Nekem is feltűnt, hogy ma hazafelé Csilla nem mondta be, hogy piros lámpa figyelő kamera.
De nem néztem meg, hogy hova lett, de így már tudom.
Nekem is Csilla jött be, Dórit egyszer kipróbáltam, dr én azt vettem észre, hogy ő nem úgy mondja az irányokat mint Csilla.
Pl csak annyit mondott, hogy térj le jobbra. De, hogy mikor azt már nem.Arnold nekem is volt, az akkor volt amikor kijött a Terminátor 5, akkor lehetett letölteni.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
noorbertt
őstag
Gmap-nal már a bejelentés és a sebesség jelzés is működik.
-
őstag
válasz fant0mi #13080 üzenetére
Áhhh, ki fogják irtani a waze-t szerintem... Én bánni fogom, mert volt olyan, hogy gyalogos módban a gmaps akkor baromságot mutatott, hogy inkább a waze-t kapcsoltam be és annak ellenére, hogy autós mód, sikerült behatárolnom, hogy mi is van... Én személy szerint nem rajongok a gmapért, szerintem az ő ikonjai nem fognak beégni a kijelzőmbe ellentétben a wazeval... Nézzétek csak Kék háttéren látszik a legjobban, ezért a teló szerviz menüjébe léptem be és figyeljétek meg jobb alul, meg ugye fölül a tájékoztató sávot ahol az "m" égett be legjobban a távolság kijelzésnek köszönhetően ugyebár Egyébként egy S5 és kb 4 vagy 5 évem van a wazeval úgy, hogy napi szinten használtam munkától kezdve bármilyen címhez, mert ha ismertem is az útvonalat akkor is működött a jelentések miatt
Ezen jobb alul látszik az ikon
Élőben jobban látszik amúgy.
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
SZATA
senior tag
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz merqree #13084 üzenetére
( nem válasz akart lenni)
Hát srácok én nagyon pipa vagyok erre a Wazera.
Konkrétan pénteken délután a csúcsba jöttem Érdről a XIX. kerületbe .
Mondom megnézem , merre akar vinni a 6-n avagy a M0-n körbe...
Hát meglepődtem mikor a 0-ra írt 40 perces menet időt , a 6- ra pedig több mint egy órát. Fura is volt az M0 , pénteken csúcsba , de mondom menjünk arra.Hát persze amint ráhajtottam Budafok után , a nagy félkör iven , bummm! Giga dugó ...
1-be araszoltam vagy 20 percet , közbe mutatja hogy késés 20 perc és áll az egész.
Csorgok csorgok ,majd egyszer jelzi , hogy félre állt autó előttem. Amint oda értem akkor rakták trélerre... Alig vártam , hogy lemenjek az első lehajtónál a 6-ra. Hosszú
kínos percek múlva értem oda , legurultam és hát persze a kutya se volt ott. Mint a villám lehetett hasitani egészen a Szerémi úton majdnem a Lágymányosi híd felhajtóigSzóval elég gáz amit itt művelnek... Jah és ezt megfejelte azzal , hogy szombaton azt se tudta merre van arccal a program , szokásos GPS jelet nem találta , majd ha megvolt akkor a pozíciót nem észlelte ...
Érdekes , a Sygic villamként talált mindkettőt. Az utóbbi mint tudjuk fizetős...
[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
válasz Watt25 #13063 üzenetére
Múltkor nekem is volt alkalmam Dórit hallgatni, de mivel mélyebb hangszínnel rendelkezik mint Csilla (pont ezért használtam korábban őt és nem Andrist) közel sem volt olyan kényelmes vele navigálni.
Úgyhogy ez nekem is jól jött, köszönöm szépen!https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
MunezXBK
nagyúr
Újabb frissítés és tervez Fehérvár-Stuttgart útvonalon.
Nem tudom ki volt, de köszönöm neki!
-
petir
senior tag
Sziasztok
A barátkezelés funkciót és vele együtt az útmegosztás funkciót mikor rázzák már gatyába?
Annyira jó volt régen mikor a SIM kontaktokat lehetett használni...Munkából adódóan egy címre járunk az ország különböző pontjairól nem kellett írogatni ki mikor , hogy ér oda...egyszerűen láttuk egymást... meg lesz ez valaha oldva úgy mint régen???
-
Szili17
tag
Szia,
A megosztás szerintem működik. Nem kell írogatni, lehet SIM kontaktokat használni. Nem értem a kérdést.
A barátok kezelésével van inkább "probléma", vagyis nem probléma, csak ez az only facebook barátok nem annyira jó. Ha ugyanoda tartotok, akkor nem mutatja automatikusan (a kis friends bar-on hogy ki hol tart), ha nem vagytok FB barátok (és nincs összekapcsolva stb. stb. stb.). Ezen is elvileg dolgoznak valamit. Majd valahogy lesz egyszercsak.
Bízom benne, mert az útvonalmegosztással is voltak gondok és sikerült rendbe tenniük (tapasztalatom szerint)."Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."
-
axioma
veterán
válasz MunezXBK #13093 üzenetére
Csak idonkent merul fel, hogy nalam van meg az uticel, mar elindultunk mert azert nagysagrendileg csak tudjuk pl. delpest, es en addig raerek a pontos cimet kikeresni anyosulesen, ezt kuldenem at az o telojara. Altalaban ekkor jon az a megoldas, hogy - bal kezenel levo - tartobol kiveszi, odaadja, beallitom, visszarakja. De regen siman kuldtem neki ha en mar egyszer kikerestem, es egy megnyitas egy OK-val siman be is allitotta neki. Ami azert valljuk be, sokkal inkabb XXI. szazadi megoldas.
Gmaps-nek nagyon utalatos dolga, amiert nem vagyok hajlando atszokni, hogy nem emlekszik a korabbi uticelokra (se ugy hogy kikapcsoltam / megallt es indulnek tovabb, se ugy hogy kikerestem, megsaccolta az idot, es amikor tenyleg indulnek akkor kezdhetem elolrol. -
Szili17
tag
válasz MunezXBK #13093 üzenetére
De hát meg lehet osztani. Leírom másképp.
Van az útvonal megosztás meg a helyszín küldése. Ez most is megy, bárhogy megoszthatod. SMS-ben, e-mailben. Bármilyen chat alkalmazásban is. A másik meg tudja nyitni a nevezett alkalmazásban és megnyitja a Waze-ben. Akár a megosztást, akár a helyet.Ami nem megy FB nélkül: ha ugyanoda tartotok, akkor automatikusan látjátok a másik mikor érkezik.
"Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."
-
petir
senior tag
válasz zeon.hu #13090 üzenetére
Nem leltár , szervíz de hiányzik a funkció
(#13091) Szili17
Szili a nem értem kérdést megválaszoltad :
" Ami nem megy FB nélkül: ha ugyanoda tartotok, akkor automatikusan látjátok a másik mikor érkezik. "
Pont ez lenne a lényeg - régen teljesen jól ment ez !
Ezért lobbizom - meg ugy látom más is és persze FB nélkül mert mint írták előttem nem élek ott aki a SIM kontaktomba van azok a fontosak !Érthetetlen amúgy számomra, hogy egy google termék az fb kontaktjait használja.
Miért nem építik be a google contact használatát? Sokkal logikusabb lenne - ez csak ilyen morgás a részemről... bocsi[ Szerkesztve ]
-
iguana
őstag
átérzem én is, és nem értem.
[link]ahogy fentebb is írták, megosztani sms-ben, mail-ben, chat alkalmazásban lehet (én telegram-ban szoktam megosztani), de mennyivel jobb volt a "sima" telefonkönyv alapján megosztani. kár érte.
facebook: no way.14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Nyomtató topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Formula-1 humoros
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Gitáros topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest