-
PROHARDVER!
MOTOROLA NEXUS 6
KÉRDEZÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sqpp
őstag
-
iceQ!
addikt
Annyit tudok mondani, hogy 500 órája megy a jelenlegi verzió viszont nem nagyon van röccenés, lassulás.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
-
sqpp
őstag
Hírek!!
OTA frissítés zip fájlal hivatalosan, így aki nem kapja meg egyből, annak nem kell türelmetlenkednie vagy várnia.. Hanem csak pár adb parancs és már frissítheti is a telefont
Még bootloader sem kell hozzá.
Már van pár image egyébként amit lehet is flashelni [link]
A témával kapcsolatban: [link]
[ Szerkesztve ]
-
FreedomHUN
senior tag
Nekem a gyári kernelnél néha mélyrepülésbe merül az akksi. Kernel csere megoldotta.
Olvasok itt olyan hajmeresztő kijelzőidőt 6 óra meg ilyenek nekem átlagban 2-2,5 óra. Átlagban mindegyik telomon ennyi volt. Erről mi a tapasztalat? Hívás ugyan ennyi időbe, vagy több. Estére mindig töltőért könyörög. -
tybsen
addikt
válasz FreedomHUN #5260 üzenetére
Azért nehéz szerintem összehasonlítani, mert egyrészt más fényerőn használja mindenki a telefont, másrészt ugye az alkalmazások is mások, amik telepítve vannak. Legalábbis én ezt gondolom. lehet hogy nálad olyasmi alkalmazások vannak amik jobban merítik és mindegy hogy milyen készüléken használod. de lehet hogy ez teljesen rossz gondolatmenet nem tudom.
Nálam alapvetően úgy néz ki, hogy mindig töltöm a kocsiban is, szóval ezeket a kijelzőidőket nem is figyelem (meg van power bank is mindig nálam ingress - egy játék - miatt).
Összességében az a benyomásom, hogy sokkal jobban bírja mint a korábbi Nexus 5 bírta, mindig csodálkozom, hogy jé még ennyi van benne (az N5-nél viszonylag pontosan meg tudtam már saccolni a merülés mértékét, N6-nál valahogy mindig kevésbé merül, mint gondolnám).
-
vacs
veterán
Kedves Topikgazda.
Toz fórumtársnak köszönhetően készült egy remek leírás, Nexus készülékek havi frissítése Flashfire segítségével címmel!
A leírás segítségével pár perc alatt, adatvesztés nélkül fel lehet tenni a havi biztonsági frissítést root-olt készülékre.
Kérlek tedd bele az összefoglalóba jól látható helyre, hogy másoknak is segítsen.(^)(>.<)(^)
-
Scottyoo
csendes tag
Sziasztok!
Minap sikerült elejtenem szegény Nexust es azóta nem igazán látok semmit a kijelzőn. Viszont az érintésekre ugyanúgy reagál, mivel nagyjából tudom mi hol van, így fel is tudtam oldani, ki/bekapcsolni stb. Van még rajta bőven expansys-os garancia, csak hát nyitott BL, CM fent. NRT-vel nem tudom legyalulni, mert valószínűleg nincs bekapcsolva a hibakeresés, vagy az értesítési sávban kellett valamit nyomni, már nem is tudom. Szerintetek visszaküldjem így, vagy valahogy meg lehetne oldani?
KösziMinden utca videoklip, mikor RAP szól a füledbe'
-
Plasticbomb
addikt
válasz CptAdamica #5269 üzenetére
Pedig megtehetnék, szeretném látni, akarjak-e váltani, vagy még mindig szuper lesz az N6, plusz odacsaphatnának valami jobb tabletet is, mert az hiányzik a repertoárból, és a mostani HTC móka nem begyere azzal a "4:3" aránnyal...
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
sqpp
őstag
válasz CptAdamica #5269 üzenetére
Véleményem szerint, meg az infók alapján ezek:
- HTC Nexus (ezt várom a legjobban)
- Android N (itt szerintem mondanak majd pár dolgot és este rakhatjuk is fel már a DP3-at)
- VR (Google Cardboard)
- Önvezető autók..
- Android Wear
- Project FI (minket nem igazán érint /még/)
- Meg még jó pár, amiről én sem tudok mit mondani[ Szerkesztve ]
-
rankesz
veterán
De az csak pár hét, az új nexus meg pár hónap.
-
Macka
veterán
Sziasztok!
nexus 6 "owner" lettem, rögtön kérdeznék is egyet, ha lehet. A billentyűzet bevitelkor történő rezgést ki lehet kapcsolni valahogy?
-
MPeter87
őstag
Beállítások - Nyelv és bevitel - Google-bill. - Beállítások - Rezgés gombnyomásra
Grat a telóhoz.Szerk.: Ma rendeltem egy új nillkin tpu tokot (inkább erre esett ismét a választásom), illetve egy új - szintén - nillkin tempered glasst, ami 9H+ 2,5D élekkel. Kíváncsi vagyok milyen lesz a sima 9H-hoz képest. Sajna sikerült odakoccolni kicsit a kijelződ, így a t.glass megrepedt. (nekidőlt egy fém tartónak a teló)
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
válasz MPeter87 #5283 üzenetére
Én is gondolkodtam hogy rendelek egy vékony nillkint. Illetve ez a brutál tok is nagyon szimpatikus nekem
-
sqpp
őstag
Én maradok az egyéni tokomnál, amit senki se használ még is szép és tökéletes védelmet nyújt
-
CptAdamica
veterán
Jött májusi tapasz.
Megyen!
-
jacis
nagyúr
-
jacis
nagyúr
Ha valakinek kell egy magyar offline navi is: katt
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
tybsen
addikt
Teljesen jó ez és tényleg jól véd. Én a sima fusion tokot gondoltam megvenni, aztán egy hasonló spigen lett végül.
Ami nagyon tetszik egyébként ebben, hogy van az alján/oldalán az a kis lyuk.. alapvetően persze nem tennék bele semmilyen csuklóra tehető madzagot, de például amikor elmegyek futni, akkor nem egy rossz dolog valami ilyesmi védelem (N5 esett már ki így futás közben a kezemből).
Nillkin bumpert használt már valaki közületek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kupon kunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Trump és az AI miatt 4 éves mélypontra került a Samsung
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest