-
PROHARDVER!
MOTOROLA NEXUS 6
KÉRDEZÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamfriday
senior tag
Már cikk is van a hibáról.
-
sqpp
őstag
Ez azért gáz...
Egyedül az Adreno 530, amit fejlesztettek benne. (Aminek van értelme.)
[ Szerkesztve ]
-
sqpp
őstag
Emellett visszamentünk FHD-ra? Most komolyan?!
A CPU és GPU az egyébként nagyon jó, de ezen kívül nem sok újat mutat..
RAM kiss híjján 4 GB.. Oké, hogy biztosan nem egyszerű beletuszkolni 6-ot, de istenem..
HDR meg azért sokat segít, akkor valami faintos optikát beledobhattak volna.
-
tybsen
addikt
válasz CptAdamica #5906 üzenetére
Nekem megfelelne egy ugyanilyen Nexus mint a N6, dupla sim kártyával, nagyobb akksival. Persze lehet egy kicsit gyorsabb is és lehetne egy jól látható kijelző napfényben illetve ujj(le)nyomat érzékelő.
-
tariattila
veterán
a cikkben leírt "google csatlakozási szolgáltatások" frissítésének eltávolítása megoldotta a problémát?
most csinálom...
majd RE... -
Plasticbomb
addikt
Ez a spec.. kiábrándító, visszalépés, illetve fejlődés hiánya. Narad a QuadCore CPU, miközben a jobb kínai okos telók is már 8-10 maggal jönnek, kamera is kissebb felbontás, és még ki tudja mi lesz vacakabb. Remélem a 6"os többet fog felmutatni.
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
CptAdamica
veterán
válasz Plasticbomb #5910 üzenetére
A snapi 820 konnyeden lenyomja a 8-10 kamu magos procikat.
Megyen!
-
sqpp
őstag
válasz CptAdamica #5911 üzenetére
Ezt adom én is. De a RAM még mindig vicc
-
sqpp
őstag
válasz CptAdamica #5915 üzenetére
Akkor befogtam a pofámat
-
szqter
tag
válasz tariattila #5909 üzenetére
Na, történt változás?
-
iceQ!
addikt
Ilyet már sok helyen láttam. Nekem valami frissen telepített app csinálta régebben. Tesóm is szólt hogy ilyenek ugrálnak fel neki meg kollégánál is van ilyen jelenség. NEm tudni mi okozza.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
jacis
nagyúr
Érződik hogy öregszik a teló, mert lassul a topik
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
tybsen
addikt
Nagyon nehéz lesz utódot találni, én sajnos nem bízom az idei HTC felhozatalban, tavalyi Huawei biztosan nem lesz, mert az is még egy nagy frissítést kap jövőre aztán vége.. úgyhogy fogalmam sincs hogy mi lesz
Őszintén szólva belefáradtam már az állandó telefoncserélésbe, meg egyszerűen időm sincs arra, hogy azzal foglalkozzak ha valami nem működik. Egy olyan eszközre van szükségem mint a Nexus 6, ami megbízhatóan teszi a dolgát. A telefonok persze érdekelnek, de felesleges pénzkidobásnak tartom állandóan a cserélgetésre költeni a pénzt, ahogyan régebben tettem
Nálam jelenleg úgy néz ki a dolog, hogy etty jó darabig még mindenképpen megmarad a Nexus. Lehet, hogy kihúzom vele jövő őszig, hátha lesz valami értelmes addig vagy majd a Google telefonok ha jönnek azok egyáltalán.
-
tybsen
addikt
Mate 8 az erős akksi és dupla sim miatt jó lenne nekem nexus-szerű frissítéssel, jobb kamerával.. De jelenlegi állapotában a szememben csak egy újabb készülék ami már elavult.
Nem tudom mikor fogják már megoldani ezeket a frissítés-problémákat, engem a frissítések hiánya sajnos teljesen visszatart attól, hogy bármilyen más készüléket vegyek mint nexust. És azért így eléggé korlátozottak a lehetőségek.
[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
-
jacis
nagyúr
válasz hallerlaller #5937 üzenetére
Én most bt egérrel meg billentyűzettel vpn-en keresztűl vezérlem itthon a céges gépemet a tv-re kidobva a képet. Olyan mintha itthon is lenne egy gépem így amivel tudok dolgozni. Most erre vagyok rákattanva
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
sqpp
őstag
válasz hallerlaller #5937 üzenetére
Purenexus!!!
-
Lecs@
addikt
Hahó . Gondolom mivel 2 éves teló, ez is leragadt Lollypopnál. Pedig nézegetem, 60-70 körül használtár az nagyon rendben van. Pár hónapra csak bevállalható. Van valami, ami jellemző hiba, amire odafigyeljek használt vételekor esetleg ?
512 GB
-
Lecs@
addikt
-
iceQ!
addikt
Esetleg erre lehet vajazni. Nagyon bejön
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
iceQ!
addikt
válasz #49738752 #5947 üzenetére
Hülye barmok kitalálták most ezt...Van átalakító. de megint egy dolog amiért pénzt kell kiadni. Botrányos és remélem nem erre fog elmozdulni a telefongyártás, hogy nincs jack dugó.
-
Plasticbomb
addikt
Engem szerencsére annyira nem érint (bár mocsok húzás), direkt vettem egy SOL Republic Shadow-t, mert nem akartam elhagyni a 4ik fülest a gyárban (hogy lehet valaki ilyen hülye, hogy 4et hagy el, ugyanazon a módon? Hát így...)/beleakadni a zsinórral valamibe (eddig 3 zsinór bánta), és kitépni a dugóból. Sajnos BT+Zene terén ez a füles lényegesen többet tud, mint amit várhatunk a következő Nexusokban.. (aptX) Szerencsére annyira azért nem hulladék, hogy ne legyen elég jó arra a 8 munkaórára...
[ Szerkesztve ]
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest