- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Milyen egeret válasszak?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen processzort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
MOTOROLA NEXUS 6
KÉRDEZÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Risard
aktív tag
válasz ForRedGlory #457 üzenetére
Mivel azonos hardver van a note 4 ben s ebben gondoltam nem lehet nagy különbség! Max ugye ez alap droid a samsung meg ugye sose volt optimalizálás bajnoka! Mivel szolgáltatónál csak a note 4 hez fértem hozzá ezért választottam azt ( amit nem bántam meg) s megnézzük milyen az élet a nexusok után!De tény mindegyik jó telefon!
OFF! Kicsit szívfájdalom hogy hazánkban hivatalosan nem kapható! S hogy kezdi veszteni fényét s lényegét a nexus vonal! (Gondolok itt az Lg előbb adta ki a lollit mint a google igaz az hogy milyen lett az más tészta de pl az 5.1 sem nexuson startol ha jól tudom)
A nexusok voltak az Androidok iphone jai! Remélem azért megmarad annak!
De egyre több Nexusos ismerősöm panaszkodik s vált telót! -
Risard
aktív tag
válasz Just_Reboot #1603 üzenetére
Ha lenne lehetőség angliában venni egy ilyen telót kb az mennyibe fájna nem tudtok árakat?
Mert a storet néztem de ugye itthon nem lehetséges a vásárlás! -
Risard
aktív tag
Valaki váltott itt note 4 ről n6 ra?
Vélemény? -
-
Risard
aktív tag
Most nézem hogy nexuson is 32 bites még a rendszer! Ezek szerint a snap 805 nem tudja a 64 bitet?
-
Risard
aktív tag
A Lollipop egyik nagy rákfenéje az időközben kijavított memóriaszivárgás mellett az üzemidő volt, az Android 5.x-szel telepített mobilok az átlagnál szignifikánsan gyorsabban merültek. A keresőóriás rágyúrt a dologra, a Marshmallow két új algoritmussal igyekszik javítani a helyzeten, a tapasztalatok alapján kimondottan nagy sikerrel. A telefon a szenzorok adatait figyelve Doze módba kapcsol, ha nincs töltőre dugva és hosszabb ideig mozdulatlan marad. Ekkor a rendszer korlátozza az appok hálózati hozzáférését és a számításigényes feladatokat, ezáltal javítva az üzemidőn. Az App standby pedig a szoftverekkel kapcsolatos használati szokásokat monitorozza: annál erősebben korlátozza a programok háttérben futó műveleteit, minél ritkábban nyúl hozzájuk a telefon tulajdonosa.
Elvileg benne van . Itt mobilarenan írtak marshmallow bemutatásban róla azt linkeltem
-
Risard
aktív tag
válasz adamfriday #4467 üzenetére
Ha kicsit visszább olvasol ugyanezt írtam le! Vagyis másoltam be magyarul amit a mobilarénások írtak csak elvileg akkor nem kellene merülnie éjszaka 5-6 % ot sem az aksinak! Szerintem! Pl a note 4 éjszaka max 2-3 % ot merült pedig doze sincs rajta
-
Risard
aktív tag
Hát az egyik kínai a másik nexus! Ez egy nagy érv szerintem! Pár ismerőnek van kínai telefonja igaz nem pont ez s nem is felsőkategória de azért vannak gondok sokszor fagy nekik szétesik a rendszer. Pl multkor fotóztam eggyel mondom nem ezzel a típussal de ez a márka volt s zoom közben lefagyott villant egyet a vaku újraindult!
Nagyon terjed a keleti piac de én még nem váltanék főleg nem egy nexust -
Risard
aktív tag
válasz k_zizzie #4508 üzenetére
Én note 4 ről jöttem! Úgy cseréltem mert én nem használtam ki note adta lehetőségeket nekem inkább a friss rendszer ami fontosabb!
Amúgy a note 4 egy nagyon jó telefon! Kamera legjobbak között üzemidőben jobb mint a nexus ami érdekes mivel ugyanaz a 2 hardver aksi minden! Notenak van egykezes megoldásai is!Tehát többet ad s értékállóbb telefon! -
Risard
aktív tag
tudtok ajánlani hozzá valami jó fóliát?
-
Risard
aktív tag
Melyik rom most a legjobb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest