- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thom!
veterán
Ha vkinek kell P2 fekete 64GB donornak eladó.
Akku rossz. Doboza megvan. -
honeker
őstag
Pixel 3a ...hogyan tudok biztonsági mentést csinálni....?mielött eladom a másikal ne keljen görcsölni
Ha 84% az ukku ez le van irva az átverés ? -1
-
the_pimp
senior tag
Tegnap este 275€ ért vettem egy egy éves pixel 3xlt. Ahogy nézem egész jó ár.
-
ghiottone
nagyúr
turbado újracsomagolt telefonokkal eddig nem volt gondom. Mindig írják az állapotot is. Vagy használt cuccok, amiket visszaküldtek, bevizsgálták és újraértékesítenek; vagy szervizelés után értékesítik.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
K82
őstag
Nincs vkinek esetleg elfekvőben USB-jack adaptere? Amikor tavasszal eladtam a P3-at még volt egy plusz darabom nekem is, aztán telefont váltottam, ahhoz már nem kellett, eladtam. Visszaváltottam Pixelre, de adapter most nincs egy darabom se...
[ Szerkesztve ]
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
K82
őstag
válasz leslien #5074 üzenetére
Megy fel hardverapróra. Nem mondom h rossz telefon, az üzemideje pazar, de az iOS-nek vannak olyan hülyeségei amiket nem tudtam/tudok megszokni. Használnom kellett volna Zello-t pl., droidon simán ott az overlay a másik program felett, itt meg folyamatosan váltogatnom kellett a két app között. Hardveres részről a GPS gyengesége zavart, nagyon rég volt olyan telefonom, ahol egy helyben ülve (parkban, zavaró épületek nélkül) gyakorlatilag folyamatosan körbesétáltam magam. Ha Ingress-t játszik az ember, baromi zavaró...
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
Thom!
veterán
Tud valaki jó reklámblokkolót chrome alá és youtube videókhoz lehetőség szerint ingyenes legyen?
-
sphe
senior tag
Sajnos a youtube reklám a legproblémásabb... én Brave böngészővel tolom, megváltás egyelőre a Chrome/kiwi típusúakhoz képest. Youtube-ra NewPipe. De ez már Android alkalmazások téma/topic
Xiaomi 14 tokok eladóak! https://hardverapro.hu/apro/xiaomi_14_telefon_tok_tokok_uj
-
Thom!
veterán
Nos régi vágyam teljesült.
Kukáztam a youtubot(letiltottam). Chromeból mobil nézettel ugyanaz kiraktam a főképernyőbe ikonba.
Annyi kellett hozzá AdGuard Prmium fent van, az összes reklám a múlté sincs most már ami miatt a chrome-ot utáltam, sőt hátterben is mehet a youtube, ettől jobb megoldás nincs jelnleg androidra. -
törölt tag
Én nem fizetnék az Adguard-ért. Blokada sokkal átláthatóbb és ingyenes plusz van vpn szolgáltatása is, persze az már nem ingyenes.
Én személy szerint DuckDuckGo böngészőt használok, néha Brave-et vagy Firefox-ot ahol rengeteg extension-t tudsz letölteni. YouTube-ra meg ott a Vanced. -
veterán
Sziasztok
Bár nem 2, de egy 4-gyet sikerült beszerezni.HARLEY-DAVIDSON
-
Thom!
veterán
válasz TheBikerider #5088 üzenetére
Sima?
-
veterán
-
veterán
-
Thom!
veterán
válasz TheBikerider #5091 üzenetére
Szia
Tudnál mekem lőni fotó nappal normaál módban és night sight móddal is ugyanarról a képről? pár kép kellene
Amúgy emag, ebay, aliexpress ha tok vagy fólia kell
-
veterán
-
Thom!
veterán
válasz TheBikerider #5093 üzenetére
speedshop.hu
próbáld meg
-
veterán
-
sphe
senior tag
Feleségemnek vettem egy angol P2-t postával együtt alig több mint 50ért angol Ebayről. Karcmentes, újszerű, használtan is minimum 5 órás kijelző idő erős nyomkodással is, bestbuy lett, szereti.
Xiaomi 14 tokok eladóak! https://hardverapro.hu/apro/xiaomi_14_telefon_tok_tokok_uj
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest